bio

ska nu iväg och ta mig en sallad med felicia och sen ska jag på bio med henne och jonna. minns inte va bion hette, hehe. vi hörs ikväll :)

Galen kväll igår!

Jag drog efter mycket övertalning och annat till midnattstravet. och jag ångrar ingenting att jag drog dit. Det var verkligen grymt. fast idag är jag mer död än levande.. men de går över efter en dusch eller två. hehe ;) ikväll då? jag ska snacka med flickorna och se va jag får med dom ut på. ;)


jaa söt nyvaken sanna på bild. Ps. jag kan inte klippa bort banden, det går inte... haha. dom får sitta där tills dom ramlar av :)


peace&love-bandet..


ska jag klippa bort mina band?


Stan

Ska iväg med syrran in till kupolen nu. Måste ju ha nya jeans!! hehe.


nattinlägg

men hallå där köp blåbär. på tal om blåbär så har jag jordgubbar i kylen!

jag är inte ett dugg trött. nu vart precis "luftslottet som sprängdes" klar och jag tänkte slå på den eftersom jag ändå inte har något att göra. hehe. jaja, ska kila ut och hämta mina jordgubbar nu. vi hörs imorgon, nödvändigt inlägg detta var. hehe fast ne. jaja godnatt :)

hämtade precis ut ett paket..


Såhär ser jag ut idag:


det fattas ord här..



jag vet inte om jag ska säga snyggt, ballt, läckert, hur grymt som helst, jag dör, omg, ge mig, åh herregud eller helt enkelt detta är bland de snyggaste jag sett på riktigt länge. kanske till om med någonsin? så himla enkelt, men ändå sådär snyggt & grymt så man nästan tappar hakan och lite till. nej jag vet allvarligt inte vad jag ska säga, det finns inte ord för hur i snyggt jag tyckte detta var. är det jag som är helt knäpp eller håller någon med mig?

vet ni vad?

jag måste bara få säga att jag blir så grymt matt på folk som öppnar munnen när dom ändå bara klagar. med andra ord inte har ett dugg vettigt och säga. ursäkta nu men, rent ut sagt. hållkäften stängd istället och koncentrera dig på dig själv.

nu ska jag bädda i rent i sängen och plocka bort de saker som inte ligger på sin plats. och sedan så ska jag ta med mig körkortsboken ner i sängen och läsa ut den tänkte jag. fast de blir nog som vanligt... jag läser ca 30-50sidor och sen får jag damp för att den är skriven till invalida och slänger igen boken och slår på en film istället. nog om detta nu. dags att börja läsa..


ut och gå..

jag känner att de bara kryper i benen på mig. jag måste få röra på mig. så nu har jag bestämmt mig för att spring skona åker på och jag tar en promenad runt byn. Jag funderar på att ta mig en rejäl promenad på 1-2timmar. Jag har en känlsa av att denna idé kommer bli en lång disskution här hemma, eftersom jag inte ännu är riktigt kry, men jag kan iallafall gå? Så lite friskluft och ett par spring skor har ingen dött av tror jag knappast. Så vi hörs senare!


bilder från båtturen:



Vi la till ute på Runn och stanna där i ca 1½timme och badade och tog de lugnt. Hur mysigt som helst!

ut och åka båt

jag hinner inte skriva mer än såhär just nu.. jag har jätte bråttom (idag igen) hehe. ska ut och åka båt med massor. ska ta med mig kameran hoppas den håller. hej så länge!

lite nytt i garderoben



Sedan köpte jag 4st t-shirtar och en födelsedagspresent till pappa också. Gullig jag är! Allt som allt gick allt på 750kr tror jag ungefär, super billigt! Ni vet.. de är ju bara att dra kortet ;)

godmorning

Jag har lite smått bråttom. ska möta upp putte & felicia(?) på stan om 20min och sedan sätta mig på bussen till falun tillsammans med dom. Hoppas på att de blir en hel del som följer med mig hem. Jag behöver verkligen massa nytt så..

Just nu sitter jag helt nyvaken och så. måste nog skynda mig en aning nu. 


äh gonatt

jag orkar inte sitta vid datorn. jag funderar på att lägga mig och läsa lite i den där otroligt intressanta körkortsboken. tror de får bli så. vi hörs imorgon!


grillkväll

nu har jag bråttom ska iväg och grilla osv med grabbarna. hörs ikväll :)

veckan som kommer..

... ska jag hinna med massor. sånt som är väl behövligt och nästan måste göras.


Vila ut mig ordentligt
beställa tid för klippning & slingor
sola (ute alltså, inge solarium)
köpa gymkort
stor städa rummet
rensa garderoben

och självklart ha de förbannat roligt! där har ni lite utav min kommande vecka, nu ska jag bädda i sängen och sedan ta och ringa upp en viss person. sen måste jag plugga också, hm... jag får ta de imorgon ;) godnatt sötnosar!

födelsedag

Juste jag har ju helt glömt bort att skriva att jag faktist fyller 15år idag. verkligen äntligen!!
dock har jag inte fått några presenter idag.. förutom de jag plockade på mig på ikea, vilket inte var så mycket.. jag kan visa er sen :)


hemma från kalmar

nu är jag antligen & tyvärr hemma från kalmar.

det är skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng.. nu ska jag hoppa in i duschen innan jag måste börja packa upp altl osv.

Kollar på match

Idag har vi spelat en match och den vann vi. Nu sitter jag och tittar på en annan match det blev precis 1-1 hoppas dom tar igen det här! Som sagt får jag inte spela, några vet varför några inte. Jag förklara sen :)

I kalmar

Hej alla söta bloggläsare! Jag tänkte börja med och säga att jag gör ett inlägg varje kväll efter alla matcher osv. :) Just nu ligger jag i sängen och har precis busat omkring lite med putte. Vi spela 4-1 mot aik, alltså en förlust. Vi hörs imorgon! Hejdå :)

next -> kalmar

jag antar att jag inte komma hinna blogga imorgonbitti och eftersom jag inte har något mobiltbredband så blir de ingen bloggning alls i kalmar. ni får helt enkelt klara er utan mig tills söndag. och gråt inte för mycket så de är översvämning när jag kommer hem ;) haha skoja.

hejdå vi ses på söndag! :)

svar till anonym:

vad ska du göra i kalmar?

Svar: Jag ska spela fotbollscup Torsdag-Söndag. Men vi ska åka dit en dag tidigare och bo på campingen med massa andra.

Hehe sen funderar jag lite på.... Varför kommentera anonymt i ett sånt där sammanhang? Det är väl inte så farligt och berätta vad man heter när man bara kommenterar sådär? skulle inte jag tycka iallafall. Haha.. fast tydligen så verkar de ju vara farligt ;)


Just nu / 16.17

jag sitter och väntar på putte på bk vi ska hit och tjocka oss lite, hehe. Jag har precis börjat fatta det här med att göra inlägg från mobilen så nu kommer jag kunna blogga för hoppnings vis ännu mer. :)

hahah impuls

jag och putte kom precis på att hon ska åka med oss till kalmar. hehe! kommer bli hur kul som helst i 7timmar i en bil.


PACKAR..

jag håller för fulla muggar på att packa. men sen när jag packat ner kläder, fotbollssaker och så madrass osv. va ska man mer ta med sig? :o jag tycker de är skit svårt att packa.. jaja. vi får la se vad jag plockar med mig. jag är sjukt sugen på att ta med mig datorn. men jag har ingen mobilt internet. någon som har ett som jag kanske kan få låna? :)

jag HATAR att klippa gräset


jag vela bara säga det..

kladdkaksbakning och nu till stan.

jag har precis bakat kladdkaka för att lite släktingar från norge kommer hit idag och ska fika så jag lovade mamma att baka. så det blir alltså min kladdkaka (eget recept) jordgubbar och grädde. dock är våra jordgubbar dubbelt så goda som dom man köper. eftersom vi har massor med jordgubbar ute på gården, de ni ;)

nu ska jag och syrran ta cykeln till stan och jag ska köpa dom sista grejerna till kalmar så jag får bort de från skallen iallafall.



Love the way you lie


den här låten ger en verkligen en tankeställare. jag gillar låten fast samtidigt hatar jag den. för den får mig bara att tänka på en person, och när jag hört låten kan jag inte få ur honom ur skallen. åh jag blir tokig. samtidigt vill jag lyssna på låten för jag tycker den är bra.. jobbigt läge

Godmorgon sverige

Jag fattar inte va de är för fel på mig. Jag vaknade 20 i 6 imorse och kunde knappt somna om. sen efter mycket om och men så somnade jag om och vaknade 9! varför kan jag inte sova länge för? fast ändå så är de ganska skönt att vakna i tid.
jag funderar på om jag ska dra med mig någon av mina vänner till kupolen och köpa dom där aboslut måste ha sakerna till kalmar. och sen så måste jag städa rummet. kan inte någon komma hit och göra de åt mig??? :D

hur som helst så ska jag ta mig något och äta nu. jag är hungrig! vi hörs sen :)


just nu / 14:03


hot or not?


HOT!!

godnatt

nu ska jag lägga mig och plugga körkort. jippie. vi hörs imorgon!

i'm back!



En gladare, galnare, spralligare, busigare, knasigare Sanna med oplattat hår är tillbaka.

vad säger man?

Jag har en bra och en lite mindre bra nyhet.. Om man ser den från erat håll så. Jag säger den mindre bra först:

Jag tänker ta mig en såkallad bloggpaus tills vidare, söndag-måndag kan jag tänka mig. Från er sida är den säkert mindre bra som sagt. Men från min sida är det verkligen välbehövligt. Det händer alldels för mycket just nu, allt händer på samma gång. För mycket för att jag ska hinna, orka och fixa allt. Hoppas ni förstår mig..

Inatt vaknade jag utav att jag låg och drog mig själv i håret. Jag vet, låter helsjukt. Men jag vet inte. Mår så fruktansvärt dåligt över det som hänt, även fast om det inte märks eller om jag kanske visar de i verkligheten. Okej, vissa gånger kan jag bara inte hålla tillbaka tårarna, vissa som vet det. Och jag vill bara säga tack till alla som stöttar mig genom detta. Ni förstår inte hur jobbigt det är för mig.. och självklart är detta jobbigt för d också.

Men den som är bra är att: Jag kommer tillbaka!

-

jag kan börja med att säga. lyckat sanna.
idag har det runnit tårar sammalagt ner från minder i 3timmar, minst. åh.. denice, jag älskar dig så otroligt mycket. jag är verkligen jätte ledsen..


Svar på en kommentar:

Erik om Godkväll: vad har hänt med ditt knä?

Svar: Haha, jag sa förut att jag skulle sluta med att svara såhär i inlägg.. Men jag får seriöst dåligt samvete om jag inte svarar på kommentarerna.

Hur som helst ska du få svaret. Jag sprang ihop med en målvakt när vi hade träningsmatch i torsdags. Hon "slängde sig efter bollen" då jag sprang rakt in i hennes ben, så jag ramlade framlänges. Men precis i själva smällen så vred jag till knät så det knakade ganska duktigt.. Så jag har skadat min menisk som sitter i knät.

Så ett tag kunde jag knappt stödja på knät eftersom jag hade dragit "ut menisken" från dens plats, alltså utåt ->. (Kolla bilden neranför så förstår ni nog hur jag menar.) Men nu kan jag både gå (lite haltandes) och böja på
knät! :)

Förresten så uppskattar jag jätte mycket. Om ni kommenterar med erat efternamn också. Är ju faktist roligt att veta vad de är för folk som läser min blogg. Så Erik, vem är du? :)


Knasigt..

Jag kom precis hem från ännu en hel dag på sportfältet. Måste bara tillägga fan va grymma ni var sista matchen tjejer, jag älskar när ni är sådär förbannat envisa och inte ger upp. Jag är riktigt stolt över er.

Jag är ganska kall, utsvulten och grinig efter ett par timmar i regnet. Men ändå så, är jag riktigt glad. Känner verkligen hur pepp jag är inför imorgon. Helt sjukt.. Jag vill bara ha imorgon nu, att de ska sluta regna nu och att de ska vara snus tort i marken imorgon. Hehe! :)


Godkväll

Jag har precis kommit hem efter en riktigt skön promenix. Jag testade även att springa lite försiktigt, attans... så dåligt de gick. Fast jag ska ut och ta mig en promenard imorgon också. Nu har jag iallafall fått upp rörelsen i knät! Det är bra.

Nu ska jag smörja in mig, lägga mig och slå på en film. Är lite osäker på vilken de blir ännu.. Jaja, det visar väl sig. Godnatt mina fina.


Ska ut och röra på mig..

Jag ska nu ta mig en kvällspromenad. Jag måste ju få igång rörelsen i knät om jag ska kunna bli bra så snabbt som möjligt. Plus att det ska bli riktigt skönt att få röra på sig och sedan komma in och ta en lång dusch. Jag hör av mig när jag kommer hem. Om jag inte ramlat omkull någonstans vill säga ;)


Dalecarlia

Idag har jag haft en hel dag på sportfältet, helt okej dag. eller rättare sagt, riktigt bra. Sedan efter dalecalia åkte jag och pappa och köpte mig "måste ha grejer" Det blev: Sportbh (äntligen..), fotbollsstrumpor, knäskydd och skosnören.


tur att jag inte fått någon linne/bhbands bränna idag..!

Sanningar om mig själv


Jag...
1. är livrädd för åskan och blixten.
2. är egentligen mörkhårig
3. är träningsnarkoman
4. vill bli vetrinär eller ambulansförare
5. älskar marabous mjökchoklad
6. hatar kassler
7. är busig, vill helst att de ska hända saker hela tiden.
8. får ganska ofta höra att jag är kort, 163cm. de är väl inte kort?
9. är jätte blyg om jag är med en kille själv, blir sån där pinsam tystnad..
10. blir jätte lätt nervös

visste ni detta om mig flickor och pojkar? ;)

fotbolls vm

Jag har precis ätit pizza, tittat på första halvleken av holland - spanien. jag hoppas holland tar spaninen, fan va coolt de skulle vara. fast egentligen så skiter jag i vilket. haha

cola, fotboll & pizza, underbart.

11 juli 2010

Hejsan hoppsan! Jag har inte skrivit tidigare idag för direkt när jag vaknade skuttade jag ut i solen. Fast inte bokstavligen skuttade, eller jo. det skulle man ju kunna säga, eftersom jag haltar. haha, vad jag är rolig! :D

jag ska nu gå och göra mig något och äta. sen försöker jag tjata till mig så att min mor följer med mig till kupolen, måste nämligen ha lite små saker. fast det ser mörkt ut. får se hur jag lyckas :)

hemma igen.

Jag kom precis hem efter en fin grabbkväll. Det slutade med att vi hamnade på en pizzeria och käkade.

Jag märkte också att inlägget jag skrev innan inte velade uppdateras. Min blogg är knaisg ibland, jaja.. Ni vet iallafall att jag lever! :)

just nu / 15:58


ny design

Vad tycker ni om min nya desig eller ja, min nya header? Jag ska fixa lite med själva designen idag hade jag tänkt. :)

Svar på en kommentar:

h - är du och therese ovänner ? vad har hänt??? /-:

Svar: ovänner och ovänner, bror väl på hur man ser på saken. om jag säger såhär, vi är inte samma som vi var "förut" och om jag ska vara ärlig har jag inte en aning om varför det har blivit som de är nu.

Vi hade planerat hela våran sommar, allt vi skulle göra. Men det var precis som om alla våra drömmar, vart som moln och försvann. Jag vet som sagt inte varför och de gör nog ingen av oss. Men tyvärr så förändras allt med tiden..

Men även har jag hört att tiden läker alla sår, och att allt löser sig med tiden. Jag hoppas på det. Men det är de ingen som vet egentligen, hur allt slutar..

eclipse

Jag kom precis hem från att vart på bio en sväng med syrran. Vi såg eclipse och det är verkligen en film jag rekomenderar. Den bästa "twilight" filmen om du frågar mig. Och en av dem bästa jag sett på riktigt länge.

Jag tycker verkligen ni ska se den. Och Jacob i filmen, han är så sjukt snygg. Man verkligen smälter..


bloggsvar.se fråga:

Anonym: hur kan man kontakta dig och skicka bilder till dig?

Jag svarade då med min mejl och att den även kunde kontakta mig där. Sedan så dykte de upp ett mejl från en mejl-adress jag aldrig sett förut. I Mejlet stod det att hon det var en tjej vid namnet Sofia som var 12år gammal och som var från Småland som läser min blogg (men dock vela hon inte att jag skulle skriva ut hennes blogg adress eller hotmail i bloggen.) och själklart gör jag inte det då.

Men i mejlet hade hon även bifogat en fil, en bild. En bild som gav mig en riktig tankeställare. Jag vart både chockad och nästan lite ställd. När jag tänkt efter på allt som hänt.. Men iallafall, Här har ni bilden:



fredag

hallå där! jag tänkte först och främst berätta att jag lever. bra va?

jag har setat här ett bra tag och försökt fått tag på lite matrial till min nya design, som kommer upp antingen ikväll eller imorgon. vi får se när, så snart som möjligt iallafall. tycker min design jag har nu är så "tråkig" (syftar inte på headern då utan på själva designen.) så jag ska fixa till det lite. vi får se hur de blir :)


akuten..

jag har en till anledning till varför jag inte uppdaterat idag. självklart är denna också så bra. jag har vart på akuten hela kvällen, pajat knä't på matchen idag, jag är bra. nu ska jag sova, godnatt! :)

godmorning

Jag och Denice vaknade för inte allt för längesen. vi ska nu gå och laga mat, denice ala specielale. låter bra va? ;)


leksand sommarland

har vart i leksand sommarland hela dagen, med denice. fy 17-sigen va roligt vi haft. ni skulle vart med :D


sorry

som vanligt så har jag en helt underbar bra förklaring till varför jag inte bloggat. och vet ni vad? det är mitt internet som har varit nerlagt i snart 2dagar. bra förklaring jag har va? :D och de allra bästa är att den är 1000% sann.

iväg nu..

nu ska jag iväg och grilla lite med några av mina flickor. Jag tar med mig kameran också :)

nytt i garderoben



Detta fick följa med mig hem idag, jag är riktigt nöjd. Sedan fick även 2st par trosor och en bh följa med mig. Och allt gick på ca 600kr. Super billigt!! Den vita t-shirten är ett hemma projekt min syrra hjälpte mig med, det var från början en vit lång t-shirt som jag klippte av och donade lite med. :)


just nu / 12:40


bloggsvar.se fråga:

Hej!
är det sant att du tatuerat dig? Såg det på pl


EFTERLYSER..


... jag måste bara fråga, är de någon som har detta linne? som inte använder det eller att de är för stort/litet. jag köper det!! jag är sjukt kär i det. jag bara måste ha det. men har du ett? kan du ta kontakt med mig så kommer vi fram till ett pris osv. jag hoppas verkligen någon har ett! :)


tips till blondiner..

är du blondin precis som jag? och du tycker att ditt hår blir mörkare när du duschat & fönat det? jag har svaret på hur man undviker det.

man kallfönar håret, alltså man har ingen värme på när man fönar det. det tar några extra minuter. men de sliter inte lite mycket på håret och håret blir inte lika "mörkt" utav det. hoppas jag att jag gav er ett bra råd och att någon.


p&l bilderna


filmtime


nej jag driver inte...

... när jag säger godmorgon, nu.

kom hem sisådär halv 6 igår också, då jag slockade direkt och vaknade för 40min sen, galet skönt. nu är det över också, skulle nästan kunna börja gråta för att det är så hemskt. usch! men nu taggar & räknar man inför nästa år. men ska lägga upp en massa bilder snart. :)

DRAR NU


peace&love


jag lånade bilden av ebba sand, hoppas det var okej ebba? :)


festival

nu ska jag ner på festivalen och jag blir kvar där hela natten, vill säga. kommer inte blogga något mer alls idag. sorry. men ni får massor med bilder och grejer sen, puss på er :)


freedag

hejsan hoppsan!

måste säga att jag kom hem halv 4 imorse därför jag inte bloggade något, hehe.. jag gick upp halv 8 imorgon, konstigt nog var jag inte nå trött alls. haha.
 
sista dagen på jobbet, skönt? nej. helt jävla fucking underbart.. men ändåså, de har vart lite roligt också, träffat massa barn och så. men nja, det är inte riktigt min smak dedär. knyta skor, skrika på barn, räkna barn, hålla barn i handen osv.

men nu är de över iallafall :)


näst sista dagen..

dagen idag var faktist lugnare än igår. men jag var så otroligt trött & slut idag. men men, bara att bita ihop. vafan de är ju p&l ;)

RSS 2.0