i mina tankar just nu:


känner mig duktig!

Först har jag sovit i solen i typ 2timmar idag, sen drog jag och körde ett hårdpass på gymmet i typ 1½timme sen när jag kom hem gick jag och mamma ut och gick i 40min. Är jag duktig eller? Såhär mycket har jag nog inte tränat sen innebandyn sluta. Tänkte bara göra som alla andra bloggar och skryta om hur mycket jag tränat, om hur jävla smal jag kommer bli, om hur duktig jag är & va bra jag äter.

Okej, jag måste börja bli seriös känner jag... fast de där om sola, träna & ut och gå va sant, fast jag skrev de här bara för att jävlas med andra bloggare som är seriösa och förbannat jävla duktiga :) hejdå.


Tja stek!

Nu drar jag till Örebro och lever livet, så jag längtat! Kommer hem på söndagkväll men om jag känner mig själv så kommer inte bloggen stå överest på listan när jag kommer hem så....... :) Och jag kommer knappast orka mobilblogga heller, eller isåfall blir ni nog lika förvårnade som jag skulle jag kunna tro, men vet ni vad? Hejdå!




Bra hand!


Jag hatar att vara ensam..

Jag börjar tro jag är sjuk i huvudet, ja inte för att de va någon nyhet för vissa. Men nu menar jag sjuk i huvudet på riktigt. När jag är ensam, tänker jag på helt sjuka saker. Typ som "varför ska jag sova? jag har ändå inget att vakna för" fast egentligen har jag ju hur underbara kompisar & en familj att vakna för, men de är tomt i skallen på mig på den fronten. Jag saknar en person, så han tar upp hela mitt tänkande, en enda person.. det är ju galet!

nytt... eller?



RSS 2.0