Mer kläder tillsalu..

Yes, eftersom de inte är mycket kvar av de andra nu så kommer jag med en omgång till :-) Fast denna gång är de inte så mycket, men de kommer mer, tro mig!


96Jeans säljes!
Storlek: 26/32
Nypris: 1500kr
Pris nu: 200kr eller bud


Stentvättade jeans leggings från VILA säljes.
Storlek: XS
Nypris: 299kr
Pris nu: 40kr eller bud!


Skinnjacka från Cubus säljes.
Storlek: L (liten i storlek)
Nypris: 799kr
Pris nu: 100kr eller bud.

Undrar du över något eller är intresserad av något? Kontakta mig på [email protected] eller om du vill ha tag i mig snabbare 0736944066 smsa eller ring!:-) Mer kläder kommer eftersom.. /fjeKo

Fortsätt fråga!!

Jajamensan alla frågor är tillåtna jag lovar att svara ärligt på alla, ni har ju typ världens chans nu ju? :-) Men de blir ett snabbt inlägg här, ska träna senare å plugga. Men hörs imorgon efter skollagsmatchen som jag verkligen hoppas så otroligt mycket att vi tar, de gör vi va brudar?


Snabb bild också, inte så speciell.. Tagen med webben därför kvalitén är så bra... Host. /fjeKo


Frågestund.


Det är roligast om ni inte är anonyma, men de är självklart helt okej. Om jag inte får över 10st frågor så kommer ni inte få några svar heller ;-) /fjeKo


Så otroligt bra..


Han får mig enbart att tänka på en person, en person som jag saknar så kroppen skakar, en person som fick mig att känna lycka.. /fjeKo

Kläder säljes!

Är du intresserad av billiga kläder som de inte finns fel på? Kolla här! Jag säljer alla kläder därför för att dom inte blir använda eller för att dom är för små.  


Munkajacka från Stadium. (använd en gång å de är på bilden.)
Storlek: 158/164 (stor i stolek.)
Nypris: 299kr
Pris nu: 50kr eller bud.


Jeansleggings från Gina Tricot säljes.
Storlek: XS
Nypris:  299kr
Pris nu: 50kr eller bud.


Slalom jacka, Ripcurl säljes från Curb.
Storlek: M (40)
Nypris: 1000kr
Pris nu: 300kr eller bud.


Adidas tröja från Stadium säljes.
Storlek: 164 (stor i storlek.)
Nypris: 600kr
Pris nu: 80kr eller bud
SÅLD


Puma tröja från JC säljes
Storlek: L (fast som ni ser är den liten i storleken)
Nypris: 500kr
Pris nu: 50kr eller bud
SÅLD!


Tröja (aldrig använd)
Storlek: S
Nypris: 700kr
Pris nu: 80kr eller bud

SÅLD!


Adidas tröja från Stadium säljes.
Storlek: 164/170 (stor i storleken.)
Nypris: 600kr
Pris nu: 50kr eller bud.

Är du intresserad av något? Kontakta mig på: [email protected] eller 073-6944066. Vet du något plagg jag har som jag inte lagt upp här som du är intresserad av? Skriv då även hur de ser ut å så. Kanske jag säljer de även, har mer kläder tillsalu men orkar inte ta kort på alla.. Bland annat mer jeans leggings å 96jeans. /fjeKo

lördag

Ha-ha, fick ännu ett mejl om att en bloggläsare har drömt om mig inatt.. Detta börjar ju fakstist på läskigt, för hon som drömde om mig känner jag inte. Hon är iallafall från Uppsala. Jag lovar att lägga upp din dröm snart, g! (hon velade inte att hela hennes namn skulle stå i min blogg, så då får hon heta g så länge) Min blogg växer faktist. Jätte kul tycker jag, hoppas att jag snart får över 110unika besökare, för de är trotts allt inte många kvar.


Jag har sovit sjukt bra. Hur har ni sovit? Någon mer som drömt om mig kanske? ;-) Isf mejla din dröm till [email protected] !! Och dom som vill får länkningar och de skulle väl inte sitta helt fel (?) Jag somnade faktist jätte tidigt igår för att vara fredag, typ kvart i 12 å vaknade alldeles nyss utav att pappa väckte mig. Det var längesen jag fick sova ut ordentligen nu, så det var välbehövligt. (Typ som att få cancer utav att sola solarium.. Ha-ha jag skoja bara med er läsare! (L)

Hur många läsare tror ni jag har nu? Rätt svar får en länkning och en bild här i bloggen! Vi hörs så fort jag gjort mig i ordning. /fjeKo

Jag funderar på..


Ha en frågestund, vad tycker ni om det? Någon ni skulle uppskatta eller är de liksom inget speciellt ni bryr er i? Tyck till nu, jag vill veta! :-) /fjeKo


Äntligen fredag!!

Tjena sötisar! :-) Har en heldel att hinna med..
Ta kort på kläderna som ska upp här som jag sedan ska försöka sälja.
Byta om å fixa mig.
Packa
Städa klart!

Vi hörs snart! /fjeKo


svenska uppsatts.

Ha-ha, tro de eller ej men tänkte faktist bjuda på min svenska uppstatts.. Den är 100% påhittad så inget är sant om någon nu tolkar de så. Jag är verkligen ingen författare eller så, men what ever.

Huset vid sjön

Vi är de 3coolaste och snyggaste tjejerna på skolan, Therese Felicia och jag. Alla vet vilka vi är. Vi går i korridoren och alla går åt sidan. Vi stannar upp vid ett par killar i 9:an och de snyggaste killen på skolan Marcus. Han säger:
- Tjena tjejer, fest hos Fredrik på fredag, ni kommer väl?
- Klart vi kommer, ses då! Säger Therese tufft.

Vi forsätter att gå till bussen som vi åker med hem till Therese. Väl hemma hos henne sitter vi och pratar och fnittrar på hennes rosa rum.
- Vart blir förfesten då baby's? Frågar Felicia.
- Inte en aning svarar ThereseJag vet! Ubrister jag
- Vart då? Undrar Therese och Felicia samtidigt.
-Ni vet huset vid sjön? Det blir perfekt ju? Säger jag
- Fan vad smart du är gullet, jag fixar dricka säger Therese med ett flin.
Det här skulle bli den bästa kvällen någonsin och den skulle tillbringas i huset vid sjön.

Fast de vi inte vet än är att de kommer sluta som en mardröm..

 

Jag känner hur de vibrerar under kudden men jag föstår inte först varför. Jag stryker vort mitt ljusa blonda hår från ansiktet och leter efter mobilen. När jag hittat den tittar jag på klockan
- Fan, jävla helvete! Halv skriker jag.
Ser att Therese har ring och jag ringer upp henne och säger att jag försovit mig. Jag har väldigt sårt att välja mellan leggins eller jeans, men slutningen slänger jag på mig jenasen när jag sminkat klart mig. Skyndar mig till bussen och hinner precis. Busschafförens vita tänder nästan lyser upp i den fullproppade bussen. Det finns en ledig plats näst längst bak, men jag går inte dit och sätter mig eftersom Oskar sitter där, han är nog snyggast i Borlänge. Det guldbruna håret och dom bruna blanka ögonen skulle jag kunna döda för. Jag ställer mig i mitten av bussen. Eftersom jag bor ganska nära skolan så tar de inte mer än 5min att åka. Jag går av bussen och hör den åka iväg bakom mig, jag vänder mig om och mina ögon fastnar på Oskar och han tittar på mig. Han ler med ett sånt vackert léende. Jag börjar gå mot skolan. Regnet som fallit ner under natten plaskar under mina skinn converse skor. Jag möts av Felicia och Therese i dörröppningen till skolan.
-Vi ska på fest ikväll! Sjunger Therese och ger mig en kram.
-Jag vet, och det kommer bli så härligt säger jag och kramar tillbaka.
Jag ser Marcus kommer gåendes i korridoren. Han skrattar med Julia. Jag och Marcus var tillsammans i 1månad och 10dagar tills iförrgår. Hans blonda hår lyser upp hela korridoren. Hans skratt får mig att känna mig knäsvag. Jag går till mig skåp och hämtar böckerna och halv springer till matten. Jag, Therese och Felicia bestämmer oss för att skita i skolan så vi tar bussen hem till Therese som bor i stan. Therese telefon ringer. Det är Andreas, han som brukar köpa ut åt oss. Therese frågar om han kan fixa öl och cider åt oss tills ikväll.
- Han kunde säger Therese och ser väldigt stolt ut.
- Vi skulle möta honom om 5min utanför turistbyrån tillägger hon även inte så långt efteråt.
Vi stiger av bussen och vi ser Andreas, han står där med sin gröna jacka som nästan är självlysande. Han ger oss påsen och ger Therese en kram.
-Du får ”pengarna” sen säger hon och blinkar med ena ögat.Vi går till Therese för att fixa oss inför ikväll. Jag, Therese och Felicia ska ha lackleggings och klackskor, vilket vi nästan alltid har när de är fest.
- Men nu går vi till huset och har vår förfest säger Felicia och tar på sin fjällräven jacka som är en aning för fluffig för henne. Vi har planerat riktigt länge att de var där förfesten skulle tillbringas. Det är fortfarande blött ute och det börjar bli mörkt. Vi knäpper varsin cider medans vi går på cykelvägen och sjunger. Det är trevligt fast samtidigt kusligt.
- Där är det! Säger Felicia och springer i förväg och ställer sig framför huset och posar med tummen och pekfingret under hakan och putar med läpparna. Hon öppnar dörren och säger lite sådär vuxet:
- Välkommen till festen tjejer!
Vi går in och stänger dörren efter oss. Nu är vi här i huset, huset vid sjön, här den bästa kvällen någonsin skulle tillbringas. Vi tänder ljus och knäpper bärs efter bärs. Jag börjar känna av alkoholen, liksom allt snurrar fast jag sitter still i den mjuka soffan. Therese är påväg emot mig, även hon börjar bli full. Hon vinglar vädligt mycket, hon stöter till bordet. Felicia skriker till:
- Akta! Therese..
Mer än så hinner hon inte få fram de är redan försent, ljuset åker ner på golvet och lågorna blir större och större. Jag ser inte så mycket. Röken blir tjockare och tjockare för varje sekund som går. Jag får inte fram ett pip eller något, jag sitter där helt förstenad. Felicia skriker åt mig att vi måste ut, hon drar i mig och lyckas få mig på fötterna. Nu ser vi ingenting, röken är tjockare och mörkare än någosin förut nu. Jag känner de blöta gräset under mina fötter. Jag är ute tänker jag. Mina knän böjer sig och jag faller handlöst ner på det blöta gräset.
- Vart är Therese? Vart fan är hon? Felicia skriker och gråter.
Jag plockar upp mobilen ur fickan och försöker träffa siffrorna men misslyckas. Felicia springer runt huset om och om igen. Jag ligger där i det blöta gräset under stjärnhimlen och kan inte ta mig upp, hela kroppen värker. Där inne som vi nyss satt och skratta och drack, det står nu i lågor. Felicia tar min mobil och ringer brandkåren och inom 5minuter är dom här. Jag ligger fortfarande kvar på marken men nu gråter jag. Felicia sitter bredvid mig och håller mig i handen. En brandman kommer fram till oss och säger
- Vi beklagar..
Jag sluter ögonen och gråter, det får inte vara sant.

Kyrkklockorna ringer, mina tårar rinner ner på mina bleka kinder och vidare ner på min svarta klänning. Mitt blonda hår är lockigt och blåser i vinden, precis så som Therese hår gjorde när vi var ute. Jag sätter mig längst fram bredvid Felicia i kyrkan. Där står kistan. En vit väldigt vacker kista full med rosa rosor. Jag sitter där och lyssnar på prästen som talar. Nu spelar orgeln Therese favorit låt, Hallelujah. Jag går ut från kyrkan och tar bussen hem. På darriga ben går jag med bestämda steg in mot toaletten. Jag tänker:
- Jag har vart med på din begravning nu så som en riktig vän skulle gjort, men nu kommer jag till dig och nu tänker jag aldrig mer varken svika eller lämna dig, Therese.

Jag känner kniven stryker mot min hud, det är skönt fast ändå obehagligt. Jag sluter ögonen för sista gången någonsin..

Vad tycker ni? :-) /fjeKo 


Snabbbbbbt inlägg

Därför för att jag inte orkar å jag ska faktist lägga mig nu... Ha-ha tro de eller ej. Godnatt, bättre uppdatering imorgon! /fjeKo


FjekO - svarar på tal!


Svar: Jag solar ungefär var 3dje vecka (det finns undantag) och om man tror på att man kan få canser av solning så kan man inte ha foppa tofflor heller, för de är canser framkallande, vissa hårsprayer å parfymer är även de. Det finns isf cancer i nästan allt.. Jag använder då mina foppatofflor mer än vad jag solar, för dom använder jag typ 5gånger i veckan om inte mer liksom, då är de större chans att jag får cancer av dom än av mina blåalysrör.. Ha-ha. /fjekO

så sjukt mycket fail..


Ser ni?!!! :'( åh, jag ska aldrig mer färga håret.. /fjekO


Tog en 20minutare..


Verkligen välbehövligt å så otroligt skönt.. /fjekO

Nu har även jag skaffat..


Lägg till mig som vän alla söta bloggläsare? :-D Ha-ha fattar inte så mycket, men antar att de kommer (?) /fjekO 

Måndag

Hejsan sötisar! Hade bara två riktigt lektioner idag eftersom vi var på ungdomsmottagningen dom andra.. Kupolen efter skolan, hittade ingenting (så typiskt bara för jag har pengar) förutom en Bh. Ska snart å träna men jag funderar om jag ska dra till gymmet innan, orkar jag (?) nej tror faktist inte de.


jag saknar dig sjukt mycket.. /fjekO


Lite snabbt..

Yes, som jag lovade:


Niklas å jag som typ inte hann gömma mig..


Här bodde vi, mitt ute i ingenstans.


Visst är Jesper söt? ;-)


flekO&fjekO har gjort de.. igen. Vi låg på ett tak typ 00.00 å tittade på stjärnorna å här är våran konversation (?)
sanna: MEN KOLLA DÄR!!!
therese: vart?!
sanna: där! mmmassa m-massa aas mycket... SMÅ!!
Borlänges smartaste blondiner är vi, akta er! Busig bild också.


Här vigs flekO&fjekO.. Söttt, i know.. /fjekO



IBF Borlänge - Ludvika

2-2 Ett mål iallafall.. Bra tjejer, vi var sjukt nära.


Favoriterna!!/fjekO

Saxenborg

Jag hann inte skriva ett inlägg i Fredags så:


Men jag var iallafall i Saxenborg på Komfirmations läger, ha-ha! Det var sjukt skoj, mycket mycket mycket roligare vad jag hade förväntat mig. Det kommer massor med bildern sen när jag fixat dom, så mer om det senare. /fjekO


Orkar inte..



/fjekO

Inte så speciellt..

Hej sötisar! Blir en snabbis för nu ska jag gå å påminna mamma om att hon ska ringa min frisör å sen kanske hon vill följa med mig till kupolen en snabbis, lär ju åka dit å handla lite måste ha saker! ;-) Vi hörs senare, maybe. /fjekO


Svar:


Tro de eller ej.. /fjekO

Sant eller falskt?




- Svaret kommer inom kort... Ha-ha!
ibland så undrar jag vad ni tror om mig.
/fjekO

Ha-ha MSN! ♥


Lite härlig eller? Bara kanske.. /fjekO


Hörs snart..

Ska bara baka en kladdkaka åt min syster! :-) 

 hörs snart! /fjekO

Detta händer bara inte..


Att jag imorgon kommer med 20snoddar på varje ben på ett par chinos med adidas tröja å en stilig t-shirt under, aldrig någonsin kommer de hända. Eller? Ingen som vet.. /fjekO

Söndag..

Hejsan sötisar! Jonna sov här inatt, därför de inte vart så mycket skrivet.. Ha-ha.



 Kupolen, köpte nya skor (bild kommer, inom kort.)
Tog bussen till stan å mötte upp Therese
Solade å gymade
Städade
Duscha å fixa..

Jadu, lite vad jag har hunnit med idag.. Man har inte så stor lust till att göra så mycket på Söndagar konstigt nog.. Jag ska hoppa in i duschen. Vi hörs baby's! /fjekO


Lördag


Vad ska alla göra ikväll? :-) Jag tror jag ska vara med Felicia å Jonna å bara ta de lugnt.. Vilket kan vara riktigt skönt ibland. Tror inte jag har några andra planer som det ser ut nu. Man vill ju inte heller vara ute i de här mysiga vädret, usch jag hatar snö. Så blir väl bara att titta på film, eller något. /fjekO

Innebandy - match!

Ha-ha tro de eller ej men idag gjorde jag nog min snyggaste comeback någonsin (!!) Å jag har ju haft en å en annan.. Jaja, Hedemora - IBF Borlänge 1-3. Lite stiligt mål gjorde jag ju trotts allt, från hörnet upp i krysset, kändes riktigt bra. Fan va bra vi var tjejer, nu fortsätter vi såhär.



Jag har sagt de förut å jag säger de igen: Lite bättre, lite snyggare, lite dampigare, lite mer som en stor family, lite mer IBF Borlänge. Ett lag värt att älska, come on vi är trots allt bästa laget baby'es /fjekO

Vad skulle man göra utan msn?

Sitter ganska ofta här framför datorn å skrattar ;-)

Carlsson



/fjekO


Till tjejen som lyser upp livet..

Therese Haga, jag saknar dig så sjukt mycket. Du är verkligen allt.. Jag älskar dig gumman!


Söndag baby, söndag!! /fjekO

3saker:

Jag bestämmt mig för
1. Jag ska färga å klippa mig håret, så snart som möjligt. (Vilken färg?)
2. Pierca mig, men vart?!
3. Aldrig mer bli sjukt.

Haha jag orkar inte med mitt tråkiga gamla jag. Men jag är iallafall så gott som frisk nu! :-D /fjekO

Fortfranade sjuk!

Yes, hade feber imorse igen så sket i skolan.. Saknar Therese å Marcus sjukt mycket! ´:-( Men de blir bättre uppdatering när jag blivit 100%-ig! Pussss /fjekO

Sjuk..

Därför kommer jag inte uppdatera mer idag. Vi hörs så fort jag blir frisk baby's /fjekO


fjeko - som liten..





Jag var mer eller mindre galen i allt som hade en motor.
Jag älskade grävmaskiner, traktorer, motorcyklar å liknande.. Bara att få sitta å titta på pappa när han skruvade eller fixade med bilen eller så, kunde göra hela min dag.

Jag var pappas lilla flicka, jämt!
När pappa kom hem från jobbet å jag var sisådär 10månader å hoppade i en "hoppgunga" så hoppade jag så mycket så flera gånger så var jag påväg att ramla ur, jag skrattade å log så mamma å pappa trodde att jag skulle tappa andan. Varje gång jag fick sitta på pappas axlar (vilket var bland de bästa som fanns) bet jag honom i håret å log. När jag skulle sova middag så sov jag på pappas mage. Det ända som fanns i mitt huvud i stort sätt var pappa, pappa å pappa. Jag såg verkligen upp till honom å de gör jag än.

Jag har alltid varit busig
Det har varit något som alltid funnits i mig.. Jag drog katterna vi hade i svansen, klättrade på lådorna i köket fast mamma sa att jag inte fick göra de, stängde in mamma i matkällaren å skratta, rymde hemifrån, bajsade å plockade blommor på grannens tomt, blockade blommor å försökte sälja dom, kastade sten på bilar som åkte förbi, klättrade i träd så högt så jag inte ens vågade klättra ner, hade picnic på grannens uteplats, stod uppe på järnvägs räslet fast de var de absolut dummaste jag någonsin kunde göra sa mamma, eldade gräs.. Ha-ha de finns sjukt mycket mer jag gjorde när jag var liten.. Men det, tar vi någon annan dag.

Hallowen, bus eller godis?
Det var något jag gick varje år med min syster, Therese å Emelie. Ett år minns jag när vi gick till en tant som vi kallade "surtanten" å knackade på å sa "bus eller godis?" när hon då svara att hon inte hade nå godis sa jag: då får du ta bus då din suriga tant. Hon tittade bara konstigt på mig å svara: ja, men vad ska ni hitta på för bus då? Jag gick å hämtade en lerklump å kastade den på henne.. Sen dess kan man verkligen kalla "surtanten" för "surtanten" hon är sjukt surig.. Man kan ju undra varför?

Jag var blondare än blondast.
Tro de eller ej men jag var så gott som vithårig, å allt hår var lockigt, så lockigt att de stod rakt upp.. Men tiden gick å mitt hår vart bara mörkare å mörkare. Men nu, är de ju blont igen ;-)



Jag var inte rädd för något när jag var liten..
Ha-ha nej! Tex när jag å min familj var på Kolmården (stavning?) så fanns de en hårig spindel där i en bur som de stod att man endast fick klappa på bak benen för annars kunde den hugga, tror ni jag brydde mig? Ha-ha såklart inte. Jag klappade den över huvudet, på ryggen, hårt som bara den, den där stackars spindeln la sig ner på mage med benen spretandes åt alla olika håll, tro de eller ej, men den högg mig inte, konstigt nog...

Jag var sågott som häst-tokig.
Det har verkligen gått över, som tur är! Så fort jag såg en häst frågade jag om jag fick klappa å vad den hette.. Redan som 5/6åring började jag rida på rid-skola å 1-2år innan de hade jag vart å tittat när min syster red en gång i veckan å på hästarna i hagen utanför oss. När jag gick i 2:an lurade min syster mig att hon hade fått en häst som stod i en hage inte alls långt bort från där vi bor, jag velade självklart se hästen så vi gick dit.. Hon lurade mig även att testa rida, vilket jag även självklart gjorde. När hon hade kastat upp mig på hästryggen, där de inte fanns någon sadel eller något att hålla sig i förutom manen då slog hon till hästen på rumpan så den sprang iväg i full galopp, jag ramlade av efter en kanske 50m då min syster skratta å jag grät eftersom jag hade slagit i nacken i en sten, tur jag har att jag inte gjorde illa mig mer än vad jag gjorde eftersom jag inte hade hjälm eller någonting på mig.. Men en bra ryttare ska ha ramlat av minst 100gånger å jag har gjort det 54, så jag var på god väg.

Jag gjorde allt min syster sa.
Som ni kanske uppfattade i "rubriken" innan så gjorde jag de mesta, tex som att ställa mig i en myrstack å stå kvar där för hon sa att de var bra för hjärtat. Jag vet inte allt hon lurade i mig å de är väl väldigt bra egentligen..

Jag förstod inte meningen med tandläkarn..
Varför skulle man sitta där å gapa tänkte jag varje gång jag var där, sedan fick man ett klistermärke å gå därifrån. Så en gång när jag var hos tandläkaren så testade jag å stänga munnen när han hade handen i min mun, jag bet faktist den där stackars tandläkaren så hårt i fingret så han började blöda å den gången fick inte Sanna något klistermärke å varför förstod jag självklart inte.

Sist men inte minst,
Jag var sjukt rädd för min mormor.
Jag har inte en aning varför men jag tyckte hon var så stor å läskig.. Flera gånger när jag var där gick jag å la mig vid 7 bara för att slippa se henne, snällt barnbarn jag var!? Såklart.

Allt för denna gång.. /fjekO


Jag funderar..

Vad funderar jag på? Jo, att färga håret.. Ha-ha! Nyhet va? Men hårfärgen jag har nu gillar jag inte alls.. Så funderar på att göra det ljusare :-) vi får se. /fjekO

Nu ska ni få veta mer om mig..

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?- 91 tror jag..
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 1
Vad tycker du om kärlek? - suveränt
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - ja :-(
Har du svårt för att bli kär? – aa
När kysste/hånglade du med någon sist? - typ söndags?
Ångrar du det? ångrar inget med han
Är du singel? nä
När fick du senast en komplimang? – idag..
Har du hånglat med någon av samma kön? – hah ja!
Isf vem? - Ohherregud va pinsamt.. Sumitra, Felicia, Tia å Therese. Tror inte de är någon mer.. ;$
Det bästa som har hänt dig år 09?- Sommarlovet. Marcus, å alla andra minnen me kompisarna.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - mh
Hånglat med nån riktigt ful: - skoja inte
Hånglat med fler än 50 pers: - hhiihi ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - mh...
Hånglat med fler än 10 per på en kväll? - ja..
Gjort något riktigt dumt? – ja
Gjort något du verkligen ångrar? - de har väl alla?
Varit nykter på nyårsafton? – jag är nykterist.
Åkt ambulans? - mh
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nä
Fått din mamma att gråta? – mh..
Slagit ner någon? – nä
Skämts över dina föräldrar? – ja
Skämts över dig själv? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? – alla gånger 
Tar du droger? - nä
Dricker du? -nä
Vilka kläder sover du i? T-shirt å trosor
Vad hatar du verkligen? när allt är dåligt
Varit kär? – är*
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? – bara vart kär en gång å han är jag tillsammans med så nej.
Är du ensam nu? - hemma? ja
Vill du gifta dig? - jag är gift
Vill du ha barn? - ja, NU!


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - förutom jag, Therese.
Såg dig gråta? - Therese
Fick dig att gråta? - tänker jag inte skriva, nej
Du delade en cigg med? - bra fråga
Du gick på bio med? - Therese å Fredrik
Skällde på dig? - Camilla i thinks

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - nä
Köpt någonting? - glass
Sjungit? haha ja
Saknat någon? alla 48timmar

/fjekO

fjekO - berättar sanningar!


Här har ni äntligen en liten bild på min Mr x. Vilket jag har lovat länge att ni ska få en bild på, och ni fick den just nu bara för vi har vart tillsammans 1månad idag. Och jag kommer inte kunna träffa honom idag för han är sjuk, krya på dig hjärtat.


Jag älskar dig. /fjekO



Fyfan va vidrigt..



Du har väl inte missat att äta frukost idag va? /fjekO


Godmorgon söndag!

Har ingenting att skriva om alls.. Sorry /fjekO


Fredagskvällen


Så här såg flekO&fjekO ut igår, hel lyckad kväll med massa flickor å pojkar. Okej, vissa undantag finns de verkligen. /fjekO


Vad ska man säga? Underbart Brage!


Jag kan då lova att jag ska å titta på Brage-Hammarby vilken upplevelse. Härligt Brage!! /fjekO

IBF Borlänge


Lite bättre, lite snyggare, lite dampigare, lite mer som en stor family, lite mer IBF Borlänge. /fjekO


Fredag

Den blir helt klart att tillbringa med flekO, Felicia, Alida å Carlsson? Det är bara å ringa om du vill träffas.



fast tyvärr blir inte sanna med... Gumman, jag älskar dig vad som än händer. /fjekO

Fritidsgården..

Sitter här helt ensam å övergiven vid datorn på löket.. Mitt innebandylag har match mot p96 sen. Vilka tror ni vinner F95 (!!) eller P96? /fjekO

FjekO - svarar på tal!


fjekO - svarar på tal: Okej bloggläsare. Jag förstår att ni inte trodde de om mig, för de gjorde jag inte själv heller från första början heller.. Men ja, jag skrev faktist komfirmation å jag ska komfirmera mig, ja! Tro det eller ej men de är faktist så. Jag, Therese å Felicia kommer få de riktigt skoj tror jag. Vi hade de idag så, come on man lever bara en gång. PLUS man får vin? Ha-ha jag skoja.


Kan ni tänka mig att jag ska ha en sån där dräckt på mig i sommar inför en massa folk? Det kan då inte jag.. /fjeko


Onsdag

Hej alla sötnosar! Jag ska faktist inte skriva så jätte långt just nu för jag måste plugga å duscha sen..

Skolan, var helt som vanligt.. Boring å dampig. fjekO&flekO hade inte vattenkrig på fysiken! Efter skolan åkte jag Älsklingen, Fredrik å Therese hem till Therese å typ tittade på Aladin ( -.- ) Sen fick jag å Therese skjuts in till stan där vi mötte Felicia för vi skulle på komfirmation. Vilket faktist var bättre ön vad jag hade förväntat mig, dom två blondinerna å Andersérs gjorde en bra sak av de tråkiga. Sen höll jag å Therese på att bränna upp hela kyrkan också. Men de ska vi inte tala om! Ha-ha. /fjekO


Jag måste bara skriva..


sjukt nya bilder, vad kan dom var ifrån? Sommaren 08 skulle jag kunna tippa på..


Du å jag Putte har delat många skratt tillsammans kan man säga.. Stockholm, Falun, BMX cykling, kupolen, sova över, matlagning, bakning, åkt buss, bio, bowling, tältning å allt annat. Vi har gått igenom mycket saker också, men hand i hand klarade vi även de gumman. Jag saknar dig, vi hade alltid så roligt. Nu är även du Putte 14år gammal. Dock kanske du snart växt ifrån smeknamnet "Putte" (?) Men jag hoppas du haft en kanon dag å jag lovar att du ska få en present senare.


Bra tag sen va? Närmare sagt 1år. /fjekO

P A U S

Förlåt.. Men jag behöver de verkligen just nu. Är tillbaka om några dagar, får hoppas imorgon eller på onsdag. Eller vad säger ni? Jaja..

fan, du tänker väl inte lämna mig här när jag är knäsvag å kär?

Underbar röst? -skoja inte.
/fjekO


fjekO - har en åsikt!

Ännu en gång..


stoopp!! var ju verkligen de rätta ordet. Fick nyss en kommentar med en länkning till en blogg. Jag reagerade stenhårt på att de stod "fleko" å började läsa hela inlägget. "Borlänge börjas ta över av alla 96pjs å även fåtal 95or, krilllebooi, simon, chris och flekO......." är de jag som missat något eller? har therese börjat med snoddar? ha-ha. de kan jag aldrig tänka mig, eller jag vet de. Så vafan snackar du för skit snack "sanningenomborlange".. så de är fan du som ska säga "stoopp!!" till dig själv å se till att ta reda på mer fakta innan du skriver något. tycker synd om patetiska människor som har för lite å skriva om så dom måste ljuga till. Men allt jag säger är de sista therese skulle bli är PJ, jag är 100 på det. Vem är de egentligen som har den här bloggen? Inte ens våga stå för vem som äger den är sjukt mooget. Ha-ha, stackars liten. 
Så vad säger ni bloggläsare, är therese (www.jagelskarfotboll.blogg.se) PJ? ABSOLUT INTE. /fjekO

RSS 2.0