Hemma nu, äntligen!

Hallå alla! Jag kom precis hem från inventeringen. Det tog oss 6min att åka till falun från Maxi, vädligt nödvändigt vetande. Jag och Ebba hade hur bra sammarbete som helst på inventeringen, ännu mer nödvändigt vetande(!) Nej men efter inventeringen (känns som om jag skrivit de typ 10gånger nu!) så åkte jag och pappa förbi BK, mums. Jag åt en kycklingsallad och de hände en liten rolig sak när jag skulle ta dricka. Jag ställde nämligen ifrån mig brickan och sen så när jag skulle gå och hämta den igen var den borta ochjag funderade vart jag hade gjort av den.. Sen ser jag en kille gå iväg med min bricka och jag vågar självklart inte säga något till honom. Så jag sprang till pappa så han fick hämta min bricka. Och jag höll typ på att skratta ihjäl mig, för jag trodde jag hade blivit senil eller något. Helt sjukt! Jaja. Nu ska jag ta och göra de där efterlängtade "rosett"-klippet, kommer upp snart! =)

Nu drar jag..

Nu ska jag pallra mig ut i bilen och sen åka till Maxi och köpa godis så jag kan tjocka mig med medans jag åker till Falun. Har inte ätit godis på hela helgen ju.. Vi hörs senare

Färdig..


Har inventering om ungefär 1timme så ska passa på att städa rummet innan! Ska hänga ut täcket på vädring och sånt, eftersom jag får svårt att andas på nätterna..  astma. Jaja, lika bra att jag tar tag i saken nu med en gång annars kommer de aldrig på gjort. Vi hörs efter inventeringen om jag inte är helt död då och känner för att sova, de får vi se. puss älsklingar


Söndag!

Sovit bra? Själv låg man och prata i telefon till typ 4 så var helt död när pappa väckte mig vid 10.. Nu ska jag ta och klä på mig och fixa mig. Vi hörs sen efteråt!!


Videoinlägg




Blogg.se

Godmorgon alla! Blogg.se funkade inte på hela dagen för mig igår, var de lika för er? Kom upp någon konstig ruta.. Men här kommer inläggen som skulle vart uppe igår!


Godmorgon



Sovit bra? Jag har sovit väldigt "oroligt" vet inte varför.. Sitter hemma hos Felicia nu och väntar på Therese. Ska fixa oss nu. Vi hörs sen :)

Vi hörs imorgon istället, godnatt!

Jag är verkligen inte på humör, har så grymt ont i foten, huvudet och är bara allmänt utmattad. Så ska göra mig en ansiktsmask nu och sen hoppa till sängs tror jag. Imorgon blir en bra dag hoppas jag! Men vi hörs då puss godnatt och dröm sött..

skriver snart...

Känner att de absolut inte är läge nu.. Är så fruktansvärt sur så jag vet inte vad. Åh fan va jag hatar att ha ett litet jävla hus, men mest av allt hatar jag att de står där de står. UTE PÅ LANDET!!!! Ingen bra idé att jag fortsätter skriva, kommer sluta riktigt illa då.


svar på tal:

Postat av: anonym.
ladda upp en ny bild på dig och therese som man ser ansikterna på? :-) länge sen se en nu!!

Svar: ajaj, kapten.




En massa svar på tal:

Hej hallå! Var verkligen hur roligt som helst att logga in på bloggen och se att man fått en massa kommentarer och även besöksrekord 142st! Hehe. Älskar er verkligen. Okej tänkte svara på några kommentarer till å börja med..

Postat av: anonym. tjänar du pengar på din blogg om du bloggar genom videofy ? :)
Svar: Man gör de efter att ha lagt upp ett antal videobloggar och så. Men nej, jag gör de inte ännu och tror inte att jag kommer bli och göra de heller. Jag använder videofy för att jag tycker att de är bättre att använda än att ladda upp en film för "hela youtube" :-)

Verkligen stor puss på alla er som gillar min blogg och som kommenterade att jag inte skulle lägga ner den!

Postat av: anonym .jag tror att genom en video eller bilder, steg för steg skulle vara lättare än bara ord :)
Svar: Okejokej. Jag ska fixa de ikväll :-)

Vi hörs alldeles strax, ska bara ringa mina bitche's och så!! ;-)

Nu ska jag..

&felicia pallra oss till Löket när hon ätit upp sina förbannade våfflisar. Du ringer när du ätit klart ok? pussssssssss.


Nu är man bra skoltrött..

Det skulle sitta underbart med lov nu. Sommarlov, skulle jag kunna springa naken på stureplan för att få. Förstår ni hur mycket jag vill ha de då?! Otroligt mycket mhm. Nu har de verkligen vart så att man bara vill ligga kvar i sängen på morgonen. Jag har verkligen svårt för att både sova och äta. Okej, jag både sover och äter. Men inte som förut.. Förut åt jag typ 3gånger om dagen och nu äter jag lite i skolan och efter skolan. Jag är aldrig sugen på mat, utan bara på godis och sånt. Det är verkligen inte bra! Och de där med sova, visst sova de kan jag. Men inte somna. Jag ligger på kvällen och tänker alldeles för mycket. Jag har verkligen panik ångest vad jag vill bli när jag blir stor och sånt. Har även tänkt väldigt länge på vad som kommer hända i livet? Kommer de någonsin bli sådär underbart som man hört? Jag vet faktist inte.. Nej nu vart de mycket ointressant och onördig text. Nu fick jag ont i magen för att min blogg har blivit så boring den sista tiden. Funderat ett tag nu på att sluta, men de är helt upp till er. Ska jag lägga ner bloggen?!


svar på tal:

Anonym om Söndag!: sanna! hur gör man en rosett i håret på lättaste sätt?? jag har försökt men får inget bra resultat :( tack på förhand! :)

Svar: Hm.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förkalra. Hur vill du att jag ska förklara, med bilder, bara text eller i ett "videoinlägg"? Så fort du svarar så lovar jag att hjälpa dig :-)

Videoblogg från igår..


Therese gjorde en "tjockis"-videoblogg på kemin igår.

Kläder säljes!

Ja.. Då har jag ännu en gång rensat gaderoben och hittat lite saker som jag helt glömt bort att jag hade och inte har användning för. Det finns inte några fel alls på kläderna och dom är använda högst 2gånger.

Leopard leggins säljes.
Storlek: XS
Från: HM
Pris: 30kr


"Äkta" mörkblåa jeans leggings säljes.
Storlek: S/M (OBS. Små i storleken)
Från: JC
Pris: 30kr


"Äkta" gråsvarta jeans leggings säljes.
Storlek: XS
Från: Åhlens
Pris: 30kr


"Äkta" ljusblåa jeans leggings med dragkedja vid fötterna säljes.
Storlek: XS
Från: HM
Pris: 30kr


Kort cardigan säljes.
Storlek: 36
Från: Zero Zero
Pris: 40kr


Stickad svart cardigan säljes.
Storlek: S
Från: HM
Pris: 40kr

Är du intresserad av något så hör av dig på 073-6944066 eller kommentera. De är som sagt först till kvarn som gäller och om du vill vara säker på att jag sett att du är intresserad så smsa.


Ondag

Som sagt är onsdagar alltid lika tajta. Måste verkligen rååå plugga innan komfirmationen och efter den åker jag och fleko till gymmet. Och sen ska jag till maserhallen efter de.


svar på tal, snabbis..

S om Tisdag:
sanna! vad häbnde med dig och filip?
såg på din fb..
:-(<333

Svar: Detta är inget jag jätte gärna skriver i bloggen.. Men du får jätte gärna kontakta mig på annat sätt så förklarar jag tex där du kan kontakta mig är på: bilddagboken (pm) facebook (gb) mobilen 073-6944066 (sms/ring) msn ([email protected]) och självklart i verkligheten! Ja där har du några sätt, hoppas du hör av dig! <3

Godnattttt.

Godnatt

Jag kom precis ut från duschen och nu tänker jag faktist sätta mig i sängen och läsa i min älskade kemibok. Och sen ska jag faktist sova, behöver verkligen sova ut, blir inte mer än 3-4timmars sömn på nätterna nu förtiden, inte bra de. Men vi hörs helt klart imorgon om jag hinner innan komfermationen, annars så skriver jag efter gymmet. (vilket jag ska till imorgon efter komfirmationen med flekooooo!) Alldeles för tråkigt och ointressant inlägg. Bättre än inget alls, visst? Mhm. Godnatt sötnosaaaar! <3

fjeko♥fleko



Tisdag


Skolan
Kupolen en jätte snabbis med Therese&Felicia.
Tog en 20minutare i solariumet med Felicia, bara för underbart!

Nu ska jag göra mig en grekisk sallad och sen måste jag verkligen plugga kemi.. Verkligen inte på humör för någonting just nu, känner bara för att lägga mig i sängen och fösvinna ett tag.. Vi hörs kanske senare, bror på hur de känns då.

Stockholms bilder


Sorry..

Hann inte igår, hade fullt upp. Följde med Therese och Felicia efter skolan till kupolen typ, vi fixade lite saker.. Och sen drog jag till träningen och försökte träna vilket gick åt helvete. Jaja, bättre bloggning idag! Lovar de.. Pussss!


BRÅTTOM..

Förstår inte varför jag sitter här, skulle bara hit och skriva ett snabbt inlägg i reklamen på johan falk.. Men nejdå, här hamnade jag alldeles för länge. Men vet ni vad, jag slår av min dator nu och sen så hörs vi imorgon! Puss godnatt älsklingar.

svar på tal:

Anonym om Filmtime:
Tycker du verkligen dom nya wallander filmerna är bra? Haha, själv tkr ja att dom är skitkassa men vi har ju alla olika åsikter :)

Svar: Nja, nog allt är finns de bättre wallander filmer än dom nya. Helt klart. Men dom är iallafall värda en chans.. Och den här nyaste, var inte så bra som jag förväntat mig faktist. Tycker wallander börjar bli så genomskillnigt, någon blir mördad, dom letar efter mördaren, tar först fel och tittar igenom fel hus och blabla. Och att dom alltid hinner komma i sista sek så att ingen polis "gör sig illa" är verkligen sjukt genomskillnigt. Man vet ju att någon kommer och de inte kommer hända något, lite synd också tycker jag..



Här har vi helt klart min favorit, Wallander Mastermind..


Filmtime


Hallå!

Nu är jag hemma efter kupolen, hittade lite småsaker Body lotion, bytte mina trosor och så. Nu ska jag sätta mig och mysa med den nyaste solo tidningen och min special smootie, mums! Skriver lite senare hörreni.


Dagens:

Ska in till stan en snabbis och handla lite småsaker som inte vart köpt igår. Och sen ska jag och Mickis hyra film och kanske sola? :-) Solariebrun♥

Vi hörs senare!

Söndag!


Sovit bra? Jag har väl sovit sådär.. Snackade i telefon igår med först Therese & sen Felicia. Jag och Felicia hade en hel del att prata om, tex hennes jävla ordspel. Hehe skoja gumman. Nej men vi pratade typ till 1 och sen velade jag sova. Fast precis när jag somnat ringer telefonen, så pratade typ till 3. Och nej de gör ingeting att du väckte mig gubben, de är helt okej. Jag har ju gjort samma sak. Eller hur? Men sen vid kvart över 3 somnade jag.



Söt liten rosett va? Hehe. Nej nu måste jag plocka ihop på rummet och sen klä på mig. Hörs sen

Videoblogg..




hahhah "oj-jävlar, här är de ju halloween.." inte en aning om varför jag säger så faktist.

Home sweet home!

Hallådär!! Måste bara säga att dagen har vart så sjukt bra.. Jag ska lägga upp bilder på det jag köpt och så snart, ska bara göra lite andra saker först! Puss så länge


Sådär....

Har precis duschat klart och smörjt in mig. Nu är jag verkligen redo för Stockholm!!!!  Ha-ha skoja. Nej men imorgon kommer de inte bli någon uppdatering alls och anledning vet ni ju redan.. Men ni kan alltid ringa/smsa och fråga om vi lever, sånt gilla's! :-) Plus på er! Och självklart Denice så ringer jag dig om vi inte nu hinner med tåget. Nej nu ska jag lägga mig och prata i telefonen..


 
I de så jätte roliga Borlänge hörreni, ni. Jag hoppas verkligen ni får minus -20grader medans jag njuter i Stockholm.. Nej jag skoja bara! :-) Ha de bra iallafall. För de kommer jag garanterat få!

Vi hörs senare..

Jag skriver senare, för nu ska jag göra lite olika ansiktsmasker, ta en lång dusch med mitt älskade silverschampoo och annat. Sen ska jag typ hjälpa mamma med maten, fast jag ska inte ha någon mat. Har verkligen ingen matlust just nu. Sitter här med en fet godis påse men vill inte ha någonting nu, har för mycket i skallen just nu..


















Vi hörs senare höni..


Åh.....

Bara jag får de där suget i magen efter p&l nu eller? Förstod jag väl att jag inte var ensam om. Åh jag verkligen ha sommar, nu, nu och nu. Så sjukt underbart, just känslan när man är på p&l är så... obeskrivlig!


lånade ett videoklipp av någon... ;-)

Snabbis

Hallådär! Nu ska jag ta något och äta sen måste jag bara plocka ihop på rummet innan jag skriver eller gör något mer här på datorrrn, mhm. Men skriver smart. :-)

Skolan

Hallådär! Sitter i skolan och väntar på att alla ska byta om klart och så efter idrotten.. Jag var inte med eftersom jag har blödning i foten, inte bra, inte bra. Så ska ha ett träningsuppehåll nu :-( Jaja, vi hörs när vi kommer hem!

Resultatet av håret.

 


inte uppdaterat på 1dag!

Skamligt!!!!!(!!) Men jag hade verkligen inte tid igår hade fullt upp, verkligen. Men nu är jag tillbaka som vanligt igen. Har ni saknat mig? :-)


Godnight!

Nu ska jag säga "kille-vippen" och hoppa till sängs med mitt för ljusa hår och torra läppar. Vi hörs imorgon. 4!!!!!!!:-D

svar på tal:

Anonym om sanna är blondARE:
Hej sanna:) tycker om din blogg jättemycket! Jag undrar vilken filip det är du träffat? Är ni tillsammans? Kan du inte lägga upp en bild på honom. Kram<3

Svar: Hallådär Anonym! (vilket jag tycker är jätte tråkigt när ni är.. För jag tycker de är super kul när jag får veta vilka de är som läser min blogg, men ja. Anonym går väl ann de också!) Åh tack så mycket du. Han heter Filip Dahlqvist och är 93'a. Ja vi är tillsammans.


Bilden är sen somras, men här har du en iallafall.

sanna är blondARE


Hallå tisdag!!

Hejsan alla glada, ledsna, bittra, dampiga och sist men inte minst normala! Hur har eran tisdag vart? Min har vart hur bra som helst. Började med att vi körde snörugby i skolan på idrotten, dra mig baklänges vad vi skratta och sjukt kul de var, bästa idrottslektionen helt klart. Sen dömde jag och Denice matcher gick super. Sen efter skolan tog jag, Felicia och Therese bussen till kupolen för att jag skulle köpa en hemlig sak ;-) sen färgade vi håret på Therese, gissa vart? Exakt, handikapstoaletten vart vårt offer.. Tackarn(!!)


Slänger in en urgammal bild på fjeko, fleko&fillii! Brudar, ni är helt klart bäst.

@Bakning på g!

Tro de eller ej... Men jag är så otroligt söt sugen så jag tror jag dör. Och min gulliga pappa har ätit upp mitt godis så då får de bli en kladdkaka! :-)


Bästa uppladningen inför en träning hörru!


Måste bara säga..


Haha.. Hela 15år nu. Kör försiktigt säger jag bara... ;-) (haha, tolka de där hur ni vill!) Du&jag har gjort sjukt mycket tillsammans, minns du när vi var bästa vänner i 5an? De gör jag. Haha, när vi pratade "krav" och allt. Jadu, tider man inte glömmer, men tiden går och allt förändras så är livet, synd nog. Hoppas iallafall du får världens bästa födelsedag och jag är ledsen att du inte fick något paket. Men du ska få de senare. Lovar dig!   
 




Hallå skola!!

Hejsan alla barn som är i skolan nu.. Precis som mig! ;-) Nej då, skoja med er. Jag sitter i datasalen och gör något didi arbete. Fast är klar, snabb jag är. Helt sjukt! Hittade ny bild också..

Början av 7an.... Ett tag sen, mhm!! ;-) pussss

 


Nej vet ni vad..

Nu ska jag faktist fixa lite små saker och sen gå till tv'n och mysa med min familj.

Duschat
Plockat ner julgardinerna.. (Ett tag funderade jag faktist på att ha dom uppe tills nästa år hehe, men nej. Inge mer jul nu, för nu längtar vi till sommarn!)
Städa ihop inne på rummet.

Sen efter jag tittat på tv har jag faktist tänkt att gå och sova. Hur underbart som helst, har sovmorgon imorgon, men ändå, de är ju bland de bästa som finns... Att sova alltså! Godnatt pussss



Har du tråkigt?

Lyssna på dom här!

 
Min humor helt klart!

Baknings dax!

Hejsan hoppsan! Har precis kommit hem från gymmet och kupolen. Friskis var helt okej faktist, är helt slut nu. Nej jag lovade mamma att baka en paj åt henne så ska gå och göra de nu. Haha, är skapligt sugen.


 Mums!! Hörs senare


Godmorgon!

Godmorgon alla glada söndagsälskare! Hehe... Hur många älskar sönda? noll hoppas jag. Jag ska iallafall kila iväg till gymmet nu med syrran. Ska testa friskis idag, vilket kommer bli skoj med lite annorlunda och så. Men nu måste jag kila, vi hörs nog senare. Pussss


Ledsen Sanna, mycket ledsen!

Måste ju bara berätta att min älskade jacka har gått sönder och jag och pappa lämnade in den igår... Men jag kommer förmodligen bara få pengar och ingen ny jacka, eftersom de inte finns några nya *storbölande gubbe* Jag verkligen älskade min jacka. Nej men den va så otroligt skön, varm, fin och fluffig. Den hade verkligen allt..... Nu ska jag gråta på min kudde och sörja min jacka. Kommer frysa ihjäl nu, tur att de blir varmare (!!) Men visst är de tragiskt? :-(



Godnatt vi hörs imorgon *snyft*


Hemma från stan

Hel trevlig kväll måste jag ju säga. En hel del skratt också. Vi gick iallafall och käkade Thai, mums. Nej förlåt för tråkiga inlägg men jag orkar inte.. Ska faktist gå och lägga mig nu, är sjukt trött pusss.

Lördakväll

Godkväll alla söta läsare! Vad ska ni hitta på senare då? Själv ska jag ut med Felicia och Therese och äta. Hur mysigt som helst.. Och sen blir de väl förmodligen att proppa i sig godis och titta på film. Hm, tur att man ska till gymmet imon iallafall, kan ju vara välbehövligt efter en sån här "lyxig"-kväll. Men nåja, såna här kvällar måste man få ha någon gång iallafall! Jag ska vara på stan om ca 20min så ska nog ta och börja klä på mig och sådan. Måste verkligen hinna med lite saker innan. Typ som att plocka ihop ordentligt på rummet, klä på mig klart.. och mer saker. Gah, känner mig stressad. Men vi hörs väl kanske senare. Vi får se. pusss


8-8

Fan va grym match brudar! Synd att vi tappade sista 30sek, mhm. Jaja sånt som händer. Nu ska jag fixa mig och sen ringa Therese eller Felicia pussss

Lördag

Godmorgon alla! Sovit bra? Själv var man vätt skrämd från Paramore Activity filmen.. Usch! Men när man hade mina två sötnosar på kudden gick de bra.


Visst är dom väl söta? Hihi. Jaja. Måste klä på mig nu och packa för ska åka till innebandymatch vi hörs efter den!


Inlägg från igår

Har du sett Paranormal Activity? Om inte, var glad för de hörru!
(nöjd nu Ebba? (-;)


Den är verkligen ruggigt läskig.. Usch

Fredagsmyys!

Godkväll alla! Jag sitter här och väntar på Filip som borde komma vilken sekund som helst.


Hoppas hur som helst att ni får en bra fredag, för de är jag säker på att jag får! ;-)


Måste bara säga..


Och jag vill bara att tiden ska rinna iväg, för jag längtar så otrooooligt mycket. Helt sjukt

Jag älskar fredagar!

Halllåå! Kan ju knappast tro att jag är ensam med att älska fredagar? Jag hade lite sovmorgon vilket var himla skönt. Fick sluta 25min tidigare idag, bara för vi hade vikarie och vi sa att vi brukade göra de. Ha-ha stackarn!
Men nu ska jag ta och plocka ihop på mitt rum och sen ska jag nog vara med Filip. Men skriver mer sen Pusss!


Sant eller falskt?

Postad av: anna. snälla, gör ett sant eller falskt inlägg, älskar dom!(:
Svar: Självklart anna ska jag göra det. Åh tack så mycket!



Jag tränar varje dag för att jag vill ha stora muskler.


Jag tycker att de är ur snyggt när tjejer har mycket muskler. Helst ska de vara riktiga 6-pack på magen såå sexigt. Eller, tycker jag de?


'De bara är 9underbara dagar kvar tills jag och mina brudar tar tåget till Stockholm
 och springer omkring där i stan med minst 10kassar var? Och att vi tar tåget hem på kvällen. Om de inte blir som i sommas.. Vänta lite nu. Vad menar jag med de där? Tog vi inte tåget hem på kvällen i sommras, missade vi det eller blev de bara ändrade planer? Ingen som vet...


Jag ska färga håret brunt

Jag är trött på att vara ensam blondin bland mina vänner nu, eftersom alla är brunetter! Jag inte vara det själv längre, tråkigt ju. Därför har jag bestämt mig för att nu ska jag faktist göra det. eller?


Jag kommer vara totalt annorlunda tillskillnad mot alla andra 15åriga flickor (när jag fyller)
jag ska inte ha någon moppe som alla andra. Jag ska ha epa/a-traktor, nog allt är de sjukt ballt. Visst?! Kan ni tänka er mig i en bil som jag kör omkring i, i Borlänge? Hm...


Jag älskar simpson

De är ju bara för roligt, simpson. Man verkligen skrattar så man nästan tappar andan när man tittar på det. Helt sjukt, bästa serien dom har gjort någonsin är helt förälskad ju. Skulle själv kunna tänka mig att vara en av "familjen Simpson"


Jag tycker innebandy är roligare, än någonting annat
Jag lägger ner många timmar i veckan på träningar, matcher och med klubba och boll i huvudtaget. Innebandy är så otroligt bäst. Finns absolut inget roligare. Är detta sant eller falskt? Det är otroligt svårt att veta ja.

Nu har ni lite och fundera på hörreni, hoppas ni får er en riktig hjärngympa.


Plugg, plugg..

A'hej. Bloggen blir riktigt, riktig tråkig nu när skolan går i första hand.. För nu satsar jag verkligen på skolan. Yes, jag skriver när jag gjort klart läxorna hörru.. jag skriver sen!


Skolan..

Hallådär alla "redan skoltrötta". Ja, vi har gått 2 jävla dagar i skolan och vi har redan fått 1prov och 3läxor, ingen mjukstart här inte. Ohnej! Måste göra lite läxor och så. Det är anledning till världens tråkigaste inlägg, i'm sorry!


Fillie&fleko, ljuset i mörkret ♥


Svar på tal "Linnéa":

kan inte du göra "en vill ha" lista?
Svar: Jovisst ska jag kunna ordna de. No problems.

1. Rhodos, vill bara att månaderna ska rusa iväg
2. Hål i naveln!
2. 23Januari, Stockholm

3. Massor med pengar (vilket kommer gå till massor med nya kläder och annat)
4. Ny mobil
5. Sommar, P&L och underbar 15år
6. Min *** så snyggggg!!
7. Långt och fint hår

Så allt jag kunde komma på nu. Visst är de mycket mycket mer man vill ha men, detta får duga!



Tisdag!

A'hej alla! Jag har hunnit med en hel del idag faktist.

Vart ovanligt lugn och koncentrerad i skolan (känns faktist bra!)
Bastat
Solat
Therese piercade naveln, jag höll handen!!
hehe var verkligen grym på att peppa henne, visst?! ;-)
Fått skjuts hem av Therese snälla mor!
Duschat
Ätit

Ja, min dag i tråkigform. Jag orkar verkligen inte, jag vet inte vad felet är på mig längre. Är verkligen sjukt trött och slut hela tiden. Och ont i fötterna har jag också. Pappa tycker jag ska ta en lugn vecka denna vecka. Men jag kan inte ta de lugnt. Träning är liksom allt, vet inte. Men de känns så bra att träna. Men gud. Slut pratat nu hörru Sanna. - Ja de tycker jag också. Ska titta på lite filmer mamma hyrt nu och klappa pappa snällt på kinden och få honom att fylla på min mobil. Har faktist slått nytt rekord nu, har vart utan pengar på mobilen i 1dag. Har aldrig hänt förut ska jag säga er. Men gud vad jag babblar massa ointressant. Vi hörssss


Hemma igen!

Hejsan alla bloggläsare! Hur står de till? Med mig är de bara bra. Allt är på topp, underbart!

Lunchat med syrran Mickis och mamma.
Klippt mig (Skulle gå ner och beställa tid så hade hon en 1½ timme senare, så jag tog den)


Syns dock inte så mycket på bilden men de är iallafall 1½cm kortare, vilket känns otroligt mycket, mhm.
Piercat mig

Gymmet med fleko ♥♥

Ska snart iväg med Mojje till vetrinären, han ska märkas och kastreras. Pluppen min! Sen blir deinnebandyträning. Så kommer inte skriva mer än såhär idag. Jag måste lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon till skolan. Usch, blir deprimerad bara att tänka tanken ju! Jaja. Godnatt pussss


Underbara måndag!

Godmorgon! Vet ni varför måndagen är underbar? Jo därför att vi är lediga idag och inte börjar försen imorgon. Helt sjukt underbart.. Idag ska jag med Therese till gymmet och sen sola. Sen ska jag försöka flörta med mig mamam så jag kan pierca mig nu, vilket jag skulle gjort riktigt länge! Jaja. Skriver senare pusss.



Hos sara

Hallå! Sitter hemma hos Sara och poppar musik med brudarna (felicia, therese & sara såklart) Vi ska titta på en annan del av köping. Hörs!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Dålig uppdatering

Ja jag har anledning hörru! Först så slutade mitt internet sluta helt runt 2 och sen dess har de inte funkat. Började precis funka nu! Och sen har jag vart med Filip. Men nu ska jag snart till Therese eller någonstans. Har inte en aning om vart vi ska ta vägen faktist, men de märker man.


Vi hörs kanske ikväll, vi får se när jag kommer hem och om jag orkar, annars godnatt pusss.

Godmorgon söndag!

Hallådär alla söta. Sovit bra? Jag somnade typ halv 1 igår, ni ska bara veta hur skönt de var. Har äntligen sovit ikapp. Nu ska jag göra mig iordning och så. För sen kommer Filip tror jag. Jaja, hörs :-)

Super kväll!

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men nog allt skrattade vi häcken av oss(!!) Det blev, jag Felicia Fleko & Pytte. Vi fick lite skratt- och dampanfall på BK så de kom en arg random brud och sa till oss, inte bra inte bra. Therese's svar var: Naffnaff dasch dach. Gulligt va? Lite grann, eller ganska mycket, mhm. Nu kör vi bildbomb:


fleko<3fjeko










Nu har jag skämt ut mig tillräckligt så nu får de räcka med bilder.. Hahaha-ha! Vi är verkligen inte seriösa. Okej?(!!) Vi hade bara allmänt tråkigt och var på sånt otroligt flumm humör och jag vet inte allt. Men tack brudar för en underbar kväll och jag hoppas på fler. Pippi föFAN (L) Vi hörs imorgon eller något. För nu kilar jag till sängs, helt sjukt trött efter alla dessa träningar, matcher och springturer. Nästa vecka blir en lung träningsvecka, skööönt!




Sanna gästbloggar!

Från och med nu är de BARA jag Sanna Sundström som får Sanna Barrsäter för Barret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jag håller på att gör mig iordning båda strumporna är på!. Vi ska snart till Filliiiiiii och vi ska myyyyysa (med många y'n? skoja inte!.) Och vi ska äta bananer. Och vi ska kolla på Lilla Jönsson ligan på kollo om vi får låna filmen av Carlsson, vilket jag hoppas vi får. Min rullgadin hade sönder min lampa nyss och igår smet stolen från mig inte kuuuuuuul. Fast de var tuur att Barret blåste.


/ www.ssssssanna.blogg.se


Tjej kväll!

Ni vet ju redan varför jag inte uppdaterat idag. Har haft fotbolls sm, gick sisådär, mhm. Men vi kämpade iallafall.. Har precis fixat mig klart. Ikväll blir de brudarna Sanna, Felicia, Carlsson på taket och fleko! Och sen är jag inte hundra på om Alida skulle vara med? Men de hoppas vi :-) Vi får allt se vad vi hittar på, tror de bara blir att snacka lite skit och titta på film. Vi är bra på sånt. Nej då, men att prata liksom typ "skvaller och sånt". Kan tänka mig att de blur hur trevligt som helst, vi brukar inte direkt ofta ha tråkigt om man säger så... Hehe. Jaja, jag ska åka till Sanna nu hör av er på mobilen om de är något.


Jag just nu.


Svar på tal!

Postat av: Andréa
jätte fint skrivet!!! jag vill bara säga att jag också saknar att läsa här i bloggen allt ni hade för er och så...skrattade lixom här framför datorn bara för att jag kan tänka mig hur roligt nu hade..jag hoppas vekrligen de blir ni två igen, roligare och läsa era bloggar då..
Svar: Åh tack Andréa! :-) Haha jasså? Jo nog allt hade vi lite mysko saker för oss, de hade vi. Vi får väl försöka jobba på de då, att våra bloggar blir roligare att läsa alltså ;-)

Home

Hemma från matchen, usch och fy. Vi förlorade med 6-3 men vi var bättre och hade ledningen länge, men de räcker ju som sagt inte.. Jaja. Bra spelat tjejer. Jag ska snart tralla till sängen och sova, har samling kl 8 imon så ska väl upp 6-halv 7, jobbigt. Får se hur mycket jag kan spela med tanke på att jag har en extra fotknöl tillfälligt. Inte bra, inte bra! Och jag ljög om att ni skulle få en bild på min jacka idag, jag orkar inte ta på mig den och ett par byxor.. Sorry! Men de är en dag imon också.

Match..

Har köpt jackan nu, den är super fin tycker jag! Kan knäppa kort på den sen, jag lovar. Har samling om ca 30min vid Maxi så ska väl åka om typ 10min så jag stänger av datorn nu och fixar dom sista grejerna. Nu taggar vi tjejer och kör över dom. Vi hörs när jag är hemma!


Jag älskar min mamma!!

Sanna: Du mamma? ..
Mamma: Ja Sanna?
Sanna: Jag har hittat en jätte fin typ träningsjacka
Mamma: Träningsjacka?
Sanna: Ja, typ vindjacka
Mamma: Och den kosta?
Sanna: Det var halva priset
Mamma: Det var inte de jag fråga, utan vad den kosta?
Sanna: 350kr
Mamma: Men de var ju billigt, ska vi åka direkt?
Sanna: Jag älskar dig mamma *pussar henne på kinden*
Skriver när jag kommer hem. pussssss


Svar på tal om Sanna..

Postad av: Anonym. Du o sanna var väl jätte bra kompisar förut? Kan inte du berätta lite varför de vart som de var och klicka in lite bilder på er? (-:
Svar: Visst ska jag kunna ordna de..


Vi träffades varje dag. Vi gjorde det mesta tillsammans, i stort sett allt. Vi pratade om varandras problem, och löste dom tillsammans. Hon var den personen jag umgicks med mest i våras. Jag litade så otroligt mycket på Sanna, 100%. Hon var den som alltid fanns där för mig och ställde upp för mig. Och jag fanns där för henne precis lika mycket, eller jag försökte iallafall. Det är väl huvudsaken?

Vi delade sömn, skratt, tårar och även bråk tillsammans. Men bråken löste sig lika fort som dom kom till dom flesta gångerna. Vissa nätter hittade vi på bus och andra bara låg vi och pratade minnen. Jag minns en natt mer än dom andra, då vi tog ner hennes micro i källaren halv 5 för vi skulle göra popcorn, sen tog vi ner hennes smootie maskin och gjorde smootie och satt där och skratta och hade de trevligt.

Vi hade verkligen sjukt skoj tillsammans. Gjorde sånt som andra aldrig skulle komma på tanken att göra. Vår idol var Caroline af ugglas, vi avgudade henne och kunde alla hennes låtar utan till. Vi röstade på henne i finalen, 30-40gånger var! Och även sjöng "snälla snälla" på kupolen. Det var bara en rolig grej och även en en gångs grej! Aldrig mer igen ska vi göra om det, inte jag iallafall. Men vi gjorde de, tillsammans. Haha, vi fixade även ett volleyboll lag! Utklädda till kaniner var vi också. Herregud...

Vi lärde oss mycket på lektionerna också, och även andra saker lärde vi oss. Lektionerna var bara d.a.m.p rakt igenom. Men fritiden lärde vi oss en och en annan grej, tillexempel att baka och att de ska vara margarin i kladdkaka.. Alla timmar, dygn och veckor vi haft tillsammans har vi lärt oss något nytt, mycket nytt. Och vi ska inte gå in på detaljer här inte.

Vi hängde en hel del på donken. Och jag minns en kväll extra mycket då vi var där och sen kom några av hennes kompisar och vi följde med dom hem. Hon mobbar mig för de än idag, haha. Jag minns hur mycket hon försökte hålla sig för skratt men lyckades inte sådär suveränt bra. Hon är inte världens bästa på att hålla sig för skratt nämligen. Fast de är inte jag heller, ska jag säga er.

Vi är egentligen så otroligt lika Sanna och jag. Vi var otroligt lika båda utan på och innuti, visst vi hade våra olika åsikter om saker och ting, men ändåså var vi så lika.. Många frågade om vi var släkt och vi sa att vi var 3 männingar och att vi föralltid skulle vara de. Vi hade samma humor och när alla andra tyckte vi var jobbiga strunta vi i de och fortsatte vara så som vi var. Tänk så många timmar vi skrattat åt något som egentligen vart riktigt, riktigt tråkigt.

Sen åkte Sanna till Thailand och var borta i 3veckor. Jag minns saknaden, jag minns hur mycket fina sms hon skrev till mig om hur mycket hon saknade sin bästavänn. Jag fällde många tårar då, usch.. Jag kände inte för att gå till skolan, varför skulle jag gå dit när hon inte var där? Jag var mycket hemma denna tid och gjorde istort sätt ingenting förutom att träna och plugga.

Sedan kom hon hem från Thailand och jag minns hur du kom springades mot mig på skolgården, jag minns de som om de vore igår. Vi grät och kramade om varandra, de var underbart att få träffa sin andra halva efter så lång tid. Vi var verkligen som gjorda för varandra..

Men tiden gick och vi glömde bort varandra. Eller inte glömde, men de kändes så. Ingen av oss mådde speciellt bra. Jag har egentligen ingen riktig anledning till varför de vart såhär. Vi kanske växte ifrån varandra, var alldeles för lika? Jag har faktist inte en aning om jag ska vara ärlig. Hon gick till höger och jag vänster, vi tog olika vägar helt enkelt. Nog var de tungt och tomt att leva utan henne, men de verkar som om de även gick. För jag lever ju idag..

Men jag saknar verkligen tiden vi hade tillsammans och hoppas på att de någongång blir som förut igen. De känns så otroligt bra att vara med Sanna. Vi har så många minnen tillsammans. Tiden tillsammans med henne, jag kan inte beskriva den i ord hur lycklig jag var med henne. (Jag menar verkligen inte att jag är olycklig nu!) Vi hade något speciellt tillsammans, jag vet inte vad. Men något hade vi, något helt undebart..



 


Godmorgon..

Tjena mors! Hinner inte med att skriva sådär jätte mycket ska med min mam och handla lite och så, trevligt. Senare har jag match i falun, kl 7(?) Inte en aning faktist, ska titta upp de alldeles strax siddu. Skriver när jag kommer hem från handlandet, puss


Nattinlägg

Någon vaken? Jag ska iallafall tralla till sängs nu, Filip åkte precis.. Men vi hörs imon alla söta bloggläsare!


Felicia ♥♥

Hallådär alla glada (vilket jag hoppas ni är?) Hur har eran dag vart, toppen hoppas jag för de har min! :-) Felicia sov här som sagt.. Längesen jag skrattade så mycket som på dessa två dagar, mhm. Vi lunchade på Agnes idag, solade, gjorde lite ärenden på stan och sedan åkte vi till kupolen. Jag hittade en typ "träningsjacka" jag hoppas pappa kommer hem med sen.


Felicia min lilla sweetipaj. Jag vet att du älskar mig gumman, jag älskar dig också, trots du slog mig idag..........
Jaja, har faktist stor städat rummet idag. Dukig Sanna, fast har inte ännu tagit ner julpyntet, äsch... Jag tycker om att vara lite efter faktist, de kan vara trevligt. Men nu ska jag ta mig en macka och sen kommer Filip hit så tror inte de blir mer än såhär idag, vi får se. Det märks. Pusssssssss


svar på tal

Postad av: Maddie. Jag verkligen älskar din blogg o tycker du är super fin...avgudar dig;$ skulle lixom kunna göra vad som helst för att va i dina kläder, men jag tycker du borde vara lite mer som din ålder. jag menar, du är trots allt 14....inte 12-13. bara min åsikt om de hela, hade bra! :-)

Svar: Hallådär Maddie! Tack för det, hehe nej tror inte du skulle göra vad som helst för att vara mig. Jag lovar dig. Du tycker alltså jag beeter mig yngre än min ålder? Okej! Det är helt okej att du tycker de hörru. Ha din åsikt i de hela du, de accepterar jag. Men jag kommer aldrig ändra mig. Du kanske tycker jag verkligen ska leva som en 14åring? Se ut som ett lik med hår lika stor som USA? Men jag vill inte leva så.. Jag vill inte vara som dom flesta andra 14åringarna, fy vad tråkigt och vara lika som alla andra, jag vill vara speciell? Come on, jag är bara 14? Låt mig få vara 14 då och bestämma hur jag vill leva som 14år. Visst kan de hända att de blir lite överdrivet skratt ibland, men man tar sig i kragen efter ett tag då. Sålänge jag är ungdom tänker jag vara de också. Men sen när blev jag för stor för att vara mig själv? Aldrig. Jag skäms inte över mig själv även fast om jag nu beeter mig som 12-13år. Haha, Jag vägrar växa upp!




I väntan på Felicia..

Hon kommer nog när som helst och hon ska sova, trevligt trevligt!! Vi hörs senare


Avatar!

Postad av anonym: Du måste säga sen om filmen var bra!
Svar: Självklart ska jag göra de!

Jag kom precis hem från bion, såg Avatar som dom flesta nog redan vet och när jag satte mig i biostolen tänkte jag typ "jippie, en överdriven datagjord film... de kan inte bli bättre" men jag ändrade min åsikt direkt när filmen börja och jag lovar er dirket. Det är den bästa filmen jag någonsin sett (och jag har sett en hel del filmer ska jag säga er, alla nyheter som kommer ut hyr vi.) den var både sorlig, spännande och romantisk. Det kändes inte som om jag satt där i biografen utan som om jag var i filmen, helt otroligt bra gjort. Den är ju nästan 3timmar lång, men den var inte långtråkig någongång utan de hände saker hela tiden, fast ändå inte för mycket. Men ska ni se filmen, gör de på bio, jag lovar att de är värt 100kr!


Har du inte sett Avatar? Gör det. Du kommer verkligen inte ångra dig!
Nu när ni tittar på trailern så tänker ni säkert samma sak som jag gjorde först "överdriven datagjord" men den är inte de, trailern är faktist riktigt dålig om jag ska vara ärlig. Jag är helt förälskad i filmen, allvarligt!! Aldrig sett bättre.

Sådär...

Nu är jag klar. Och väntar på att maten ska bli klar.. Ni förstår att i min familj är de typ totalt förbjudet att äta frukost efter kl 12 för då är de lunch man äter och då gör dom typ mat. Okej, vi äter inte 5gånger om dagen utan vi gör mat typ 1 eller 2 gånger om dagen. Men jajaja. Gud vad ointressant för er och veta. Men jag ska bädda sängen och så, sen är jag helt klart :) Får se vart jag tar vägen efter bion förmodligen hem till Sanna eftersom jag ska sova där inatt..

Postad av: Lisa. lägg in mer bilder på dig och vad du har för kläder på dig :)
Svar: Visstvisst, men jag har jämt tråkiga kläder på mig. Men om de är de du vill så okej..

Allt för er bloggläsare. Vädligt tråkiga kläder idag ja.. Men jag orkar inte bry mig! :-)

Onsdag, visst är det.. Eller?

Nu vart jag lite osäker, har inte sån där jätte mycket koll nu när de är lov. Har ni sovit bra? Jag har då sovit bra dom få timmarna jag sov, med andra ord 3-4. Låg och pratade i telefon med Filip i 6timmar inatt.. Lite trött är man väl, eftersom man vart väckt först vid 10 men jag somnade om till 11 då jag fick lov att gå upp. Och nu ska jag klä på mig och fixa mig för sen ska jag på bio med family'n. Undebart..... Det kan alltid diskuteras. Nejdå, min familj är så.. söta så. Det blir iallafall avatar och jag hoppas verkligen den är lika bra som man hört.


Vi hörs när jag är färdig och har städat rummet...


BIG DEAL

Visst då Sara? Ja visst ja, William Brunnberg köp varmkorv, eller varför inte kall korv? Vetu vad? Jag heter Sanna Barrsäter. Vetu? Du heter Sara Carlsson. Jaaaa, där satt den. Haha förlåt. Men vi är bara för skööööna, jag svär. Nu får du ta och friskna te så vi kan ta oss en sväng med grillen.. Någon som har ett plast bord att låna ut? Förstod jag väl att de var många som hade, självklart vill ni låna ut de till oss också. Och nej? Varför skulle vi vara så dumma att ställa grillen på plastbordet? Men ojojoj, nu fick jag sån där deavikänsla eller vad de heter, vänta lite.. Det kanske har hänt förut? Var de så grillmästarna 1&2 kom till, genom att vi(jag) ställde en engångsgrill på ett plast bord utan skyddet under grillen? Hm, de kan jag aldrig tänka mig........




Eller så kanske jag kan tänka mig de iallafall...


Vi är då vara allt för tyffa&balla, kör med badmössa och mormors gamla glasögon på gympa lektionerna.. Den idén kommer inte upp i allas huvud hörru, utan den kom upp i min. Visst var den allt lite speciell? Jag vet att du gillar de. Nej usch och fy nu ska jag gå och lägga mig och titta på filmen mam&pap hyrde "Carolina Moon - Vänskap tills döds" säkert jätte bra får vi hoppas eller inte. Sov sött och dröm om mig! Det var ett skämt, ok? pussss


Såg inge härlig ut de här inte?


Nej usch och fy för bada, värme och sol.... Nej inte riktigt du. Inge brun heller, nej gud nej. Jag vill tillbaka till italien nu!

Helt okej dag!

Hejsan alla! Jag måste erkänna att okej var lite lågt betyg om dagen, för den var ganska så toppen faktist. Fast jag var trött. Hehe, jaja. Jag var med Therese, mysigt värre! Vi lyckas med allt, vi skrattade en hel del på gymmet och efter de följde jag med henne när hon sola. Sen skyndade vi oss till bussen för vi skulle till kupolen och satte oss på bussen, den började rulla och sådär ni vet. Men efter ett tag reagerade Therese på att den inte svängde i rondellen så jag frågade en gubbe vad de var för buss han svarar: 601? Både jag och Therese slänger oss på plingan och vi skrattar och skäms.. Man hör dom på bussen säga: Snacka om att leva upp till sin hårfärg. Hm, jag är då inte blond. Men min söta pappa var på stan så han skjutsade oss :-D Vi käkade på donken, therese fel!!!! Hihi. Jaja, sen så kom min far & mor och hämta mig och nu sitter jag här och undrar om någon vill tillbringa sin kväll med mig? Isåfall är det bara att slå en pling ni. Nej nu vart de ett ganska långt och ointressant inlägg här..


Bild sen nyår, vilket jag lovade att ni skulle få. Ignonera mig bara.

2009 Årets bästa

årets bästa: italien, örebro, stockholm, tältningarna, Kvarnsveden och mycket, mycket mer.
årets värsta: folk som sviker
årets händelse: italien
årets resa: italien, tror inte jag var någon mer stans förutom norge då.
årets dag: 9oktober.....
årets present: alla
årets tår(ar): en hel del
årets person(er): fleko, filliiiiie, putte, sundström, ebba, denice & Ibf borlänge & tunabro ofc.
årets låt: det snurrar i min skalle - familjen
årets film: wallander
årets bok:  i taket lyser stjärnorna för de är den ända jag läst :-D
årets lögn: tänker jag inte skriva här
årets kyss: hm, en hel del.. men kanske är dc's eller marcus, i don't know.
årets natt: tältningen, ff hos felicia,
årets ord: ah tjena kanske? hehe.
årets skämt: dina barnbarn ba: vad har du gjort där mamma? sanna: ligger gävle i borlänge? therese: jag vet inte?
årets mysigaste: allt som vart mysigt
årets längtan: mycket
årets månad: juni-juli
årets gräl: många, många. synd npg
årets beroende: godis
årets vill ha: jag vet inte.
årets frisyr: blondt
årets roligaste: om jag skulle skriva de skulle de bli 2st biblar så tror vi hoppar de.
årets tråkigaste: skolan och min armbåge&arm&fot.
årets vårminne: hehehe, då grillmästarna kom till kanske.. & örebro & Sanna..
årets sommarminne: italien, p&l, dc, stockholm, tälrningarna, sommarland & mycket mer
årets vinterminne: åka skidor i skogen med felicia och denice, hahahahha in i granar åkte vi och in i varandra!!! skickligt
årets överrasking: när pappa ringde och berättade om italien resan
årets läskigaste: nyårsafton
årets konstigaste: haha, skräddarbacksnatten/kvällen är nog allt en av dom.
årets absolut bästa kompis(ar): alla tjejer, ni vet själva vilka ni är.


Godmorgon tisdag!

gud så skönt de var att sova, bästa på länge! Pappa väckte mig klockan 9 för jag sa igår att jag skulle till gymmet tidigt.. Inte menade jag typ mitt i natten. När jag precis somnat om vaknar jag av att min syster typ lägger sig bredvid mig. Hehe, mysigt. Jaja, jag somnade iallafall om igen och vaknade nyss. Oj intressant, nu borde intressebjörnarna hoppa av överbelastning. Wiho!



Gymmet med mina vovvar, Therese och Felicia.
Tror vi skulle dra och käka sen eller något, de märker vi.
Sedan va med Sanna (?)

Sanna hör av dig senare hur de blir stumpan! Jag ska klä på mig och så nu så jag hinner med bussen, vilket jag tror. Eller hoppas.


Godnatt

Vad tycker ni om min nya design? Helt underbart snygg va? Tusen tack till dig Ebba. (www.ebbaagren.blogg.se) Titta in och se hennes ur snygga blogg också. Jag är super nöjd.. Hade en aning svårt att välja, eftersom hon gjorde massa olika headers:


Denna var jag sjukt sugen på först.. Men sen ångrade jag mig.

Denna var också ur snygg, men tyckte de vart lite mycket svart vitt.

Den här var också super fin. Men nej, jag bestämde mig för den jag har nu efter mycket om och men. Men de är bra, nu har jag headers på lager liksom. Men nu ringer ***** bäst jag svarar, hihi. Godnatt på er, vi hörs någon gång imon.

Godmorgon!

Hoppas ni sovit bra! Jag och Sanna åt typ nyss frukost, mums. Hm.. Känner att detta inlägg kommer bli väldigt intressant, har inte så mycket å skriva om.. Så jag tror jag återkommer om de händer något roligt i mitt liv. Hehe. Jaja, nu vet ni allafall att jag vaknat och allt de där. Vi hörs! /fjeko


Natt inlägg

Godnatt eller ja kanske till och med godmorgon för vissa? Ingen som vet, ingen som vet hörru. Jag och Sanna gick till statoil vid 11 och det var kallt ska jag upplysa er om, riktigt kallt till och med. Men sen fick vi skjuts hem, och hem kom vi ju fast man nästan skulle kunna tro att vi skulle fastna där i diket föralltid.. Nej sch. Nu ska vi inte prata om de inte. Nu sitter jag och Sanna här och ska väl troligen snart sova. Hehe, godnatt sötisar! /fjeko

08..



Jag undrar jag vilka detta kan vara på kortet? Det är dock tagit igår.. Hahaha, nog allt var jag lite intryck där jo, eller vad säger du sanna?! ;-) /fjeko

Godkväll alla sötnosar!

Vad har ni för er en sån här vacker söndags kväll? Kanske tittar på film eller bara har de allmänt tråkigt? Jag och Sanna lagade nyss tacos, vilket gick suveränt bra.. Hehe. Men de är inte så självklart att de finns vatten i majsburkar, visst?! Tycker då inte jag iallafall, så det så! Vi får se vad som händer senare. Tror Filip och Jesper skulle dyka upp, men vi får väl allt se hur de blir med den saken.


Slänger in en liten stilig bild innan jag kilar iväg och joinar Sannas stil med att borsta tänderna. /fjeko

Hejsan söndag!

Hej alla glada! Gårdagen vart lyckad iallafall efter mycket om och men.. Haha, åkte till Sanna Sundström tillslut och vi var först med 3st 08or men dom ska vi inte tala så mycket mer om. Sen kom typ Sannas killkompisar med epa så vi åkte en sväng ;-) Imorse tränade jag fotboll, duktig jag är. Sitter hemma hos Sanna nu, vi får väl se vad vi hittar på för skojsigt.. Något blir de väl alltid ;-)


Slänger in en gammal bild på oss mig och Sanna, snart ett år sedan ju! /fjeko

Lördag!!

Tjena mors! Hehe.. Har tråkigt, tråkigt, tråkigt. Har vart på gymmet idag med Therese, Putte & Ebba. Och sen tog jag och Therese bussen till kupolen där jag mötte syrran och Tette efter ett tag. Köpte mig ett par träningsbyxor, ni vet såna som sitter åt "tights" kallades dom tydligen. Jaja hur billigt som helst 250kr. Ska in till Stadium igen på måndag och titta på en vind jacka med pappa. Perfekt om jag ska ut och springa ju! Det känns roligare och springa faktist när man har nya saker! Jaja, vi hörs. /fjeko

Funderar och behöver hjälp!

Hejsan hoppsan såhär på kvällen. Jag tycker att det är så otroligt snyggt med "sne lugg" har jag kommit på och är sjukt sugen på att klippa igen. Men vad säger ni? Tror ni de skulle bli bra?


Liknande så på bilden fast inte så "mycket" /fjeko

Hejsan 2010!

Hej alla trötta flickor och pojkar efter en lång nyårsnatt? Eller har jag fel? Hehe.. Förstod väl de. Själv hade jag en toppen nyårsafton trotts lite problem, men dom ska vi inte tala om. Vi var hemma hos Felicia till ca 9 halv 10 då vi åkte till Dv och träffade Alex och Gustav. Fast vi drog typ efter 20min för de var skapligt kallt. Menmen, är de bara jag som tänkt på att nu är de bara 2år kvar tills jorden går under?! Jag är allvarligt rädd! Ni får mina nyårs bilder sen när therese skickat dom. /fjeko


RSS 2.0