i love this gubbs'ä

Fan vad vi är bäst gubbar, vi kom iaf 2;a av 5lag. Det är bra, fast 1:a skulle vart bättre. Men vi får nöja oss med andra platsen. Orkar inte skriva mer. Älsklingsgubbs'


You don't understand what i mean.

Nu sitter jag här igen och tänker på dig. Jag måste sluta. Men jag kan inte. Det är bara du som finns i mina tankar. Du med dina himmelsblå ögon och bruna hår. Hur kan det vara så svårt att glömma dig? Du har krossat mitt hjärta en gång.
En gång är för mycket. Men det är ändå dina himmelsblå ögon som jag ser framför mig, ingen annans. Jag vill bara glömma, men jag kan inte sluta drömma om dig.
© Sannabarrsäter.


Merry x-mas.

Det finns inte så mycket att göra när man hoppar på kryckor. Så jag fotade igår, riktigt längesen nu fakstist! Här ser ni bilderna;
 


 Jag hatar sånna som snor bilder starkt COPYRIGHT! © På dem.


Föresten vad det coz i fredags, så otroligt bäst det var! Tack för en underbar kväll tjejer. Ni får mig jämt på bra humör;
På bilden från vänster; Denice, Putte, Fille, Jag & Ebba. ÄLSKLINGAR'
Kan ni tänka er att det redan är julafton imorgon? Tiden går läskigt snabbt. Fast egentligen har jag ingen julkänsla. Jag vet inte, men julafton känns inte så speciell längre, det var större när man var liten. Hoppas jag får mycket pengar iallafall så jag kan köpa mig en ny mobil! Om jag inte nu får en i julklapp, vi får väl se :)! Föresten, har jag ju sakt att jag spelat dm & gjort illa foten, jag har haft av ledbandet & det kommer nog inte bli nå mer innebandy för mig denna sesong, det är ju kul att jag hann spela 2Serie matcher, Lunarcup i Falun & Hiddiksvall & nu DM på en hel sesong, jag älskar att vara sjuk & skadad! Men sånt är livet, det ska ju vara någon som är det också. Hur som helst så har jag tänka mycket på om det är någon idé längre att spela.. Vi får se hur det blir med den saken. Föresten är jag medveten om att det nästan bara vart kort idag, men sånt får ni leva med. Plus att Putteälskling dissar mig & hela borlänge idag! Jag kommer sakna dig, även fast om du inte blir borta så länge, men det kommer kännas som en evighet! 
GOD JUL PÅ ER ALLA!

i hate it!

Yes, idag vart det DM i falun. Det gick dåligt, vi förlorade alla & sista matchen gjorde jag illa foten! (y' så nu hoppar jag på kryckor, tills vidare. Jag orkar inte skriva någe mer, men det blir senare..


I miss u, babe!

var på kupolen en sväng, handlade lite saker. 2par strumpbyxor 79:- / st, 2st knästrumpor 49:- / st, en tunkia 149:-, svarta stövlar 249:- FYND! Det där med höga svarta stövlar, har inte vart något för mig förut, men jag bröjar gilla det nu, riktigt mycket faktist. Tycker det är skit snyggt! Anledningen till att jag la upp denna bild & skrev vad allt kostade var för att kanske kan ge andra smakråd? Tipsa om sånt jag tycker är snyggt & innan ni bedömmer kläder & tycker det är skit fult & sånt. Testa det, jag tänkte liksom innan jag testa tunikan, men rött? Det är väll inte så fint? Dessutom passar jag värkligen inte i det. Men jag var faktist skapligt nöjd, eller rättare sakt. Jag älskar det! & det är inte ofta jag säger så om kläder ska jag säga dig, det är hemskt sällan.

11maj 2008 R.I.P Frida.
Igår var det exakt 7Månader sen du flög till himmelriket, älskling. - tro inte att gud glömt bort dig, för du är det bästa han har! & nu vet, tårarna kan ta slut. 7månader, det är heskt bara att tänka på det gör mig tårögd, jag älskar dig fortfarande & glömmer dig aldrig.  Du har funnits här så länge jag kan minnas. Du var den som lyssnade när jag pratade, även fast om du inte svarade. Jag tänder ljus & tänker på dig då & då. Du kommer alltid finnas hos mig, men inte brevid. Men alltid i mig! För det man någon gång älskat, glömmer man aldrig. Men livet går vidare, oftast! Men det kan ta tid, att få tårarna att sluta rinna. Men tillslut glömmer man & tårarna slutar rinna. Eller ja, inte glömmer, det gör man aldrig. Men lämnar det bakom sig.


Det är ffs inte långt alls kvar till jul! På söndag är det redan 3;dje advent och snart är skolan slut, gött. Föresten blir det ingen träning, profil eller idrott, ja ansträning i huvudtaget fram till jul! Annars kommer jag aldrig bli frisk, så grymt jäkla matt på att jag jämt, jämt jämt, är sjuk, eller skadad. Helt enkelt "förhinder" för inte kan träna. Har bara spelat 1serie-match i år. Det är hemskt, men sanningen är hård ibland. Jag funderar faktist på om jag ska ta uppehåll hela vintern så kanske astman också ger sig helt. Det vore en dröm! Eller ja, att jag aldrig vart sjuk eller skadad. 17 Januari då börjar fotbollen, jag längtar. Om jag nu är frisk då. Ska nog till doktorn antingen den här veckan som kommer eller den efter den. Jag måste få veta hur mina blodvärlden lever & njure ser ut innan jag får börja träna igen. Annars kan det sluta illa, eller ja. Då kommer jag till dig Fridaälskling, ganska fort också. Om njuren spricker, som den kommer göra om jag tränar utan att ha bra världen, kommer jag försvinna ganska så direkt, doktorn sa att det kan ta 10sek-5min. Tänk dig, 5korta minuter & sen finns det ingen Sanna Barrsäter mer, aldrig mer, aldrig någonsin. Fast det är klart, hur många skulle bry sig? Inte många, men ni ska veta att om jag någon gång går bort. Så vakar jag över alla jag känner som alla änglar i himmelen. Precis alla jag känner & det lovar jag dig att jag ska göra.

I wanna be all the world for you.

jag är ledsen för allt det här, men snälla du, the life goes on? Föresten gör min arm ont, jävligt ont!
Men förklarar inte varför, säger bara hejdå Modelkarrigären. Fast jag har alltid vetat att jag aldrig kommer kunna bli model men iaf! Men gör vad som helst för min bästevän felicia, om vänskap var guld då vore jag vart rik, jag har gett dig mitt hjärta min vänskap & mitt liv.
<3
Jag klippte mig i veckan också, skriver knappt i bloggen nu, jag är inne på datorn typ 4dagar i veckan..
Men vad tyx om frisyren? :) jag försökter ta min tid till att skriva, men hur många är det som läser?






tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har,  när man är liten.
tomten jag vill ha en riktigt jul, en sån som man har, när man är liten.

tomten jag vet att du inte gör mig besviken!


(
på bild från vänster; Jag Putte Tomten & Kingen.)

i will be strong

idag är det exakt 4månader sen livet började på allvar!
& allt började med en olycka. Sanna Hannah & Alicia skulle, cykla till ica maxi. Det gick bra på vägen dit & på maxi, men värre på hemvägen, bilderna förklarar allt;
(tryck på bilderna för större bilder.)



Ni förstår att jag fick ett hack i knä'et som var 5mm djupt & 4cm långt. Hannah sa till mig att jag skulle sy, men jag sa att det var lungt. men tydligen inte. för dagen efter åkte jag in till sjukhuset & då fick jag tejpa, för om jag hade kommit in dagen innan hade jag fått sytt ^^. men sak samma!
Jag ringde Felicia på kvällen i panik för jag blödde & det gjorde hemskt ont, dom kom på cykeln med papper..
Senare kom Nodde & Martin & det var då det började!



På bara 4månader har ni fått mig stark på mina 2 svaga ben. - jag ångrar inte en sekund med er, bröder & kusiner.
Jag älskar er från första stund, jag älskar er nu, jag älskar er tills jag dör, men glömmer er inte då heller!

- idag skulle det vart 1månad, jag vet inte om jag saknar det eller inte, jag vet knappt vad jag heter längre, känner inte igen mig själv..

RSS 2.0