10st bilder, som berör..


1. En bild på dig och din bästa kompis.

2. En bild på någon/några du alltid har roligt med.
3. En bild på den du litar mest på.
4. En bild på något galet du gjort. (Peace&love är alltid lika galet)

5. En bild på något du minns extra mycket.
6. En bild som väcker minnen.
7. En bild på något du blir lycklig av.
8. En bild på en plats du läntar tillbaka till.
9. En bild på dig själv.
10. En bild på något du saknar.



*^*^#*¤*¤*%* VAAAFAAAN???

Jag är jag. Jag föddes till att bli just jag, Sanna Barrsäter. Skulle jag vart någon annan hade jag blivit det. Jag är kanske inte som alla andra, men jag är mig själv. Jag blir så himla trött på folk som ska kommentera om hur man är som person eller hur man ser ut.

Jag älskar bilar. Jag älskar innebandy & jag älskar min familj & mina vänner, över allt annat. Är det så märkvärdigt? Jag är varken farlig, annorlunda eller syns på mig att jag gillar bilar. Det är inte så att jag går omkring med en "Fuck you, i drive a volvo" tröja hela dagarna. Äger inte ens en sådan. Och jag har ingenting emot folk som gör det heller för den delen. Jag är precis som vilken 16årig blond tjej som helst från Borlänge. Det som skiljer mig något åt är mitt intresse. Men so what? Måste man dra mig över en egen kant för det? Nej. Jag är inte annorlunda alls. Inte mer än att jag är mig själv, jag vet vad jag vill göra med mitt liv & jag vågar stå på mig. Och nej jag går inte fordon för att jag åker epa. Det är inte precis så att jag är epa kåt bara för att jag åker i en? Jag tycker de är intressant med bilar. Men de är inte precis så varje gång jag ser en bil åka förbi blir jag helt till mig.
Så fort man är något "annorlunda" blir man helt plötsligt jävligt konstig och folk kollar snett på en.
En tjej som sminkar sig, fixar håret & tar inte på mig vad som helst som är intresserad av bilar. Svar ja, det finns såna. Bara för att man är motorintresserad betyder det inte att man måste gå i trasiga kläder, arbetsbyxor hela dagarna och är en såkallad "raggare". Vilket just denna bild många får upp i huvudet när dom här "motorintresserad". Svar ja, jag duschar nästan varje dag & ja, jag borstar håret. Vafan??? Kan folk sluta dra över en och samma kant?
Här är jag, jag är Sanna Barrsäter en helt normal 16årig tjej från Borlänge. Ser ni något annorlunda med mig? Ser ni att jag åker epa och är intresserad av bilar? Syns det att jag spelar innebandy och älskar det? Syns det att jag vågar vara mig själv och står på mig för att vara de? Va, va, va? Ser jag konstig ut? Eller lurkig? Eller varför inte kanske raggare? Nej. Jag är helt jävla normal, jag bits inte, jag slår inte ihjäl någon för att jag inte har precis samma intresse som alla andra tjejer.

Duger jag inte som jag är, nej man vad bra. Stick då. Jag tänker fan inte ändra på mig!



Att våga..

Många av oss människor har en rädsla utan att vi tänker på det, det är att våga! Jag har det, när jag tänker efter. En av mina största rädslor är just det, att våga. 

Folk som inte accepterar mig för den jag är, för det jag tycker om och för det jag gör. Ni är inte mina vänner. Jag är den jag är, jag föddes såhär. Jag tänker inte ändra på mig!

-

Hur länge kan man tänka på en person? Hur länge kan man sakna en person? Jag vill inte tänka på dig. Jag vill glömma dig. Åh, jag blir galen.......

Im sorry

Hejsan hoppsan! Jag är ledsen att jag är så sjukt dålig på att blogga.. Men jag måste ju hinna med och leva loivet också!

Ikväll ska jag festa med mina efterlängtade brudar som jag inte träffat på hur länge som helst! Jag är så taggad. Ikväll blir det en bra kväll!


I found it

Hej på er! Idag har jag vart ledig från skolan, kanon skönt! Så gick upp runt 9 sen följde jag med mamma till mormor och gick ut med Zenta, vi tog en riktig långpromenad på 1½timme. Jag måste faktist erkänna att vädret ute är underbart!

Nu ska jag och fira min farbror som fyller 17år idag.
Hittade även mitt minnerskort, wiho! Hörs sen



Fuck...

Har tappat bort mitt minneskort till kameran så nu kan jag inte ta några kort... Suck! Ska leta reda på det, eller fösöka iallafall... Vart kan jag ha lagt det?!

I miss you...

"‎9G, va vore vi utan varandra? Jo, totalt världelösa, typ som att fjällvandra. Med Willam som är lite bakom flötet, Emma&Rebeccas garv, Therese i bajs-åldern, med Sundströms inställning " -Men skit i de där och lev livet" & så har vi Anton alla lärarnas favorit, det är just detta som gör oss så sjukt bra, varje liten bit! & egentligen, va vore vi utan Tim's "- aa juste så vare ju." Carlsson's "- Vaaa jag fattar ingenting?", Gladhs inställning på idrottslektionerna & Felicias talang på att måla, vi vore ingenting, nästan så vi borde ta och skåla! Othilia är vår lilla mamma, Alida vår buse & Kevin som åker utomlands till som tätt, vi får aldrig alla rätt. Men vad spelar de för roll? Vi har ju fortfarande koll. Och något fika kommer vi väl knappast få, med tanke på alltid har vi prickar & dessutom nästan aldrig mindra än två. Vi har snart gått våra 6terminer, ca 30månader & 3år, jag är helt säker på att alla kommer i sina hjärtan ha ett litet spår från dessa år. Jag minns första dagarna i 7an, jag tänkte "vafan är de för retard-klass?" men tro mig, ni var allt annat än kass. Vi är helt enkelt perfekta & om inte annat så är vi äkta. Vi är 9G, lite bättre än alla andra, så länge vi har varandra! ♥♥"


Im home

Kommit hem efter en helt okej bra skoldag. Gick med Joel & Gustav till kupolen efter skolan och fyfan va kallt det är ute! Jag höll verkligen på att frysa ihjäl. Och nu är det (bara) -7 ute. När de sen blir -15 kommer jag bokstavligen talat, dö. Tossade iallafall vidare till gymmet efter att jag sprang igenom kupolen och ner på Ia och köpte bananer. Haha, gröna bananer är det bästa jag vet!

Så nu sitter jag här.. Helt slut i hela kroppen och funderar på att dra en ordentligt bra dusch och sedan bara mysa med mig själv hela kvällen! Stor risk på att det slutar så, underbart.

Pluggar

Har vart iväg på en del ärenden med pappa, fick med mig ett par nya cykelbyxor hem ialalfall. Kanon bra! Nu ska jag ta tag och göra klart allt. Är redan klar med italienskan så nu är de bara att plugga in alla samhällskunskap frågor! Let go, just do it. Never give up

I never leave Veronica

En person jag aldrig någonsin kommer tröttna på är Veronica Maggio. Kan alla hennes låtar utantill - Men kan inte sluta lyssna på henne!

Tänker bara på alla underbara sommarminnen när jag hör henne. Mest av allt P&L då jag var helt galen och bokstavligen talat skrek tills jag tappade rösten! Släpp ett nytt album nu Veronica, NUUUU!!!!!


Home

Hej på er!
Har vart hemma ett tag och jag har massor med plugg att göra. Eller egentligen har jag mycket tid på mig, men jag vill göra klart det så jag är klar så slipper jag göra det senare. Vilket alltid slutar med att jag glömmer bort det och sitter och panik gör klart allt dagen innan..

Ska ner på stan med pappa en sväng. Har en hel inköpslista som måste inhandlas. Kom precis på vad jag ska göra för inlägg! Hehe..

Hörs snart!!


G-night

Nu ska jag faktist bädda ner mig till sängs och sova. För fy bubblan va trött jag är. Måste verkligen sova ut!

Ps. Jag har tänkt ut en hel del olika inlägg jag kommer göra denna vecka framöver som kommer handla om allt möjligt ;) Jag är nästan helt säker på att ni kommer gilla dom. (Hoppas det iallafall!)

Pusss!!


Träningstips

Jag fick en hel del bra tips utav min tränare igår som jag tänkte dela med mig till er. (Så alla vet så skriver jag inte ordagrant från hans tips, gör om dom lite grann till mina egna.) Jag vart faktist mycket mer motiverad efter att ha fått dom & det är absolut något jag ska ta och göra!

1. Köp en träningsbok
Med en träningsbok kan du lättare hålla koll på sin kropp, sin form och sin träning och det är för många en riktigt motivationshöjdare. Köp en träningsbok du tycker är snygg så blir det ännu roligare att skriva i den. Jag ska köpa mig en träningsbok faktist där ska jag skriva vad jag äter, vad jag tränat, hur länge, hur tungt, min vikt osv osv. Detta beror ju självklart helt på om jag har innebandyträning eller gymmar. Min vikt skriver jag inte upp pågrund av att jag vill gå ner i vikt, utan för att jag ska kunna ha koll på min kropp lättare. Tror detta kommer kunna vara en höjdare för mig!

2. Sätt upp mål, delmål och mät dina resultat
Skriv ner allt detta, både målen och dina resultat. Det är viktigt att ha ett syfte med sin träning för att den ska kännas menningsfull och rolig.

3. Hur sätter jag upp mål?
Du sätter upp mål på bästa sätt om du sätter upp långsiktiga mål. Med de menas att du skriver i din träningsbok tex "Jag ska komma bättre i form, i mars 2012 ska jag orka springa 5km utan paus" och så ska man ha de som ett strävande mål hela tiden.

4. Klipp ut en bild
Har du någon bild på hur du vill se ut? Något du verkligen vill göra? Och med hjälp av den kunna få mer motivation till träningen. Skriv ut eller klipp ut den och häng in den på insidan av din garderob (tex) där du ser den dagligen och bara vill ha/göra det mer och mer. (Jag kommer lägga upp mina insprations bilder i ett inlägg senare då ni kan få lite tips från mig.)

5. Ät rätt
Skippa dricka, chips, godis och framför allt alkohol! Ät vanlig mat i rätt mängder och vid rätt tidpunkter. Detta varierar helt klart från person till person och hur mycket man redan tränar och hur man är byggd i sig själv.

6. Inställningen
Inställningen är i stortsätt hela träningen. Det finns inget som heter försöka. Om du har bestämt dig, gör det!
Du ska aldrig i tänka "Jag kan inte, jag klarar inte & jag orkar inte" Bort med dessa tankar och tänkt om, tänk rätt "Jag kan, jag klarar, jag orkar" Med dessa tankar kommer du orka mycket mer. Jag har ett citat "Never give up" och tro mig, jag använder det varje gång jag har blodsmak i munnen och man känner hur hjärnan inte vill. Men vet ni vad? Im never give up! Testa dig själv och se att detta faktist stämmer!

7. "En jobbig dag"
Har du haft en jobbig dag på skolan eller jobbet och hade tänkt att gå och träna efteråt men saknar ork och lust? Gå och träna iallafall. Du kommer må mycket bättre efter du tränat och kommer vara mycket stoltare över dig själv efteråt.

8. Våga utmana dig själv
Det största felet vi som männsikor gör är att vi inte vågar testa något nytt, för att vi är rädda att vi inte ska klara av det. Istället för att ha det tankesättet tänk om, tänk rätt. Våga utmana dig själv!


 

Some words


Let it snow

Ute yr snön omkring (som alla med facebook förmodligen redan märkt) och jag har precis myst mer mig i mina alldeles för stora mjukisbyxor och i högtalarna poppar jag gamla favoriten "2000-talet med ken ring" kommer aldrig kunna tröttna på denna goding!

Idag klockan 5 är det träning som står på schemat. Ciao!


Top 4 partymusic




"Krossa alla fönster, slå in hans dörr. Låt honom veta, att inget är som förr"


"Sexy and i know it"


"All day, all night. What the f*ck!?"


"Oh, sometimes. I get a good feeling, yeah"



Hej, ska vi gifta oss?


...

Inte försen man förlorat någon, på riktigt, förstår man hur otroligt mycket man saknar den... Fyfan va lätt de är att vara efterklok!

RSS 2.0