Plugg..

Gick till skolan idag trots allt.. Jag orkar inte bara ligga hemma och sova, blir så uttråkad. Dessutom har jag lovat både mig själv & mina föräldrar att ta tag i skolan på riktigt nu. Så känns inte värt att halka efter redan nu efter första veckan..

Ska skriva en sammanfattning som ska lämnas in imorgon och sen ska jag skynda iväg och försöka träna. Får se hur detta slutar.. Hörs sen!

Hemma idag!

Skippade skolan idag eftersom jag vaknade med feber. Tycker de känns bättre att bli frisk nu innan vi börjar med de riktiga schemat osv, så jag inte missar något inom ämnena.

Vaknade nyss, sov inte så bra inatt av en personlig anledning. Har drömt drömmar om det hela tiden, fast jag drömde om att de var du, A.. Så fort jag somnade drömde jag och sen vaknade jag helt kallsvettig & sedan somnade om igen, började jag drömma något liknande igen, om A. Nu vill jag inte sova mer..

Vila i frid, Johan! (Nej jag kände inte Johan..)



Suck...

Åh det är inte sant! Mådde rent ut sagt skit dåligt när jag vaknade imorse. Hade sjukt ont i halsen, knappt någon röst, verkligen dö ont i magen. Ja, jag tyckte nästan synd om mig själv. - Men mamma & pappa tvingade iväg mig på domarkursen trots allt. (Har domarkurs i lugnet hela helgen... egentligen) fast blev inte kvar där så länge.

Så nu har jag feber. Har hur mycket som helst jag måste göra. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, städa garderoben, köpa nytt, tvätta bilen, städa ur bilen, fixa med skolpapper osv, städa lådor, ta en rejäl dusch, greja med domarsaker, lämna in telefonen, ta fram kläder tills imon & så vill jag så sjukt gärna till gymmet.

Orkar jag göra något av detta? - Nej. Helt jävla död. Åh jag har inte tid för att bli sjuk! Har iallafall köpt en kalender som jag skrivit i alla dömningar, matcher, skolaktiviteter osv osv. Super bra. Rekomenderar er andra också att köpa en!

Finns en sak jag verkligen måsta göra och de är att kissa. Ska göra de nu! Vi hörs. Ska börja blogga bättre nu, ni får ha tålamod och veta att jag tränar mycket så tiden hinner inte till så bra, tyvärr. Ska försöka skrapa ihop slantar eller flörta med pappa om en ny telefon så jag kan blogga från skolan också. - Jo jag kan blogga med min HTC jag har nu. Men den är så fruktansvärt seg och hänger sig hela tiden så jag smsar knappt med den. Blir bara irreterad. 

- Nej nu måste jag kissa!!


GYM TIPS!

Tänkte nu ge er några personliga tips!
1. Gymma för att du vill!
Det är ingen idé att gå till gymmet och träna om du inte har någon som helst intresse för det. Du ska tycka att det är kul de du gör, de är jätte viktigt. Utan intresse blir de oftast dåliga resultat.
2. Gymma någonstans du trivs:
Om du inte trivs på ditt gym ger de inte heller något resultat och du struntar ofta i att gå dit. Jag rekomenderar friskis&svettis gym, jag har bara gymmat där i ca 3veckor & jag känner mig verkligen "som hemma". Personalen är trevlig, bra maskiner, bra med plats, fräscht både inne på gymmet & i omklädningsrummen, vilket är viktigt för mig för att jag ska trivas!
3. Lägg upp ett tränings-schema:
Det får du hjälp med om du frågar. Ofta på många gym innan man börjar gymma vill dom att man ska ha en "gyminstruktion". Det hade jag på friskis och jag tyckte det var super bra! Dom visar dig från starten till slutet. Uppvärmning, hur du gör olika maskiner, vad just du ska träna osv osv. Super bra!
4. Klä dig bekvämt:
Om jag inte känner mig bekväm i mina kläder när jag gymmer blir de oftast bara slarv också. Man måste känna sig bekväm. Jag gymmar i träningstights, sportbh & svart linne. Jag har alltid haft jätte svårt med att träna i linne förut, men jag måste säga att de är sjukt mycket lättare att gymma i ett tight linne än en stor tränings t-shirt. Du ser precis om du gör rätt eller fel, vilket är jätte viktigt. Det blir såklart extra roligt om du kläder du tycker du ser bra ut i. Så köp snygga träningskläder så du inte struntar att gå till gymmet för att du skäms över hur du ser ut.
5. Skäms inte över att du svettas!
Alla svettas och vet du vad? Jag tycker de är helt okej att göra det. Då syns det att du tar i och inte är på gymmet "bara för att vara där" utan att du fakstist gör någon nytta. Kom ihåg att dricka mycket vatten bara!!
6. Ät mat!!!
Om du inte äter efter eller innan du gymmat, behöver du inte ens gå dit. För om du struntar i att äta, ger de inget resultat heller. Maten är allt. Jag vet själv att jag inte trodde på det där först. Men de är faktist så. Ta med dig en macka eller en frukt och tryck i dig direkt efter du tränat så kroppen kan börja återhämta sig. Sedan när du kommer hem (helst innan 30min efter träningen) äter du något riktigt. Kolhydrater är super!

Jag är som sagt beroende av att träna, tycker de är fantastiskt roligt. Bland de roligaste jag vet faktist! Och jag har även börjat tyckt att de är snyggt med muskulösa kvinnokroppar, inte att man blir biffig utan att man har muskler och en fast kropp!


-

Life isn’t easy
and sometimes you just have to live with it
Or you can take control of it yourself
and make it worth living.

Visste du att..

1. Jag är en riktig mobildödare:
Jag har haft ca 25 olika mobiler och alla har jag haft sönder på olika vis. Nu har jag en HTC Wildfire och inte ens den är hel utan har ett x antal sprickor i displayen..
2. När jag var lite sålde jag jultidningar:
Ja de är faktist sant! Tror faktist jag gjorde de i hela 4-5år. Tjärnade jätte mycket extra pengar och så fick man ju välja en "premie" beroende på hur mycket man sålt osv. Ett år fick jag en tv och ett annat en dator!
3. Jag älskar bär:
Jag skulle kunna äta ihjäl mig på jordbuggar, hallon & smultron så sjukt gott!!!
4. Jag har haft jätte långt hår:
När jag var 6år räckte mitt hår nästan hela vägen ner till rumpan. Sen när jag började 3an var jag trött på det och velade göra en förändring då jag klippte av mig håret ungefär till ovanför tuttarna, sen eftersom klippte jag av de mer och mer. Tillslut hade jag bara hår till axlarna. Men nu har de som tur var vuxit ut lite igen!
5. Jag är träningsberoende:
Och med de menar jag verkligen beroende. Det går inte en enda dag utan att jag tränar. Och om jag inte gör de, känner jag liksom som spring i benen och jag har hur mycket energi som heeelst och kan knappt sova på kvällen. Dessutom kan jag knappt äta dom dagarna jag inte tränar heller, blir inte hungrig då..

Jag har kommit tillbaka...

... till någon jag lämnat, för längesen.


Till er killar..

1. Kysser alltid henne inför sina vänner
2. Våga hålla henne i handen när ni går ute
3. Säga "jag älskar dig" inför folk
4. Hör av sig till henne
5. Messar om de ska träffas
6. Säga att hon är hans allt
7. Säga att hon är underbar
8. När de ses gå fram och kyssa och krama henne
9. Erbjud henne jacka om det är kyligt
10. Håll om henne nära ditt bröst
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. Lek med dina fingrar i hennes hår
15. Krama henne bakifrån och håll henne runt midjan
16. Berätta för henne hur vacker hon är
17. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så håll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du finns där, oavsett vad.
18. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något för dig
19. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.
21. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.
22. Lämna henne ALDRIG på skänt eller var arg å henne. Om hon är upprärd, trösta henne
23. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
24. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag
25. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
26. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.
27. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.

HÅRTIPS DEL 1

Jag tänkte göra ett inlägg om mina knep och knåp om håret!
1. Skaffa riktigt balsam/inpackning.
Balsam eller inpackning är nämligen bland de viktigaste för håret som finns, det är det som gör håret tåligare, lätt borstat, glansigare osv osv. Jag rekomenderar sp repair serie för att den återuppbygger håret. Det räcker med pytte lite av båda sorterna. Jag rekomenderar också Wella's professional balsam. Denna är lite av den billigare sorten och är super bra! Den ger glansigt, lätt borstat och tjockt hår. Jag märkte skillnad redan efter första duschen. Alla ligger runt 150-200kr och finns att köpa hos salonger. En hårinpackning håller ca 1-2månader och balsam ca 1månad! Använd bara balsam i topparna, annars får du fett hår.


2. Använd ett värmeskydd även om du inte plattar/fönar håret.
Värmeskydd är bland de viktigaste för håret. Det slits även av värmen från skolan och bara av den varma luften, visste du det? Jag anbäder Bed head tigi Small talk som kostar ca 200-250kr beroende på salong osv. Jag köpte denna innan jul förra året & jag har lite mer än hälften kvar. Räcker alltså med 1-2pumpar till håret. Använd bara i topparna! Dessutom luckar den som godis, sjukt gott!

3. Sätt upp håret ofta!
Desto mer du har håret uppsatt desto mindre slits det. Jag har håret uppsatt nästan varje dag. När man ska ut är de okej att ha håret utsläppt. Annars har jag de alltid uppsatt!


RSS 2.0