MAT MAT MAT

Hallihallå!
 
Fick just lite inspration till att skriva lite här igen... Vem vet, kanske blir så att jag skriver mycket ett tag nu eller ströinlägg då och då?
 
Tänkte berätta en liten snabb fakta om hur mitt liv ser ut just nu. Jag går 2a året räddningstjänst. Har en pojkvän sedan ca 6månader tillbaka vid namn Emil. Tränar. Bor på två olika ställen, då mamma & pappa gått ifrån varandra i somras. 

Snabbt och kortfattat. Såhär ser mitt liv ut just nu :) 

Tänkte skriva lite om ett ämne som är väldigt väldigt viktigt mat!

Jag har själv alltid varit en sån där "äta en gång om dagen" person. Aldrig ätit frukost eller riktig mat mer än de jag ätiti i skolan ungefär. Undantag från dag till dag. Det är inte försen för några veckor sedan då jag hamnade på sjukhus för magbesvär osv osv jag började tänka till. Jag tränar varje dag, styrketräning. Men har i stort sätt hela mitt liv tränat någon form av träning. 
Från den dagen jag fick komma hem och fram till nu har jag försökt hålla en bra kost på ungefär samma tider. OCH ätit riktig mat minst 2gånger om dagen PLUS att jag ALLTID äter frukost. Täker ofta på vad jag stoppar i mig men självklart får man fuska någon gång ibland för att orka. Jag har sett sån stor skillnad på mitt träningsreslutat, redan! Mår även mycket bättre. 
 
Har inte alls samma humörsvängningar längre som förut. Då jag kunde börja grina över att tex vad som helst. Energin var slut helt enkelt, vilket jag inte då kunde förstå.. Nu när jag äter känner jag mig piggare, gladare och så mycket mer motiverad till allt.
 
Så, snälla tjejer ät mat! Man blir inte tjock av det. Man mår bra!!! :)

Puss!
 

RSS 2.0