nyklippt

Det är kort, jag vet... Men så sjukt skönt att bli av med 3-4cm äckligt kaluffs. Jag tycker det är kort, jaa. Men det är fortfarande välbehövligt!! Dessutom har jag fått för mig att jag inte ska platta håret mer än på helgerna om jag ska "ut på något" och det ska jag hålla.. Goooodbye plattången!


bråttom

Jag sitter här just nu i bara handduk, nyduschad alltså. Jag ska vara hos frisören om 30min.. bråtttooom!!

Detta ska jag hinna på 30min:

klä på mig
sminka mig
äta
torka håret
smörja in mig osv..
åka till frisören
leta på mitt körkort jag tappat bort..

så vad sitter jag här och hänger för? BRÅTTOM NU!!!

torsdag



Idag drog jag och therese hem till henne efter skolan, försökte plugga lite osv.. Gick väl sisådär, men det är ju tanken som räknas ;) tog ett till hål i örat idag också! Nu måste jag plugga.

En bild säger mer än tusen ord...


virrpanna..

Nu funderar ni säkert "varför i hela friden skriver hon ett inlägg?" och jag har faktist börjat ångra mig. Även fast om jag är heeelt annorlunda nu osv. Jag tror jag ska börja blogga igen på riktigt!

jag ska iallafall nu ta och åka till gymmet, sen och kolla på innebandyträningen eftersom jag inte får träna innebandy för jag har pajat revbenen..

nog pratat, mot gymmet!


Gammal bild, men saknar håret... :(

Svar på en kommentar:



Svar: Hehe jasså. jo jag har väl haft det typ någon gång när jag var mindre.. Hade förut i typ 5-6an en liten stil då man skulle ha stora kläder (pojkflicka) då hade jag ofta kalsonger under byxorna bara för man tyckte kanten på kalsongen var så snygg.. Haha back in the days ;)

Annorlunda..

Hej hallå!

Jag tänkte nu försöka förklara på ett vettigt sätt varför jag slutat blogga, typ.
Jag tyckte det var jätte roligt att blogga förut, jag gjorde 2-3-4-5 inlägg om dagen, beroende på tid, insperation och humör Jag verkligen kommer ihåg hur jag sa till kompisar "-det där ska jag blogga om när jag kommer hem eller till en dator". Jag minns hur Kissie, Paow, Dessie och alla storbloggare inspererade mig med precis allt.

Men idag, då är det helt annorlunda. Förr var min plattång mig bästavänn och mascaran med för den delen.. Och nu vill jag inte få det att låta som att jag slutat sminka mig, plattat håret osv. För det har jag inte! Utan dragit ner på det. Jag sminkar mig enbart med mascara nu förtiden. Jag plattar nästan aldrig håret. Jag orkar inte. Jag slänger oftast upp håret i en slarvig toffs. Jag plattar det nästan bara om jag ska "iväg på något" (tex på helger osv.)

Förr var det i stort sätt bara kläder, solarium, parfym, smink och skor som fanns i huvudet på mig. Då man färgadehåret 2-3gånger i månaden och det får man ju tacka fan för idag.. Då man gjorde allt för att få uppmärksamhet av den där snygga killen, eller ja av folk i huvudtaget. Det är annorlunda nu. Jag klär mig ofta i jeans och munktröja, därför för att jag inte orkar mer. Man växer ifrån de där att allt ska vara perfekt, jag påstår inte att jag är uppvuxen och mogen nu bara för jag är 15år. För jag vill inte växa upp. Det jag menar är att jag inte samma "fjortis-betende" som förut.

Jag menar inte heller att jag är en lodis som går i tovigt hår och joggins braller från 60-talet. Utan att jag helt enkelt inte är lika utseende fixerad som förut.

Då:


Då man hade kommit på att löshåret fanns och var säker på att det inte syndes. Då kammen och foundation/idiomin på läpparna var ett måste..

skäms över att se den här bilden, hur billig är man inte?! gick omkring med en tröja med händer på brösten och ett par genomskillniga leggins som man såg trosorna genom,snyggt!

då man puschade upp brösten för man tyckte det va snyggt, och foundation på läpparna, herregud..

skit i texten.. ja titta, visa bh'n!!!

gick seriöst omkring i "nörd-glasögon"

jag var egentligen värst fjortis när jag var brunett, då var verkligen foundation och kamm mina bästa vänner... ja låt bilden tala för sig själv.

Nu:




Sammanfattning av det hela med kort text:
Jag bloggar inte längre för att.
1. Jag inte har samma lust eller intresse
2. För att jag inte har något att blogga om.
3. För att det är annorlunda nu...

Vi kanske ses någon gång sen, vem vet? Jag kanske får för mig att börja blogga igen, så som förr. Ingen som vet vad som kan hända i min skalle. Inte ens jag själv. Ni kan ju kika in lite då och då ändå, för det är inte totalt omöjligt nu bara för att jag skrev detta att jag inte slänger upp ett inlägg lite då och då. Men jag vill säga att det har vart jätte roligt att blogga och att ni läst och uppskattat(eller?) det jag skrivit/skriver. Tack och hej för mig! :)

Svar på några frågor:


 (Svaren är i svarade uppefrån och ner.)

1. Anonym, svar:
Nej jag har inte bestämt vem jag ska gå på balen med. Så om det är någon kille som inte har någon att gå med, komsi komsi!

2. Fanny Hedman, svar:
Nej det har jag verkligen inte, känner ju ingen sådär jätte jätte bra där så.. Borde jag ha något emot tjejerna på Maser? :o

3. isse, svar:
Jag förstod nästan att denna fråga skulle komma upp, men jag lovade att svara ärligt på allt. Och ja det är jag! :)

Jag går sönder inuti..

Jag kan inte beskriva känslan utav hur jag känner. Att blivit spakrad i magen hade känts mindre, bokstavligen.

svarar på frågorna sen imorgon eller något, hej emo sanna är i farten..

FRÅGESTUND

Hejsan hoppsan! Såg att någon undrade om jag kunde ha en frågestund, visst kan jag ha det.. Men har dock knappt några läsare kvar så. Men visst jag kan ha det och ni ställer så många frågor ni vill, jag svarar på allt!

fråga på nu.


Ut och gå..

Eftersom jag inte har kunnat träna på hela veckan, och jag känner hur det kliar i fötterna. Måste röra på mig! Så går jag ut och går, får se hur det känns med revbenet. Har faktist inte gått några längre vändor sen i lördags..

Men nu börjar det faktist gå bättre. :)


Torsdag.

Eller är de torsdag? Man blir ju helt veckodags blind när man har lov, vilket jag tycker är skönt.. Att egentligen inte behöva bry sig i något, eller jo kanske... Men nästan!!

Nu ska jag iväg och äta med syrran, få se vart vi hamnar. Skulle behövt vara till gymmet känner jag. Men jag får ju inte träna magen eller rygg. Kanske ska pallra mig dig och träna ben? Men onödigt vetande, ja förlåt.

Får se vart jag hamnar. Får se vad jag gör, nu ska jag iallafall klä på mig så jag är klar när hon kommer hem och hämtar mig.  :)

Grattis Sarah

haha kolla rubriken, ojojoj. såg ju seriös ut, ända tilsl man kollar på bilden............ haha


nattblogg..

Här ligger jag och inte kan sova. Har räknat antal plankor i taket ett antal gånger nu och kommer fram till olika antal varje gång..

Jag börjar faktist tänka efter nu förtiden innan jag gör saker, tänker efter före. Det händer inte alltid, men de händer iallafall ibland.. Så slipper jag sedan ligga denna tiden på dygnet med tankar som är helt knasiga. Tankar man funderar på och tankar man ångrar.

Jag har så otroligt himla ont i revbenet, verkligen känner för att ta ut de och inte ha något där. Känner för att göra något galet, känner för att bara leva livet.

fast egentligen känner jag nog för att sova..

Bara för dig..

Jag har tänkt, tänkt bra.. Inatt sov jag i lite drygt 2timmar. Jag låg och stirrade rakt upp i taket, kunde inte sova. . Dels för att jag gjorde illa mina revben på innebandyn igår. Gjorde så sjukt ont att ligga ner. Så jag låg där och tänkte.. Varför tycker man alltid att de var bättre förr?! Det är inte ofta man säger "nu mår jag jävligt bra" fast de är den "tillbaka till förr tiden" sen.. Jag begriper inte riktigt.



Ja jag ser grå-hårig ut. Är inte de i verkligheten, vet inte varför jag vart de på kortet. Vet inte mycket just nu..


RSS 2.0