i skolan

Godmorgon på er! Jag sitter i skolan och har precis skrivit klart min engelska uppgift. I brist på annat skrev jag detta intressant inlägg, hehe hejdå

today

Hej på er! Idag har vart en perfekt söndag. Träffade Jonna, tog en fika & snackade om allt mellan himmel och jord, skönt är bara förnamnet. Sen gick jag till gymmet, körde ett riktigt bra pass för överkroppen och jag är hur glad som helst att jag kunde träna i huvudtaget! Sen åkte springskorna på och jag sprang lite mer än halva vägen hem och sen mötte mamma mig den sista biten så gick jag med henne. Jag är "nöjd" över mig själv, för när jag satt i omklädningsrummet efter att ha gymmet var jag så sjukt nära att ringa pappa och be han hämta mig. Men jag la ifrån mig telefonen och började byta om istället. Det är just det man måste, bestämma sig & sedan göra det.

Hann även med och hälsa på mina farbröder. Och nu kom jag precis ut från duschen!

Hur bra söndag som helst! Jag har även bestämt mig för att jag ska börja gå hem från skolan, vilket är ungefär en halv mil. Ryggsäcken är packad och redo för imorgon. Nu ska jag ta tag i denna träning, på riktigt!

tomorrow

imorgon kör jag igång med hårdträning. jag kan inte hålla mig längre, har snart vart förkyld i över 2veckor och de ger sig aldrig. nu skiter jag i de här, imorgon ska jag träna. tänkte bara berätta detta, är trött på att jag inte kunnat sova ordentligt på 2veckor och dessutom har jag knappt någon matlust (vilket hänger ihop, då jag inte tränar blir jag inte hungrig = jag äter inte) 

Morgondagens planer - Gymmet, ut och springa (om nu inte min hosta sviker mig allt för mycket på crosstrainern) eller så ska jag gå hem från gymmet. Har inte riktigt bestämt mig. 

Riktigt boring inlägg, men detta skrev jag för mig själv. detta är en "fälla" för mig själv. nu när jag skrivit de här, måste jag. kan jag inte bara strunta i det.

trött jag är, som om ni skulle bry er. Godnatt, imorgon väntar gymmet - Sannaaaa!! Dom bryr sig fortfarande inte... - Juste! Sorry, jag glömde.

Visste du att?

Jag har en sån otroligt stor rädsla, en rädsla jag nog aldrig kommer kunna arbeta bort, cancer. Man vet aldrig när eller om den kommer. Rätt som de är så har man fått sig en ovän, en ovän som antingen tar med en in i det sista eller en ovän man är så otroligt stark och orkar lämna och fortsätta vidare.

Jag brukar ligga och tänka på detta ibland, om jag själv kommer drabbas av cancer, vilken cancer och när. Det som skrämmer mig mest är tiden. När och var. Hur en dum sjukdom kan döda ett helt liv. Hur en sjukdom kan få en person att verkligen plågas in i döden och även dens anhöriga.
Usch, jag ryser bara jag skriver detta. Efter att ha fått dessa tankar har jag faktist fått en annan "syn" på livet. Dessa tankar har fått mig att inse hur sjukt orättvist livet faktist är och hur fort de kan gå. Jag har inte solat solarium på över ett år, vilket jag gjorde regelbundet under en tid. Det är bland de dummaste jag gjort i hela mitt liv. Aldrig mer solarium! Jag lever hellre blek än att dör i hudcancer. (Nej jag påstår inte att man måste få hudcancer utav att sola solarium, men chansen är väldigt väldigt stor) Jag röker inte, för jag anser inte att det finns någonting vettigt i huvudtaget med det - Vilket det just precis inte gör.
Jag är in ganska ofta på Ungcancer.se, det är en sida där det står om unga drabbade människor och folk som vill hjälpa dessa att bli friska. Tankarna går på högvarv i huvudet när jag är in på denna sida. Men på något sätt känns de även... Skönt. 


Verkligen måste..

Jag måste verkligen plugga, har prov imorgon och jag har gett mig satan på att jag ska få bra på det här provet. För övrigt så är jag för första gången på hur länge som helst sjukt shopping sugen - Tänk inte ens tanken på att åka till kupolen!!!

Plugg

Ska nu "mysa ner mig" och plugga gärnet på engelskan eftersom jag vart sjuk osv. Kul inlägg :P Hejdå

Gnight

Jag går och dejtar kudden nu, jag är helt död i kroppen, har ont i varenda muskel (lite överdrivet kanske, men nästan) och hoppas på allt att jag mår bättre tills imorgon.

Godnatt puss

Blir tokig..

Jag har inte tränat på snart 1vecka och jag vill mer än allt hoppa i tränings kläderna nu och bege mig till gymmet eller en bra innebandy träning.
Jag får så sjukt mycket mer energi på kvällarna nu när jag inte tränar och kan knappt somna, därför måste jag träna, det verkligen kryper i kroppen på mig. Får se hur jag mår imorgon. Just nu är jag fortfarande förkyld så de ät väl ingen idé att åka iväg nu innan man blir helt frisk.
/ sjukt tränings sugen tjej :P

Jag har så kul

I brist på annat ställde jag mig framför spegeln och tog ett kort.. Haha nej det var inte riktigt så. Utan jag hade så jävla tråkigt och velade göra ett blogginlägg och så tänkte jag att de blir ju alltid lite roligare med en bild i inlägget. Jag skriver det igen jag måste bli frisk tills imorgon!!!! 

Nu ska jag slå igång en film här hemma i min ensamhet och längta tills mamma kommer hem med dricka åt mig, sockerdricka är de bästa som finns när man är sjuk.
Just nu önskar jag att jag hade en kille som kunde komma hit och bara umgås och ge mig massage. Jag har så sjukt ont i alla muskler & leder som finns i hela kroppen. Usch, jag tycker verkligen inte det här är roligt...

Så sjukt snygg tjej!!

Angelica Blick måste vara en av dom snyggaste bloggarna som finns. Älskar hennes stil & ja, älskar allt med henne. Jag vill verkligen ha sommar nu!!!

Fortfarande sjuk..

Jag är som sagt fortfarande sjuk och därför har jag knappt orkar skriva något här heller.. Blir jag inte frisk tills imorgon är det wiskey som gäller för mig, säger då bara de...
Ska gå och dö lite nu och fundera på om jag kanske ska ta mig en tripp till farbror doktor.. Puss

Helli hallå

Hej på er! Jag tänkte faktist att jag ska testa börja blogga igen.. Eller kanske ska säga fortsätta blogga istället? Hehe..
Jag är dunder förkyld och har så ont i hela kroppen så jag vet inte vad.. Och jag som måste plugga! Jag ska sova en timme eller två sen hoppa in i duschen och sedan plugga.

Blond eller brunett?


-

jag vill skriva "jag saknar dig" på en stenl och sen kasta den på dig så du får se hur ont det gör..



RSS 2.0