ah tjena - filmen

Här har du filmenm "e". och lägg märke till att vi var små ;)


jag vet..

Jag vet att jag laddat upp den här förut, men vet ni? Jag gråter så otroligt mycket varje gång, och tårarna kan inte sluta rinna.. Jag gråter än.




Svar på en kommentar:

heeej förresten, de va inte igår jag bloggade. ska börja blogga lite bättre nu... tror jag ;)
"använder du alltid sidenkallingar? ;)"
svar till Joel: (vilken joel de nu är?)

Ska jag vara helt seriös när det gäller den där frågan, så ja mina siden kalsonger har vart med en hel del gånger kan jag säga.. Haha!

Har dom nästan alltid på mig när jag sover borta..

 Sen i rättvik, på classic car week. Tro det eller ej, men jag traskade omkring i sidenkallingar en hel dag där. Eftersom jag hade mina kläder i Christoffers bil och han inte var där med bilen.. Haha, kan då säga att blickar det fick man. Men jag älskar mina sidenkalsonger :D

Och sen har jag ju på mig dom på "ahtjena" filmen.. hihi

Hoppas du fick svar på din fråga ;)


gaaaraget

Nu väntar min älskling i garaget på mig. Han kommer bli så tokigt snygg efter denna vecka, nej då. Men bättre och sen med tiden, tokigt snygg. Hejdå så länge:)

Till en tjej som alltid finns där..

Du är en av alla (ca) 6.7miljarder personer som bor på jorden. Men för mig är du inte en i mängden, för mig är du så sjukt mycket mer. Du viker aldrig aldrig undan, du förstår mig utan att jag behöver förklara. Du vet när man ska fråga och när man ska låta bli. Du förstår...

Jag vet inte vart jag ska börja på alla sidor jag har i huvudet om dig. Jag har miljoner utav saker jag bara vill skriva ner, fingrarna bara springer iväg över tangenterna. Jag vill försöka få dig att förstå med ett fjuttigt blogginlägg hur mycket du egentligen betyder, jag ska som sagt göra mitt bästa..

Timmar, dagar, veckor, månader och år har gått sen jag träffade dig första gången. Det var rent utav en slump, egentligen. Men den absolut bästa slumpen jag vart med om, tror jag.. Vi spelade i samma fotbollslag, umgicks med ungefär samma kompisar. Sedan bytte jag skola till gylle och sedan i ungefär 5an-6an började vi umgås mer och mer..

Vi har orkat gått upp för många nerförsbackar du och jag, tillsammans. Vi har även gått för många nerförsbackar. För alla vet att efter regn kommer solsken. Jag minns en kväll så väl, då vi båda var så sjukt rädda & ledsna. Vi sov ingenting den natten.. Vi låg hand i hand, i samma säng, på samma kudde och kollade upp i taket. Vi pratade om allt, vi pratade om hur livet egentligen kunde gå åt helvete så grymt fort. (Fast vi använde ju självklart inte exakt dom orden..) Vi gick bara i 7an, vi kände oss så vuxna, fast samtidigt så barnsliga. Vi var inte kvinnor och inte små flickor heller. Något där emellan..

Du har alltid vart den som har fått mig att kämpa upp för den där jobbiga och otroligt långa uppförsbacken, aldrig har du svikit mig. Och du ska bara veta hur tacksam jag är över detta, även fast om jag är dålig på att verka tacksam så är jag det, nästan alltid!

Du har även vågat bromsat mig för nerförsbacken och tagit mig ner på jorden igen. Du & många andra fick mig att stå på mina två svaga ben. Och det är just det, som fått mig så fruktansvärt stark. Just det som vetat att det faktist finns något där ute som är en mening med att leva.

Vi är så olika du och jag, men ändå så lika. Du är brunett, jag blondin. Du är smal och jag motsatsen. Vi är nästan motsater vad jag än tänker på (till utsidan) men ändå så lika..

Det jag försöker komma fram till är att jag hade inte en aning om att det kunde få plats så mycket underbara, goda, snälla, omtänksamma & bra sidor i en och samma kropp.
( Nu påstår jag inte att det inte finns fler som har det, som jag känner. Jag vill inte trycka ner någon osv. Utan jag vill bara skriva detta.. Hoppas ingen tolkar det här fel nu.)

Du är en av dom alla som fått mig att förstå varför man älskar att leva livet. Att du kan vara så oseriös fast samtidigt så seriös. Min älskade vän, det finns inga ord för hur tacksam jag är. Du är som pricken på i'et. Jag älskar dig, så otroligt mycket. Och vi har klarat så mycket ihop förut. Du har stöttat mig i precis allt man kan stötta en person i. Och nu ska jag försöka göra detsamma för dig, nu ska jag vara den som efter dig i den där uppförsbacken och trycker dig uppåt. Får dig att förstå att efter regn kommer faktist solsken.

För livet är underbart att leva, om man gör det underbart. Och inställning, det vet jag att du har. Tack för allt jag fått dela med dig, och tack för allt du gjort för mig. Jag vet att jag kanske inte är världens lättaste person att ha och göra med alla gånger, men jag ska ändra mig, det lovar jag dig. Om jag kunde sjunga, skulle jag skrivit en låt och sjungt den för dig, om jag hade hela världen skulle du fått den, Sarah Putte Andersson!









seriöst..

Jag är nog världens bästa bloggare och bloggar så himla mycket. Uppdaterar typ varje timme, eller? haha orkar inte.........

greklands bilderna



Desa bilder får duga, haha vissa är väldigt snygga och vissa inte. Men nu har ni fått lite bilder hur som helst, hoppas ni är nöjda :-)

färga håret brunt?



bilderna är från 7an..

hejhejhej

hemskt mycket hej.

allvarligt talat, jag har tappat blogglusten helt och hållet. jag hinner inte, folk kanske inte tror att jag har så lite tid som jag har. men såhär är min den här veckan, hinner verkligen inte.

måndag:
ingen träning, dock brukar jag gymma då! ca 1½timme
tisdag: idrott 1½timme, profil 1timme (när jag orkar gå på den) innebandyträning 2timmar
onsdag: innebandyträning 2timmar
tosdag: gym ca 1½timme,
fredag: innebandy träning ca 1½timme-2timmar
lördag: dömma 2st matcher ca 2½-3timmar
söndag: match

såhär ser min vecka ut. och nu kanske ni säger "men du måste ju inte gymma" jo det måste jag. gymmar jag inte, kan jag inte spela innebandy heller. mina knän måste byggas upp så ofta jag kan. skulle helst försökt gymmat 3dagar i veckan, vilket jag gör om jag hinner. så alltså, jag försöker slänga upp ett inlägg om dagen, tills jag känner att jag orkar göra fler.

har dessutom ingen blogglust längre, känns liksom...bara jobbigt jag tänker på bloggen.

home sweet home!

underbara sverige... eller?

allvarligt talat, jag har haft det jätte roligt osv. Men jag har vart på bättre resor. Hotellet var sådär, dom städade jätte dåligt! Haft inte så jätte bra väder, första dagen var det kanon. Har allt som allt haft 3 av 7dagar med sol, och då menar jag typ sol och moln. Var endast på måndag som det var knall sol så..

Men jag är väl nöjd. Klagar inte direkt att jag missat snön, se löven falla ;)


grekland!!

forst ska jag saga, LIVER LEKER!!! sa underbart det ar att sitta har i shorts och linne medans ni hemma har massor med klader pa er. hahaa!! Skadegladje<3 idag har vadret vart sadar, inte direkt sol.. tyvarr. sa har gott och shoppat istallet, har hittat massor! Ni far se nar jag kommer hem. igar var det 30grader och jag lag vid havet i stort satt hela dagen, underbart ar bara fornamnet!

Nu ska jag och min syrra ut och kikia lite i butikerna, ha de sa bra sa hors vi sen nagon gang

Grekland, nästa!

Nu är det såhär, att imorgonbitti drar jag till grekland. Kommer inte hinna blogga innan det, så jag skriver nu istället. Tror inte jag kommer kunna blogga på hela veckan, så ni får klara er utan mig ett tag :) och det är bra att jag slipper blogga också, har mer inspration osv tills jag kommer hem ;) hejdå sverige, hejdå bloggen och ha de så grymt i kalla sverige. hihi




Lördag


 Till kupolen med Putte, handla dom sista grejerna inför imorgon... Vänta, vad är det som händer imorgon? ;)

Göra klart dom sista läxorna

Packa!

 Städa rummet

 Vara med flickorna ikväll!

Detta är bland annat det jag måste hinna med idag.. Klockan är redan halv 1 och jag har vaknat för ungefär 40min sen. Nu har jag riktigt bråttom. Ska träffa putte på kupolen om ca 40min. Så ska nog klä på mig osv nu. Hörs sen!!

fredaaag

Jag har nu äntligen slutat skolan. Min sista skoldag på över 1vecka. Så underbart att det inte går att beskriva.. Dock har jag inte samma åsikt om min läxhög, fast ska nog plöja mig igenom allt de där redan idag. Är mer än vad det ser ut att vara..




10 saker!



1. Jag har aldrig i hela mitt liv köpt en foundation.
2. Jag hatar grovtbröd
3. Jag är otroligt oseriös utav mig, nästan alltid..
4. Jag vill inte bli stor
5. Jag har bara vart utomlands 3gånger (då räknas inte norge, finland osv..)
6. Jag älskar galna saker..
7. Mitt längsta förhållande är ungefär 2månader. (och då menar jag inte dom man hade i 2an osv.)
8. Det värsta jag vet är att vara skadad eller sjuk.
9. Jag har väldigt svårt för att vara tyst..
10. Jag har ridit.. Sen jag var ungefär 4år-11år.


inlägget som aldrig kom upp..

Obs detta inlägg skulle vara uppe innan jag åkte och tränade. Men eftersom blogg.se inte vela att mina inlägg skulle komma upp idag så kommer dom upp nu. Eller det här iallafall!

Vet ni? Idag kom jag och tänka på en sak.. mitt liv i stor del är "äta plugga träna sova" ... Ibland blir jag riktigt trött på att aldrig hinna göra något, aldrig hinna träffa någon efter skolan osv. Men och andra sidan så klarar jag mig inte utan träning speciellt länge. Det vet jag ju..  Fast ibland finns det inget som är skönare än att ta en paus från ens vanliga rutiner. Denna paus skulle jag behöva just nu känner jag.



låten är så grymt bra, newkids låtar är grymma!

Update: Denna paus kommer jag även få nu...


orientering..

Trotts allt. Så har uppförsbacken lättat och nu går det ner för igen. Allting just nu känns så¨grymt bra! Precis allt. Jag är så grymt glad och livet leker! Jag kan jätte mycket till biologi provet imorgon, fick mvg på orienteringen, klar med svenska uppgifterna och so'n. Nästa vecka drar jag också..

Underbara liv, underbara precis allt.

hur snyggt?




Jag är riktigt ordentligen sugen på att tatuera mig. Dock skulle jag aldrig få göra det så länge jag är under 18år. Men det är ju så grymt snyggt! Med en tatto på antingen revbenet eller handleden. Fast i nu läget med min kropp skulle jag inte tatuera mig på revbenet plus att det är mindre bra om man sen blir gravid. Men ändå, tycker det är riktigt snyggt!


förlåt..

Jag är jätte ledsen att jag inte uppdaterat så himla bra. Ja. Men vet ni? Jag har ingenting jag kan skriva om. Är helt svart och tomt i huvudet på mig. Jag är helt jävla slut. (Ursäkta mitt uttryck men just så är det) Är så trött så jag känner bara för att börja gråta. Så frukansvärt trött är jag. Praktik hela förra veckan 10-16 direkt efter stort sätt varje dag, träna. Sen hem äta, duscha och sova. I helgen har jag vart på dommar kurs från 9-16 och det vart sent både i fredags och igår så jag är helt död.

Måste vila upp mig. Måste få tänka på det ena och det andra. Måste verkligen få tillbaka lusten till allt. Jag har inte bara tappat lusten till att blogga, har även tappat lusten till att göra det jag lever för! Jag förstår inte. Har kommit in i någon "depp-period" har så sjukt mycket i huvudet nu med skolan osv. Snart så jävla snart slipper jag sverige, jag kan knappt bärga mig!!!! sannabarrsater.blogg.se = emo blogg, förtillfället.




LÖRDAG

Ikväll kan det bli galet, jag hoppas mer än allt på det!!! Jag hör av mig när jag fått på mig kläder :)

FREDAG

Men shue! Okej jag ska vara seriös. Vet ni vad?! Idag blir det inget "vad gör vi? nu kör vi" nej för ikväll ska jag träna innebandy! :D hehehe... Erkänn att ni saknar mina galna inlägg om vad jag gjort på fredag/lördags kvisten? Typ som att åka booby car osv? Förstår det. Hej jag heter Sanna Barrsäter och jag älskar att leva ett gaaalet liv!

Jag är på riktigt galet humör idag. Kanske blir riktigt galet ikväll??? Nej juste. Ska ju träna innebandy.... Men efter? Jaaaaa hoppas det.

Nu är det slut på team sporita, slut på praktik. Tillbaka till det gamla vanliga :)


RSS 2.0