People change

Hej! Jag har läst din blogg nästan sen du började blogga och jag måste säga att jag älskar den! snälla blogga mer! sen så undrar jag också vad som hände mellan dig och therese? snälla svara! Postad av: hanna

Svar: Hej Hanna! Tack så jätte mycket och de är kanon kul att du gillar min blogg. Tyvärr har jag inte så mycket tid till att blogga mer än vad jag redan gör, tränar väldigt mycket och har tagit tag i skolan så den tar den mesta tiden, men jag ska göra mitt bästa!

Vad som hände mellan mig och Therese har jag inget riktigt svar på. Eller ska jag vara helt ärlig minns jag inte.. Jag tror att jag och Therese passade ihop så himla bra för att vi var så olika fast ändå lika personer. Det jag och Therese hade, det är inte sånt som 14åriga tjejer som precis lärt sig tupera håret har, vi hade något speciellt extra. Ja, även fast om vi var 14år & precis hade lärt oss att tupera håret.

Det finns många frågor här i världen som de egentligen inte finns något riktigt svar på. Vad som hände mellan mig och Therese, det är en av dom frågorna. För jag har som sagt inget svar på det och det spelar ingen roll hur mycket jag tänker efter, så kommer jag inte på något.

Jag kan då säga att min "fjortis-tid" kunde jag inte haft bättre än vad jag hade den. För fyfan va kul vi hade! Ja tror mig, folk som sminkar sig överdrivet, låter lite mer än alla andra & färgar sönder håret, även dom kan ha kul. Eller ja, vi hade då det iallafall. Fast allt blir ju vad man gör det till, såklart.

Det är väl inte direkt så idag att om jag och Therese ser varandra så kollar vi ner i backen som om ingenting. Vi kan ju faktist hälsa och ibland till och med stanna och prata. Det är ju inte så att vi är osams eller ignonerar varandra. Vi umgås bara inte som förut. Vilket jag ibland kan tycka är väldigt tråkigt, för vi hade sjukt roligt tillsammans.. Det är då inget och disskutera.

Jag har så många roliga minnen med henne. Jag minns nätter vi låg vakna flera timmer och bara kollade på stjärnorna. Det var bland de bästa vi visste. Och Micke & Molle var en av favorit filmerna, tror vi kollat på den ett 10tal gånger, minst.

Men som sagt har jag inte en aning på vad som hände & de tror jag faktist inte Therese heller har något svar på. (Lägg märke till att jag skrev tror, hon kanske hade en helt annan synvinkel på denna punk än mig.) Men alla förändras ju med tiden, fast innerst inne finns ju den där "gamla" alltid kvar, tror jag. Therese kommer alltid finnas kvar. Men folk växer ifrån varandra, får annorlunda intressen, tankar och mål. Man måste våga för att kunna lyckas. Vad vet jag, om 1, 5 eller 20år kanske jag och Therese är sådär tajta igen, som vi var då. Ingenting är omöjligt..

Visst de är klart att jag saknar det, men varför ska man blicka tillbaka & hänga upp sig över det som vart? Det finns inte en chans att livet kommer vara lika hela tiden. Det är bara att acceptera & se glad ut.

So I don't look back.




Oj ursäkta...

KIROPRAKTOR* :):)


Kilopraktor

Jag var till en super bra kilopraktor idag som knäcke ryggen på mig och gav mig ström i nacken. Redan nu känner jag förbättringar. Super skönt!

Tingeling!


Vem är jag?

Ikväll ska jag på makserad med laget. Kommer nog bli grymt! Men.. Vem tror ni jag klätt ut mig till? Temat är tecknat!

-

When I do something wrong, don't forget all the things I did right.


Låtar jag aldrig tröttnar på





"Oh, vi blöder och svär. Som dom bröder vi är"


"Cause if you're not laughing. Who is laughing now?"


"We are the world. We are the children"

"Åh, nått stort på gång. För det är kö från gatan upp till hallen"

Jag har världens bästa

Det bästa jag vet är när du sover bredvid mig om nätterna. Det bästa jag vet är att se dig komma springandes när man kommer hem. Det bästa jag vet är att få ha dig vid min sida. Det bästa med dig är att du kan trösta mig, med bara din närhet.

Det är dig jag litar mest på, jag vet att du aldrig skulle svika mig. Du är bäst.
Så länge jag har dig, behöver jag ingen annan. Jag älskar dig!


I just want you back, summer



Thaimat

Om ni frågar mig så är de den bästa maten som finns! Speciellt kyckling med cashewnötter.
Bild från google!


Friday

Hej på er! Kom precis hem ifrån skolan & kupolen. Älskar mina fredagar 8.00-11.25 & består av 3st lektioner, helt underbaaart.

Nu ska jag iväg och luncha med pappa. Känns som om jag skulle kunna äta hur mycket som helst idag, och de är väl kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit något idag...


Torsdag

Gjorde ett inlägg imorse, men av någon konstig anledning hoppade det ner en dag. Why?
Följde med Jonna efter skolan och fyllde i hennes tattoo och nu sitter vi hemma hos mig. Har nyss bakat kakor och bara haft de mysigt!

Ska iväg på träning om en stund. Vi hörs sen!


Myser



Nu myser jag ner mig ordentligt. Med en kopp te, one piece, hello kitty tofflor & en bok. Blir en tidig kväll idag!


Jag ångrar mig nu..

"Så ta mig tillbaka in i ditt liv
Jag ångrar mig nu vill inte va fri, jag bönar och be
Men det struntar jag i, för kär va det sista jag ville bli"





God morgon

Tror jag ska sluta säga att jag ska lägga mig tidigt osv. Blir alltid senare än vanligt då.. Jag är verkligen helt sjukt trött. Ska äta lite frukost och piggna på mig. Har ju faktist räddningstjänst idag. Och snart är de helg igen. Det finns alltid något positivt i det negativa.


Om du ger upp bevisar du bara att du är den svagaste av er.




Måste bara säga...

.. Vilken action de är här!!!

Shopping

Nu drar jag mamma & pappa till Gävle för en dunder massa shopping! ehe, tror jag ska "glömma" plånboken hemma.... :)

Don't ask. Just understand

"We could keep trying but things will never change, so I don't look back. I'm sorry"


you are a bad boy 'cause you don't even miss her


RSS 2.0