En underbar helg

Helgen har vart fantastisk bra! Tack till dom som var medverkande 12345..  ;*
I fredags vart de först skolan, sen kom pappa &  hämta mig & Denice & skjutsade hem oss till mig. Vi var skapligt hungriga så vi lagade pasta carbonara typ! Sjukt gott vart de iaf! :-) Sen gjorde vi oss iordning för Coz & åkte hem till Alida. Vi  gick till kupolen en sväng & sen till Coz där vi satt  & väntade i  45min för att insläppet skulle börja, vi  var typ först!! :-D Så galet skönt väder de var. Det var även galet roligt inne på Coz & galet mycket folk. Helt underbart!! Var med Denice & Alida där inne men även massa andra, Tex: Filip Danne & så. Menmen, sen kom pappa & hämta mig. Jag åkte hem. Mamma väckte mig halv 10 på Lördag'n för jag skulle hem till Carlsson. & hon kunde inte skjutsa mig senare än typ 12. Så hade inget annat väl, fick lov att kliva upp. Helt död var jag, men de vart bättre efter att jag duschat & så! Åkte hem till Carlsson som  precis kommit ut ur duschen när jag kom. Så jag satte mig vid datorn för att vänta på  att hon skulle bli klar.. Runt halv 1 gick vi till Fille  & hennes mamma skjutsade oss till Kupolen. Jag hade fått pengar av mami men hittade dock ingenting! Men Fille & Carlsson shoppade.. :-) Sen vart de att ta bussen hem till Fille, slinga hennes hår ljus. Vi var på lite flum humör också, så vi skrattade åt de mesta. Men resultatet vart bra! Kanon bra, tycker jag iallafall! Men de tyckte såklart inte Fille.. Men sen gick vi hem till Carlsson & plattade håret. Sedan vidare till Coop för att köpa saker till grillkvällen. De gick på 183.50:- Detta vart med på kvittot:
2paket jordgubbar  20:-
1paket Kycklingspätt (till grillen) 57:-
1 Potatis sallad
17.50:- (som vi dock tappade på vägen hem till Fille sedan.)
1paket Glass 11.50:-
1tub Chokladsås 27.90:-
3st  cider 31.50:- (som vi även där tappade på vägen, men bara en å den sprack.)
"pro white påse"   14.50:- (inte en aning om vad de är då men....)
Totalt 183.50:- De vart en dyr kvällsmat. Men roligt hade vi. Påvägen hem åkte vi  på Bengt-kallä.  (Som ni ser så  är bengt-kallä en kundvagn, på bilden.) & Fort gick de. Tappade som sagt en av cidern'a som sprack & pös ut. Men vi märkte dock  inte att vi  tappat potatis salladen förrsen vi kom hem till Fille. Men de löste sig iallafall :-)! Sen grillade vi & åt  gott, umgicks pratade & hade de allmänt trevligt. Skratta så vi fick magknip & träningsvärk i magmusklerna. Sedan åt vi efterätt & skrattade då ännu mer. Åt  egentligen ingenting. Sen gick vi & titta på tv & efter typ  20min då skulle Carlsson hem så jag & Fille följde med henne på vägen. Sen ringde mamma & sa att jag skulle gå så Jesper kunde komma &  hämta mig. Mamma hade vart på Broken Dreams på klass träff efter 25år eller hur de var, sak samma. Åkte hem satte mig  vid datorn gick  & la mig vid 1. Somnade som en stock, vaknade imorse utav att de var någon tönt som väckte mig. TACK! ;-)  Sedan  på träning, efter träningen åt jag max & sen åkte vi till Romme &  köpte glass. Mumsigt värre!! & Sen hem & duscha & nu sitter jag här, ska nog  seriöst sova snart. Hoppas ni har haft en underbar helg för de har jag!


Grillning'

men vaddå? de var aldrig någon som sa att eld + plast inte var parnings bara? & ingen som sa att de skulle gå illa om man testa? Men vaddå, de var ett hål i bordet innan?!;o





Grillmästaren nR1å2;*

(lite segt ute sådär, men bättre sent än aldrig.)


Ny design

Dåså, alla kanske ser att designen är ny? De vart inte riktigt som jag tänkt mig. Men de får duga sålänge..


Design

hejsan.
Nu är de såhär att jag håller på med en ny design som kommer inom kort. Hoppas på imorgon faktist. Om jag nu hinner klart! :-)

jag är kär,





Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

fotboll

spelade match igår 3-0 till oss mot Säter. & idag mot Torsång 2-0, till Torsång. Jag är helt slut i hela kroppen. Ska sova bara jag ätit, hare bra. Jag saknar min Sanna enormt, kom tillbaka nu älskling!

ny hårfärg, nytt liv! -hej blondie;*

Jag har funderat. & från & med idag, ska jag ALDRIG mer ljuga, (inte för att jag brukar göra de, men typ för mamma & pappa eller så........) svika, göra dumma saker, röka eller inte sköta skolan ordentligt. Jag ska en duktig flicka. Jag vart iallafall  otroligt nöjd över håret. Vart mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Visst de är ovant de är de, men de duger.


& de ser orangest ut i topparna jag vet, men de är inte det. Utan de är bruna slingor. :) Vad tycker ni då?
Kikade nyss på talang, eller nyss & nyss. Jag var på fruktansvärt dåligt humör just då & dessa nissar fick mig genast att skratta & fakstist på bra humör. Tack & åter tack!! De är bra, dom visar hur vi i "Dalarna/Borlänge" är, speciella..
Efter klippningen vart de marknaden med Felicia Carlsson & Jonna. Marknaden var otroligt jätte dålig i sig själv, men skrattade gjorde jag iallafall. Tack för en otroligt bra dag bejbs!;*

Match imorgon 15.00 Maservallen mot Säter. Kom & hejja?!  (a) Nu ska jag vara 3vligt & titta på film. Mobilen är med (mp)

do you remeber me?

om de inte vore för dig hade jag inte setat här idag. vi börjar om. jag älskar dig, <3
do you remeber me? efter all tid som gått, vi börjar om på nytt? för jag saknar ju dig.

funderar på fotbollen? sluta byta lag eller bara fortsätta, lite & fundera på.
på fredag blir jag blond & klipper mig. lägger ut bild då. är inte på blogg humör, har inte vart på jätte länge. hoppas på att lusten kommer tillbaka. lov lov lov, jag älskar lov. vill ha mer, känns så fritt, utan läxor & plugg.
mobilen är med (mp)

jag väntade på dig, väntade på att mamma skulle fråga om jag skulle med upp till dig & äta påskmat som alla andra år förut. nu förstår & har kommit på  varför du inte kom..... r.i.p karin ♥


summer [v'

jag vet att jag vart idiot men saker kan förendra sig? jag vill ha sommar, nu nu  & nu!
detta händer i sommar:
1. p&l med aliciaälskling
2. fyller år
3. stockholm
4. italien?
5. långsjön
6. fira 8år med othiliabejb
7. fotboll
8. norge?
9. sola å  bada
10. de bästa på hela sommaren, DALECARLIA

sommaren  09 ska bli så bäst,  jag längtar!

skärpning sanna!

Hoppsan i vårvädret! Jag ska verkligen börja skärpa mig nu. Ska blogga oftare. Mycket oftare. Jag lovar! :)

Örebrocupen 2009 saknar de redan!



 Låten, är bara örre inget annat. Tänker tillbaka. Tänker på vad underbart man kan ha de. Hur mycket man kan älska ett lag. Helt otroligt, ni betyder mycket flickor. Vi kom 2:a i gruppen & åkte ut i 8'dels finalen, vet inte riktigt vilken plats de innerbär. Men roligt hade vi, underbart skoj. De blir 2010 också? (a) Jag orkar inte skriva mer just nu, de får bli imorgon. Före volleybollen, du kommer väl & hejjar på kaninerna? 20.00 i gylle! Du borde komma!


RSS 2.0