fotbolls match nu

nu ska jag åka iväg på min första fotbolls match för iår, har samling om 1timme och ska till kupolen en snabbis innan så.. vi hörs kanske ikväll!

Charlies lekland..



Fick precis reda på att Charlies lekland brinner.. usch vad hemskt :( där har jag, tia & rasmus praoat ju.. läs om det här -> http://www.dt.se/nyheter/borlange/article661982.ece

måndag

och vet ni vad de betyder? jag hade mina sista prov i hela 8an idag, betygen sätts imorgon! och jag är så otroligt glad och allt känns så skönt. mitt humör är på topp! och idag snackade brittis med oss om våra betyg jag kommer få VG I SLUTBETYG I BIOLOGI!! jag är så sjukt glad, vilket betyder att jag uppnår mina mål jag hade. att jag skulle få minst ett till vg nu till sommaren! (dock hoppas jag på att jag inte sänkt mig i något ämne.. hehe)

jag fick skjuts till & från skolan idag så det var skönt, kunde jag sova till 9. Dock ringde Anders och väckte mig kvart över 6.. men jag somnade om ;)


godnatt..

ska hoppa till sängs, hoj

jag är så snäll idag..

Vet ni vad? Min 18åriga blonda syster har nydligen skaffat blogg och jag tänkte vara så super gullig att dela med mig lite av mina besökare till henne.. Gulligt va?! ;)

Just för tillfället tycker jag personligen att hennes blogg är lite... tråkig? (hehe, sorry syrran!) men hon har som sagt inte bloggat länge och vi får hoppas hon kommer in de ganska så snart. klicka på bilden för att komma till hennes blogg:



funkar inte länken på bilden? tryck då här -> Syrrans blogg 


söndagskväll

Nu har jag precis kommit ut från en 30minuters dusch med silverschampoo, hårinpackning osv. super skönt!! Mamma ropar nu från köket, hon har gjort kycklingsallad som jag ska ta med mig ut i kvälls solen och äta, mums. 

jag måste verkligen plugga sen, har både so & svenska prov imorgon, tydligen.. hehe ;)


just nu:


såg att min bh stack fram där lite där.. jisses, akta så ni inte drömmer mardrömmar.

söndag

sovit bra? jag somnade sisådär vid 1 och vaknade vid 6 och log då och tänkte ett bra tag. skönt de är ibland, att bara ligga och titta upp i taket och tänka.. så låg jag i 2½timme, sedan gick jag upp.

har legat i solen i sisådär 2timmar men solen gick i moln.. fan också, hoppas den kikar fram snart igen.

natti natti

nu ska jag krypa ner till sängs och slå på OC sedan sova, är sjukt trött.. får se vad jag hittar på imorgon, kanske pallra mig till gymmet skulle behövas. men orken behövs där och den finns inte :) godnatt

äkta smile..... not


jag blir.. tokig

ni vet säkert allihopa hur de är, när man inte kan sluta tänka på en person, en person som inte vill ha en själv...

varje gång jag får sms hoppas jag bara på att de är från dig och blir nästan besviken när de inte är de. när jag ser dig blir jag alldeles sådär varm i hela kroppen, jag vill inget annat än att bara att du ska sitta brevid mig nu i min säng och titta på en film. eller jag vill bara vara i din närhet, hela tiden, vart de än är, så vill jag bara de.. det som är mest otroligt med de hela är att du inget vet, eller jag har inte sagt något iallafall.. du kanske fattar? jag har inte en aning. men jag vet iallafall, jag är helt säker. sen den där kvällen har jag helt ändrat min åsikt om dig och vi har börjat känna varandra bättre än någonsin förr..

jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till.. jag kan inte låta bli att titta på din facebook 24/7, jag vill verkligen prata med dig hela tiden. åh jag blir verkligen tokig, vet inte vad jag ska ta mig till... och när jag själv förstår att jag inte har en chans på dig, då kommer tårarna.. vad är felet? varför kan man inte bara acceptera och sedan glömma, kompisar är vi ju iallafall? åh jag blir fasiken tokig..

16:48

kanske är dags att hoppa ur pyjmasen och göra något utav denna lördag också kanske.

japp, jag ska göra de nu

lördaag

jag gick upp för timme sen, jag kom hem vid halv 2 igår.. vart lite senare än vad jag hade förväntat mig, men de var trevlgit! :)

Kom precis ut från duschen och nu ska jag fixa mig lite och sen får vi se om jag tar mig en roadtrip till Norrköping eller inte..... ;) jag älskar att vara hemlighetsfull!!


mot torsång

nu ska jag till torsång till jonna & lite pojkar siddu :) vi hörs senare


hehe..

therese: de va ett jävla tjat om ditt jäääävla sim kort
svar: Lugna ner dig stumpan, nu blir de inget mer tjat om det.. :D

kom precis hem från ett fotbollsmöte, ska nog iväg lite senare med flickorna. men de vart ju inget grillande längre nu iallafall tydligen.. de var ju tråkigt tycker jag :( men hoppas på att de blir något annat iallafall!


vet ni vad???

jag är överlycklig, fick mitt simkort redagn idag!!! jag var helt säker på att jag inte skulle få de idag. men de fick jag!

hehe och Michaela från tele2 du som hade kommeterat min blogg på inlägget "är detta ett skämt?" jag har fått mitt kontankt kort nu med mina pengar och allt. tack för hjälpen ändå! :)

bara så ni vet..

så kommer jag inte svara i telefonen som sagt, har inget simkort. försöker fixa ett men de finns ingen som har ett som funkar verkar de som.. hm. jag kommer seriöst dö utan mobil hela helgen!? kommer aldrig funka. usch känner att de inte är någon bra dag idag, eller har inte vart heller. eller på dagen var de bra men nu mot kvällen vart allt ren ut sagt kattskit!

jag tänkte iallafall lägga mig i min tystnad (utan att prata i telefon, smsa eller få mms) och titta på OC. jag är seriös, skulle kunna börja gråta nu. är så beroende av min mobil och vissa personer som jag endast når genom telefonen. great!

MEN VAFAN...

TROR NI INTE DOM STÄNGDE AV MITT SIMKORT??!! siddu på fan självklart att dom gjorde så kommer få vara utan mobil tills måndag, åh jag känner bara för att gråta just nu...

HOPPAS på att de går bättre hos optikern än vad detta har gjort..

tur för comviq!

pappa ringde och pratade med comviq och jag skulle få behålla mina pengar nu iallafall.. min pappa han kan han ;)

men jag gillar inte försäljare som är uppkäftiga och sedan tror att kunderna uppskattar de? visst dom kanske inte har världens bästa dag eller jobb, men har jag valt deras jobb åt dom? nej dåså. fan någon måtta får de väl iallafall vara...

och texten i det här inlägget vart väldigt konstig. orkar inte skriva om det heller!!!

är detta ett skämt??!!!

jag pratade precis klart med comviq. han som jag hade beställt simkortet av hade beställt fel så att beställningen inte gick igenom, jävla klappträ!!! Så jag gjorde en ny beställning och då sa han att dom skulle bjuda på dem 95kr (som simkortet egentligen skulle kosta) men sen sa han även att dom pengar jag hade på kortet skulle jag ej få på mitt nya simkort, vilket motsvarar 295:- så jag skulle alltså få ett nytt simkort gratis som inte de fanns några pengar på alls och pappa fyllde på min mobil i förrgår. så då vart jag skapligt arg och frågade om han skämta? då svarar han: nej? hade du haft över 300kr kunde jag flyttat pengarna men inte nu. du får väl nöja dig med att du får ett nytt simkort med samma nr som i vanliga fall kostar 95kr? vilken jävla idiot. usch jag hatar sånadär uppkäftiga försäljare så jag svarade käftigt tillbaka. "Men dom andra 200kr då? dom får jag alltså inte tillbaka? nej men va bra. då skiter jag i det här. använder upp dom 295kr och sen byter till något annat abonemang som kan hålla sånt dom säger." (för när jag ringde första gången och beställde skulle jag få ha mina pengar kvar på det nya simkortet sa dom..) usch så förbannad så jag ska fan byta till telia eller något, jävla skit comviq, har skit dålig tekning också....


skön dag

dagen idag har vart underbar, jag åkte till skolan vid 10 och då hade jag en "lektion" i 30min!

sen drog jag & henning till max och där träffade vi anton, andreas, gustav, filip, bonden, oliver & mattias. och vi käkade tillsammans allehopa, hehe mysigt... ;) skämt åsido. nu ska jag ringa comviq, hehe vågade aldrig igår ;P

godmooorgon


nu ska jag gå och äta frukost.. sen får vi se hur jag gör sen. jag tog iallafall sovmorgon idag ;)

Dagens:



ha-ha är jag den ända som inte ser magrutorna här? ;)

orienterings bilder..



haha vi fick lov att fråga ett "äldre" par om vart vi var ;)

juste..

fick mina pappar för körkortstillståndet idag!!! :D så jag & pappa åkte direkt till min optiker och beställde tid så att jag kan skicka in det redan imorgon. jag hoppas de inte tar allt för lång tid innan jag får det accepterat bara. :)
men tror ni man fick något simkort då? nej...

ska ringa och morra på comviq nu och fråga vart dom gjort av det, och om dom glömt skicka de kommer jag hoppa in i luren och ut på andra sidan och strypa dom allehopa.. skriver sen hur de gick ;)

JAG LEVER!

hej hallå! jag är faktist på bättre humör idag..

orienteringen
simmningen

jag är klar med allt, och de gick faktist ganska bra på orienteringen, vi var 10min försenade men vi tog 5kontroller efter mycket om och men och de skulle man ta för att vara godkänd. vi är så bra!


10anledningar till en dålig dag..


BESÖKSREKORD IGÅR!!


mindre glad.....

mitt simkort skulle kommit SENAST idag så de första jag gjorde var att titta igenom posten, och jag hittade flera hundra olika simkort och hade hemskt sjukt att välja vilket jag skulle ta, alla var ju så himla stiliga när dom glänste sådär jätte vackert i lampljuset eller inte... där låg de ju inte ett ända förbannat simkort där. Vilket betyder att jag inte kan börja använda min nya mobil nu heller.... GRRRR!! :mad:

jag är trött på att alla lärare tjatar hål i huvudet på mig! "- Kom igen nu Sanna, de är bara 2veckor kvar nu.. Ta tag i detta nu och ge det sista.." Jag orkar inte! Vill inte ta tag i något, jag har redan gett mitt sista! Varje morgon då klockan ringer 10 i 6 är som en päst. Känns som om jag hellre skulle vilja klippa gräset, städa hela huset, bädda sängen 10gånger om eller krattat 4st fotbolls planer!!! (då ska ni veta att de är de tråkigaste jag vet..)

Usch så trött jag är på detta. Ont i magen har jag också.
så sjukt synd om mig just nu.... or not.
ska ta mig något och stoppa i min onda magen sedan pallra mig iväg till fotbolls träningen, hoppas min aggressivation har lagt sig när jag kommer hem igen...

Inte många dagar kvar nu..

kom precis hem efter en snabb cykeltur med syrran till kupolen för hon skulle köpa lite småsaker..

Det är alltså ca 3veckor kvar tills sommarlov nu!!! och de känns verkligen i luften tycker jag. Solen skiner mycket längre, det blir finare & finare väder. Hoppas verkligen på en toppen sommar, så man kan steka ordentligt. sen efter sommarlovet den 12september drar jag ju till Rhodos också. så då blir man extra brun medans alla andra här i sveriges färg försvinner. So sorry for you. I suffer with you or not.. ;)




tjill i skolan

har skrivit biologi provet, hon sa att jag var garanterad godkänd iallafall. Det kändes skönt!! nu sitter jag & felicia här helt ensamma i data salen. hehe tjill!!! ;) jag är klar med de jag ska göra på so'n så fick gå hit och sätta mig. är även klar med svenskan. så de känns hur skönt som helst! :)

nu ska jag göra lite annat, slutar om 1timme. tjaaaaaaaaO!

nej vet ni vad..

nu är klockan JÄÄÄÄTTTEEEEEE mycket och jag måste läggas mig, ska läsa igenom sidorna en extra gång och sen slå på.... hehe OC jaaapp!

vilket jätte seriöst OCH JÄTTE intressant inlägg. hoppas på fler såna!!!! :D godnatt

visste ni att..



.. halvnorsk?
.. en bäck/wallander älskare?
.. ett riktigt tränings freak?
.. morgon trött?
.. emot såna som röker mitt på stan när de står massor med folk runt, därför för att jag får de väldigt svårt att andas då. tycker även det är respekt löst, även fast om den/dom röker så vill kanske inte alla andra människor också gå omkring och lukta rök?!
.. lätt skrämd?
.. mörkrädd på vintrarna?
.. inte blyg? iallafall inte när de gäller att stå för saker och ting. jag står alltid för min åsikt!
.. pappas flicka och har alltid vart?


GLAD SANNA!

vet ni vad?! jag beställde just hem en blankett om körkorttillstånd som kommer inom 5arbertsdagar, sen när jag fått hem den ska jag skicka tillbaka den och då dröjer de ca 1månad. SEN KAN JAG BÖRJA TA AM-KORTET!!! :D:D:D:D så som jag har längtat.

nu ska jag plugga biologi tills provet imorgon (vill ju helst inte ha ig på det också...)

23maj 2010

Godmorgon! Hoppas ni har haft en super helg, så som jag haft.

Jag kom hem runt halv 1 igår och det var helt okej där borta i sjömyra. Först så var de lite... segt? Men ordnade de upp sig ;) mycket trevligt folk osv. Jag åkte med filip & adam från sjömyra till max där jag sedan satt i typ 15min och väntade på pappa. Men som tur är så fanns de folk där jag kände.  (Annars hade jag nog gått och låst in mig på toaletten.. he-he) så då åkte jag hem och åt inte bra att äta på nätterna!! sen la jag mig och kollade på OC och somnade vid halv 3 kanske.

Idag ska jag bara ta de lugnt tror jag.. Om jag och Therese kanske ska till gymmet(?) vet inte riktigt än.

Till er som undrar varför jag inte svarar på sms så har mitt comviq gått ut och jag får de inte påfyllt försen den 25te.. buuuuuuhu :(:(:( jag överlever nog ;)


FÖRSTA DOPPET!





tjabba tjena hålla bildbomb. hoppas ni gillar bildbombar, de gör då jag.. eller inte när de blir överdriver med bilder. men eftersom de vart ett tag sen jag la upp bilder så fick ni extra många nu.

och jag har aldrig påstått att jag är smal eller hur? bra nu fick vi de avklarat också! :) och... jag verkligen hatar att mig i såhär "lättklädda" bilder på internet. men man lever bara en gång.

bada

therese frågade precis om jag skulle med till långsjön & bada. och eftersom jag inte har tagit första doppet ännu i år (vilket är jätte sent såhär dags för att vara mig..) hehe så velade jag självklart med dig och bada! tar med mig kameran om den nu inte hinner dö eftersom de inte är så jätte mycket batteri i den. men ska försöka få några kort på att vi/jag badar iallafall! :D

vi får se om jag hinner skirva mer än såhär idag eftersom jag ska bort ikväll och har en ganska fullproppad dag med mycket att hinna med. men jag gör så gott jag kan. det vet ni! :)


godmorgon underbara väder

jag vaknade precis utav att solen sken in i dom snå sprickorna i persiennen (fult stavnings ord..) och då blir de så att man stuttsar upp ur sängen och ska ut i solstolen precis så som jag gå ut och göra..! :cool:

vi hörs lite senare sötisar

hemma..

måste säga att vissa kvällar är jobbigare än andra.. jag har vart ute på lite äventyr med therese nu. dock vart kvällen tyvärr inte så som vi hade tänkt oss.

jag är sjukt hungrig, trött, sur, besviken och vill bara ha person vid min sida nu.. jag ska göra något åt problemet iallafall, jag ska äta något sen slå på OC som jag förmlodligen kommer somna till och vanka till den underbar låten oc-låten. så synd om mig... :( haha nat.

vaken

haha vart en längre tupplur än vad jag hade förväntat mig :P tänkte mig ca 1-2timmar men de vart 4timmar. men de var riktigt skönt va det :)


nu ska jag iväg till therese & sen får vi se vad vi hamnar/gör. hör av er :D

skogen!

idag har jag vart i skogen från klockan 8 tills nu. inte så farligt lång dag. men jag hatar skogen.. massa knott som bits och blött och blä.. :( jag ska gå och lägga mig igen en stund tänkte jag.

vi hörs kanske senare :)

Lunarstorm.se



det märks att de var år sen jag var in där...

torsdag

Dagen idag var obeskrivligt skön, hade bara 3st lektioner, dom andra vart inställda. så jag slutade halv 1! :thumbup:

fick reda på mitt tyska prov idag också, ig. usch vad jag är besviken på mig själv.
men inte blir jag deppig för de inte, jag är glad ändå. ;)



tidigt idag

nu ska jag ta och plocka ihop på rummet (innan de växer hon i pannan på far min..) och sen ska jag lägga mig och sova. godnatt

dessa facebook grupper..


onsdag

har vart totalt slut i hela kroppen hela dagen. -hej tunarundan, gym & fotbollsträning dödar mig! :) ungefär så känns de just nu.. gick åt helvete på tyska provet också. idag ska jag sova tidigt, snart faktist! 
 
försökte fejka till ett leende för just nu känns de som att le är väldigt jobbigt. men jag upptäckte att jag lyckades ovanligt dåligt...



hemma nu

kom precis hem från fotbolls träningen och insåg att orken inte håller tipp att plugga precis nu. hehe ;)
det kändes otroligt bra & träna idag, synd att konditionen sänks så fort. ska träna upp den nu igen!

nu måste verkligen duscha äta & sen ska jag ta tag i tyskan.. :(


Hos therese

Kom precis hem efter en sjukt dryg skoldag..
började med att vi skulle springa tunarundan (4km) slapp iallafall tyska provet ska ha de imorgon istället! :) fast hade matteprov och de gick inge vidare.

ska snart iväg på min första grästräning med fotbollen på hela säsongen. så som jag har längtat! hehe..
nu ska vi börja byta om lite och så, hörs efter träningen om jag inte måste plugga sönder då, får se vilket altenativ jag väljer...! ;)

Blogg svar!

Nu kan ni fråga mig vad ni vill i "rutan till höger" i menyn eller på "fråga mig" knappen som finns under alla inlägg. Hoppas på mycket frågor, jag svarar på allt!

tack ebba som skickade en inbjudan till mig också läs hennes blogg här!

nu ska jag sova, godnatt hörreni.

vad gör jag vid datorn?

... i fin vädret? visst jag har setat ute ett bra tag i solen. men tyska provet imorgon har jag inte lagt ner mycket jobb på. bäst jag går och gör de nu innan jag och therese ska till gymmet(?) om vi nu ska det. visar sig! :)

SCHOOOL

gissa vad?! japp, jag sitter i datasalen. men denna gång är jag klar med mitt arbete. SKÖNT!! :)

resultatet

de får ni imorgon, heheh ;)
helt allvarligt har jag inte vågat tagit ur handduken själv ännu så..

nu går tiden SAKTA


rätt svar:

hade "tim" inte en aning om vem du är? :) men ja, jag ska färga håret mitt.

hehe tim, ta kontakt med mig på något sätt ;)

impuls idé

nu ska syrran ......... på mig.

vad är de hon ska göra tror ni? ;) den som svarar rätt får en överraskning :D

13:09

nu ska jag slå på den 3dje säsongen utav THE OC sjukt bra serie.. är helt tagen av den. till er som inte sett dem, ni har verkligen missat något.


söndag..

godmorgon tjuvsovare! sovit bra?
usch
de har då inte jag.. kunde inte somna försen kvar över 3. hade alldeles för mycket i huvudet..

har setat här i snart i 30min och tvingar i mig en limpmacka men jag är proppmätt efter en halv.

vill även be om ursäkt för att min blogg på senaste tiden har blivit "där jag skriver av mig" men jag måste. vet inte vart jag ska vända mig annars.


godnatt

nu går jag och lägger mig med delade känslor.
jag är besviken och ledsen, men samtidigt förstod jag att de skulle sluta såhär. förstod de från början.. godnatt

skrattanfall

 
 
 



snygga systrarna! till er som inte skrattar, ni har ju ingen humor..
de gäller att bjuda på sig själv ;)

Just nu


solen..

.. skiner och jag ska självklart ut och sätta mig i solen innan jag ska göra mig i ordning ;)


-

jag är faktist inte förvårnad, inte ett dugg. för du kommer aldrig kunna ändra på dig hur lång tid de än går så kommer du alltid vara precis samma person. du kan inte bli annorlunda, har börjat insett de nu efter snart 15år.

jag hade hoppas på att jag aldrig behövde skriva de här. men även den dagen kom..
ibland hoppas jag att allt är en mardröm men när jag vaknar på morgonen förstår jag att de är i den mardrömmen jag lever.

Sara gästbloggar...

.. cha cha bloggen jag sitter tiep här med mina homies i love them puss puss! / sara


fiiin bild:) P.S Daniel Olsson är bäst! ;D

hos daniel

sitter hemma hos Daniel med sara och han. vi har lite... damp. kan man smått säga. hehe vi får se när jag kommer hem. bloggar lite då iallafall :)

godmorgon

sovit gott? själv har man blivit väckt 5gånger utav att mobilen ringde. älskade personer som ringer en kl 2 och säger att dom är påväg hem till mig för att hämta upp mig till party. haha... nu ska jag klä på mig innan mor min hämtar yxan ;) pusselipuss

humöret håller inte..

... till att sitta här och hoppas på dåliga betyg. nu ska jag faktist ta tag i det här, på riktigt. har sagt i snart 5timmar, ska plugga snart. och var händer? ingenting! men nu ska jag plugga huvudet av mig, har ju hela natten på mig.

godnatt på er andra! :)

åh, jag är arg..

1. jag är sjukt arg på skolan, har 2prov nästa vecka. ett på tisdag ett på torsdag, 15sidor i tyskan har jag prov på. jag kan 1sida, bra. jag måste, måste, måste plugga. men vart 17kan man köpa sig ork och lust? har aldrig förut kännt mig såhär lat till skolan.. hur ska detta bli i 9an?

2. jag är sjukt trött.. (även fast om jag&therese la oss tidigt, jag sov sjukt bra och skönt..)

3. jag har jätte ont i armen, vill bara såga av den.

4. JAG ÄR SJUKT TRÖTT PÅ ATT EN PERSON SÄGER EN SAK OCH SEN BLIR DE ALDRIG AV..

bra nu har jag delat av mig av min ilska. är jag den ända som känner såhär!?

inhandlat

var nyss med min mamma & syster jag fick lite "måste ha" saker. okej! nu lät jag som en sminkdocka som är beroende av hårspray, men så är de verkligen inte. jag använder bara hårspray på helgerna då man ska göra något hehe ni fattar. nu fick ni veta lite ointressant fakta också, hur bra som helst ju! :D


jag failade med silverschampoo't imorse och sedan orkade jag inte platta håret när de ändå är sånt här väder..
bobby's schampoo&balsam & loreal hårspray! tack mammi :)

BAD ALLTING DAG

haha idag är de inte en bad hair day, utan precis allt idag är bad, vädret, kläderna, orken, hungern, osv.
nu ská jag och handla något gott till magen! hoj :)

Svar på tal:

maja funderar; vad anväder du för foundation och hur har du på den? du har så fin och jämn hy:)

Svar till Maja: hehe.. sorry men jag kan inte hjälpa dig på denna fråga, jag använder inte foundation. tycker de bara är osmidigt, de blir fläckar på kläderna, de ser inte så roligt ut när man tränar och svettas och den rinner och sist men inte minst.. man får bara dåligare hy utav de. så jag är helt naturell i ansiktet dag in och dag ut! och tack för att du tycker jag har fin hy :) jag rekomenderar att använda sig utav olika hudkrämer och sådant som gör så att du får fin hy istället för att fösöka dölja en dålig hy bakom ett lager foundation (jag menar inte att du har dålig hy, men ni förstår syftet?) Lycka till! :)

ny duschad nu..

har lite smått bråttom. är iallaflal hemma nu från gårdagens alla aktiviteter ;) ska föna håret och så nu. hörs sen! :)


flickorna

hemma hos felicia, grillen är tänd och de spelas hög musik! detta är livet flickor, vi gör de igen.. fast de är onsdag. vafan de är lill-lördag och vi är lediga imon och på fredag. inget hindrar oss ;) nu skriker dom från köket! ;)

vet ni vad?

idag gjorde jag det igen. jag drog armbågen urled, super skönt! hehe nej... jag lyckas alltid!


SCHOOOL

sitter i skolan.. idag igen ;) sista dagen ÄNTLIGEN. underbart!

efter skolan ska jag hem och äta tårta, min syster blir 18år idag! massa grattis pussar till dig min älsklingssyster :*

sen senare ikväll ska jag sova hos felicia med therese & kanske sara(?) vet inte säkert ännu! men vi hörs senare. kanske tar med mig datorn ikväll, vi får se ;)

SÅHÄR KÄNNER JAG JUST NU TILL SKOLAN:


FÄRGAR HÅRET MÖRKT!

Vad tror ni bloggläsare, ska jag bli brunett igen?

11 Maj 2010

Hej pluppisar! Dagen idag har vart så otroligt skön. (förutom idrottsprovet, men de var super enkelt!) jag tänkte faktist ta med mig mitt tyska häfte och gå ut och plugga i solen.. Alla vet hur bra resultat de ger ;) jag somnar i solen med läxorna i knät! Hehe de är livet :D  skämt åsido.

det är fortfarande skapligt ovant med ny dator, har haft min andra gullunge i ca 4år så de blir lite fail bloggning nu så länge.. just nu sitter jag här och bombar folk med hur man får fram bilderna man tagit med webben så, när jag fått reda på de så får ni 2st bilder... ;)

TACK MATILDA!






fick bli 2st pussbilder till er kära läsare bara för att jag är på så bra humör idag. juste där är t-shirten jag köpte igår också..! :)


gylle skola


NYA DATORN

sitter här och skriver mitt första inlägg från min nya dator, jippie :D tyvärr så har jag inte lyckas hitta hur man får webben, hehe pinsamt ju..

Vet någon hur man fixar spotify gratis som vill hjälpa mig? :)

TACK KARLII :)

hemmaaaa

har nu vart och små shoppat, vart dock bara ett linne & en t-shirt från carlings. kanske fotar de senare om orken kommer. jag funderar på att köpa mig en ny mobil. de skulle sitta fint. ska ut och tala med far min nu, så får vi se vad vi kommer fram till ;)

skolan

sitter i skolan och de är jätte roligt! :D vi sitter i datasalen och ska göra redovisningar om olika författare, gud så skoj.. detta är de jag ska hinna med innan skolavslutningen:

Biologi prov

Hk-inläming uppgift

Inlämning i Biologi

Matte prov

Idrottsprov

Svenska redovisning

So prov

Orientera

Simma

Tyska prov

nej jag har verkligen ingenting att göra....
jag har sjukt mycket i skolan, bäst jag gör de jag skulle göra här i datasalen! ska till kupolen och bränna lite pengar med min syster efter skolan tänkte jag, vi hörs efter de ;)


idag har jag..

.. hunnit med:

konfrimerat mig
"firat"
städat
solat

detta var väl hela min dag, nu ska jag ta och räkna mina pengar igen ;) hehe skoja..! ska ta och äta lite sen installera min nya dator. om vi har tur blir de ett inlägg därifrån ikväll. :)

TACK ALLA!

idag komfirmerade jag mig (som sagt..) jag är verkligen super glad för alla presenter och att så många kom till kyrkan och efteråt för att "fira" mig.


jätte söta bilder, men här har ni lite utav de som jag fick massor med pengar, presentkort och en dator. så nu slipper ni dom här usla webb-bilderna för i min nya dator sitter de en 4megapixel webb så nu blir de grejer ;) ni får bilder och så från själva konfermationen sen :)

jag skäms..

hej hörre ni! jag har inte skrivit något, för igår vart de ganska segt och sen idag så har jag komfirmerat mig (skriver mer om detta senare..)

jag vill be om ursäkt för igår kväll. jag brukar nämligen vara duktigt på de där med att hålla tillbaka tårarna, men jag vet inte. igår då sprack det.. och jag vill verkligen be om ursäkt till några bloggläsare som kom fram till mig och sa något då jag gick iväg. förlåt, förlåt & åter förlåt. till er som känner er träffade kan ta och skriva till mig på facebook eller lägga till mig på msn ([email protected]) vill be er om ursäkt "var & en för sig".

usch känner mig som en dålig person, totalt blä. jag blir verkligen jätte glad och uppskattar folk som kommer fram och säger att de tycker om min blogg  osv. och sen är jag en sån bra förebild och bara gick därifrån igår.. (visst, de finns anledningar till de.) men jag vill iallafall be om ursäkt ännu en gång, har inte kunnat sova inatt knappt för att jag har legat och tänkt på detta. men ni får höra av er till mig (ni vet nog själva vilka ni är.) hoppas ni hör av er.

ska iväg..

till therese nu. vi hörs sen!

om min uppdatering.

linn säger: du har vart dålig på uppdateringen på sistonde, börja uppdatera mera!! ÄLSKAR DIG BLOGG SANNA <33

Svar: visst jag håller helt med att de har vart lite dåligt, men de är mycket i skolan nu mot sommarlovet. men och sen är de jag som bestämmer hur mycket jag vill uppdatera min blogg, vad jag skriver & hur jag skriver. eller hur!? de känns ganska meningslöst att skriva ibland när man inte har någonting att skriva om då blir de lätt "hej idag har jag inte gjort så mycket, ska lägga mig nu godnatt" roligt vetande?! nej. (men ibland blir de såna inlägg ändå, yes i know.)

men jag har ett liv utanför bloggen, måste ju göra saker på fritiden för att ha något att skriva om? och vart har jag sagt att jag ska uppdatera minst så många gånger då och då? aldrig precis. så jag har aldrig sagt hur mycket jag ska uppdatera? och jag ska verkligen inte bli sveriges största bloggare, inte de jag strävar över här i livet direkt.

jag gör iallafall (oftast) ett inlägg om dagen, finns många andra bloggar som uppdaterar typ 1gång i veckan? så uppskatta att jag iallafall uppdaterar så pass ofta som jag gör, trots allt.

jag har aldrig bett om eran åsikt om min uppdatering och kommer aldrig göra heller. (förlåt, men jag blir lite... irreterad på att ni oftast bara klagar.) jag gör så gott jag kan som sagt. om de inte duger för er, så var de otroligt synd! för jag tänker inte ändra ett skit på mitt nuvarande liv pga av bloggen, inte en chans!

bra nu fick vi de avklarat också. har ni några mer åsikter om mig eller min dåliga uppdatering? skriv de på en lapp och kasta den i soptunnan! :) 

och jag uppskattar verkligen att du gillar min blogg Linn, tack för de! :)


bilder från igår:


bäst, bäst & åter bäst

jag kom precis ut från duschen, har vart ganska seg idag ;) ska ta och klä på mig nu. vi hörs senare :)

passande rubrik??

jag kom precis hem efter att ha vart ute och gått och umgåts med folk.. dock så var/är jag super trött och ska snart lägga mig. jag vill verkligen ut imorgon kväll med kommer säkert inte få de eftersom jag ska konfirmera mig på söndag och ja.

idag har jag vart usel på bloggandet,vissa dagar är bättre än andra.. sådant man får acceptera :) godnatt


så underbart

nu är sanna happy. foten höll! däremot är konditionen nere på ca 0.1 av en skala på 10. verkligen lägesen jag hade så här dålig kondis (jag menar inte att jag har bra när jag är "tränad" heller, men såhär usel är den då inte..) jag sprang iallafall 5km och sen när jag kom hem körde jag "bensitups" med hjälp av pappa i ca 3-4minuter, de är super drygt. men är bra för ryggen & magen, vilket jag behöver träna ;)
nästa vecka blir de nytt gymkort och börja bli biffen igen, ska även börja träna fotboll då! åh jag älskar de här.


sanna♥hello kitty tofflisarna.. här sitter man helt nyduschad och känner sig riktigt fräsch, älskar den här känslan.


ny träningsjacka

tack mamiii. nu ska jag ut på riktigt, fick lov att äta lite innan.. hehe:)


jag älskar min cam/webb/webbcamera & allt vad 17 alla säger. HEJDÅ

mh jag är lycklig.....

ska nu ta på mig världens bästa, skönaste, snyggaste & underbaraste (tränings)kläder och tar mig en spring ut i de fina vädret. vi hörs om ca 1-2timmar :)

natti natti

jag ska gå till sängen nu och sova. har inte sovit sådär jätte bra inatt heller. vaknade kl 5 och hostade så jag inte fick nå luft, sprang omkring i hela rummet och letade astma medicin och kom sedan på att den låg i jackan. de är så underbart att få astma medicin när man verkligen behöver den, ni vet som att få tutten när man var liten och ledsen! ;)
efter de så kunde jag inte somna om försen 20 i 6 och alarmet riner 10 i.

men vi hörs nog imorgon, jag har bestämt mig för att jag ska ut och springa imorgon efter skolan. nu skiter jag i om foten håller eller inte. jag har inte tränat på... 3-4veckor!? usch blir deppig utav att bara tänka på de ju..!

vi hörs imorgon iallafall sötisar!

5 maj 2010

dagen har vart rätt chill.. har gått omkring om myst i daniels tröja hela dagen. när (om) jag någon gång skaffat pojkvänn ska jag sno alla hans snygga tröjor och tossa omkring i dom, så underbart! hehe.. så passa er nu pojkar! ;) nejdå

jag ska gå och göra mig en sallad nu innan jag ska till kyrkan med komfermationen. PÅ SÖNDAG KOMFERMERAS JAG! ni ska bara veta hur mycket jag lägtat efter denna dag. äntligen är de över liksom.

måste stänga av den här burken nu. den är överhettad och låter då som ett jetflygplan som har fått något i dom där fläktarna som sitter på vingarna!? eller kanske ett tåg som är 20m långt som bromsar.. gniiiiiiiissel. HEJDÅ :)


hoppar till sängs

ska ta och titta på OC dom sista avsnitterna.. verkligen trött efter jag gick ut i vardagsrummet vid halv 3 efter att ha haft en halv timmes hostanfall. :thumbup:



heheh nyckelpiga & ufo sweeeeet.


Resultatet

nu har jag städat, möblerat om och fixat inne på rummet i nästan 2timmar..
dock så ska jag köpa ett överkast, nya "fin kuddar" till sängen och ny matta.




& sedan så kommer de ju bli bättre när jag fått min bärbara dator och slipper ha den här feta burken.. ;) VAD TYCKER NI? vart de bättre eller sämre? :)


HAHA therese dåå!!



nog allt är hon udda, men de är just därför jag älskar henne ♥

P A U S

detta är nog den dummaste idén jag någonsin kommit med. men de kommer bli bra hoppas jag! :) nu är de lite små pyssel kvar bara är klar om ca 30min.

NEJ jag har inte feber

jag fick precis något fnatt att jag ska göra om inne på mitt rum, möblera om, stor städa och byta mattor och sådant. perfekt att göra när man är ensam hemma och inte har något bättre för sig..
 ni får före och efter bilder när jag är klar iallafall! :D

våfflor

fick sluta tidigare idag. skönt! har bara vart på 1½ lektion idag, wopz! nej men jag har haft anledningar till att vara borta faktist. först så var jag hos tandläkaren och sen så var jag på möte..
tandläkaren gick bara bra, så sköönt!

idag ska jag bjuda familjen på mat, de blir våfflor, grädde & sylt. Dock hoppas jagg dom blir bra så att mamma slipper ställa sig och göra nya som sist... ;)


therese kommer snart.... godnatttttttttt

therese kommer hit och slaggar och imorgon följer hon med mig till tandläkaren åh sötnosen dåååå! nu ska jag bädda rent i sängen och sedan klä på mig kanske!? hehe :)

godnatt

till kupolen nu

med sara och alida. vi hörs sen :)

Videoinlägg från skogen..


jag är inte alls lika hes nu iallafall :) men kvaliten är ju inte den bästa eftersom jag filmade med min mobil men ja..

mycket jag vill, inget jag får/kan..

JAG VILL ha ny mobil
JAG VILL att de ska bli söndag så att de någongång är över och jag får alla presenter
JAG VILL åka utomlands eller åtminstone ha 25-30grader varmt och gassande sol
JAG VILL ha massor med pengar
JAG VILL vara 15år nu
JAG VILL ha epa & kort
JAG VILL ha pojkvänn
JAG VILL träna!!
JAG VILL bli innebandy proffs
JAG VILL aldrig mer igen skada mig
JAG VILL tillbaka till örebro och vinna hela cupen

jag skulle kunna sitta här resten utav natten och komma på massor med saker som jag vill, men detta får faktist duga. nu ska jag ta och stänga av datorn och lägga mig och hoppas på att rösten är tillbaka tills imorgon.
idag har jag & pappa gjort en sak också. vad tror ni de är? ;) de ska bli så underbaaart :D

videoinlägg

anonym: kan inte du göra ett videoinlägg så man får höra hur hes du är???

svar: tyvärr måste jag nog göra dig/er besvikna här. för man hör inte alls vad jag säger, låter som om jag viskar med lite pipande ljud i, jätte sött.. men jag kan försöka mig på ett imorgon om jag har fått rösten tillbaka då. vi får se! :)

Godmorgon..

... söta bloggläsare.
ska jag vara ärlig är de första gången i mitt liv. jag tycker de är sjukt skönt att de är söndag!
bara för att ingen ska ringa ikväll och väcka mig och tjata om att jag ska komma dit och jag ska komma hit.. alla som ringde mig igår sa typ: vem är de? jag: sanna? dom: hahaha, de är ju en kille. de hör man ju. schyyysst! ha-ha.

som sagt är jag jätte hes. nu ska jag ta och klä på mig sen ska jag ta med mig min varma choklad med grädda och sätta mig i solen ett tag innan jag ska ut på annat! :)


lite sliten..

jag ska nog lägga mig NU måste ju bara nytt rekord på att lägga sig tidigt på en lördag. men jag har verkligen ingen röst alls. ni ska bara höra hur jag låter, jag låter som en 13årig pojk som precis kommit in i målbråttet! :D
så gulligt så, jäätte..

godnatt underbaringar.

varlborgs bilder



de där får duga. för min kamera dog efter att jag hade tagit sista bilden, de va synd :( ni fick lite bilder iallafall. hoppas ni nöjer er med dem. hur var eran valborg? :)

vilken kväll..

... måste bara säga att kvällen vart underbart bra. tack så sjukt mycket alla. de kommer bilder snart, ska bara fixa lite saker här hemma först :)


RSS 2.0