du var min bästa vän,

jag sitter här & gråter åt våran låt, som jag lyssnar på om & om igen.. jag har inte bara mist min bästa vän, utan även mitt hjärta, ja hela mitt liv. goodbye my darling. de kommer aldrig bli som förr. folk säger att jag förlåter för lätt, jag blir sviken om & om igen, men hur lätt tror ni att det är egentligen? förut hade jag folk runt omkring mig jämt, som fanns där & brydde sig.. men nu finns de ingen, knappt någon som ställer upp. de är få, som jag nu litar på. högst 2st. jag kanske ser ut som en tjej som är stark, men den gamla sanna som var stark & lycklig, finns inte mer, aldrig mer. jag förstår inte vad jag gjort, för att alla ska försvinna? det tog inte ens 7dagar & sen stod jag där, ensam, helt ensam.. jag skriver av mig i bloggen, inte för att ni ska tycka synd om mig utan för att jag måste skriva av mig. allt de ni sa, får mig att gråta. de du skrev till mig, får mig att må dåligt i hela kroppen, de får mig att känna att jag inte orkar så länge till själv. jag vet inte hur jag ska förklara, men jag vet att ingen förstår vad jag menar. ingen förstår hur känslan är. den dagen du blir lämnad ensam & behöver någon, kom ihåg mig då. jag vill bara ifrån skit borlänge, långt bort. jag vill inte bo här, jag vill flytta. dom flesta säger att man är stark när man är ensam, men jag känner mig svag, ensam & meningslös.
i miss you and i will always remember you <3

innebandy, the life!

Börjar med att säga att filmen igår var kanon, även fast om jag somnade lite då & då..
Matchen idag mot mora slutade 6-4, alltså förlust. Men vi vann 2halvlekar, men tyvärr räcker det inte.. Jag är stolt över oss tjejer, aldrig någonsin förut har jag vart såhär stolt, det var bara synd att dom fick matchstraffen, annars tror jag bannemig att vi skulle tagit dom. Sträck på er tjejer, upp med hakan & var malliga, vi har idag spelat en av årets bästa matcher, mot ett lag som ingen annan har vunnit mot. Ett lag som ligger på våran plats på serien, kom igen tjejer. Vi kan ta dom andra lagen nu, vi var såå mycket bättre än Mora, ta med er detta nu!


 Men hur som helst, gick upp halv 7, åt ingenting gjorde ingenting förutom att klädde på mig & satte upp håret, matchen började 11 i mora, samling 8 vid maserhallen. ja, kom hem & tittade på tv, ni sitter jag här. Ska kanske hem till Tiah ikväll med familjen, vi ska dit & äta & ha de allmänt trevlans, får vi hoppas! :)
lurän är som alltid med,
© SB


du vet att vänner är något vackert som man inte ska svika?

Börjar med gårdagen vaknade 20 i 5 & kunde inte somna om, efter mycket om & men, så gick jag väll trotts allt upp då.. Gjorde mig klar & tänkte gå till bussen då klockan var halv 6, jag ångrade då att jag hade gått upp, men istället åt jag frukost & tittade på POSTIS PER. Efter att ha tittat & ätit i ungefär 1timme & riktigt degat var klockan halv 7, då bestämde jag mig för att dammsuga rummet eftersom jag ändå inte hade nått bättre för mig, gjorde de. Gick på kanske 10min, vad 17 ska jag göra liksom, kan inte tiden bara rinna iväg så jag kunde gå till bussen? Då kom michan in & jag gjorde frukost åt henne & gick & borsta tänderna. Äntligen var klockan 10 över 7 & vi gick till bussen, i skolan var de väl slappt hände inget speciellt. Efter skolan gick jag Fille Tiah Danne & Isac till pizzerian. Jag & Tiah delade på en kebabpizza, efter de ringde jag pappa & frågade vart han var & han sa att han tänkte hämta mig för min mobil var klar, glad som 17 vart jag & var de resten utav dagen & även idag. Men hur som helst, åkte vi hem för att hämta kvitton & sånt, pappa skulle duscha innan vi skulle åka. Så jag greppade kameran & tog lite kort:

- jag fryser inombords & utan på,

 hjärtat blir till is, man har blivit sviken,

inte för bara första gången, utan även sista.

Fotat klart efter ca 20min, klarade inte av att vara ute speciellt länge eftersom de var -11grader. Pappa vart klar, vi åkte till giganten för att hämta mobilen, kommer fram & jag var ganska säker på att vi skulle få betala en funktskadad telefon.. Trodde de inte var sant, jag hade fått en helt ny mobil! Eftersom det var "tekniska problem" på min förra, undra vad de kan berott på :o! Men hur som helst, åkte tillbaka till skolan eftersom öppethus började 5 & klockan var 20 i, de var väl ganska bra. Efter öppethus gick jag Therese Danne & Tia & tittade på 94:ornas träning. Jag & Therese skulle gå ut för att ta lite luft eftersom vi höll på att dö inne i salen de var typ 50+ där, så vi gick ut & dörrarna låser sig ju atomtatiskt, så då kom therese på den otroliga bra idén att ställa sin sko mellan dörren & karmen så dörren inte skulle kunna slås igen. (i) de gick bra en stund, ända tills båda jag&hon höll på att få hjärtat i halsen, det tjöt & larmet gick. Panik fick jag, jag sprang & skulle gömma mig, halkade & fick en isklump i magen, blämärke ofc! Therese sprang efter & efter halva vägen kom hon på att hon bara hade en sko, så hon vände & hämtade skon, jag sprang & ställde mig bakom ett hus typ, då kom tobbe precis, han tittade på både mig & Therese som vi hade saknat minst 20gätter var & skratta, vi skämdes.  Inte kom vi in se heller, eftersom min mobil hade dött & Therese hade Tias gamla nummer, efter ca 10min kom dom & öppna, daniel sov då också, eller ja.. han sov ända tills larmet gick, vi kom tillslut in & efter en stund åkte Therese & Danne gick, då kom pappa & hämta mig & Tia 20 i 9, eftersom Tia skulle sova hos mig, vi duschade & greja sen gick vi & la oss..


idag; en helt vanlig fredag, eller nästan helt vanlig. hade bara 2lektioner, eftersom vi var på Coz på en suveränt bra orkester, inga kommentarer.. Kom just hem & då vart det att boka platser för de ska bli bio för full rulle, Benjamin Buttons otroliga liv, eller något. Verkar suveränt bra iallafall, de blir föresten med Tiah & Fille. Är det någon som sett den & kanske har lust att slänga en liten kommentar om hur den är & så? 2tim 46min ska jag sitta på en biograf, ohherregud säger jag bara..


men tur är att lurän är med & ni ska sms;a, 073-6944066
PS: Måste bara skriva att jag tycker lite synd om Mora imorgon, Jonna, Elin & Sanna i samma kedja, kan de bli mer kötta? haha, jag tror allvarligt inte de. Men de kommer nog en blogg imorgon också om resultaten & matchen, eller på söndag. :) 
© SB

livet är orättvist, men sånt man får lov att acceptera.

idag vaknade jag 10 över 6, gick upp trallade till bussen.. skolan var lung, skratt var det iaf, aaaa dysch. mja, svenska prov imorgon så måste plugga. sen ska jag till löket med folk..
jag begriper inte hur fan man kan? ni är sjuka i huvet allihopa, det som skulle bli så mycket bättre, jojävlar! idioter.. ni fattar ingenting? herregud, gå & lägg er.

jag nu ätit korv hemma i 6dagar i sträck. mamma har fått massor med gratis korv, 24ringar falukorv 8paket grillkorv & typ 10paket kok-korv..  att det aldrig är någon annan än jag som tröttnar på att äta korv dag in & dag ut? mamma säger att så fort vi ätit upp all korv kan vi äta köttbullar varje dag, för det skulle hon också få gratis. -.- nu efter alla dessa korv veckor kommer jag ha ätit så mycket korv så jag klarar mig resten av livet, jag kommer snart se ut som en falukorv! jag skulle kunna spy på korv, jag är så himla trött på det.ser ni inte hur smaskig korven på bilden ser ut att vara? ni kan få av mig, helt gratis! bara att beställa, snart kommer det säkert stå familjen "korvsson" på dörren, vi kommer se ut som korvar allihopa i min familj, känner mig som en korv gubbe redan nu.. men nu ska jag plugga & äta lite, ja du gissa vad? jo precis, KORV!

© sb

en vanlig dag,

idag vaknade jag halv 6 & insåg att det inte var någon idé att somna om,  så jag gick upp, klädde på mig, plattade håret så noggrant som jag aldrig gjort förut tror jag. sen hann jag till&med äta frukost, ärligt det är nog 3gången i mitt liv jag hinner det innan skolan. skolan var ganska seg, inget speciellt eftersom carlsson var sjuk & knappt ingen ser mig känns det som, eller jo, jag spelade kort med albin, filip, adam, samuel & dennis. neger & president, jag vart president 2gånger. sen vann jag på pingis 1gång & kom till final 3gångerrr. snacka om att vi hade en anstängade idrottslektion, puhu! vi satt mest på en matta & lyssnade på musik, tog bussen in till station & sen väntade på 44,an där i ca 5min. åkte buss i ungefär 45min, det var trevligt, jag hatar halv 4 bussen. den går typ runt halva borlänge känns det som -.-' nu när jag kom hem åt jag lite & pluggat typ 2min till svenskan, jag orkar verkligen ingenting, känns som om jag är förlamad i hjärnan & verkligen bara skulle kunna stänga in mig i ett litet svart rum & sitta där till detta är borta, till allt är som förr. men får väl försöka plugga lite efter träningen. ska nog dra till löket om någon minut, bara pappa har tid att skjutsa! jag har verkligen funderat & kan inte bestämma mig, ska jag vara brunett, eller göra slingor? ska iaf klippa mig snart, innan den 12/2. eller föresten så ska jag nog bara låta det vara en stund, håret alltså, men slingor & shiet. mitt hår är så slitet, :(

föresten är det nå öppethus i skolan på torsdag 17.00-20.10, du kan ju alltid komma & kika?
bästa IBF borlänge är ju nu även anmälda till örebro cupen i april, grrrr vad laddad jag är.
nås som alltid på lurän; 073-6944066


- jag vill också vara fri, älskad & fin.

© SB

i missu'

jag sitter här & tänker & förstår att sanningen är hård, men det kommer aldrig bli som då. Får vara glad över den lilla tiden, för den var underbarast i mitt liv någonsin.. du ska då veta att det svider, att få se att du träffar andra, såna som är bättre än mig. jag trodde verkligen på det du sa, förevigt, äkta vänskap & allt det där. var det rena lögner alltihop? att det inte finns någon som kan hålla det dom säger till max & verkligen ställa upp, vara den dära underbar vännen som du var, i 2-3månader. innan allt vart annorlunda, innan du vart sådär konsig & sket fullständigt i dina gamla, riktiga vänner. jag vill bara säga att jag älskar dig vilken väg du än tar, man jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv för att jag gav upp & lät dig gå. jag är otroligt besviken båda på dig & mig, att varken du eller jag höll någonting av det vi lovade. Men kom, tiden med dig är den absolut bästa & den lyckligaste i mitt liv, skrattat mer än så har jag aldrig gjort, men jag är rädd för att det är över, föralltid. & att det aldrig kommer bli som förr igen, men den dagen då blir lämnad själv, kom ihåg mig då.
© SB

i know who you are,

coz igår var bäst, kanske kommer en bild senare. Idag är det match, men är reserv så blir nog inte så mycket spela för min del, jag som är så jäkla spelsugen! Hur som helst är den i Honefhallen 15.00, loook? Mot Gustafs, kom igen nu gubbs. Senare ikväll blire kanske Carlsson & folk. Jag börjar bli sur för att dom är så sega att laga min mobil, det tar ffs evigheter! Men jag skriver mer ikväll, men nås på lurän 073-6944066
© SB



en hel del som händer i mitt life.

Igår var jag med Carlsson & Therese efter skolan, så mycket skratt på så lite tid. Ohherregud, är allt jag säger. Vi åt toas & drack julmust, efter det tog vi bussen till kupolen, där vi träffade Kingen&yrsa, Mattsson&Rebbe. Therese drog hem, det gjorde Matsson, Kingen&Yrsa oxåe. Jag Carlsson&Rebbe skulle ta bussen till Löket, men det var ändrade planer så jag & Carlsson drog till Fille & Rebbe till löket. Felicia älskling, nu är jag hos dig & tänker föralltid stanna kvar. Sen drog jag & Fille till Löket & snackade med putte & sen åkte jag hem, av ren utmattning.

Dagen började med sovmorgon 09.40, det var väl behövligt! sedan efter skolan spelade jag pingis med jimmy, marcus, putte&tim, ni fick mig verkligen att skratta. Senare tog Putte&jag bussen till kupolen, köpte rosa leggings till coz imorgon. & sen drog vi till Löket. Där vare chillll & knappt nå folk..

Nu har jag även fått reda på att begravningen blir Torsdagen den 12/2 & slipper skolan då, de är det ända som är gött med det hela, jag är verkligen inte pepp på det här också, men det är sånt men måste göra ändå. vila i frid, karin ♥



Imorgon är de'ä träning & som sakt coz det bire med: Carlsson, Fille, Tiah, Putte, Sumitra, Alicia & Freddie. Var det någon mer? Tror jag ska till Sumitra efter träningen med folk & fixxa.
Hur som helst, skaru dit äle? Nås som alltid på lurän; 0736944066

© SB

om man har bestämt sig för en sak blir det så.

Jag kan förklara vad som menas med rubriken. Jo, om någon har bestämt sig för att den inte vill bli äldre än vad den redan är, om den bestämt när man vill dö & verkligen har bestämt sig det, så blir det så. Även fast om det sårar andra. Du blev 89år & hade bestämt redan när Gustav dog att du skulle dö när du var lika gammal. Jag förstår hur du tänkte, förstår att du inte orkade mer. & Jag är på sätt & vis glad, glad för att jag vet att du nu är lycklig. & det du gått igenom sen Gustav dog, var tungt. Att förlora hela livet är inte lätt, han var verkligen ditt allt, jag vet. Dom tårar jag fällt/fällde för dig är både glädje tårar & motsatsen. Glädjetårarna är för jag vet att du inte lider längre, att du verkligen längtat efter att få somna in & träffa alla dom som försvunnit ifrån oss. Natten till söndag 18/1-08 det var då du flög, flög till himmelriket. Då alla änglar inte orkade längre utan dig & tog dig tillbaka. Mamma hon grät & morfar var förtvivlad. Jag minns hur du skratta, det känns som en igår. Jag kan se en bild i min skalle en ängel utan vingar som svävar bland moln.

R.I.P Karin Ulin, Min bästaste Gammelfarmor & vi kommer minnas dig, som en av dom underbaraste som fanns här på jorden. Du är grymt saknad. (F) ♥



Annars har helgen vart helt toppen, förutom lite tårar & sånt. Jag orkar inte förklara allt som hänt, men det var då den lätt bästa helgen detta år. Jag nås som alltid på lurä'n; 073-6944066 (mp)
© SB

jag hatar dåliga dagar.

Dagen har vart riktigt dålig, en sådan som man verkligen skulle kunna vara utan, det enda bra med den var att jag fick 500:- av mamma! Jag har tänkt på att slinga håret ljust, vad tror ni om det? Isf, vill du göra det på mig, då kan du klippa mig medans du ändå håller på, jaoe? Igår var jag med underbara älsklingothilia, känns riktigt underbart bra! Orkar inte skriva nått mer nu, är skapligt trött & tänker sova om ca 1timme. Nås som alltid på lurän; 073-6944066



- gud tänker ta tillbaka en ängel & han vägrar dela, livet är orättvist.
© SB


i love flooorball.

Det är helt galet vad man kan älska en sport så mycket som jag gör!
Hur som helst, så vad det träning igår.. Egentligen lite för hård för mig, eftersom jag har gjort illa foten igen, men det är inte så farligt denna gång. Trampade snett & det knakade i hela foten. Idag ska jag plugggggga, biologi prov nästa vecka, so-läxa till fredag & tyska tills imorgon. I LOVE IT' Här kommer de ny lagbilderna också, det är helt sjukt vad snygga vi är brudsä. Ni når mig som vanligt på lurän; 073-6944066



© Sannabarrsäter.

football, i miss

Idag vaknade jag ovanligt tidigt, kanske halv 9.. Klädde på mig & liknande, sedan åkte jag till Fille & vi bestämde oss för att åka till Lugnet för att se på sm i fotboll! Missade 601;an in till stan, Fille's pappa skjutsade in oss dit. Efter mycket om & men satt vi på bussen till lugnet. Väl inne i Lugnet var det ganska lungt, vi gick omkring & kikade på matcher. Sedan var kl 16.00, vi skulle gå ut & ta bussen hem. Men såklart så gick det inga mer bussar (trodde vi!) Sprang omkring där inne & gjorde ingenting stort sätt.. Sedan gick vi ut för jag skulle ringa pappa, då ser vi att 253;an åker precis när vi kommer ut. Det var alltså våran buss! (y' Efter mycket om & men, går vi ner till stan, eller ja.. Vi letar oss ner till stan. Efter ca 30min var vi på stan & skulle leta reda på station, för vi skulle nämligen åka tåg! Efter att frågat en tant vart det låg så hittade vi äntligen dit, stod & vänta på tåget i ca 15min. Kallt & blåsit, kan jag lova att det var. Äntligen kom tåget & vi kom till slut hem, herregud vilken dag. Men roligt hade vi iallafall, jag kan verkligen inte sluta skratta åt detta; "Om han spelar i det gula är han flintskallig & om han spelar i det vita är han cola buurk" Tihi, kan tänka mig att det inte är någon mer än jag & Putte som fattar?! Nu ska jag äta glass & sen lägga mig, efter allt gå'ende idag är jag trött.. Nås som alltid på lurän; 0736944066
© Sannabarrsäter.


nu är orken slut i hela mig.

livet är inte nödvändigt att leva längre, jag är en idiot, totalt jävla världelös. Så beskrivs jag, mina sista andetag känns som om jag tar dom idag. det som en gång hade en skrikiig färg är ni grått. Tack till Othilia Hallgren & Martin Svälas som stöttat mig igenom detta, ni betyder! Tack till alla andra som bryr sig. Jag orkar inte skriva mer nu, jag ska sova.
© Sanna Barrsäter'

I give up, really.

Dagens  bilder;


Bilderna är starkt COPYRIGHT © & jag hatar såna som snor bilder utan tillstånt, eller liknande. Bara ett tips sådär liksom.
Jag har bara vart till kupolen en snabbis med Putte & Fille, vart att ta en fika på Waynes. Sedan åkte jag till mormor, för mamma var där & sen nu hem & fota, snart träning. Någon som vill hitta på ngt ikväll? Ist nås jag på luräen; 0736944066

© Sanna Barrsäter.


It's a perfect photoday'



Starkt COPYRIGHT! © på bilderna, blir inte så mycket mer skriva för dagen. Hoppas ni nöjer er med bilderna. Ska chilla på kupolen med Ebba & Therese, sedan blir det hem till Therese & färga she's hair! Jag nås som alltid på lureän; 073-6944066
© Sanna Barrsäter.

Thanks for de night, girls!

Igår var jag hos Fille med Putte & hon, eller rättare sakt "sov" där. Vi var ensamma hemma hos Fille's pappa så det förklarar saken. Vi gick till coop handlade saker för ca 300kr för en kväll! Vi gick hem till Fille, typ åt gjorde inget speciellt. Sjöng lips så jag att köttlarna i halsen gick av, vi sjöng för kung & fosterland ska jag säga er. Har nog aldrig sjungt riktigt sådär galet nånsin förut. Det var trevligt, om inte annat så fick man ont i halsen & torr i hela huvudet. Bara så ni vet! Lite sådär viktig information om lips. Men hur som helst så tjockade vi oss med hemskt mycket chips & dip. Usch vad det är gott, skulle vi aldrig köpt! Efter mycket om & men så slutade vi sjunga & gick upp istället. Jag & Fille började istället spela hits for kids typ åtta eller något liknande för hela hytting, full patte ska det vara annars kan det lika gärna vara tyst! :) Klockan var du kvart över 12. Jag tror vi är hemst kända hos grannarna vid det här laget. Hur som helst så, hoppade vi i sängen till musiken sprang omkring i hela kåken medans Putte bara satt i köket & chilla, tycke nog vi var allmänt dryga skulle jag kunna tro, hon målade något på Coop kvittot! Men efter jag & Fille dampat i ca 30min var vi LÖKIGA så vi sprang ut i lekparken & dampade där i bara underkläder! Då jag höll på att frysa ihjäl istället. Efter vi kommit in dampade vi lite till & sedan satte vi oss & chilla framför tv;n i ca 2timmar maybe, baby! Det var nice, sedan så böt vi om & hoppade ner till säng. Då jag var grymt trött & vi skulle upp om ca 5½timme, då vaknade Putte till liv & då skulle såklart dom 2 dampa! Efter många sekunder & minuter, kanske till & med timme fick jag dom att hålla truten stängd genom att hota dom med att ringa pappa & säga att han inte skulle skjutsa oss till romme trotts allt. Efter inte ens 1minut sov vi som barr-träd hela bunten! Fille gjorde typ någon slags "spark-trixx" i luften medans hon sov, jag tänkte när jag såg det: Jasså, annars mår du bra eller?! Men sen vart det romme för hela slanten efter några telefonsamtal så var vi trotts allt där. Fy vad trevligt det var att åka igen. Men hur som helst har jag gjort om på rummet, foto'n kommer later aligaahter, jao. Blev hel nöjd faktist. :) Kanske ska till stockholm i veckan med Michaela-syster. Men vi får se hur det blir med den saken. Slå en pling eller sänd ett sms så blir jag hemskt lycklig; 073-6944066
© Sanna Barrsäter, puss.


Happy new year

Nyår igår med alicia & putte, det började med att min teletonkich hamnade i toaletten. & funkade inte igår, men nu funkar den igen! :) Jag kan förklara hur det gick till; Jo alicia hade gått & ätit. Jag skulle gå på toaletten, men fönstret var öppet på toa'n så ´jag skulle sträcka mig över toaletten & stänga det. Precis när jag sträcker mig hör jag att något "Plop";ar ner i toaletten kollar ner & får se mobilen ligga där, fick panik tog upp den i en fart på 100km/h & plockade ut batteriet, minneskort, simkort osv. Svärde en lång ramsa & gick & hämta putte som stog utanför. Det första hon gjorde var att skratta (y) Hon hämtade alicia, jag tog med en hårblås upp & blåste den torr. Den funkade fortfarande inte. Hade den på alicia's element i kanske 2timmar, på högsta värme. Efter 2timmar, testade jag igen & den funkade, jag skrattade & sjööng; Min teletonkich funkis, min teletonkich funiiiiiss igahn" Sedan vart det frid & fröjd. Ganska mycket damp med monster & cider. Tolvslaget skålades med Champain, vi gick sedan ut på bron med cider & tomtebloss! (JÄTTE TOMTEBLOSS!) Det var så kallt ute så vi fick inte igång dom med en vanlig tändare, sprang över till grannen & lånade deras maschall. Sedan vart det att springa up på bron med tomtebloss i hand & sjunga "happu new yeeear, and a werry good x-mas time." Något liknande. Innan dom slocknade så sa jag & alicia våra nyårslöften & släppte ner dom i älven, medans dom "brann".  Jag kan lova att jag var

top 10 i Sverige på att göra en snöängel, för det gorde jag 00:02. Sen vart det hämta cidern som vi stält lite längre bort, in & kolla film. Barnhemmet, till er som inte sett den, SE DEN! Den är då den klart bästa "skräckisen" jag sett, någonsin. Somna gjorde vi runt 5kanske. Jag & putte skulle bädda om sängen minst 4ggr, medans Alicia dampade av trötthet. Sedan när vi äntligen lagt oss & släckt, somnade dom båda. Medans jag låg & lyssnade på putte som snarkade. Surt nog orkade jag inte väcka henne, så låg vaken kanske en halv timme till & lyssnade på hennes DJUPA andetag. Sen fick det vara nog, jag väckte henne trotts att hon sov så sött. När jag äntligen somna kändes det som jag sov 1timme & sedan vaknade utav att putte låg & glodde på mig. Hon sa att kl var 12 & jag somnade sedan om men vaknade av att hon snarkade & hade tagit täcket. Var ingen idé att börja bråka då kändes det som, kunde lika gärna vara vaken. Efter mycket om & men så gick jag & putte på toan. När vi kom tillbaka hade Alicia ÄNLTIGEN vaknat. Då vi gick ner & åt frukost runt 1 halv 2. Orkade verkligen inte göra någonting idag så jag ringde pappa så han kom & hämta mig & Putte. När jag väl kom hem städade jag hela rummet trotts denna natt & allt liknande. Var faktist otroligt duktigt gjort av mig tycker jag. Städade i ca 2½ timme. Det var väl behövligt, har städat ur garderoben. Någon som är intresserad av kläder? Finns inga fel på dom, men jag är lite som jag är ibland. Tröttnar på kläder efter typ 2-3månader & då köper jag nya. Sån är jag & det är något man får vänja sig med, även fast om putte typ dampar som bara den på att jag är sån. Hur som helst har jag nyss kommit ut ur duschen, första duschen 09! Jag vet inte, men det känns som om detta kommer bli ett bra år, bättre ön någonsin förut. Det hoppas jag verkligen på, jag skulle behöva det. Men jag har då iallafall lovat mig själv att bli mycket bättre i skolan & hänga med mer. + Att jag måste ha det dära himlans omprovet i tyska. Eftersom jag sket fullständigt att plugga till det när vi hade det egentligen, bra gjort av mig, Jag vet! Försesten har jag köpt ny jacka, eller ja mamma köpte den såklart! Det vart en svart dunjacka från stadium. Inte så speciell. Ska nog till falun imorgon med syrran & shoppa lite. Jag ska hur som helst köpa nya skor & ny tröja & lite mer saker. Träning imorgon eftermiddag & sen vet jag inte vad jag ska hitta på, just nu känns det som om jag skulle kunna sova 3dygn i sträck utan att vakna en ända minut. Fast det är klart, kanske är för att jag knappt sov inatt.  På bilden ser ni hur jag såg ut igår, inget speciellt liksom. Har även bytt namn på Bdb för dom som är intresserade så heter jag nu; Jordgubb3-n, kom inte på något bättre & orkade inte heta det jag hette innan. Men nu ska jag följa med pappa & hämta pizzan, höhö. Ett av mina nyårslöften var att gå ner i vikt. Det börjar bra iaf ;D Men ni kan alltid slå en pling på min lur som är nu för hoppningsvis ren & fin efter badet! 073-6944066
© Sannabarrsäter


RSS 2.0