Hemma..

Var inte på kupolen i mer än kanske 2timme(?) Jag har sjukt ont i axeln så känner bara för att böla. Kan inte ens lyfta ett glas med högra armen. Bra Sanna, mycket bra! Aja.. Ska bara ta de lugnt resten av söndagen hade jag tänkt. Har fått feber nu också. Vet inte om de är tack vare axeln, eller kanske förkylningen? Ja något av de iallafall. Såhär är de alltid för mig när de blir lov.. Då ska jag antingen göra mig illa eller bli sjuk. Åh. Nej nu ska jag ta och trycka i mig något och ätit. Är sjukt hungrig men har ingen matlust. Har inte ätit sen igår då jag och Therese käkade i Romme. Det vill säga 26timmar sedan. Inte bra för kroppen, nej. Är jag den ända som inte har någon matlust alls?


Just nu. Riktigt risig..

Söndag..


Jag är inte gladast i världen. Nu kunde jag setat på en buss med damlaget för att spela match. Men de fanns självklart mer än en anledning till att jag inte kunde:
1. Har fått hosta och ont i halsen, mycket bra!
2. Min fot gillar nog inte mig..
3. Jag kan knappt lyfta högra armen sen igår.
Ja där hade ni 3st har en till men den vill inte skrivas här. Så de blir inte fotbolls träning för mig heller idag. Ska nog kanske till kupolen en sväng med syrran (hade tydligen lovat de, wopz)
Nej nu ska jag klä på mig. Vi höres!

Till Therese nu

Åker till Therese nu. Harehej!

Såg att jag va med i en film..


1.12-1.45

Dagens sjukt baLLa outfit


Dagens bästa:
Therese: Ligger Romme Alpin i Borlänge ens?
Jag: Nej, Gagnef?
Therese: Va?! Är vi i Gagnef nu? De är ju jätte långt dit.
Jag: Men åh, sötnos. Det ligger i Borlänge. Smarto! Hahahah
Therese: Jaha. Käften!
Hur duktig får man bli på geografi egentligen pluttas? Vi har fått en hel del kommentarer om våra snygga kläder idag du! Och en del busvisslingar ;-) Och när vi gjorde bort oss sa vi: Det är ju tur vi är från Stockholm iallafall. heheh

Ledsen..

För inte sådär bra uppdatering. Har vart i romme hela dagen idag. Och igår sov jag hos Therese.. Ni måste bara höra en vad jag vart väckt av 20 över 6 imorse:
Therese: Sanna är du vaken?
Jag: Mmm, typ.
Therese: Jag går upp nu, jag måste blogga.
Jag: men herregud. Godnatt!

Snacka om att hon lägger ner tid på sin blogg. ;-)

Comeback!

Nu är jag tillbaka hörreni, ni. På riktigt denna gång! Underbart! Jag är på sjukt mycket bättre humör idag! Vilket är mycket bra.


Skolan.
Måste bara berätta vad som hände på matten när Therese och Felicia 'bråkade' (på låssas alltså) och typ säger en hel del fina ord till varandra och så. Vi satte 'ute' i ett annat rum.. Och dom lät nog en hel del. För sen kom vår vikarie ut Paulii och sa: "Ohh shiiit. Jag trodde de var värsta slagsmålet här.."  och jag ramlar av stolen för jag skrattar så mycket. Skrattar nu bara utav att tänka på det.
Stan.
Hittade en svart tröja med 'puffärm', fotskydd & saker till rummet. Tack mami!

Ja. Min dag i kort och snabb form. Jag sov iallafall mycket bättre inatt! Somnade runt halv 1 så det kändes skönt.

-

skippar verkligen bloggen idag.. verkligen förlåt jag ska bättre mig på lovet! lovar. Matchen igår slutade 16-2 *pinsamt* jag är verkligen inte på humör, förlåt till Alida, Therese & Felicia som fick stå ut med mitt glada jag. Jag ska faktist gå och lägga mig. Jag har sovit 45min på två nätter. Kan knappt kontrollera kroppen. Vi hörs imorgon!

Stänger av datorn nu...

Yeah! Nu ska jag proppa i mig mat sen ska jag byta om. För jag har samling om 1timme åh vad jag längtar! Är verkligen super glad. Typ såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär gglad är jag *ivan överdrivan* orkade inte göra med 'ä' hehe. Nej skärpning Sanna. Jag ska bli seriös, snart.....  Pussar vi hörs imon, kanske

Mums!

Har bestämt mig för att åka till Stockholm igen om inte för allt långt tid. Dessa saker är något som inte skulle vara helt fel:

 

 

 


 


Detta får duga.. Är det jag som har konstig klädstil eller var detta bara för snyggt?

Lite ont om tid..

Har som sagt inte sådär super mycket tid att blogga med just nu... Igår hade jag dubbel träningar, hur jäkla undebart som helst att det verkligen funkar nu. Så otroligt glad. Ska och spela match med div 2 ikväll, lite nervös faktist. Eftersom jag inte spelat på 4veckor nu faktist. Jaja, de kommer nog gå fint. Hoppas jag!


Slänger in en 'bättre' bild på håret också.

pinsamt......


Jacob är taskig....:-(

hahahahahahhahahaha!!!


Dålig uppdatering..

Arå, sånt ni får leva med ibland.. Sorry!
Jag vart väckt halv 9 och sen vid 11 drog jag & daddi till vallen och tittade innebandy (tittade med Elin, Putte & Alicia.) Sen när matchen va slut gick jag och Elinpelin och käka, var ingen höjade varken maten eller hans som jobba där, usch och fy. Sen tog jag bussen till stan där jag träffade Therese och vi åkte till Falun. Herregud.. "Om jag skulle se ***** nu skulle jag typ gått såhär *drar på mig luvan och tittar ner i backen" Och precis när jag hade sagt de fick jag sms som:


Hur läskigt som helst tyckte både jag & Therese... Nej nu ska jag ta något mer och äta eftersom de inte vart sådär jätte mycket ätet för mig och Elin. Hehe

Bilder sen igår..

Såg att Therese nu hade uppdaterat bilderna från igår. Så jag lånade några:






Ska snart iväg...


Såhär ser jag ut idag.. Orkar verkligen inte med någonting nu förtiden. Jag vet inte. Men har så himla ofta "en konstig" känsla i magen. Känns som om jag glidit ifrån precis allt och alla. Det fanns en kille, han var inte härifrån Borlänge, men vi snackade hur mycket som helst på msn/sms/telefon och sen träffades vi lite då&då förut. Vi har snart känt varandra i 1 år. Vi kallade varanadra bror&syster (dock är de inte Martin jag skriver om) jag berättade verkligen allt för honom. Sånt som jag knappt vågat erkänna för mig själv. Men nu vet jag inte längre. Känns som jag glidit ifrån så många. Är iallafall glad att jag har dom vännerna jag har kvar, utan er är jag tom. Ni vet själva vilka ni är <3

"Socker soda"

Över trötta jag bad Therese om att få "socker sodan" igår när jag halv sov.. Såklart menade jag "Socker drickan". Therese skrattade så hon grät, hm..


Vaknade upp bredvid en riktigt snygging, Alida! Klockan var sisådär halv 10 eller något.. Sen åkt vi frukost och nu kom jag precis hem. Ska hoppa in i duschen nu. Hörs

Drar ut en sväng nu..

Jag sitter här med. Felicia, Alida och Therese. Vi ska ut en sväng nu. Är propp mätt efter all mat... Hörs imorgon. Ha en toppen fredag pluppisar! :-)

Får tårnarna att rinna..

Jag gråter absolut inte "lätt" men när jag hör denna så rinner tårarna som bara den..


Fredag, underbara fredag.

Min dag dög, eller den var faktist bra eftersom Felicia blivit frisk (äntligen sumpan) Så som vi längtat. Ska vara med flickorna och så ikväll. Vi ska sova hos Alida och vad som händer sen visar sig alltid :-) 

 
För er del? Blir den att spenderas med pojk-/flickvännen och bara mysa? Eller kanske hemma kväll?


Blondare än någonsin förut..

Jag färgade ju håret igår, eller ja slingade (i stort sätt hela håret). Det hade kunnat bli mycket, mycket värre och de hade samtigit kunnat bli bättre. Resultatet:


Som ni ser så är de i stort sätt samma färg i hela håret nu. Dock är de gult längst upp där min utväxt vart, men de ska fixas med silverschampoo't! Men vad tycker ni annars då? Hiss or diss?
Det här inlägget blev fail. eftersom jag fixade "Kursiv" text och nu får jag inte bort den....

11min kvar

Är alltid lika nervös. Åh fjärilar i magen nu alltså! Oh...

 




Nu har jag bestämt mig!

Jag bestämde mig precis när jag satt här och tittade igenom alla mina bilder. Måste ju vara med en bild från de bästa som hänt 2010 vilket självklart är.....


Den kommer bli super på mitt rum. Kommer liksom bli glad varje gång jag ser den. Det gillas!

Torsdag!

Inte alla som hade de lika lyx och sitter vid datorn nu inte? ;-)

Jag vart väckt runt 9 då jag åkte till Romme Alpin, var där i ca 20min sen drog jag hem igen. (får inte åka så.. varför skulle jag vara där?) Nu sitter jag iallafall här och skriver ut lite fin, fina kort som ska upp på mina fotohyllor. Har iallafall bestämt mig för en bild. Men frågan är vilken den andra jag ska ha? Hjälp mig. Kommentera ett nr ni tycker jag ska ha? :-)

Nr: 1


Nr: 2


nr 3:


Nr 4:


Nr 5:


Hoppas jag får mycket förslag nu. Behöver verkligen hjälp.. Nu ska jag ta och plugga lite och sen städa lite på rummet. Hörs senare sweethearts

Onsdag

Hej alla glada sötnosar!
Dagen idag har inte direkt vart min dag, hade sönder en tallrik, fick klippa låste på skåpet osv. Menmen, helt okej ändå. Efter skolan åkte jag och Alida till gymmet och biffade oss. Trevligt, trevligt. Efter gymmet så träffade jag hur söt gubbe som helst som hade mist sin mamma idag. Stackarn! Tyckte verkligen jätte synd om honom så jag var trevlig och pratade med honom en stund. Snäll jag är!! Nej nu ska jag äta och sen plugga. Blir ett riktigt boring inlägg idag, lev med de.

Impuls idé

Jag & Therese fick oss en liten idé om att åka in till stan, vilket vi gjorde.

Åkte till Donken & åt glass & träffade massor med trevligt folk.
Tog bussen och solade.

Ja.. Lite vad vi hann på ungefär 3timmar. Nu ska jag hoppa till sängs och plugga tyska. Måste verkligen ta mig tid till de nu. Har en känsla av att de kommer gå åt pipan på provet ändå, men man kan ju iallafall ge de en chans. Sovgott & vi hörs, kanske imorgon. (Har hur mycket som helst jag måste göra)

Ingen skola

Hallådär. Snacka om att dagen var helt toppen! Gick till skolan och fick reda på att den var inställd hela dagen för att de var fuktskador på skolan, jippie! Så jag Felicia och Alida drog till gymet (dock orkade jag inte gymma speciellt mycket). Sen hem till Alida och åt pannkakor, mumma. Sen ringde Daniel och sa att vi skulle komma till klacken så vi tog bussen dit och träffade lite folk. Alida drog sen för att hon skulle ut och äta. Då jag och Therese bussluffade och tillsist hamnade hemma hos henne framför en tv med 101 dalmatinerna på. Riktigt skönt.  Jag är en maask. Visst du Therese? ;-)
Ska nu gå och äta sockerkaka sen plugga. Hörs

felsms.com

Nu kan ni även läsa mitt "fel-skickade" sms på www.felsms.com

Såhär såg jag ut idag..


Måste bara säga att de var hur underbart som helst att inte ha några kryckor idag och kunna ha annat än träningsbyxor. Nu ska jag plugga musik och sen titta på wallander med syrran.

Fick lite roligt sms...

Jag fick precis ett sms utav en kompis pappa (tänker dock inte nämna vem.)

Sms'et jag fick: Ska du spilla ut din dricka idag igen ner under tröjan? IsÃ¥fall kan jag slicka upp, och fortsätta längre ner som sist. Det var riktigt mysigt. Hör av dig!

Jag svarade: Nej du inga planer för att spilla min dricka och har inte gjort de förut heller. Du skickade nog fel.

Ha-ha nog allt var de lite roligt. Eller vad säger ni?


Skolan nu

Hallå. Sitter i musiksalen och har slutat, väntar på bussen som går kl 2. Ska nu ha någon genomgång tills imorgon, Puss

-

jag hamnade precis i en sån där 'jobbig känsla' jag går och lägger mig nu.... Godnatt

En tanke som slog mig..

Jag vet faktist inte egentligen varför jag skriver detta här.. Jag brukar inte skriva personliga saker på bloggen, aldrig. Men denna får bli ett undantag antar jag. Men jag skriver inga namn eller så, men jag tror personen som jag siktat detta åt tar åt sig och förstår.. (Och med denna text menar jag absolut inte att jag inte nöjer mig med dom kompisarna jag har nu. För de gör jag verkligen. Jag är verkligen super lycklig nu. Och jag menar absolut inte att jag bara saknar en person, för de gör jag inte. Men ändå..)

:Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. Men den slog mig extra hårt idag då jag tittade på en video. Jag saknar en vän, som fanns för mig alla lägen, som har kramat om mig och sagt 'Sanna detta löser sig' till mig när tårarna bara runnit. Men som jag även skrattat och gjort mycket andra konstiga saker med. Dom är inte konstiga för oss, men för alla andra. Men so what? Vi brydde oss inte ett skit i vad alla andra hade för tankar, de var bara så de var.

Jag minns första gången då jag sov hos dig så väl. Och det kändes som om vi känts i, ja... minst 6månader? Jag vill inte gå in på detaljer på den natten/kvällen. Idag så är de exakt 363dagar sen, imorgon 1år. Men de känns som igår. Känns som om de inte alls var längesen vi skrattade åt de där egentligen riktigt, riktigt tråkiga.

Jag vet faktist inte alls vad som gick snett, egentligen? Skit snacket tog nog tyvärr över. Jag tänker på dagen, då något hände mellan oss. Vi sa att vi alltid skulle vara nR1&2. När jag sitter här och skriver rinner tårarna ner. Jag saknar dig mer för varje dag. När en vän försvinner känns de nästan som 'ett hål i magen' Jag har faktist haft de där hålet, ända sen den dagen. Ingen har vetat de, mer än jag..

Men dagar kommer och går, tiden läker alla sår. Jag vet att de är tugnt i början. Men jag har inte stängt min dörr för att det är som de är nu. Jag tänker aldrig stänga den. Jag tänker ha den öppen. För jag hoppas verkligen att just du stiger in genom den och stänger den på insidan. Och står på min sida, igen. Men annars får jag väl nöja mig med att alla minnen stannar kvar och alla stunder vi skratta. Du var en ängel för mig, varför händer de här? Men vad som än någonsin händer, så kommer jag minnas dig som min mästare. Som min s**** och allt vad vi sa.

Det jag försöker få fram i denna text är inte att du ska tycka synd om mig eller ta tillbaka dig. Utan bara att jag saknar dig..

Nu är jag tillbaka!

Hallå alla! Hur har eran helg vart? Min har vart så sjukt underbar ska jag säga. Åh, saknar de redan. Såg att min sötnos Felicia hade gästbloggat också, naw. Ha-ha vart lite paff när jag tittade "senaste inläggen" och sen stod de "hejsaan, felicia was here! :D" Sötnos du är! Jag ska nog hoppa in i duschen innan jag går ut och njuter i solen. Får se om jag ska iväg en sväng också. Jaja, ni får bilder &liknande senare. Puss

Hejsaan, Felicia was here! :D

Jag tänkte gästblogga lite nu när Sanna är på läger, har funderat på det ett tag. Men nu var det ett bra läge när hon inte ens vet något. Men jag vill i alla fall säga att Sanna är en fantastisk människa, ni som inte känner henne har gått miste om något, finns det någon mer snällare och roligare person än sanna, jo Therese också. Jag älskar mina tjejer så sjukt mycket. Att vakna på morgonen och bara känna att allt är skit, så är det bara att tänka på Sanna och veta att dagen kommer bli bra. Med Sannas tokiga idéer och Therese som gör dem så går det inte en dag utan att skratta.

 

En vän som Sanna borde alla ha. Visst vi kanske har bråkat ibland, men vad som än händer kommer vi alltid hålla ihop. Jag kommer ihåg ett inlägg jag skrev till dig för ungefär 2 år sedan då jag skrev att du var det bästa som hänt mig, och det är du helt klart. Jag har gjort en hel del dumma saker genom åren, men du har alltid funnits där, även när du inte fattat så fanns du där. Sanna är en riktig vän, så jag vill inte höra nå skitsnack från er som inte ens känner henne. Jag älskar dig min vän. ♥

 

Skulle skriva till Therese också men tyvärr har jag glömt ditt lösenord.... Men får bli en annan dag.


Kram Felicia


Felicia målat av mig..


Visst är dom lika? Sjukt grym på paint är hon.

Läger

Ja.. Som sagt blir de inge uppdatering på hela helgen (om jag inte får låna en dator där vill säga) Jaja. Jag lovar en massor med bilder och videon. Jag är verkligen sjukt pepp! Åh vad skoj de ska bli! :)

Fredag, älskade fredag!!!!


Jag sitter nu här och har precis fixat klart mig, jätte längesen jag "orkade bry mig nu" (eftersom jag hoppar omkring så..) Men idag ska jag ut med elevrådet på lite myspys, blir b.la thaimat, LOVE! Jag kommer verkligen inte behöva äta mer idag efter thaimaten, den saken är då säker.


Såhär ser jag iallafall ut idag. Och självklart mina myspys byxor. Är sjukt trött på träningsbyxor nu eftersom jag haft de hela veckan (dock inte samma) vill bara klämma på mig ett par leggings eller jeans.. :( Jag har verkligen aldrig vart sån där mjukisbyxor älskare, bara till och från träningar och sånt.
Idag åker jag på läger också. Vi får helt enkelt se om jag hinner skriva mer idag. Men nu måste jag kila, pappa kommer om 5min.. Bråttom! Pusss

Städat tills nu..

3timmars städning ungefär:
 Rensat gaderoben, alla andra lådor jag har på rummet, dammat, dammsugat, putsa fönstret, slängt hur mycket som helst, torkat golvet, bytt kort i ramarna, tvätta mattorna, täcken&liknande ut på vädring.

Ska nu iväg och handla massor med tjockis saker till lägret i helgen. Efter de ska jag till träningen och titta när dom andra spelar :-( Efter de blir de en lång dusch, ansiktsmasker och sådan. Kommer inte bli mer uppdatering idag eftersom mina föräldrar kommit på en regel att jag måste stänga av datorn vid 9 på vardagarna (vilket egentligen bara är bra. Annars blir jag sittandes här hela nätterna) eftersom jag sover alldeles för litet på nätterna då jag blir super otrevlig på morgonen. Massa onödigt vetande nu, mhm! Hejdå

Skolan...

Ingen höjdar dag kan jag säga. Nu ska jag göra läxorna och sen ska jag fråga mamma om hon kan hjälpa mig att göra om på mitt rum. Är trött på de nu.. Bilder kommer om de nu blir av!

Svar på tal:

Postat av: Lisahh

Hej Sanna! Jag verkligen älskar dig blogg! Fortsätt blogga, du är den bästa bloggen jag läser helt seriöst. Jag har väldigt länge tänkt på en del saker om dig och eftersom du inte har någon frågestund tar jag dom nu isf och hoppas verkligen på stvar:

1. Hur gammla är dina föräldrar?
2. Hur kan du ha så fint hår, hur mycket har du lagt ner på det och har du löshår?
3. Har hört att du är grym på innebandy.. Har du några tips hur man blir de?
4. Kan du inte göra fler filmer på dig och dina kompisar. Ni verkar så härliga?
5. Vilka är dina bästavänner?
6. Hur lång är du?
7. Har du pojkvänn?
8. Sista frågan nu. hihie. Finns de någon i ditt liv som du skulle kunna offra ditt liv för? Ha de super bra och tack för en hur bra bloggh som helst! Pussssar / Lisah

Glömde en fråga.. Är du oskuld?

Svar: Åh Tack så jätte mycket Lisa, blir verkligen super glad av de du skriver. Självklart ska jag svara på dina frågor! Jag har faktist funderat på de där med frågestund ett tag men tänkte att de finns nog inget dom vill fråga mig så jag hoppade det.

1. Oj, nu vart de nästan pinsamt.. Är faktist inte säker. Men pappa är 36. Och mamma 40 tror jag. Har inte sån där dunder koll.
2. Åh tack så mycket! Själv gillar jag inte mitt hår. Men kul att någon annan gör de. En hel del, har färgat hos frisör 2gånger och 5gånger hemma. Så ca 3500kr i bara färg sen + hårprodukter och sådant. Nej de har jag inte. Men har haft och funderar på att skaffa igen. Vi får helt enkelt se!
3. Haha, oj.. Jag tycker inte själv jag är de. Urkass tycker jag att jag är. Hm, jag vet inte. Häng med och försök gå in i ett träningsläge då du satsar allt och ger 100% fokus på innebandyn. Sen är de bara träna som gäller.
4. Haha jo de kan jag fixa du. Kan göra en i helgen då jag ska på läger. Härliga de är vi helt klart.
5. Jag gillar inte att svara på såna här frågor. Finns alltid någon som tar illa upp. Men jag litar mest på Putte, Therese & Felicia.
6. ca 163-164
7. Nej
8. Oj de är riktigt många. Alla mina riktiga kompisar och självklart min familj och släktingar.
Och ja, jag är oskuld. Personlig fråga tycker jag. Men jag svarade på den iallafall..


Komfermation snart..

Ska alldeles strax ta mina kryckor och hoppa ut till bilen och sen vidare till komfermationen. Blir inte mer än såhär idag. Har vekrligen jätte ont i händerna så orkar inte skriva mer


Nu ska jag lägga mig.

Nu ska jag hoppa iväg till toan och borsta tänderna sen dejtar jag sängen med min Elden bok. Som skulle vara klar läst denna vecka på svenskan, bäst jag läser hemma då. Hoppas jag kan sova mer än 2timmar inatt bara, blev inte mer än så igår, hade mycket smärtor och tankarna bara kryllade i huvudet och läskiga känslor hade jag.


nyduschad och 100% osminkad. Godnatt sötisar, vi får se hur de blir imorgon.

Låten stämmer så väl..

Får ont i magen när jag hör den, och den får tårarna att rinna... Vet att den är gammal och kass. Men den berör.


Luktar kladdkaka i nosen nu..

Jag som gjort med massor med inlägg idag och inte ett ända har varken blivit sparat i utkast eller publicerat? Knasigt. Mamma hämtade mig vid 12 i skolan. Hade så sjukt ont i händerna och foten.
Nej nu luktar de oemotsondligt här i mitt lilla hus. Syrran ropade precis att kladdkakan var klar. Ska hoppa iväg nu. Vi hörs


Akuten igår..

Ja. Vart inte mer uppdatering än sådär igår eftersom jag fick lov att åka till akuten efter träningen med en trasig fot. Ja de säger väl de mesta? Sitter iallafall i skolan nu.. Får se hur länge jag blir kvar här. Jaja, hörs efter skolan

DD första sidan

Inte alla som är de inte. Och det är min 3-dje gång ;-) Jag ska iallafall köpa tidningen och lägga in den här. Men här är iallafall bilderna från hemsidan:



Läs artikeln här: http://dalademokraten.se/sida/id/106655/ 

Nu ska jag iväg och titta på träning. Tar med mig alla böckerna så jag kan plugga samtidigt, perfekt ju eftersom jag har massvis med läxa kan de vara skönt att få den gjord. Vi hörs nog inte mer idag, tyvärr..


Bloggar snart..

Ska iväg nu och köpa mat med mamma och syrran! :-D

Bloggkatten Musse


Dåligt med dator tid idag..

Hallå alla söta söndags-hatare-bloggläsare! Hur står de till? Jag spelade match idag med damerna div 2.. Gick inte sådär jätte bra.... Jaja. Sen efteråt, duschade jag, åt, klädde på mig, sminkade mig, föna&blåste håret på 15min. Nytt rekord från min sida! Jag skulle med therese till Falun vilket alltid blir lika roligt ;-) Nej nu ska jag göra smootie. Puss

Godnatt...

Nu går jag och sover eftersom jag har samling 10.30 så måste jag iaf gå upp 9.. Jobbigt. Jaja, godnatt. Och juste får ju inte glömma, Grattis världens bästa Mattias Wiberg ;)

Therese, XL här..

Ha-ha! Ser du eller 1X går typ 3-4cm ovanför knäna på mig? (Den ser inte så lång ut eftersom jag typ har armarna 'uppdragna')


Jag och Therese är så sjukt galna ska ni veta! Vi kommer på idéer och det kan vara vad som helst, och vi gör dom. Vi har beställt t-shirtar som vi ska ha i Sälen när vi ska dit. Jag i storlek XXXL och Therese i XXXXL. Nej, vi ska inte ut och campa ;-) Ha-ha....

Home!

Hallå alla söta! Kom typ precis hem från Therese. Är verkligen proppmätt, har ätit alldeles för mycket idag.. Inte bra. Har nästan dåligt samvete, vet inte varför, får de ibland bara.. Jaja. Nog pratat om de! Ikväll blir de inte så mycket att göra. Ska försöka hinna med dessa saker:

Duscha och dränka mig i mitt nya silverschampoo jag köpte idag..
Ansiktsmasker & sådant liknande.
Blogga ofc
Städa rummet, verkligen storstäda. Och försöka få upp nya gardiner. Måste bli gjort idag eller imorgon nu. Ha-ha

Ja, som ni nog förstår så ska jag verkligen inte göra något annat än att bara ta de lugnt! Nej.. Nu väntar duschen.


Precis fixat oss..

 
Felicia&Therese ♥ fillie&fleko


















Ser ni? Ingen morgot på huduvdet idag. Och de blir inte på hela dagen, duktig jag är. Nej nu ska vi gå och fika lite eftersom vi haft besök så finns de över till oss, naw. Sen ska vi nog ta oss en tripp in till staden Borlänge! Pussar.


Vaknade precis..

Ja, de är Lördag och jag är vaken nu! (:O)



Felicia och Therese sov ju som sagt här. Helt undebart var de! Nu sitter vi här och har precis ätit frukost och så. Ska fixa oss nu. Vi hörs efteråt!


Hemma igen med brudarna

Hejsan alla! Nu sitter jag här med Felicia och Therese. Vi har vart lite överallt idag. Helt okej kväll faktist, eller rättare sagt helt sjukt bra kväll. Gud vad jag älskar dessa flickor, helt klart av min utrotade sort you know ;-)

Jag smsar 118100 och frågar "När fyller Felicia Andersérs år?"
Svar: "Felicia Andersen i Lindköping är född den 7 feburari 1989 och Felicia i Halmstad den 2 september 1992"
Jag läste upp svaret högt för Felicia och hon säger sedan:
"Det är de värsta jag har hört! Dom skrev inte när jag fyllde!! Nej men ska vi ringa hon och skriva grattis?" Helt klart solklart är bruden, ojojoj. Här snackar vi Original och de gillas ju såklart.. Jag och Therese höll på att bryta ihop när hon sa de bara. Men en hel del skratt har då blivit av idag iaf. Jaja, vi ska väl kanske hitta på något nu, fast Therese sover redan.


naweli naweli naawen mina då. Vi hörs imorgon. Sov gott!

In mot stan/fleko

Jag ska nu skynda mig att klä på mig för att sen ska jag åka till Therese och där är Felicia? Nej har inte riktigt koll på läget så ska inte säga för mycket. Men dom sover iallafall här, hoppas jag? Har inte sådär dunder koll känner jag. Äsch, vi hörs när jag kommer hem...

Fredag, underbara fredag.

Hej, cha cha, tjena, hallå, a'hej, tjenixen, tjabba, hallu, och allt vad man kan säga! Jag är på ovanligt bra humör. Varför? Jag vet inte! Bara så bra.. Eller inte allt. Men jag är glad ändå. Jag är bara glad! Hehe. Jaja. Kom precis hem från gymmet och skolan, underbart att börja med gympa och sen åka till gymmet efter skolan. Älskar att träna ohja!


Mössan är självklart på ;-) Nej vet inte. Går knappt ut utan min margot längre. Hon är mitt allt (L) Skoja! Ha-ha


Träning snart...

Ska snart ta och hoppa i mina mest omtyckta kläder, träningskläderna. Har faktist mest av dom också (Här borde de finnas en "gilla" knapp!!) Blir Löket innan så hörs kanske där, mhm.

Skolan och massa.....

Hallå där! Dagen tänker jag inte skriva om fakstist. Har vart så konstig bara... haha. puss

Kom precis hem från skolan..

Hallå alla! Ni ska bara veta allt jag vart med om idag.. Helt sjukt. Tänker inte berätta de här eftersom inte jag berättar mer än kanske högst hälften av vad som händer i mitt liv här i bloggen, knasigt va? Fast riktigt skönt ska jag säga er.. Att man får ha lite hemlisar liksom ;-)


Nu ska jag testa mina nya kläder som kom idag.  Hörs snart


jag driver inte

GODNATTT

svar på tal:

Postad av: "Jonna". vart kan du kolla det? :) så min dator står på min adress i stockholm? läskigt.. du verkar träna mycket som jag & då brukar dem lätt försvinna.. men du kanske inte tränar så mycket bröst.
Svar: På en sida.. Jag tränar 2-3gånger i veckan på gym och 3gånger innebandy + en del springturer här hemma.. Så jag tränar inte så mycket. Aha. Men jag tränar inte så mycket bröst. Så därför har inte mina "försvunnit". :)



Postat av: jonna rosén. haha trodde du menade mig först :O:P
Svar: Nej Jonna Rosén jag menar inte dig ;-)

Tisdag..

Ganska så trevlig dag. Förutom en del saker, mhm. Men helt okej som sagt.. Började med "energi jacken" orkar inte ladda upp filmerna därifrån. Var iallafall tråkigt. Efter skolan drog jag, filli&fleko till gymmet. Hur skönt som helst.

inatt va natten, hård.. ;-)

Hallå där! Vart lite hastigt och lustigt planerat igår att jag skulle sova hos Therese så drog dit efter träningen.. Träningen gick hur bra som helst, är grymt glad faktist.. Men konditonen sjunker så sjukt snabbt, synd nog. Jaja nog pratat dom de. Sov typ 3timmar inatt. Meningen var att vi skulle dynga, men sen kom jag med idén "Therese vi sover en timme" och sen vaknade vi 6 och skulle egentligen gå upp 7.. Jobbigt läge.


Ska iväg nu..

aaaaaa. Ska till maserhallen och titta på träning. Ska även testa springa där och om de känns ok så ska jag träna idag också. Underbart, hoppas på de bästa nu alltså. Åh förstår inte varför jag sitter här när vi ska åka om 3min... Bråttom nu! Pussss


svar på tal:

jonna om Måndag!: så du ser det anonyma som jag skrev tidigare kommer från en dator i stockholm?? :o
Svar: ja, jag ser vem som äger datorn som du skriver ifrån.. Men jag visste ju inte att de var du som skrev men jag såg vem som ägde datorn som sagt! :-) Och får jag fråga varför du undrar vad jag har fär BH-storlek? Ha-ha..

Måndag!

Hallå alla glada. Såg att jag hade fått en del kommentarer. Jag kan då säga er att även fast om ni kommenterar vid namnet "anonym" så finns de ett ip-nr vid varje kommentar och de ip-nr'et är super enkelt att kolla upp vem de är som äger "ip-nret". Bara så ni vet de! =) Hur har eran dag varit? Min har inte vart sådär kanon bra eftersom min mage gör så sjukt ont och har gjort hela dagen, inte skönt.. Har även haft mössa på mig idag till och från skolan eftersom jag inte använder de annars så har jag börjat fått ont i öronen. (Bilden till höger är inte seriös!)



Sen tänkte jag fråga en sak.. Ska jag ha en frågestund?

RSS 2.0