Ska man skratta eller gråta?

Anonym om Have you..: Detta angår väll egentligen inte mig, men jag är mest nyfiken. är det sant att du va otrogen mot victor?

Svar:
Ursäkta mitt uttryck nu, men fyfan va jag blir trött på folk ibland. Kan inte folk hålla sig till sitt liv istället för att försöka förstöra för alla andra? Det verkar vara förbannat svårt för vissa, idioter. Jag blir så irreterad..

Nej, nej & åter nej. Det är inte sant någonstans att jag var otrogen mot Victor. Jag har aldrig vart otrogen mot någon så varför skulle jag vart det mot Victor? Det låter ju jätte troligt att jag skulle göra de bara för att han är han, svar nej. Vissa personer vet anledningar till varför jag inte ens skulle tänkt tanken på att vara otrogen mot honom, vissa inte. To bad för dom som inte vet säger jag bara. Kan inte förhållanden ta slut även fast om man inte vart otrogen mot varandra? Skrattretande..

Have you..

Have you ever done something you can't change? Something you can never rearange? I have, i have..
Have you ever felt so sad you can hardly stand? Lying on the ground head in your hands? I have, i have..
Have you ever missed someone so much? I have, i have..

vem är jag?

Den frågan ställer jag mig dagligen. Jag är liksom 2personer i ett.. Jag är tjej men samtidigt kille. Nu när våren dyker upp vill jag mer än allt bara va så tjejig så de går inte. Klackskor, skinnjacka osv osv. Jag menar inte att jag inte kan klä mig i de utan.. Jag är ju även den där killa tjejen också som egentligen inte orkar bry mig om hur jag ser ut. Ibland är de så fruktansvärt svårt att veta vem jag är, för mig själv.

tatto's

Jag har länge, jätte länge. Velat haft en tatuering på handleden & varför jag vill ha den just där är väldigt personligt. Men sak samma, jag vill ha den där iallafall. Och de är liksom inte bara en tatuering därför för att utan de är verkligen en som kommer betyda massor för mig.

Och jag skulle aldrig få tatuera mig, det vet jag. Men hoppas de kan man alltid göra! Och sen när jag fyller 18år, då blir det en sån här tatuering! Har velat haft en sen jag va... 8-9år och läste en flickas blogg som levde livet, precis som jag. Och hon hade en liknande och de va då jag bestämde mig, för att också skulle göra en liknande någon gång i framtiden..



Bilderna är googlade!

VIKTIGT!

Jag har läst på fler och fler bloggar att folk får virus då viruset så gott som tar över datorn, byter bakgrundsbild osv. Jag fick det jag också, i torsdags och hade det tills igår. Det va riktigt jobbigt för man kunde inte styra datorn själv. Utan de va "viruset" som styrde va som skulle ploppa upp typ. Och igår fick vi bort det efter mycket om och men, det är liksom inte så bara bara att få bort det heller ska jag säga er...

Och mitt viruspogram sökte igenom vart de kom ifrån och de gav över 25träffar på KISSES blogg! Alltså kommer viruset från hennes blogg. Det kan va någon reklam osv som ger ut virus. Och detta är inget skämt, utan jag berättar mest för att "jag inte vill att ni också ska få det".

Så jag rekomnderar er att inte besöka kisses blogg, om ni inte vill ha virus vill säga...


Såhär såg min dator ut. Så det är inget skämt!

paketet innerhöll:

Ett par helt vanliga svarta jeans, har redan ett par likadana i storlek 36 men dom vart så himla stora efter man använt dom ett par gånger så beställde ett par 34or istället och dom sitter perfekt. Finns inget jag hatar så mycket som när byxorna är jätte stora i midjan och man måste gå och dra upp dom hela tiden..
Har även beställt mer kläder men som va slut förtillfället, hoppas de dyker upp så snart som möjligt!


PAKET!

Jag fick sms om att mitt paket finns att hämta på posten, äntligen! Jag älskar att få paket, alltid lika roligt att se om kläderna passar osv. :)

Låt mig vila..

När jag är ensam, bara med mig själv, dyker tankarna upp. Alla olika tankar. Just idag kom jag och tänka på, hur otroligt grymma kompisar jag har. Jag vet faktist inte hur jag skulle klara mig utan dem. Allvarligt.. Kompisar är så mycket mer än något man skriver "jag älskar dig" till på facebook och är med. Kompisar är något jag lever för och med. Dom människorna är inga i mängden, dom är udda. Det finns få av just dessa som är så underbara.

Alla har sin charm, alla har sitt sätt, sin humor och sin utstrålning. Det finns alltid något som skiljer dom åt, den ena är bättre på det än va den andra är. Men det spelar ingen roll, för dom är mina så underbart jävla bra kompisar! Ni är verkligen bäst, tack för att ni finns. Tack för att jag just har er som kompisar. Utan er skulle livet vart totalt världelöst, bokstavligen.





söndag

Jag hatar egentligen söndagar, verkligen hatar. Men idag, känns de så otroligt skönt att de är söndag. - Vet inte varför, men de gör bara det. Så jag får ta mig tid, till att tänka, göra saker jag måste och bara vara med mig själv.

Jag har vart på kupolen med mamma sen snabbis. Hittade lite söta saker till mitt rum, rakhyvel, beck-film och godis var det som fick följa med mig hem. :)


jag ♥ disney




jag tänker bara på en person..

jag tänker tillbaka på allt vi gjort, ler för mig själv en stund.. och sen kommer jag på, hur jävla underbart roligt vi hade, jag saknar det. det vi hade, dom vi var och de vi gjorde.


så galet snygg.



lisa place♥

RSS 2.0