ha en bra valborg!

nu så ska jag ringa felicia och sen bär de av till henne. kommer nog bli en super trevlig kväll/helg. jag har ingen aning alls faktist om vart ni kan hitta mig ikväll/"inatt" ni får höra av er på mobilen. kommer nog massor med bilder imorgon eller på söndag, vi får se :)

ha en toppen bra valborg alla och ta de lugnt! ♥

just nu

sitter jag här och chillar stenhårt i mjukis byxor och tränings tröja.


NYA BILDER

tänkte ladda upp en hel del nya bilder.
"hejhejhej, jag är bara fjorton år."




de där får verkligen räcka.
haha jag tycker de bara är roligt att blicka tillbaka och verkligen se alla förändringar som faktist hänt på 1år! girls just wanna have fun ;)

30 april 2010

Jag kom precis ut från duschen och insåg att solen skiner ju faktist och undrar vad jag egentligen sitter här och gör!? tänk så snäll jag är som lägger ner min dyrbara tid i solen åt er mina älskade bloggisläsare. så gullliiigt av mig :D

hur har ni sovit då? själv så låg man och kollade på The OC igårkväll tills klockan vart sisådär halv 1 sen somnade jag och vaknade utav låten vid halv 4 och då orkade jag knappt öppna ögonen. men jag letade på dosan och skulle sänka ljudet (smart som man är när man är trött, tänkte jag inte på att jag skulle stänga av tv och hemma bion neeej..) och jag råkade höja hemmabion till högsta volym, då jäklar vaknade jag för jag har 2st högtalare precis ovanför sängen. hela huset skakade... då stoppade jag fingrarna i öronen och sprang upp till tv och stängde av. min puls var lika hög som den är efter man spelat en hel innebandymatch utan att byta jäkligt höög.

sen ringde mitt alarm 10 i 6 som jag hade glömt att stänga av :thumbup: så jag snoozade de där alarmet typ 10gånger innan jag tröck på rätt knapp. men sen så somnade jag om och vaknade för 1timme sen. underbar natt va? njae.

nu ska jag ta mig i nackskinnet och ta med mig min frukost ut i solen och steka! :)


GODNATT

måste stänga av datorn nu och plocka ihop på rummet innan mor & far blir mindre glada än vad dom redan är.. vi hörs imorgon då jag är ledig, underbart godnatt sötisar!

29april 2010

"niklas" du kan komma redan idag och hämta den om så passas ;)

idag har dagen vart ganska okej! dock så var de verkligen mindre bra att imorse så vart de lite dålig stämning här hemma för att jag upptäckte att någon måste tagit mitt busskort och mor min fick lov att skjutsa mig till skolan..
jaja, fick iallafall ett nytt nyss av pappsen :)

efter skolan så åkte jag, tia och sara till kupolen och jag köpte mig ett 6st nya ringar. :) ska nu ta och byta om och sedan iväg med fotbollen, inte ett dugg sugen..


håller handen där för att de vart bara vitt annars ;)


säljes:


säljer mina converese pga av att jag inte använder dem & dom är använda högst 5gånger
storlek: 39
nypris: 799
Mitt pris: 200:- eller bud


säljer även min pälsväst som prislappen sitter kvar på, med andra ord aldrig använd.
storlek: 38
nypris: 399:-
mitt pris: 250:- eller bud

är du intresserad av något så når du mig säkrast på mobilen 0736944066 eller så kommenterar du detta inlägg.

HJÄLP MIG!!


touchskärm..



ni vill inte veta hur mycket beslutångest jag har... SNÄLLA HJÄLP MIG!!!

ber om ursäkt..

jag är jätte ledsen för att min blogg är den tråkigaste av alla bloggar som finns just nu. men jag ska bättra mig. lovar att göra de redan imorgon. idag orkar jag inte mer än såhär.

nu luktar de kladdkaka i hela huset, mums :)

bitter..

usch jag är verkligen inte på humör, ingenting blir som jag vill eller inget är som jag vill. jag har grymt ont i magen, mår illa, fryser & min mobil är typ kapput. ibland så skickas inte smsen jag skickar osv. jag ska hoppa till sängs nu och titta film. känner att jag inte är den rätta sanna för att vara vaken.

och sen till er som måste stå ut med en bitter fitta (ursäkta uttrycket men de är precis vad jag kommer vara denna vecka känner jag..) som mig, jag är ledsen. jag kommer förmodligen vara deppig, trött och tyst. helst så vill jag att ni låssas som ingenting och inte frågar allt för mycket. om ni får ett spydigt svar är de inte med mening jag svarar så och retas/jävlas inte med mig på skoj. de är ingen bra idé, då kommer ni få se hornen växa ur pannan på mig.. :mad:

godnatt.


FÖRKLARING..

... Till varför jag vart så seeg, tråkig och haft de där stora svarta hålet i huvudet. fick en jätte rolig sak idag..!
och förlåt therese men just nu så sitter jag här och mölar i mig chips, jag älskaaaaaaaaaaaar chips. jag har grymt ont i magen, tror jag ska gå och lägga mig snart och titta på film(?) vore ju skapligt skönt. egentligen måste jag verkligen plugga, har massor med prov nu och inlämningsuppgifter och massa bla blA. men jag orkar verkligen, visst. jag har alltid vart skoltrött, men aldrig såhär extremt mycket aldrig någonsin.. de blir bara sämre & sämre.


!?

jag har ingen inspration alls till bloggen nu, inte ett dugg. känns som om de är bara ett ända stort svart hål i huvudet på mig..

Hur som helst sitter jag ute hos syrran och äter ett par jorgdubbar tillsammans med henne. ska snart åka iväg och köpa mat med far min. våra nya fönster har kommit så de mullrar och de sågas här hemma, vårt hus kommer bli så snyyyggt sen när de blir klart! (hoppas jag...)


såhär har jag sett ut idag iallafall, super intressant vetande till er! yeah, hoppas ni verkligen blev suuuper glada för att ni fick veta vad jag hade för kläder på mig idag? :D or not. hehe..

usch mitt hår är så otroligt blä just nu. funderar på att färga de nästa månad och sen kanske fixa mig ett löshår (dock ska de inte vara kanske mer än 3cm längre än mitt hår vill ha de mest för att få tjockare hår. fast de blir väl som vanligt, bara prat och sen stannar de där.

nu ropar pappa.. puss


i skolan..

jag sitter nu i skolan och degar. jag är trött på allt tjat om prov, inlämningsuppgifter och allt. jag är trött på skolan vill bara spy på de här nu. alla säger att man ska ge de sista dem få veckorna till sommarlovet, men jag vill ha sommarlov nu. jag orkar inte ge mer nu, jag är totalt sluuuuuuuuuuut!

efter skolan trallar jag hoppetossan therese (kryckor går hon på ;)) och felicia till kupolen och köper glass. kan inte köpa något annat eftersom jag inte har sådär jätte mycket pengar.. jaja hörs sen! :)

vad vore livet utan facebook?



haha!! detta är de mest solklaraste på facebook på riktigt länge. :thumbup:
för förra sommaren var de nämligen någon som snodde Sarah's cykel och den hade väl vart borta sisådär 2veckor(?) och sen fanns de ju självklart saker på den som gjorde att man kände igen den väldigt fort nämligen saden satt lös (så den 'vajade' fram och tillbaka när man satt på den.) osv..
men iallafall när de var Dalecarlia invigning så kom de en som cyklade precis bredvid alla som gick och då ser jag att de är just Sarah's cykel så jag skriker "Saraaaah där är din cykel" och Sarah springer efter och tar tag i cykel och säger att de är hennes och puttar av honom från den och tar den från honom. to baaad for him..

okej till själva poängen nu de var ju faktist just precis en blatte som cyklade på cykeln också, haha..!


grillat

jag har setat vid datorn i stort sätt sen kl 3 och jag kommer tame 17 inte på någonting att skriva, helt blaack i huvudet på mig. tror de är för att jag inte ätit något idag?!

påtal om mat så luktar de grillat i nosen på mig nu och jag bestämde mig precis för att gå ut och hjälpa pappsen. måste bara tillägga att idag har jag dammsugit hela huset. (hoppas på att mamma läser detta. he he) jag tror inte jag har nämt att hon är i norge? nä. men hon har iallafall de och kommer hem imorgon(?) eller de tror jag hon gör, sagt så iallafall!

nu ska jag kila ut. :)


till sanna nu..

jag kom in från solen för ca 2timmar sen och på de har jag hunnit en hel del. ska snart cykla in till sanna och sen ska vi vara med felicia också, vi får se vart vi hamnar sen! :)


(jag har inte handen på rumpan om ni tror de.. jag håller datamusen i handen ;)

steker

jag tänkte passa på att skriva en snabbis medans solen gick i moln :( sitter här ute på altan med datorn och myser i de underbara vädret. dock insåg jag att mina katter tog min solstol lika fort som jag gick av den.. dom älskar att sola dom också, knasbollarna. nej nu tittar solen fram igen och jag vill inte missa en ända minut i solen! hehe. hörs senare :)


njuter, och nej.. jag solar inte med tröjan på. men lika bra att ta på sig den, för de första finns de många som är allergiska mot skinn på internet och för de andra så har jag faktist vett i skallen så jag skulle inte ta en bild i bh eller utan heller för den delen.. knappt så man vill lägga upp bikini bilder på sig själv på internet nu förtiden ju! :)

ÄNNU EN NY FREDAG

äntligen är de fredag igen.. och bara 49dagar kvar till sommarlovet! :D tycker veckorna bara springer iväg och de är ju underbart.

tror inte jag kommer blogga så mycket idag, är nämligen helt tom i huvudet efter att ha sovit en stund och innan jag somnade låg jag här och tänkte på allt jag skulle skriva om sen. men dom tankarna flög iväg lika fort som dom kom till?!

nej nu kurrar min mage jätte mycket. men jag ska iallafall inte vara hemma ikväll, så kommer som sagt inte bli nå bättre än såhär idag. lev livet fö sjutton gubbar :)


såhär låter de i mitt hus

precis så låter mamma just nu, "förbannade jävla faan," "men för i helvete, nu har jag missat 10minuter redan. vafan är de för jävla feel?" hör man från rummet..


haha! nästan så man har lust att filma mor min också, för de är inte långt ifrån sådär arg hon är inte ;)

5saker..

"Johan frågar: tjena!jag tänkte höra med dig om inte du kanske kan göra ett inlägg med hur du vill att din kille inte ska vara?hehe.skulle vart roligt och veta"

Min kille ska inte:

tjata på mig om precis allt, tex om att vi ska träffas hela tiden. visst ses de ska man självklart göra, men kanske inte 24timmar om dygnet 7dagar i veckan. jag tröttnar då... de är liksom max 5dagar i veckan för min del.

säga att jag tränar för mycket och säga att jag är träningsfreak/sportnörd osv. jag tränar mycket, de gör jag. men de är mitt liv?! låt mig få leva som jag alltid gjort och alltid (eller länge till) kommer leva.

 komma in i mitt liv och tro att dom kan ändra på en massa. STOPP HÄR! för de första, jag hade ett liv innan killen kom in i mitt liv, varför skulle jag börja ändra på de bara för att han vill de, inte en chans att jag ens skulle tänka tanken. inte ens en idé att nämna att jag är för mycket med kompisar, dom går helt klart före min pojkvänn.

ljuga eller inte hålla sånt han lovar. tex otrogenhet (har jag vart med om förut) och jag kan bara säga att har man vart de får man en spark i baken och sedan får man leva vidare utan mig, helt och hållet. då är de inte ens så att kompisnivån är okej!

sist men inte minst;
 min kille ska verkligen inte bli annorlunda (kaxig, 'cool', stöddig osv.) när han är med sina kompisar och sen vara sådär sjukt underbar när de bara är jag och han. han ska alltså med enklare ord, alltid vara sig själv oavsett tid, tid eller sällskap på dygnet.

där har du 'svaret' Johan hoppas du nöjer dig med detta. :)

skön dag

var på studiebesök på hushagen. de var dock inte sådär jätte bra enligt mig eftersom vi fick se grisar upphängda i taket som halva magen var borta på. och jag som är sjukt känslig mot sånt där fick såklart tårar i ögonen, knivar i ryggen och magen (självklart var de bara en känsla, men de kändes som så.) sedan dess har jag mått illa och haft en äcklig känsla i magen. ni får verkligent tycka att jag är hur töntig som helst! men jag har faktist haft lite problem med maten den senaste tiden som ni nog redan vet och de där gjorde verkligen inte saken bättre..!

nog pratat om de där äckliga grisarna. annars så har dagen vart helt okej! eftersom vi bara hade en lektion, syslöjd. gud vad roligt!



jag mår så sjukt illa och har jätte ont i magen och huvudet, ska nog lägga mig en stund och sova.


på shopping tur med puttos


både jag och putte köpte de här "cykelbyxorna" som vi ska ha under shorts till sommaren. (hoppas ingen utav er är dödsallergisk mot lite skinn&kropp. så att ingen dör menar jag för att jag visar lite mage och ben?)

sen strumbyxor (dock är de hjärtan på och inte prickar som de ser ut på bilden.) ÄNTLIGEN hittade jag dem :)

min nya älsklingsring..! ♥♥ vart helt ifrån mig när jag såg den :rolleyes:

sist men inte minst, ett par "wb" ray ban-solglasögon

nu ska jag gå och lägga mig, klockan är mycket för en liten tös som mig ;) nej men jag är så fruktansvärt trött på morgonen så att stackars mamma och pappa får nästan dra mig upp ur sängen. godnatt :)



1 ÅR SEDAN

misslyckad videoblogg. obs titta på putte (till höger!) haha :D

thai maaat

började dagen med att jag sov lite för länge och fick skynda mig som vanligt, men jag hann till föreläsningen som jag skulle på ändå. den var väl typ sådär, jag ska inte säga att den var varken dålig eller super bra. för den väckte en hel del saker inom en och man fick sig en tänkare.

sen efter de så gick jag och hanna på stan och försökte få tiden att rulla, efter vi hade vart in på stans alla 7butiker så var de ändå 30min kvar tills thai'en öppnade så vi började om igen, hehe. vi slutade alltså kl 10 idag och började 9 :D

när thaien väl hade öppnat satt vi där i typ 2½timme och bara pratade och latade oss. riktigt skönt faktist!
sen ringde putte och jag åkte till kupolen och träffade henne där efter en stund. ska snart lägga upp allt jag köpte, vart lite smått iallafall :)



sen åkte vi hem till mig och sen till stan för att jag skulle på innebandy avslutning och nu är jag hemma igen! :)


-

jag bloggar senare, har inte tid precis nu. Putte är här också. men måste sluta nu! hörs sen ;)

gullig rubrik...

ska nu sova, vart inge mer blogging som jag planerat. eller jag ska lägga mig iallaflal. imorgon ska jag & putte till kupolen och shoppa sen innebandy avslutning underbart! puss godnatt

grekisksallad.

ska nu gå och hjälpa mamma med den grekiska salladen vi ska göra tillsammans, mysigt. har precis kommit hem från en åktur med hon &pappa, vi var till coop och sen upp till idkerberget, vi hörs snart!

snyggakill dagen?

har nyss kommit hem från skolan, eller ja vi slutade vid 1. jag har setat här i typ 30min och försöker komma på något att skriva, de är helt tomt i huvudet på mig..!

jag är verkligen proppmätt och känner bara för att sova fast jag vill inte de. jag vill till kupolen och köpa nytt till gaderoben, men vi får se. sitter här och tittar i nya h&m katalogen mor min kom in med precis, jag känner verkligen.. vill ha nytt nytt &åter nytt och de är nu! ;P

idag så cyklade jag t&f och åt på bk. vi såg typ 7st killar på vägen därifrån och jag måste säga att de var riktigt längesen vi såg så många snygga killar på så kort stund ;)




kvalitén :thumbup:


22:05

match avklarad, inga kommentarer.
jag är totalt slut, ska ta och plocka ihop på rummet sen lägga mig!
"p.s nu finns grillbilderna sen helgen på fb ;)" hehehe godnatt

match

nu ska jag åka iväg på föräldra match, hehe.. de här tar vi flickor ;)

hemma!

 jag har verkligen vart usel på att uppdatera bloggen den senaste tiden. men min helg och dagen idag har vart full med äventyr så. plus att jag sov hos therese inatt så..

jag &felicia cyklade till kupolen efter skolan, de var riktigt skönt faktist. jag hittade ingenting speciellt förutom en bh. skulle dit och titta efter 3st olika strumpbyxor med alla 3 var slut så otur jag har :( så de vart bara en BH idag. ska tillbaka till kupolen & stan imon med felicia och ska köpa ett par brillor och lite annat smått.

 

jag skulle verkligen behöva en ny webb, men inom kort kommer jag nog få en helt ny dator så de känns lite överskattat att köpa en webb ;)

i skolan!

sitter i datasalen.. hittade en del gamla bilder.





nya bilder? nej. typ 1½ år sedan ;) jaja bäst jag gör de jag skulle nu :)


åker iväg nu..

nu tror jag att jag tar cykeln ner till stan och går på marknaden med lite flickor! :) (eller antaligen får jag skjuts, hehe..) skit samma. hejdå iallafall!

förlåt..

jätte dålig uppdatering idag. kom hem sent igår, alldeles för sent. med tanke på att jag skulle med bussen kl 8 imorse till stockholm, ska tala om för er att jag var totaalt död och jag menar de verkligen! har inga bilder hemma sen igår, min kamris ligger kvar hos sara. ni får dom någon annan dag! men gårdagen igår vart väl... lyckad vissa gånger iallafall. nu ska jag hoppa till sängs, ni fick ett riktigt booooooooooooring inlägg idag. LEV LIVET ÄNDÅ! :) godnatt.

iväg nu..

nu ringde mina flickor och tyckte att jag skulle ta och komma. så de är bäst att jag åker nu :) ni får ha en toppen kväll allihopa, för de kommer jag ha :)

DAGENS SHOPPING


love.


facebook..

men herregud, hej på dig också mohammed? :)



dagens:

fråga: har du lätt för att bli brun?:) du är alltid så brun tycker jag.... har du några tips till hur man blir lätt brun? tacksam för svar. Kram!
svar: nja.. jag har inte sådär jätte lätt för att bli de men jag har inte "svenne hud" så jag bara blir röd. tack så mycket! jag har faktist inte en aning, man ska smörja in sig mycket efter man solat iallafall och samma dag som du solat ska du unvika att duscha (vilket inte funkar på sommaren, men så gott man kan!) de är allt jag kan tipsa dig med linn :)

kläder:

inte sådär speciellt.. leggins från H&M, linne från MQ, sjal från Gina (sundströms gamla.) kofta från Only och klockan från Ur &penn. :)

äntligen fredag..

kom precis från en 3lektionig skol dag, idrott, so & tyska. slutade alltså kvart över 11 och sen så åkte vi till maserhallen för att titta på skolfinalerna i fotboll.


nu ska jag ta och trycka i mig denna goooding och sen sätta mig i solstolen och bara ta de lugnt till någon hör av sig om kvällen! :)

sängen väntar..

nu är jag nyduschad.. sitter här med mitt jätte gulligt "lockiga" (tjoniga) hår och fryser trotts att jag har mina hello kitty tofflor som dom rosa rosetterna dallrar på när man går. OJ vilken mega lång mening om bara mina tofflisar, hehe! :) visst är dom bara föör gulliga?


måste ju tillägga att de där med städa rummet dock inte har inträffat än. så bäst jag gör de nu innan jag sover, ser lite... eller mycket rent ut sagt förjäkligt ut här inne. inte bra! och sen kan jag tillägga en till sak ignonera mina tjocka vader :) godnatt på er sov sööttt!

hoppas inte..

nu hoppas jag verkligen inte vädret sviker mig imorgon!

dock så kommer de bli lite blåsigt. men de spelar ju ingen roll, bara solen är framme är jag sjukt glad! :cool:

nyvaken

åh så underbart de är att sova middag..! har gjort de 4dagar i rad nu.. inte bra sanna! måste verkligen passa tiderna på kvällerna bättre och sova då istället. jaja, nu ska jag ta mig en sväng in i duschen sedan ska jag städa rummet (igen...) ;P

IRRETERANDE...


jag rensade och tog bort allt i inkorgen förra veckan och nu ser de ut sådär igen...! och de är så irreterande om man fått något "viktigt" mejl och sen måste leta igenom typ 5sidor för att hitta de.

REGNREGNREGN

här får ni en kortfattad torsdag:

Skola
Engelska prov
Studiebesök på Eriklund (måste bara tillägga att de var de dåligaste jag någonsin vart på. jag somnade i aulan flera gånger och alida fick lov att väcka mig.. :D)

och inge plugg alls nu, så otroligt skönt. JA..

dagens outfit är ju inte direkt sådär jätte mycket att hänga upp i julgranen..
jag längtar till helgen, är säker på att den kommer bli toppen! så underbart! :)

 


hoppar till sängs

jag har precis kommit hem från komfermationen därefter tog jag och pappa oss en tripp till vallen hallen och tittade på min sista innebandy träning för i år. ;( kommer verkligen sakna er tjejer!

kom precis ut ur duschen och nu sitter jag här med engelska papprerna i knäet och ett glas hallonsoda. jag ska börja bli nyttig efter den här veckan, inge godis, chips, dricka eller något liknande. har blivit alldeles för mycket på sistonde. till &med så jag åt tårta idag. detta börjar verkligen gå över styr. ska även ta tag i kragen på felicia så vi får de där med gymmet ordnat, mina ben sväller ju som ett bar köttkorvar. he he.

nog pratat om booooring saker, aa mycket nog om det.

lika bra att jag tar med mig "engelskan" ner i sängen och ligger där och myser med den, fast jag har en känsla av att de kommer sluta med att jag somnar som jag alltid gör annars också. tex som när jag tar med mig böckerna ut i solen, jag överdriver inte men de går 10min sen sover jag.. :tired:

HOT OR NOT?

inte så himla långt kvar tills man ska börja plocka fram bikinin nu..! så jag har börjat tittat på lite olika och har sett olika leopard bikinis och jag har blivit sjukt sugen på en. men jag vet inte riktigt, vill höra eran åksikt :) så vad tror ni om detta till sommaren(?)

 

dock vet jag inte ännu vilken jag gillar bäst, den till höger eller vänster?
SVARA, SVARA, SVARA!!


steeker

nu går jag ut med en hamburagre jag och syrran precis lagade och steker i solen. UNDERBART

skolan!

haloo amigos.
sitter i datasalen i skolan nu. jäääätte roligt. nej. men tänkte bara berätta att jag lever. blir nog ett roligare inlägg senare idag. ska iallafall hem och sola efter skolan he he ;) sen måste jag plugga. men vi hörs!


åt helvete med allt..

fotbollsträningen gick uselt usch och fy. nu går en arg, ledsen och trött flicka och lägger sig. har nämligen fixat till foten ännu en gång. synd om sannis nu.. är nämligen hemskt ledsen för de gör så k****t ont.. :(
G O D N A T T  .


jeansjacka?

någon som har en bra sida där som säljer "billiga" och snygga jeansjackor? :)


liknande dem på bilden är något jag vill ha. jag har ju en sen innan men jag tycker den är så himla ljus så funderar på om jag ska sälja iväg den om jag hittat någon ny. men är inte 100% säker än. vi får se :) men kom med sidföslag!!

Skoldag:

jag alida felicia &therese tog oss en cykeltur till rättpris och man skulle nästan kunna tro att vi skulle ha barnkalas med allt de vi handlade. men nej faktist inte. vi handlade massor med goda saker och de slutade med att de vart banana split med hallonsoda och summan på kvittot vart 152:- wopz ;S hehe..


men therese då....


vi köpte också visselpipor! he he. min idé ;) men come on, dom kostade bara 8kr för 6st, suuuper ju!


jag lånade dom två sista bilderna av therese.

SOLEN!

har legat och stekt idag också fast idag vart de dock bara 1timme, fast jag sov då också. har börjat sova middag.. och sen har jag blivit kortare. tänk så är jag påväg att bli baby igen?? :O nu vart jag nästan lite rädd här. nej, nu ska jag ta något att äta så att jag inte hungrar ihjäl här med ;)


nyduschaaad

har precis ätit en grekisksallad med min syster sällskap, myspys. och innan de har jag duschat också var ju ganska välbehövligt med tanke på att man inte duschar sådär "jätte bra" när man duschar med andra. (menar självklart när man är på cuper osv och ingenting annat! ;) )

nej nu ska jag ta och ta tag i den där engelskan. är klar med allt annat iaf duktig sanna :thumbup:

måste bara tillägga att jag verkligen har ont i hela kroppen, har räknat blåmärkerna och kom fram till 29st vilket jag bara fått denna helg. vet inte om de är bra eller dåligt gjort? men de är iallafall nytt rekord :) he heee.


heelt oduschad..! :)

seriösa SO-lektioner


behöver jag säga mer än 8G? ;)

underbar dag!

har precis kommit in efter att ha legat i solen och stekt i ca 2½timme. hur skönt som helst! meningen var att jag skulle sitta och läsa so i solen, de gick i sisådär 20min sen somnade jag. och nu har man väl fått sig lite färg iaf :) hehe! jag har massor med läxor jag måste göra, så vi hörs efter de!

film från helgen:



såg att ebba hade laddat upp en video från helgen så jag lånade den.. vad säger ni? är vi inte ett härligt lag. jo de är vi verkligen! :)

Bilder från helgen:





de där får räcka så länge. för jag titta på nyaste wallander med pappa nu! sen ska jag ta något och äta och sedan hoppa in i duschen!


HEMMA!

fy 17 vilken underbar helg. verkligen den bästa på riktigt, riktigt länge!
TACK SÅ SJUKT MYCKET BRUDAR!!
bilder och liknande kommer sen..

ÖREBRO IDAG!

svar: filip, självklart har jag väl tandkräm med mig.... och rg glatthumör de har jag alltid! ;)


Jag måste bara berätta att jag har hur mycket pirr i magen som helst. så som vi har längtat flickor! jag drar som till örebro om inte allt för mina timmar (ca 2½) men anledningen till att jag skriver nu är att min far är en sån som helst vill vara 30min tidigare och sen skulle vi äta och handla dom sista grejerna, Ja vi är ute i god tid min familj.. :thumbup:
nu säger han att jag måste skynda mig och borsta tänderna för att jag inte ska glömma den. jag ska säga er att tandborste och sånt stod längst upp på min packningslista. he he.
nej nu får de vara nog pratat vi hörs på söndag för jag kommer varken ha till gång eller tid med dator under helgen. får se om jag kanske fixar någon underbar människa som kan göra mig 1 eller 2 inlägg medans jag är borta. vem vet? :)



exakt ett år sedan örebrocupen 2009 (kvalitén på bilden är... mindre bra!!)

man blår så otroligt glad av den här bilden. :) och ja kvalitén här också...

nej bäst jag springer och borstar tänderna nu innan pappa tjatar hål i huvudet på mig, för de vore ju inte sådär jätte toppen nu precis innan jag ska åka och allt. tycker då inte jag iallafall. nu när jag äntligen fått lite vätt i foten också.. he he har laddat med 4st tejprullar, här ska de tejpas! ;)

ni får ha de så underbart bra sötnosar och sen hörs vi kanske någon gång under helgen, inget jag lovar. puss på er!

ÖREBRO NÄSTA! :D :D :D


godnatt!

för en gång skull vill jag lägga mig tidigt så tiden går sådär riktigt fort.. jag vill bara att de ska vara fredag nu! :D jaja godnatt sötisar.

men älsklingen då..!

jag läste ett inlägg på therese blogg (www.jagelskarfotboll.blogg.se / måste bara skriva av mig) och ni kan inte förstå hur mycket mina tårar rinner nu. jag är så sjukt glad att du är min gumman, att de är du&jag.

du ställer alltid upp för mig och jag för dig. du är allt för mig och de vet du om. allt vi gjort tillsammans jag minns så sjukt mycket nätterna vi bara legat vakna och snackat minnen, dom som vi gråtit i famnarna på varandra med de har alltid slutat med att den som tröstar säger något så gapskrattar vi båda två. nätter vi bara flummat av övertrött het men även alla nätter vi delat säng och sovit. allt betyder så mycket för mig therese. precis allt..

ett tag trodde jag vår tid var förbi, vi bråkade lite smått och umgicks inte hela tiden.. det var mitt fel, jag kommer ihåg. förlåt för allt och förlåt för att jag tog upp de nu. jag minns att vi skrev sms till varnadra och de var inga korta sms, utan dom var 8-9sms långa, jag grät så otroligt mycket då.. stannade hemma från skolan några dagar för att jag inte orkade, inte orkade att vara där utan dig. och jag minns när jag kom tillbaka från skolan och du to med mig in i den "lilla hålan" precis vid våra skåp kramade om mig och vi grät båda två. och jag sa "-förlåt, förlåt" och du sa "de är lugnt, jag klarar inte detta utan dig.." och så vart de. vi fortsatte som om ingenting hade hänt.. och massor med saker hände efter de:

sälen, komfirmations lägrerna, västerås, gävle, falun, orientering, cykelturer, bussturer, legat under himlen och bara tittat på stjärnorna, alla gånger vi lagt oss ner på rygg och skrattat, alla idéer ja allt. om jag skulle skriva allt här skulle de ta ett tag.

men Therese Fleko Ziid Frida Haga Soltorg, du är den ända för mig och allt som jag behöver. de finns ingen som förstår mig bättre än du, nästan inte så att jag själv gör de. jag behöver aldrig säga någonting utan du förstår att jag inte vill prata om det, och du försöker alltid hjälpa mig upp för kullen som jag inte tar mig upp för utan att du hjälper mig och puttar på..

du är så sjukt underbar, vi är verkligen som gjorda för varandra. alldeles sjukt lika, syrran.

alla gånger vi pratat först och tänkt sen "ligger gävle i borlänge? - jag vet inte", "dina barnbarn ba: vad har du gjort där mamma?" "jag stönar mycket bättre än dig" "men den där lampan funkar inte..! - therese, du måste ju sätta i kontakten?" "massa massa as mycket... små" "JAG SA JU ATT VI SKULLE KLIPPT FLER SNÖREN" "var är vår micro? - där. - fyfan vilken ful." "hoppeliskuttskuttmaja" "skit på dig fulkärring." "lätta tår" osv osv.

 
 
  
 




gammal låt men tanken räknas.. tur att de finns telefon som vi kan hålla kontakten på medans jag är i örebro.. jag kommer sakna dig så grymt mycket stumpan ;( jag älskar dig!

undra om jag glömt något?




+klubborna, mobilen, laddaren, duschsaker, parfym, deo, tandborste, linssaker, plattång, kameran, värmeskydd till håret, silicondroppar, madrass, pump, täcke, kudde, lakan, mediciner, dextrosol, alvedon, nässpray, hårspännen &snoddar. NÅGON SOM VET NÅGOT JAG GLÖMT?

till stan nu..

ska kila iväg till stan nu med min pappi. he he.. bra att ha med honom, för han har ju trotts allt en gaanska stor plånbok som täcker dom flesta köpen. detta ska köpas inför helgen:

silverschampoo (ett måste! mitt är helt slut och har inte haft de på 1vecka, hej jag är gulhårig..)
tejp till foten
tidning till bilresan
dectrosol i massor, välbehövligt inför cupen..

 sen när jag kommer hem åker träningskläderna på och jag drar ut och springer. skriver sen när jag får tid! måste även packa också. :)

som önskat, min novell..

jag antar att de var denna du menade, eller?:

Vi är de 3coolaste och snyggaste tjejerna på skolan, Therese Felicia och jag. Alla vet vilka vi är. Vi går i korridoren och alla går åt sidan. Vi stannar upp vid ett par killar i 9:an och de snyggaste killen på skolan Marcus. Han säger:
-Tjena tjejer, fest hos Fredrik på fredag, ni kommer väl?
-Klart vi kommer, ses då! Säger Therese tufft.
Vi forsätter att gå till bussen som vi åker med hem till Therese. Väl hemma hos henne sitter vi och pratar och fnittrar på hennes rosa rum.
-Vart blir förfesten då baby's? Frågar Felicia.
-Inte en aning svarar Therese
-Jag vet! Ubrister jag
-Vart då? Undrar Therese och Felicia samtidigt.
-Ni vet huset vid sjön? Det blir perfekt ju? Säger jag
-Fan vad smart du är gullet, jag fixar dricka säger Therese med ett flin. Det här skulle bli den bästa kvällen någonsin och den skulle tillbringas i huset vid sjön.
Fast de vi inte vet än är att de kommer sluta som en mardröm..

 Jag känner hur de vibrerar under kudden men jag föstår inte först varför. Jag stryker bort mitt ljusa blonda hår från ansiktet och letar efter mobilen. När jag hittat den tittar jag på klockan
- Fan, jävla helvete! Halv skriker jag.
Ser att Therese har ringt och jag ringer upp henne och säger att jag försovit mig. Jag har väldigt svårt att välja mellan leggins eller jeans, men slutningen slänger jag på mig jenasen när jag sminkat klart mig. Skyndar mig till bussen och hinner precis. Busschafförens vita tänder nästan lyser upp i den fullproppade bussen. Det finns en ledig plats näst längst bak, men jag går inte dit och sätter mig eftersom Oskar sitter där, han är nog snyggast i Borlänge. Det guldbruna håret och dom bruna blanka ögonen skulle jag kunna döda för. Jag ställer mig i mitten av bussen. Eftersom jag bor ganska nära skolan så tar de inte mer än 5min att åka. Jag går av bussen och hör den åka iväg bakom mig, jag vänder mig om och mina ögon fastnar på Oskar och han tittar på mig. Han ler med ett sånt vackert léende. Jag börjar gå mot skolan. Regnet som fallit ner under natten plaskar under mina skinn converse skor. Jag möts av Felicia och Therese i dörröppningen till skolan.
-Vi ska på fest ikväll! Sjunger Therese och ger mig en kram.
-Jag vet, och det kommer bli så härligt säger jag och kramar tillbaka.

Jag ser Marcus kommer gåendes i korridoren. Han skrattar med Julia. Jag och Marcus var tillsammans i 1månad och 10dagar tills iförrgår. Hans blonda hår lyser upp hela korridoren. Hans skratt får mig att känna mig knäsvag. Jag går till mig skåp och hämtar böckerna och halv springer till matten. Jag, Therese och Felicia bestämmer oss för att skita i skolan så vi tar bussen hem till Therese som bor i stan. Therese telefon ringer. Det är Andreas, han som brukar köpa ut åt oss. Therese frågar om han kan fixa öl och cider åt oss tills ikväll.
-Han kunde säger Therese och ser väldigt stolt ut.
-Vi skulle möta honom om 5min utanför turistbyrån tillägger hon även inte så långt efteråt.
Vi stiger av bussen och vi ser Andreas, han står där med sin gröna jacka som nästan är självlysande. Han ger oss påsen och ger Therese en kram.
-Du får ”pengarna” sen säger hon och blinkar med ena ögat.

Vi går till Therese för att fixa oss inför ikväll. Jag, Therese och Felicia ska ha lackleggings och klackskor, vilket vi nästan alltid har när de är fest.
-Men nu går vi till huset och har vår förfest säger Felicia och tar på sin fjällräven jacka som är en aning för fluffig för henne. Vi har planerat riktigt länge att de var där förfesten skulle tillbringas. Det är fortfarande blött ute och det börjar bli mörkt. Vi knäpper varsin cider medans vi går på cykelvägen och sjunger. Det är trevligt fast samtidigt kusligt.
-Där är det! Säger Felicia och springer i förväg och ställer sig framför huset och posar med tummen och pekfingret under hakan och putar med läpparna.
Hon öppnar dörren och säger lite sådär vuxet:
-Välkommen till festen tjejer!

Vi går in och stänger dörren efter oss. Nu är vi här i huset, huset vid sjön, här den bästa kvällen någonsin skulle tillbringas. Vi tänder ljus och knäpper bärs efter bärs. Jag börjar känna av alkoholen, liksom allt snurrar fast jag sitter still i den mjuka soffan. Therese är påväg emot mig, även hon börjar bli full. Hon vinglar vädligt mycket, hon stöter till bordet. Felicia skriker till:
-Akta! Therese..
Mer än så hinner hon inte få fram de är redan försent, ljuset åker ner på golvet och lågorna blir större och större. Jag ser inte så mycket. Röken blir tjockare och tjockare för varje sekund som går. Jag får inte fram ett pip eller något, jag sitter där helt förstenad. Felicia skriker åt mig att vi måste ut, hon drar i mig och lyckas få mig på fötterna. Nu ser vi ingenting, röken är tjockare och mörkare än någosin förut nu. Jag känner de blöta gräset under mina fötter. Jag är ute tänker jag. Mina knän böjer sig och jag faller handlöst ner på det blöta gräset.
-Vart är Therese? Vart fan är hon? Felicia skriker och gråter.
Jag plockar upp mobilen ur fickan och försöker träffa siffrorna men misslyckas. Felicia springer runt huset om och om igen. Jag ligger där i det blöta gräset under stjärnhimlen och kan inte ta mig upp, hela kroppen värker. Där inne som vi nyss satt och skratta och drack, det står nu i lågor. Felicia tar min mobil och ringer brandkåren och inom 5minuter är dom här. Jag ligger fortfarande kvar på marken men nu gråter jag. Felicia sitter bredvid mig och håller mig i handen. En brandman kommer fram till oss och säger:
-Vi beklagar..
Jag sluter ögonen och gråter, det får inte vara sant.

Kyrkklockorna ringer, mina tårar rinner ner på mina bleka kinder och vidare ner på min svarta klänning. Mitt blonda hår är lockigt och blåser i vinden, precis så som Therese hår gjorde när vi var ute. Jag sätter mig längst fram bredvid Felicia i kyrkan. Där står kistan. En vit väldigt vacker kista full med rosa rosor. Jag sitter där och lyssnar på prästen som talar. Nu spelar orgeln Therese favorit låt, Hallelujah. Jag går ut från kyrkan och tar bussen hem. På darriga ben går jag med bestämda steg in mot toaletten. Jag tänker:
-Jag har vart med på din begravning nu så som en riktig vän skulle gjort, men nu kommer jag till dig och nu tänker jag aldrig mer varken svika eller lämna dig, Therese.

Jag känner kniven stryker mot min hud, det är skönt fast ändå obehagligt. Jag sluter ögonen för sista gången någonsin..


svar på tal

linn säger: hej jag undrar om du innte kan lägga ut din novell som du hade skrivit förut igen, den var så himla bra! fin du är! kram
svar till linn: jo självklart ska jag försöka fixa de linn.. lägger upp den direkt när jag hittat den! tack så mycket. kram!

bilder från igår:





inte så många som fattar våran humor, men vi gör de iallafall! :D

lite smått sliten..

sitter hemma hos therese (FLEKO) nu och typ chillar. känns som jag legat i ide typ en hel vinter fast är fortfarande trött, men enklare ord.. jag har sovit för länge. vi var ju lite så där smått oseriösa igår kväll.. bara liiiii-ite he he. vi måste verkligen sluta upp med att vara så busiga..! vi ska ta nästa buss in till stan och therese ska tjocka sig med godis och jag ska sola. känner mig verkligen helt slut och de är välbehövligt för mig att sola nu.


therese inlägg, 00:07..

ha-ha skulle egentligen vart uppe igår, men vi hade.... fullt upp ändå då. he he, från therese blogg:

TJAAAAAAA ALLA SÖTA RARA GULLIGA NATTBÄVRAR DÄRUTE!!!!!!!!
En övertrött Sanna å en övertrött Therese är i farten igen.
Nu är det såhär att felix såsser är en ny ketchup Å jag gillar pahhhhhhhhhj. Jag är ganska övertrött, har setat vid datorn i ca 5-6timmar å jag kan inte tänka klart........ NU KAN VI TITTA PÅ PORR!! Tycker ni bananer är gula? Vad är du då? Världens största bäver? *psst, låtsas som att vi inte är här, VI ÄR INTE HÄÄR!!! Nu är klockan 00.00, UPP MED FÖTTERNA!! Nu ska vi ta oss en svängom i min lila bil, ta't med dig osthyvalN så kan vi glida med stil. Och göra en pil. Vi ska åka flera mil, i min lila bil. Vi ska åka flera kil +o i min permobil!

Vi är alltid lika seriösa, HAHAHAHHAHAH!

Jag sitter här med fjeko. Och vet ni? Vi har nyss grillat korv på ett ljus!



Nu ska jag å Sanna vara liiiiiite busiga. Vi drar till statoil å köper marsmallows som vi ska grilla på vårat ljus sen!!!!! hihihihihi, nä godnatt hörrni.




träning nu

vi hörs kanske efter träningen och felicia DU RINGER MIG!

grillparty!

kom precis hem efter ett lyckat grillparty med flickorna i en lekpark. gick hur bra som helst så ni behöver inte vara oroliga för att jag och carlsson gjorde de igen.... berädd er på en bildbomb.





min dator är la-a-a-agg nu för att de är lite mycket för den nu, stackarn. så dom där bilderna får duga.. he he vart en hel del men ändå!

VILKEN DRÖM!!

sitter här typ helt uppskakad. jag drömde en hur läskig dröm som helst.. de var typ så att om man inte städade tillräckligt mycket, utan hade saker överallt så kom de en huggorm in i rummet och då fick man inte upp nå blod till huvudet så de kunde bli så att man dömnade bort i armarna när man sov (vilket de alltid blir för mig.. på riktigt alltså. dom domnar så mycket så jag inte kan röra fingrarna.. äckligt!) och då vart jag hur rädd som helst och började städa. och då hittade jag en orm under sängen..!! snacka om att jag vart sprang ut från mitt rum då.

jaja nog pratat om den drömmen. jag har ganska så bråttom nu. min skjuts kommer om ca 15-30min och jag måste hinna sminka mig (och plocka ihop på rummet, he he.) ska och grilla med lite flickor. vill du vara med? RING!

hörs imorgon

jag kom precis på att jag inte mat på hela dagen.... wopz. men vad gör de? jag är inte hungrig. och funderar på att skippa maten, vilket egentligen inte är bra nu när jag har tränat idag. hm, kanske går och tar mig en macka. men de är inte bra att äta på kvällen, de lägger sig direkt på the body och de vill man inte. jag får helt enkelt göra sittupps & grejer efter mackan. hahahahah fetaste töönten jag är.

nej nu ska jag gå och äta sen titta på film.
vi hörs imorgon

de här lovet suger..

jag har verkligen inte gjort NÅGONTING på lovet. eller jo igår... de är typ det ända.
de är typ aldrig någon som orkar, vill eller kan göra något nu förtiden. alla andra har andra planer eller så har dom ingen alls men ingen ork.
jag vill bara ha örebro nu så jag glömmer hur värdelöst de här lovet vart, nu, nu & åter nu! åhh... JAG HATAR BORLÄNGE
 

bilder från idag!

efter jag &felicia hade gjort våra ärenden så gick vi och tog oss en fika på Waynes. dom har ju så otroooligt god smootie. sen när vi satt och fikade kom therese också med bussen. och då kommer de fram en kille som frågade om han fick trolla för oss, och de fick han självklart. HAN VAR GRYYYM! jag förstod verkligen ingenting om hur de gick till, trotts att jag själv höll i korten och de ända han gjorde var att dra sina kort uppe på mina, jag kände mig... ägd rent ut sagt.




vi träffade också sara, alicia & jonna. så jag & jonna testade mössor. fina?



mitt hår, ni minns ju att de inte var så längesen jag klippte mig? och de är redan såhär "långt" igen. (Dock är de oplattat på bilden.)

nej nu är de bäst att jag drar ut och springer innan de blir mörkt.. mörkrädd som man är. men vi hörs senare, då jag ska visa vad jag handlade och sådär. har även vart super duktig och städat rummet, ska fortsätta efter jag vart ute och sprungit. HOJ!

ny dag igen då..

oj vad jag sov länge idag. jag som skulle ut och springa och hinna massor med saker. men klockan tickade på och den vart halv 12 innan jag gick upp så då var de bara att hoppa in i duschen.


vara med flickorna felicia &therese.
sola
kupolen
 ut och springa. ETT MÅSTE!

ska klä på mig och fixa nu.


THE OC..

kom precis hem från kvarnsveden (eller ja, lite här &där.)
var iallafall med ralle, alida &vea. mycket trevligt!

Ni ska få höra vad jag lyckades med:
jag skulle gå ner för en backe, dock var denna backe vääääldigt lerig och jag trodde jag tog rätt 'lerväg' men nej... jag hann precis sätta ner foten då jag halkar ner i geggan och landar på ryggen, fy 17 gubbar vad vi skratta.. resultatet: en leeeerig jacka, lortigt linne, kall sanna & skratt.
vad gör man inte för att liva upp stämningen? den var lite deppig tyckte jag allt.. hehe.

vea: titta vad många cola-flaskor *pekar in mot en pizzeria*
jag: vi slår sönder rutan och tar dom?
vea: inte fan skulle jag göra inbrott för att ta dom där inte.
ralle: men de skulle jag..!
vea: nej jag skulle tagit korv!
haha sköningar!

Nu ska jag titta på the OC som jag typ blivit beroende utav...
Godnatt pötisar!


hemma hos Alida

N säger: du är knäpp vet du de;)
SVAR: N kan de kanske sluta på iklas (=niklas) känns som de..

Jag vaknade iallafall runt halv 12. skulle vart på ip vid 11 och tittat på match men dissade de eftersom jag vaknade då jag gjorde..!

åkte till kupolen en sväng med syrran och nu nyss gick jag hem till alida och nu sitter jag här medans hon duschar. booring inlägg.

ute &sprungit

gud vad underbart att foten höll. ni kan inte förstå hur glad jag vart. varje gång jag satte ner foten tänkte jag något inte sådär jätte bra..!


såhär såg jag ut när jag var ute och sprang.. jag bryr mig inte typ..!

dialekt..?

N säger: dialekt eller vad på slutet?;)
Svar: dialekt de har vi alla. vet inte om man hör min bättre än någon annans här från dalarna? dalmål är ju chaarmigt, he he. tycker du inte de Mr(s?) N?


svar på tal:

linn säger: hej! kan inte du lägga upp en bild på ditt rum? och sen kanske vi kan få en guidening genom ditt rum i en videoblogg? skulle vart suuper skoj. kram!

Svar: oj.. vad vackert väder vi har ute nu........?  okej. nej om jag ska vara ärlig så orkar jag verkligen inte städa rummet och ni vill verkligen inte se de nu. nej men ni ska få en bild, men en gudie känns lite överdrivet. jag bor så litet så de skulle typ ta 10sek att "guida" er genom mitt rum. hehe men bild får ni inomkort, du fick iallafall en önskan uppfylld bättre 1 än 0.

THE REAL SANNA &THERESE


vi bjuder..

BACK HOME

 

jag & therese var ute på äventyr. söta bilder... kommer en överraskning snart

hemma hos therese..

har nu vart på kupolen, jag &therese cyklade. gud vad skönt de var. eller jag tyckte iallafall de som slapp arbeta!  har nyss färgat håret på henne också, vart fin fint! så nu är även hon blondi, igen..! ska snart och titta på fotbolls träning eftersom jag inte får träna ännu. tror jag ska testa att springa idag, super väder för det ju.


gammal bild sen lägret, snacka om att man blir gaaanska glad av dessa bilder...

någon som vill hitta på något ikväll?! bra ring mig då pluppisar..


kupolen nu

jag har vart i kyran hela morgonen. myspys, no way..

jag har ganska bråttom nu ska till kupolen och handla hårfärg med therese &sedan färga hennes hår.


som ni ser är både jag &mitt hår värsta naturkatastrofen idag.. jag hatar verkligen såna här dagar..!


åh..

jag vill verkligen ha långt hår och vill ha de ljusare..! men mitt hår kommer varken bli längre eller ljusare på ett bra tag..  

Jaja jag ska ta och smörja in mig nu med coco's body butter, mums vad den luktar gott. jag verkligen älskar coco's luktar så fräscht och rent.

gud vad jag babblar om massa ointressant nu.
nu blir de filmen 2012 &sen sängen.
P U S S !! 

jag måste bara säga..

DET HÄR LOVET SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


är på bra humör idag!

ovanligt bra humör. känner verkligen för att sprida glädje till precis alla..! hihi

 
är på så bra humör så ni till &med får en slängkyss. inte ofta de händer inte, men idag då blir de en bra dag..

nej nu ska jag snart till mormor på påskmiddag, vad jag ska göra efteråt? inte en aning. de visar sig..
någon som vill hitta på något? Bra! ni vet vart ni får tag på mig på phonen..

jag lever..

konstigt nog så slog jag inte sönder någonting igår.
- bra gjort sanna!


jag vaknade för ca 1timme sen. Sitter här och gör mig iordning, eller ja.. jag ska göra de rättare sagt.
nej nu ska jag gå och leta efter kläder jag ska ha på mig idag..! vi hörs sen


godnatt

nu går jag och lägger mig och tittat på OC dock är jag mindre glad.. jaja, godnatt


visste ni..



Nu behöver jag skriva av mig..!

j
ag verkligen HATAR när killar inte klarar av att vara sig själva när dom är med sina kompisar. nej då ska dom bli så sjukt tuffa. men när man är själv med dom så är dom så sjukt underbara och är perfekta. och jag hoppas verkligen den person jag menar läser detta... och tar åt sig

låt mig vara tills du mognat till, jag vill inte ha något med dig och göra så länge du är såhär.. TÖNTIG!

hemma nu..!

vart en kanon dag ska jag säga er. fotbollen var faktist riktigt roligt att se. ojoj, vad falun hade en grym spelare... ;-)

efter matchen velade jag och mattsson omkring och velade ha mat, dock visste vi inte vart ifrån. men efter mycket om och men och efter att jag klivit i 2vatten pölar så bestämde vi oss för att gå till kupolen, matpalatset och de gjorde vi helt rätt i tycker jag! felicia & therese kom också sen..

och jag råkade slå en kille med min påse..! o va pinsamt det var. jag gick liksom och snurrade på påsen sådär som i en cirkel och vips så råkade han ha sitt huvud ivägen och jag kunde inte hålla mig får skratt..
- dålig timeing sanna!

mh ja. iallafall så gjorde jag ett impuls köp. har nämligen tjatat sönder mina vänninor snart om att jag bara måste ha en rosa golfkeps tills jag ska till Rhodos och tills i sommar. hehe så de fick bli en;

 
den är helt klart snyggare om man har uppsatt hår, enligt mig. men ja..! implus köp som sagt

snabbare än någonsin..

jag har verkligen jätte bråttom. ska hämta mattsson om 5min och jag har inte bortstat tänderna..

 

jag och mattsson ska nämligen och titta på fotboll. och sen får vi se om jag kanske skulle med felicia &therese till kupolen(?) jaja. här fick ni iallafall några väldigt snabbtagna bilder..!

BRÅTTOM..!

måste verkligen skynda mig nu, ska hinna klä på mig, platta håret, sminka mig & städa rummet på typ 20min.
och ändå sitter jag här? hm... hejdå!

dagens aprilskämt! mohaha

jag fick verkligen till de idag, låg och tänkte hela dagen 'något måste jag ju hitta på' och sen slog de mig. riktigt hårt faktist. jag ska lura skiten ur massor!






 där satt den verkligen! jag är så grym...!!

men mamma då..!

mamma: sanna påskharen har vart här
jag: men mamma..!
mamma:
du måste leta efter ditt ägg nu.
jag: aha, vart ligger de då?
mamma: jag vet inte. jag bara såg påskharen springa förbi här i köket.
jag: men herregud..
mamma: även fast om du fyllt 40år så kommer påskharen komma varje skärtorsdag.
*jag hittar mitt ägg bakom kuddan*
jag: åh tack mamma..
mamma: få se vad de var i då?
jag: men ha-ha.

Min mamma är ensån där som alltid måste följa tradetioner.. -.-'

jaja, gullig är hon minsann. dock hände detta innan jag var in i duschen så för ca 1timme sen. snacka om att man känner sig som en helt nu person nu. kanske inte ens är jag som sitter här och skriver? kanke är.. mikael persbrant?


nej fy tusan. hoppas jag aldrig blir att se ut som honom, för då blir livet kort.. sorry mikael. ha-ha snacka om en snabb photoshopad bild, typ sisådär 5min? jag har dolda talanger, tackar jag vet.

bäst att jag gör som mamma säger nu, bla bla bla. sanna ta undan handdukarna, sanna hit &sanna dit. hejdå!

åh naweli-naaw..

Kikade precis omkring lite på olika bloggar jag brukar läsa.. nu tänker ni säkert "åh gud vad intressant, verkligen bra vetande.." men nu ska jag komma till själva poängen. vilket ibland tar alldeles för lågnt tid. tex som nu..!

Jag var iallafall in på denna super blogg 'http://feliciiiaz.blogg.se/'.
hon som typ 'äger' den heter Felicia Pers (äger? heter de så? låter som om jag pratar om ett hus eller något? jaja. strunt samma.) är en barndomskompis till mig, dock så pratar vi knappt längre. kanske blir ett hej lite då & då. så jag vart verkligen super glad när jag såg detta. 

ni vet ju typ hur glad ett barn blir när jultomten kommer? nästan så glad vart jag.



åh naweli naw..
du är nog den första som säger att jag ens har en humor typ.. hm, eller nej förresten, den andra eftersom jag också sagt de..


Super söt, visst är hon? TACK SÅ JÄTTE MYCKET FELICIA!!!

jag diggar verkligen din blogg också!  så kika in på hennes också.


Hatar sånt här!

Ligger i soffan och tittar på tv med mitt mysiga duntäcke och i en av mina älskade real tröjor, man kan inte annat än att älska real, och allra helst tröjorna, love, love & love.. min pappa är verkligen bäst som köpte dom åt mig, och nej. här är de inga fejk tröjor som är köpta för 30kr på en marknad inte, utan här är de bara äkta!
som kostar ca gånger så mycket styck. jaja nog pratat om mina tröjor! jag har tråkigt & bjuder på lite sjukling bilder..!







felicia ringde mig precis och frågade hur de var med mig, stumpan då. så gullig du är! gillar verkligen när folk bryr sig.

nu ligger jag här och väntar på att salladen ska bli klar som min syster håller på med till mig, mums..! jag har verkligen världens bästa syster som tar hand om mig medans jag ligger här och snörvlar.

nu kom hon till &med in med salladen till mig. så ska försöka få i mig den. höres..

Ännu en gång, sjuk till lovet..!

Inte första gången, förmodligen inte sista.

Jag sitter här framför datorn och tvn inlindad i mitt täcke och dricker varmchoklad (dock, borde jag inte dricka saker framför datorn..!) menmen, ska snart ta och sova lite. jag blir mycket, mycket friskare fortare då. Och sova de är ju underbart skönt.

men vi hörs sen. ni ska få bilder och sådant från igår.

RSS 2.0