Lördag

Jag börjar undra jag också varför jag egentligen ens skriver detta inlägg och varför jag uppdaterar bloggen i huvudtaget?

Jag ska åka en sväng nu och köpa lite ätbart, nudlar, choklad och något annat gott. Skulle kunna döda för jordgubbar just nu samtidigt som jag inte är sugen på något, hm.. Äsch vi får se vad affären har att erbjuda. Hör av mig när jag är hemma igen!

Dag 4 - Mina närmaste kompisar

Detta kommer bli.... svårt att skriva. Okej, svårt va nog inte rätt ord men ja. Detta kommer bli ett långt inlägg trots att Jag kommer inte skriva många rader om alla, och om jag skriver någon mer rad om en person så betyder inte det att den betyder mer än någon som inte fick lika många osv. ni förstår vad jag menar! Jag börjar med..

Sarah Andersson

Jag vet att du älskar mig för sista bilden, du behöver inte påpeka den..
Putte, Pottan, Pottis osv.. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja skriva. Vi har vart bra kompisar sen 7an och då menar jag bra. Visst alla har perioder osv men vi har aldrig vart så att vi slutat prata helt, eller bråkat riktigt mycket, egentligen? Du&jag, så olika på alla sätt. Jag ljushårig, du mörk, du smal, jag stor, jag intresserad av heeelt andra saker än dig. Vi är så olika men ändå så lika. Du är den som jag alltid kan prata med. Den jag klarar allt med, eller vi klarar allt tillsammans. Och de vet vi båda två, för vi har gått igenom så mycket tillsammans. Tröstat varandra, kramats och sovit eller legat vakna en hel natt trots att de vart skola dagen efter enbart för den andras skull. Du är bäst och jag vet att jag sagt det tusen gånger, men jag menar de lika mycket varje gång. Bästa vän, jag älskar dig.

Othilia Hallgren;

Bilderna är jätte gammla, men dock ganska söta, tycker jag iallafall.. 10års vänskap, vad skulle jag göra utan dig? Visst vi har haft ett långt break vid typ 7an-8an men nu har vi hittat tillbaka till varandra igen och de är jag så sjukt glad över. För du och jag, de är så det vart och kommer vara. Vi har gjort så sjukt mycket tillsammans och vi gjorde alltid allt tillsammans. Vi har samma intresse och är så sjukt lika. Jag kan prata med dig om allt och du vet om precis allt om mig och mitt liv. Dina och mina päron är sjukt bra kompisar tack vare dig och mig. Våra syrror är kompisar tack vare oss. Jag vet liksom inte vart jag ska sluta skriva, för de finns så mycket jag vill skriva, men som kanske inte är så passande.. Haha. Du&jag, 10år tillsammans och jag hoppas på minst 10 till! Jag älskar dig.

Sanna Sundström;



Jag har fler bilder, men dom är nog lite för söta för att läggas upp här...
Jadu. Du och jag, vi har bråkat så jag trodde nästan de va början till tredje världskriget där ett tag. Vi har också vart lite fram och tillbaka sen 6an, i
7an var vi riktigt bra kompisar, fjortisar och jätte söta. Sen hände något och vi gled isär. Men nu har vi börjat hitta varandra igen och de är jag glad över :) Jag kan prata med dig om de är något och du kan prata med mig. Fan så mycket vi har bakat och gjort konstiga saker ihop, nu när jag tänker efter.. Tältat, bärt ner en micro i källaren för att poppa popcorn vid sisådär 5 på morgonen, ringt och röstat på Caroline af Ugglas så hon skulle vinna melodifestivalen för 300spänn, och vann hon? - Nej. Hon kom ju 2a. Nöjda vi var då! :) Du är awesome. Jag älskar dig!

Hanna Mattsson;

Söta bilder, svar ja?!
Min banan, min mattsson, min Hanna. Vi har vart bra kompisar sen 6an(?) och sen har vi ju känt varandra sen innan också.. På fotbollsplanen Hanna&Sanna "Lugna ner er" glidtacklingar på innebandyplanen Hanna&Sanna "Lugna ner er" skickar folk över sarien. Du&jag Hanna, du&jag. Alltid när någon av oss förut gjorde mål sprang vi alltid ut först till varandra och gjorde våra fjolliga mål chester och så sa jag alltid "Mattsson, jag älskar dig" och kramade om dig. Fan va jag saknar det, det var du och jag på planen. Du som sprang jag som la passet. Haha så var de alltid, det bara var så! Vi är så bra kompisar även fast om vi inte umgås så mycket med varandra själva nu förtiden, så kan vi prata med varandra om allt.. Globall, när vi delade kudde och madrass fast det fanns två. För vi va ted livrädd båda två. Elvis!!! Åh vad jag saknar det, men man ska aldrig säga aldrig. Vem vet? En dag står vi nog där på planen igen, tillsammans. Du som springer jag som lägger passet. Vi gör våra fjolliga mål chester och är först att krama om varandra vid målet. Precis så som förr och vet du vad? Det hoppas jag mer än allt att vi gör! Jag älskar dig.

Denice Andersson:


Peace & Love-bilder, hittade inga andra på den här datorn..
Du&jag, vi kan då skratta vi! Leksand sommarland och Peace&love med dig på sommaren är ett måste. Det är liksom sånt som hör till bara. Sommaren/somrarna med dig gumman, de är du som gör dom så jävla bra. Helt otroligt grym är du! I Somras hände en sak som jag var helt säker på att de skulle förändra, allt. Och jag är sjukt otroligt tacksam att de inte förändrade "oss". Jag finner verkligen inga ord för hur glad jag är över det. Jag kan tänka på saker vi gjort och bara skratta. För alltid när vi ska göra saker, då skrattar vi! Cykla med tält, 4st kuddar, sovsäckar, liggunderlag, kläder, luftmadrass, chips, skor ja allt vi hade på en och samma cykel. Va ska vi säga, de gick väl... bra? Haha! Jag älskar dig!

Therese Haga;


Gamla bilder.
Fjeko&fleko, Haga&Barret osv. Så skulle de alltid vara, sa vi. Vi var bättre vänner förr än vad vi är nu, egentligen vet jag inte varför.. Vi har då vart ute på bus vi två. Jag tänker då inte skriva det här vad de är, men flera st vet nog vad jag styftar på.. Hehe. Du var den som stod mig närmast för inte alls så längesen. Konfermationen, gud vad jag saknar den. Det var du som gjorde den så jävla grym. Vi körde vårt race och sket i alla andra. Vart ute alldeles för sent på nätter än vad våra föräldrar egentligen tillåtit tillsammans, gick till statiol mitt i natten för att köpa marshmallows osv. Det va du och jag mot världen. Vi pratade om allt med varnadra och gjorde allt tillsammans. Sen hände något, jag vet inte vad? Vi hade planerat sommaren 2010 och allt vi skulle göra, men inget vart av? Jag vet inte varför som sagt. Och de vet nog egentligen ingen av oss. Men jag ångrar inte en sekund med den "tiden" vi hade tillsammans. Impulsidéer osv. Jag älskar dig.

Sara Carlsson;

Grill-disk&dansmästare. Det är vad vi är, eller iallafall.. Vart? Vi har då skrattat tillsammans vi också. "Duuuschääen", "Bengt-kallä" osv osv. Vi har vart bra kompisar sen 7an vi också och gjort en hel del busiga saker tillsammans. Hehe... Vi har vart bra kompisar, men vi är väl inte lika täta längre om man genför mer förut, tyvärr.. Men jag kan ju inte säga att vi inte är bra kompisar längre heller. Ibland funderar man på vart vi fått alla våra idéer ifrån. Men det var iallafall du&jag som grillade tillsammans själva (utan föräldrar) i 7an och ja vi såg ju hur det slutade.. En engångs grill på ett plastbord = ett hus nästan nerbrunnet. Eller okej, där tog jag i. Men de hade kunnat sluta så. Fast nu slutade de ju lite bättre iallafall. Kan inte annat än garva åt de idag. Tack för alla fina stunder tillsammas med dig och jag hoppas på fler! Jag älskar dig.

Felicia Andersérs;


Haha bara "mat-bilder"..
Du&jag, vi har vart riktigt täta. Men idag så är vi inte det längre, tyvärr. Det är riktigt synd tycker jag, för vi hade så himla roligt tillsammans och jag måste säga att jag saknar det sjukt mycket, det vi hade. Vi var till och med så bra kompisar så vi kallade varandra för "kusiner" och det stod vi fast vid ganska länge. Busiga har då vi också vart ska gudarna veta.. Du och jag vi kunde sitta i timmar på ett café/resturang eller ja vad som helst och bara prata om precis allt. Snacka lite skit, prata om känslor, prata om varandra, prata om saker som hänt osv. Jag saknar det verkligen. Idag är det inte ens i närheten av detsamma, som sagt. Varför vet jag inte.. "Skin, skin som den sol du e. Låt hela världen se ditt vackra leénde, jag säger lys lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du gett mig, tack mitt hjärta för alla stunder du gett mig."


Vissa har jag vart riktigt bra kompis med, vissa inte. Vissa är jag inte lika bra kompis med längre fast vi umgås och så. Jag vill då säga att alla stunder jag fått med er alla mina underbara kompisar, är bäst!
Fler bilder på mig och mina kompisar;




Osv
Jag skulle vilja lägga upp minst 10st bilder till, men tyvärr så räcker inte tiden till. Jag har super bråttom nu!

Dag 3 - Såhär ser jag ut idag



Inte så speciellt. Väldigt lätt och skönt. Svarta jeans, USA-linne, svart cardigan och halsband.

Dag 2 - detta lever jag för.

Vad jag lever för? - Ja jag lever väl för ungefär samma sak som alla andra skulle jag kunna tänka mig. Min underbara familj, mina fina vänner, pojkvänn osv..

Men utöver det så.. Lever jag nog helt enkelt för mig själv. Haha nej inte bokstavligen mig själv! Utan mer... Jag lever för att få göra det jag blir lycklig utav. Jag är lycklig när jag får göra sånt jag älskar. Tex som att få spela innebandy med världens bästa innebandy lag. När jag får umgås med mina vänner på helgerna och skratta.

Att jag får ha mitt intresse utan att någon annan ska behöva lägga sig i det. Jag gör det jag tycker är kul och om någon annan inte tycker det. So what?! Det är jag som lever mitt liv, det är jag som tycker det är kul. Alla har olika intressen, lev med det :-)

Okej, "sammanfattning - detta lever jag för":

Spela innebandy.
Mina vänner.
Min familj/släkt.
Skratta.
Vara lycklig.
Vara mig själv.

Med andra ord, jag lever för att få köra mitt egna race!


Sjuk..

Godmorgon alla som just nu sitter i skolan ;) Vart hemma från skolan idag, också.. (Var de igår också) Pga halsont, feber osv.. Sen igårkväll så var jag helt konstig i hela kroppen också. Ni vet känslan utav att domna bort? Så var jag i hela kroppen fast att de inte stacks... Fast är på bättringsvägen nu och känner att imorgon måste jag till skolan.
 
Trots att jag inte mår så bra så fick jag lov att plocka ihop på rummet när jag vaknade. halva min garderob låg på stolen/skrivbordet och sen golvet på det..

Nu sitter jag här och äter macka och dricker te och ska faktist ta och ta tag i lite SO och Kemi.


Dag 1 - Jag själv.

Jag har faktist många gånger ställt mig själv just denna fråga "- Vem är jag?"

Jag heter Sanna Maria Barrsäter Ulin och är 15år. Jag är uppvuxen i en liten by, ett av världens hörn. Vid en landsväg där allting tar slut och här har jag alltid vart pappas flicka. Var väl som precis alla andra, en riktigt skit unge när jag var liten. Testade allt jag såg på tvn och tänkte alltid efteråt.

Spelar/spelat innebandy& fotboll i 6-7år och har även ridigt i 5år men slutade med det när jag började 7an.

Jag är inte speciellt bra i skolan, eftersom orken inte räcker till.. Men de försöker jag ändra på, så gott som jag bara kan..

Jag är 164,5cm (jag har vuxit 1cm sen i 7an och gått ner 7kg..)

Vafan ska jag berätta om mig själv egentligen? Jag har en epa (jaaaa för de visste ni ju inte sen innan? nejfan.) Jag är mer oseriös än va jag är seriös, jag har dålig syn, jag har en dålig "hälsokurva" för att jag tränar för mycket och har då stannat i växten (och jag är inte dum i huvudet så ni behöver inte upplysa mig om något "vafan fortsätter du träna för då? idiot." för varför ska jag sluta leva liver när jag bara är 15år? Jag har knappt börjat leva?) Jag röker inte, för jag ser inte att jag har något behov utav att göra det. Jag vågar stå för saker och ting. Jag är busig. Jag har nog nästan mer killkompisar än tjejkompisar. Jag biter på naglarna (trots att jag hade som nyårs löfte att sluta. Men höll det länge, svar nej..)

Jag är riktigt tråkig, nu när jag tänker efter.. Fast och andra sidan. Jag trivs med att vara tråkig :)


Jag är wannabe..

Eftersom jag inte har varken har någon blogg-inspration eller fantasi så gör jag som alla andra. Bloggar om "dagar". Såhär kommer mina "blogg-dagar" att se ut! Och jag har hittat på dom helt själv!

Dag 1 - Jag själv. 
Dag 2 - Detta lever jag för.
Dag 3 - Såhär ser jag ut idag
Dag 4 - Mina närmaste kompisar
Dag 5 - Hur de var, förr..
Dag 6 - Träning
Dag 7 - Min familj.
Dag 8 - Min dröm
Dag 9 - Detta vill jag..
Dag 10 - En hemlighet, som ingen vet.

Så vad tycker ni? Visst verkar de lite spännande iallafall? ;)

SOMMAR



Det finns inte ord för hur mycket jag vill ha sommar. Mest saknar jag P&L och alla andra "musikevengemang" som var i somras. Jag och mina kompisar träffade massor med nytt folk. Jag tror vi är som magneter, alla drar sig liksom till oss :)

korv

nu slipper du se "hos sanna", sara. och så slipper du bli sad in the eye :)

Hos sanna

Sitte hemma hos Sanna just nu och ´hon föröker göra plättar/pannkakor. fast de går lite sisådär.. Hon fick precis ett utbrott :) tålamodet.....


snygging!!

Träna nu


Hörs när jag kommer hem, kanske annars gör jag "tipsar" inlägget någon annan dag.


Min resterande onsdag..


Min onsdag...



Träna

Nu ska jag ta och pallra mig iväg till en förmodligen riktigt jobbig träning som alla andra. Vi hörs sen!


tisdag:

Jag känner faktist inte med att börja mitt inlägg som alla andra "inatt sov jag ingenting. jag är redan skoltrött och de var första skoldagen idag.. jag orkar inte" - Nej jag tycker faktist att de va en riktigt skön skoldag. Visserligen hade jag bara 4lektioner. Jag ska ta tag i skolan nu och nu menar jag det verkligen.

Nu ska jag ta och sova ett tag innan jag ska iväg och träna. Vi hörs senare... kanske.

just nu



Jag sitter här och gör inte så mycket. Hoppas och hoppas på en sak, som jag är nästan helt hundra på att den inte kommer ske, men hoppas kan man ju alltid göra... Jag är hungrig också, ska gå och kolla om de finns några hallon så kanske jag ska göra mig en smoothie. hej så länge!


mitt år 2010

jag har varken tid eller ork till att sitta och ladda upp bilder för varje månad osv. sorry, här får ni en lista istället:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
massor!!
- Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade inget.
- Blev någon av dina vänner förälder i år?
nej kan inte kalla dom vänner..
- Dog någon som stod dig nära?
nära och nära..
- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
åka mer utomlands, göra mer saker på sommarlovet, åka till stockholm mer.
- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
sista april, 11 oktober, 22 januari och 26december.
- Vad var din största framgång 2010?
hm, jag vet inte..
- Största misstagen?
finns många.
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja, hjärnskakning, brutna revben, allvarligt talat... jag kommer inte ihåg allt.
- Bästa köpet?
epan..
- Vad spenderade du mest pengar på?
hahah pinsamt de här kommer bli... bensin, mat, kläder.
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fick en epa (gud vad jag tjatar om den tycker ni nu.. hehe) p&l, classic car week, granny goes street osv.
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Petter - längesen
Daniel Adams-ray - gubben i lådan 
- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm, det har helt och hållet gått i perioder. I början av 2010 mådde jag inte så bra, sen kom en person gjorde det lättare, ett tag.. Nej måste nog vart gladare.
- Vad önskar du att du gjort mer?
Mer galenskaper och badat i somras, badade typ 3gånger?!?
- Vad önskar du att du gjort mindre?
illa mig.
- Var du kär i år?
nja, jo..
- Hur många förhållanden?
2st
- Favoritprogram på tv?
kollar aldrig på tv.
- Bästa boken du läste i år?
hur kär får man bli
- Något du önskade dig och fick?
då va vi där igen, epan.
- Något du önskade dig men inte fick?
tror inte det..
- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Vaknade utav att fotbollslaget sjöng för mig, satt i en bil påväg hem från kalmar, åt pizza och såg en sjukt söt kille på pizzerian, sen när jag gick på toaletten gjorde han det också. självklart inte samma toa, haha! sen när jag kom ut från toan stod han där och log och frågade om han kunde få mitt nr innan han skulle åka. och de fick han, dock bodde han i örebro så det vart inte mycket mer än att smsa. sen när jag kom hem sov jag.
- de bästa människorna du umgåts med?
Alla jag umgåts med har vart bäst.
 - Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
ja, men inget jag tänker skriva här.
- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
stil? galen.
- Vad fick dig att må bra?
kompisarna och alla äventyr.
- Vem saknade du?
har väl saknat alla i sina stunder osv, men ingen jag saknat sådär "hela tiden" tror jag..
- De bästa nya människorna du träffade?
Massor.
- Årets sötaste?
Filip&Victor
- Årets största kärlek?
haha... jadu.
- Årets bästa?
Sommaren.


mitt år 2010 DEL 1

Januari 2010:

Jag och Sanna sundström träffade på några 08or eller ja dom kom hem till henne. Den kvällen lärde vi oss va "punani" betydde också..

Jag var tillsammans med en kille som heter Filip. Och kände mig hur ball som helst bara för han ägde en epa var 16år och jag bara 14år. Haha!!


Var till stockholm och shoppade med Ebba, Amanda & Putte.

Jag och Therese vart bättre kompisar och började kalla oss för "fjeko&fleko"

Februari 2010:



Umgicks väldigt mycket med Felicia och Therese.

Jag, Hanna och Denice var med i tidningen.


Jag och Therese var på vårt första konfirmations läger, och attans va roligt vi hade. När vi åkte dit tänkte vi "fyfan va vi kommer ruttna bort i en jävla skog." men icke sa nicke. Vi hade faktist otroligt roligt!


Jag tänkte uppdatera 2månader i taget/dag. Så imorgon får ni Mars och April osv...

Min största rädsla..

Jag har alltid sagt förut att jag inte är rädd för något. Spindlar, ormar, trånga utrymmen osv. Jag har alltid trott att jag aldrig vart rädd för något. När jag va liten klappade jag fågelspindlar på kolmården som om de vore en katt, hade ormar runt halsen som en halsduk och kröp i vatten tunnlar fast man nästan fastnade för de va så trångt. - Nej jag har alltid trott att rädsla är något jag inte känner av, eller inte vill känna av iallafall.. Jag har antingen inte känt efter förut eller helt enkelt inte vart rädd för något. Same same!

Men idag, idag hände en sak.. Som fick mig att rysa till, att tänka efter. Och ja, jag är faktist rädd för något. Sjukt rädd. Bara jag tänker på det ryser jag. Min största rädsla, det är cancer.

Lungcancer, hudcaner, levercancer, bröstcancer ja alla sorters cancer.

I en match med cancer är det verkligen "vinna eller försvinna" och det skrämmer mig..

Till sist vill jag be om ursäkt om jag nu väckte tankar hos någon, om någon gått bort i cancer osv. Jag är isåfall jätte ledsen. Det var verkligen inte det jag velade få ut utav detta inlägg, utan jag bara kände för att skriva av mig lite..


citat..

lev varje dag som om det vore din sista. för imorgon kan det helt enkelt vara försent utan att du hade en tanke på det.. allt kan gå så fruktansvärt läskigt fort. lev livet medans du kan!

Död eller levande?

Det är den stora frågan..

Jag var med död än levande igår iallafall. Fy 17 gubbar så trött jag var.. Kom hem vid 5 efter en helt toppen nyårkväll eller kanske mer ska säga natt. Och så igår så var jag med Daniel, Marcus, Sebbe, Olle osv. Det va roligt det också så kom jag hem vid halv 2. Vart väckt vid 11 och ska snart iväg på inventering, livet är inte lätt alltid inte..

RSS 2.0