fan också!

såhär är mitt humor just nu: jhuiiiiiiiiaskflaoshriuemrioenfehgefueirmfepiour321654sfdfsdjnfjdngfeä¨'¨¨demnkejndje, MED ANDRA ORD SURT! yeeeah, nu har jag fått hosta igen, äter äckel medicin å dom tror jag har luftrörs inflamation + att jag har blivit uppsväld på köttlarna igen, stora kulor på båda sidorna. KAN LIVET BLI MER UNDERBART?! jag tror fan inte det. ska betsälla tid hos doktorn på måndag, även fast om jag verkligen inte vill, men jag måste! vill inte att njuren ska bli dåligare än vad den redan är, så därför måste jag åka. åååååååååh, döda mig? (a)


;*

Min dag började kl halv 7 för jag skulle till maserhallen 8 & dömma lite matcher & liknande, efter de så drog jag hem.
& jag hittade en sån otroligt snygging i min säng så jag kunde inte annat än skrika: P&L biljett alla dagarna! ohyes!


jonna sleeping over,

jonna; ofta man har sig själv på msn?
sanna; ja, har inte du det?
jonna; jo?
hahaha, lite humor sissådär!

jonna; sånt här bord har min bror också!
sanna; nej, de kan han inte ha?
jonna; jo?
sanna; nej?
jonna; nej okej, han har ett vitt istället för svart.

-.-!
Vi ska snart åka & titta på träning, & sen äta pizzzza!
Mobilen är med, :*

FOTODAG, helt underbara dagar!

Hejsanhoppsan, jag pussar på min kamera & greppar den i handen, idag ska det fotas för hela slanten!




Uppdatering av denna kommer inom kort.



uppdaterat, efter ca 30min ute i det sköna vädret så har jag tagit 98bilder men tyvärr så vart inte ens helften tillräckligt bra.
Men några är faktist helt okej & får duga för att ni ska få kika på dem & förresten kan ni väl kommentera om ni ändå tittar?


- jag älskar dig med hela min kropp,


men det finns en hemlighet...


& det är att du inte vet.


- men jag älskar dig i smyg, du är i mina tanker dygnet runt!

Jag kan inte begripa hur orättvist allting är. Mest av allt kärlek. Egentligen så är det ju en riktigt fin & underbar sak, som jag inte har fått så mycket kontakt med. Och det kommer jag aldrig få heller, är de bara jag som tycker att kärlek är jävligt orättvist? Endel får killar 24/7 & endel playar omkring, bergriper inte hur alla kan få killar så lätt? & på sån kort tid? 1vecka & sen är dom tillsammans, det håller ca 1-2-3månader & sen går det 1-2veckor & sen har dom nya igen? Jag fattar inte, har du inte hållt på med alla killar i Borlänge nu? Kan du inte åtminstonde lämna 1 åt mig? En ända?! Jag blir så otroligt matt på detta, vemfan kom på att kärlek är något vackert? Bullshiiiit! Det ända jag får av kärlek är, tårar, huvudvärk & ett krossat hjärta & det är otroligt vackert? Eller det kanske är just det som är det vackra i det hela, att trycka ner någon tills den skakar & får dåligt samvete? Ja juste, det är vackert det?! Jag fattar ingenting & inte behöver jag göra det heller, för det finns bara 1 enda i mina tankar & hos honom ska jag hålla mig. & om jag inte får honom, lägger jag ner helt!
Förresten, saknar jag min Mellfis & Ebba! Dom jävla skit ungarna som inte är kvar här i varma sverige, utan dom är i ett annat jävla land, på andra sidan jorden! Hoppas ni har det kalas bra medans jag sitter här & surar över ingenting!
Mobilen är med, Hoppas du får en bra dag! :*

Coz!!

Coz vare ju i fredags föresten, de var så otroligt bääst! Längesen de var så bra, tack till: Sanna, Alicia, Tiah, Fille, Sumitra & alla jag träffade! Här har vi en liten bild om hur jag såg ut & ja, de var faktist Pink night så de är bara det 1gång om året så därför såg jag ut som jag gjorde i håret! :*




22 Feburari

A tjena! Är ovanligt glad just nu, känner bara för att trycka på alla tangenter samtidigt: kkasfjcuiiiiiidmwsapfijppp f HYDT4DTH54TREGR351GR sådär ja! :) Jag vet inte men jag är bara så otroligt glad. & det är bra, att sanna är glad! Men hur som helst, pappa väckte mig kvart över 6 & jag var som en död spagettiburk med senap & äpple i! Han väckte mig nog 6gånger om & om igen, innan jag ÄNTLIGEN gick upp ur sängen & tog min in på toan där jag satt på det varma & även otroligt sköna golvet i 50min. & Ja, jag somnade! Sen matade pappa mig med en macka & då kom jag faktist på: JAG SKA SPELA DIV 3 MATCH IDAG! & då ska jag tala om för er att det vart sprutt på benen & jag åt mackor som aldrig förr! Matchen gick bra, vann med 7-2, 7-3? Härligt flickor!! Duschade & nu sitter jag här. Hittade nyss ett gammalt block sen 5;an, har skrivit en dikt där, eller ja en låt eller vad de nu är.. Både hemsk & egentligen faktist otroligt bra, eller sann! Tänkte faktist bjuda på den:

Hon står vid badrums skåpet & hon sväljer allt som finns där, men ändå rinner tårarna ner för hennes kinder. Allt för mycket minnen, hon vill inte finnas längre. & om hon tar sitt liv kommer ingen minnas henne! Hon har ju inga vänner så vad spelar det för roll? För en liten stund, ser hon hela sitt liv blåsa förbi.. Hon vaknar till & faller handlöst till golvet, vill inte resa sig upp hon har aldrig haft den orken. Flickan ler  hennes  önskan har blivit uppfyllt & efter en tag känner hon hur hon blir upplyft.
Nu lever hon fotfarande & hon hatar de hon har. & allting känns så fel, hon undrar just varför just hon skulle få dessa problem? Hon tar tag i knvien, drar den sakta längs sin arm & hon hatar att hon måste finnas! Denna flicka drar sig inte från de hon gör, hon börjar sakta låta kniven skära genom hennes hud. Hon kan inte beskriva de hon känner nu! Hon låter blodet rinna men njuter av det hon ser, tårarna faller medans hon faller ner & ber. Hon vänder blicken från det mörka hon sett innan. & hon ler med glädje tårar, från hennes ljus blåa ögon. Hom börjar sväva & armen börjar domna. & hon ligger skrattandes tills hon somnar.. Men hon vaknar nästa morgon på sitt blodiga golv. Livet kan vara emot en, livet kan vara bra. Olika känslor från dag till dag. Allting blex för mycket & hon orkar inte mer. Hon står där på berget & tittar sorgset ner. Hon står där på klippan med huvudet fullt av tankar, hon tar ett djupt andetag & denna gång ska hon lyckas. Hon styrs av en röst som får henne att lyssna, nu är sista chansen där, för att sluta lida. Ett liv utan knivar, ett liv utan sår, denna dag har hon väntat på! Vinden tar tag i hennes hår, hon öppnar ögonen. & hon känner att hon finns, det sitter en annan flicka bredvid henne & stryker hennes hand med min kind! Ett leénde på läpparna, för nu har jag förstått att jag  inte är meningslös utan att jag betyder något. Mina självmords försök, har fått mig att förstå, att ett liv är världefullt & inget att slösa på. Mitt liv är världefullt men det var svårt att se, & hon gråter utav den glädjen att hon slutningen lever!




innebandy å läxa.

Nu är jag matt i hela huvet, trött å slut! Har gjort teknink, Engelska & 11frågor i biologin, jag är otroligt duktig idag! Men hur som helst så tränade jag igår med 93/94:a, de kul, men jobbigt! De blir dubbel match i helgen, lördag mot Ludvika hemma 11.00 i gylle & söndag 10.30 Vallenhallen div 3 mot något lag inte en aning vilka.. Är hemskt nervös fakstist, att spela med div 3 alltså. De kommer nog bli tufft men ändå skit skoj, hoppas jag! Hinner tyvärr inte skriva här så ofta, men vad gör de egentligen när de ändå inte är någon som läser? Idag var de torsdags fika i skolan, de var kul & pinsamt! Eftersom jag sitter med i det nya elevrådet, stolt som man är! Skulle man gå upp på senen! Men hur som helst så om ni är nyfikna vad jag har för mig & allt så nås jag på lurän! Jag skriver mer sen, men hur som helst så äre ju coz imorgon & jag tycker veckan gått läskigt fort!


skolan å kupolen,

Skolan idag var faksist ovanligt rolig! De var elevrådsmöte & där pratade vi om resor! Vi kanske ska få åka på semester till afrika med skolan 5st från elevrådet & såifall blir de jag Denice Linnéa Mattsson & någon Douglas? Vi ska dit & hälsa på vårat fadder barn, fan vad skoj! Efter ett mötet så hade vi bara 2lektioner kvar eftersom jag sket i profilen idag, orkar verkligen inte med Camilla, eftersom jag älskar henne så stoooort! :) Efter skolan åkte jag Tiah & Fille in till stan & åt Agnes (Thai mat) Trevligttrevligt! Sen vidare till kupolen där vi träffade Sanna & Sumitra, &  vi köpte linnen & rosa spray färg till coz! Vilka ska dit?



Jag fattar inte, hur en person kan vara i tankarna precis hela tiden? En person som man knappt känner? En som är så otroligt söt så när man tittar på den smälter man i hela kroppen & kan inte annat än le? En person som är med andra ord underbar! Kan verkligen inte släppa tanken, de går inte.. Hur jag än försöker, de går inte!
Men hur som helst så nås jag som alltid på luren min: 073-6944066
Ha en bra dag ;*


ah tjenah,

natten tillbringade jag med proppis, kex å putte.. bilderna&youtube filmen säger de mesta:


- proppis eller med andra ord carlsson är snygg med lite idomin på lippsen,

- min rygg vart bombaderad av myror som senare åkte tillbaka till månen.

- kolsyra å proppis är alltid på g, om inte annat är vi de tillsammans.


- jag å carlsson hade lite problem med duschpinnen!


fredag den trettonde,

varför är just den så speciell? många säger att man får "otur" men de tycker jag inte? inte hitils iallafall, den har vart super bra. är jag ensam om att inte ha en oturlig fredag? jag ska snart & träna, de känns good efter de blir de kupolen & sen bio med putte. i taket lyser stjärnorna, jag har verkligen längtat att den skulle komma hit till Borlänge & igår på löket fick jag syn på att den gjorde det, så jag bestämmde mig att DEN SKA JAG SE!! den verkar super bra, typiskt sanna film. hoppas jag, så är trailen iaf!



Torsdag: ^
Ingen skola, eftersom jag skulle till Älvdalen på begravning. Det var inte roligt, men kändes så himla lättnat på något sätt. Jag grät fast ändå var glad, för nu vet jag att du är lycklig igen.. & jag skulle kunna göra vad som helst för att få se det. Jag vet inte, men när jag satt där i kyrkan kändes det verkligen som om du var där, eller de är klart de var du ju, men alltså.. Din skäl, kändes som du var solen som lyste in genom fönstret & det var då kan jag kände, att du var där. Mitt i bland oss, vila i frid nu gumman. (F)

jag är som jag är, jag ber om ursäkt förlåt..


kan du minnas mig, den fucking idioten som du älskade? minnas oss två, hand i hand de skulle vara vi, från topp till tå? allt har tagit slut men jag vill säga förlåt.. för allting för alla gånger som jag sårat, brytit mina löften å som bara gav dig tårar.. alla gånger som jag inte funnits där för dig. gjort något dumt å sen sket du i mig..
för något som jag inte hade gjort du svek mig, allt var mitt fel även fast om jag inte hade gjort ett skit. de är du bara du som kan ändra din attetyd.

semester,

mamma ropade på mig & bad mig komma ut i köket, där som hon & pappa fortfarande satt kvar efter maten. & dom frågade varför jag var så sur? jag förklara att alla ska utomlands utom vi, dagen efter sa kom mamma & hämtade mig från skolan & hon började såhär; jo jag har tänkt på det dära med att alla åker utomlands, jag & pappa beställde faktist en resa igår! JAG BÖRJADE SKRIKA! & hon fortsatte: nej vänta tyst lugna dig, vi beställde en kryssning till finland..

jag tycker vi lika gärna kan vara hemma då, mmmmh finland som är så mys! ja gud vad skoj jag säger till mina kompisar:"jag åker på semester imorogon" fan vad nice vart ska du? "till finland" men herregud, de låter inte klokt? -.- FINLAND av alla ställen?



ROMME:
Romme idag var de bästa på länge, åkte i skogen med Denice & Fille, i 1½timme var vi vilse! När vi äntligen hittade ut höll jag på att svettas ihjäl, för du ska då inte tro att de var lätt att åka där i skogen, vi fick gå typ 1km i uppförs backe med djup snö upp till midjan med skidor & stavar i händerna, de var kämpigt! Förresten så ramlade jag på en järn grej när jag skulle gå upp ur skogen & fick den rakt på revbenet, såskönt!
Nu sitter jag här & äter winerbröd, för vem tycker inte om winerbröd liksom?
© SB

Utkast: jag blir ...

jag blir sur, på att alla ska utomlands? alla förutom jag, precis alla! dessa ska utomlands: Therese, Putte, Carlsson, Sanna, Sumitra, Danne, Ebba, Tiah & dessa har varit: Alicia, Magnus, Lowwe, & Malin, sen är det säkert någon mer? de är såjäkla orättvist, vem kom på att man kunde åka utomlands? vem kom på flygplanet? vem kom på att de skulle vara så jäkla dyrt? vem var så dum så dom kom på det där?!

min dag som sjuk,

Det var längesen de var så otroligt skönt att sova, ända till klockan ringde jag kände mig som en spagetti. Muskler&leder värkte, huvudet dunka & tänderna hacka. Jag började fundera på vad jag hade gjort för att vara värld detta? Stängde av klockan som pep & tjöt i huvudet på mig. Mamma kom in med vatten & sa att jag såg ut som ett lik & att jag skulle stanna hemma idag. Löd & somnade om. Vaknde senare utav ett konstigt ljud, gick upp & kolla vad de var, titta in i tvrummet, köket, mamma&pappas rum, sist & även minst toaletten. Samtidigt som jag stod i dörren & tittade in på toaletten. *PLIIIIIING* Jag hoppade upp som en exploderad tomtat & vände mig hastigt om, tror du inte att postgubben står där i dörren & kollar in? Jo såklart, jag får panik eftersom jag endast har trosor & BH på mig, greppar en handduk. Men tomat rött ansikte öppnar jag dörren & gissa vad? Postkillen är assnygg! Jag dör. Han skrattar. Efter att vi har tittat på varandra ett tag säger han; Ni har fått ett paket? Eller de kanske är din pappas? För jag har svårt att tro att du är Niklas Barrsäter. Jag svarar med ett kort MH, Han räcker mig en penna & dum som man är säger man tack & tar paketet & pennan & stänger dörren. Han öppnar den igen & säger att jag inte fick pennan utan ska skriva på en lapp. Jag skämms ännu mer, skämdes så mycket så det kändes som jag velade flyga till Mars. Jag skrev mitt namn & sträckte honom pennan, Han skrattade & sa hejdå. Stängde sedan dörren & jag sprang in på rummet & la mig under täcket en bra stund. Minst 1timme låg jag där innan jag vågade gå upp igen, men denna gång hade jag mer kläder på mig! Jag sprang till TV utifall jag hade mer oväntat besök. Slog på den & satte mig bekvämt ner i soffan med täcket över mig. Sappade ett bra tag innan jag hittade det som passa, Postis Per. 8Avsnitt av Postis Per på en dag, det kunde inte bli bättre. Jag satt i soffan & njöt & skratta, tänkte tillbaka till gamla sommarnätter då jag just sett, Postis Per med en del töser. Sen kom min söta far hem med Agnes, de var längesen Thai mat var så gott. Han åkte direkt tillbaka till jobbet. Jag tittade då på 2avsnitt av Top Model. Men orkade inte se mer så jag läste SO:n istället, jag läste dom där 20sidorna 6gånger på 1timme. Snacka om att jag kan det utantill! Nu ska jag duscha & sen läsa SO:n 1gång till så jag är riktigt säker tills imorgon, för då ska jag till skolan! Men jag nås som alltid på mobilen, (mp)


dagar, huller om buller.

Jag har inte hunnit skriva på länge, men jag kan ta allt på samma inlägg.

Måndag:
Vaknade skapligt sent kvart över 6, gjorde mig i ordning gick till bussen. I skolan disikerade vi bläckfisk på Bioligin, jag åt inte nått mer den dan. Jag trodde jag skulle spy, allvarligt talat. Usch! Efter skolan följde Sannasundström med mig till stan för jag skulle klippa mig, de vart väl bra fast kort.. Sedan efter jag hade klippt mig, drog vi till knuten efter mycket om & men. Träffade Jens & Hjäte, tror jag dom hette? Var inte där speciellt länge, jag tog bussen till löket & Sanna åkte hem. På Löket vare slappt så jag ringde pappa & han kom & hämtade mig. Åkte hem en sväng. Jag gjorde mat, strips & korv, vad annars? Sen gjorde jag Teknik läxan som jag skulle ha gjort redan för 2veckor sen. & Jag surade riktigt mycket över den, onördigt att lägga ner min dyrbara tid på något så världelöst. Frågan var: "Hur såg den första datorn ut & hur är dagens datorer uppbyggda idag?" Vem bryr sig om de? Onördig information, onördigt att lägga ner tid, onördig fråga, onördigt med teknik i huvudtaget. Det är min åskit om de hela, plus att min dator vart jätte seg för jag fick lov att ladda hem "Openoffice" & de tog mycket plats & gjorde min dator otroligt seg, tack för den rent utsagt gubbe! Jag hatar teknik, usch. Anledningen till att jag gör de är för att min lärare är konstig, inte bara konstig utan allmänt störd, på ren svenska. Vi kommer jämt försent till gympan för han vägrar låta oss gå när vi slutar, & sen får vi skäll utav Camilla för vi är sena & får sedan prickar, såna gillar vi! Efter kanske 1timme när jag äntligen gjort klart den där förbannade läxan.

 Åkte jag & pappa till inter sport & beställde mig en ny klubba, så funderar på om jag ska ha kvar den gammla eller sälja den, vad tycker ni & det bror ju på om någon är intresserad? Det är en Zone 369, 31flex & soft+ blad, 91cm lång. Bytt gräppe 1gång sen jag köpte & är ca 2-3månader gammal. Släng en kommentar om du är intresserad.

Tisdag:
Drömde världens sjukaste dröm. Jag & Pappa var ute & åkte bil förbi rätt pris i den rondellen, pappa sa: "här är det faktist 50" & gasade förbi en gubbe. Men precis då kom det utkörandes en bil från höger sida som körde rakt in i oss, på den högra sidan satt jag & fick smällen. Vaknade senare på sjukhuset med brutet ben, 1punkterad lunga, axen urled & lite skrapsår i ansiktet. Jag fick stanna på sjukhuset i ca 1vecka, sen "gick" jag till skolan. Där Gib & Tia satt på en bänk & Tia sprang fram till mig & fråga hur det var, svarade att de kunde vart värre men att jag överlever. Sen skulle jag till lektion men stannade utav att Isac kom & berättade att han hade hört vad som hade hänt & var glad att jag var oskadd, han sa även att de hade hänt mycket på 1vecka. Jag tänkte inte mycket på det mer utan gick på lektion. Efter lektionen gick jag ut & där kom Filip Sandström. Filip berättade att han också visste vad som hade hänt & var glad att de inte var allvarligare, eftersom de redan hade hänt tillräckligt på skolan när jag hade vart borta, jag fattade ingenting? Varför sa alla sådär? Sen kom Putte, hon såg helt förstörd ut, hon kramade om mig & sa att hon älskade mig tusen gånger om, jag undra vad som hade hänt? Hon börja förklara sakta: Jo, när du krockade var de många som sa att du kanske jag inte skulle överleva (& de var ju sant, eftersom jag hade haft såna allvarliga skador) så då hade Felicia inte orkat med smärtan utan, hängt sig på Löket på toaletten, den som upptäckte henne var Isac. Putte hade även sett henne hänga där. Jag började stor gråta, klarade inte av att stå upp, de benet som jag kunde stå på vek sig dubbelt, jag kände hur mycket jag velade bort från detta. Jag kände att jag ville till ett svart mörkt rum & stanna där, tills någon kom & sa att Felicia lever. Men där jag satt på golvet satt jag i många timmar, ambulansen kom eftersom jag var i koma eller vad det heter. Jag var där fast ändå inte, i andra tankar som ingen annan kunde bryta. Jag hamnade på sjukhuset i ännu 3veckor. Efter de gick jag ännu till skolan, fast var inte som förut. Utan annorlunda tyst & så gott som osynlig. Velade inte vara med mer.. När jag kom hem från skolan, gick jag in på toaletten tog från nagelsaxen & skar mig rakt över armen, detta var inte första gången jag skärde mig, men den sista. Allt vart svart & jag vaknade utav klockan som ringde.
Jag var förstörd när jag vakna, innan jag insåg att det var en dröm & det var jag otroligt glad över. Skolan idag var chill, lite damp med Carlsson & Therese. Innebandy matcher, tittade på alla & råkade glömma bort musiken... Sånt som händer, :) Efter skolan kom mamma & hämta mig, sen åkte jag Tiah Alicia Michan mamma Karin Emilia & Basse till ÖB & vidare till Willy:s. Pappa kom & hämta mig på Willy:s & vi åkte till BK för att äta. MUUUMS, vad gott det var! Nu när jag kom hem gjorde jag Engelska läxan & ska sen plugga på SO-provet tills på fredag. Gud vad ordentlig jag har blivit när de gäller skolan, skärpt till mig riktigt orentligt, solt över mig själv! Nej nu ska jag fortsätta med den där himla Teknik läxan eftersom jag inte är riktigt klar.
© SB

Lycka,

Jag kom precis innan för dörren efter min promenad, mamma kom ut i hallen & log, som aldrig förr. Jag frågade varför hon gjorde det? Hon bad mig följa med in i köket där hon hade datorn, jag tittade på skärmen där de stod "Dina biljetter går nu att hämta på Ticnet Borlänge, Kupolen." Jag frågade vart vi skulle? Lyckan verkligen sken ur mamma, & hon sa med lycklig röst: "Gumman, vi ska till Thailand 13mars-28mars" Jag trodde verkligen hon skämta, så jag tittade på henne "Skojar du nu blir jag sur på riktigt!" Hon förklarade att de var klart hon inte skoja, mormor hade vunnit på hästar igen & velade att vi skulle åka utomlands, jag Michan & mamma. Jag vart så glad att jag skrek av lycka, kastade mig i famnen på henne & sa det om & om igen "Mamma jag älskar dig" Jag skrek, & förstod att jag verkligen skulle dit. Sprang så fort som jag aldrig någonsin gjort förut ut till michan barfota & skrek "skynda dig & kom, du måste se!!" Hon kom efter mig & jag skrattade, vinkade till henne att följa med in i köket. Hon läste det, & frågade. Har jag skyndat mig såhär mycket för att se detta? Då mamma tog samma historia igen om att mormor hade vunnit på hästar.. & sist men inte minst sa hon "så biljetterna är flygbiljetter till Thailand. Michan förstod då hon också, vi skrek & skratta, dansa på våran matta. Jag har aldrig sett min syster så lycklig någonsin förut, eller jo kanske när hon slog mig med bältet när vi var små. Vi skyndade oss in till kupolen för att hämta ut biljetterna. Efter mycket väntetid eftersom de var mycket annat folk innan oss, efter ca 20minuter evighets tid kom vi fram & fick våra biljetter, tog min hårt i handen & pussade på den & log om & om igen pussade jag på den. Åh vad glad jag var. Jag sa igår att jag verkligen behövde komma bort från Borlänge & det skulle jag, långt bort. Så långt bort jag aldrig hade vart förr. Jag kom genast på minst 10saker jag skulle köpa, & efter någon minut yttligare 10till osv. Tillslut var jag inne på 3;dje papperet & tyckte att de fick räcka sålänge. Ringde mormor & tackade så jätte mycket för att hon fanns & att hon just var min mormor. Jag tror aldrig i hela mitt liv jag vart så glad & de var jag en stund... ända tills jag vakna! Besviken & sur, allt var bara en dröm, för bra för att vara sann.
© SB


RSS 2.0