GODNATT

Nu har jag nyss kommit hem från gymmet ungefär. Ska ta mig något och äta och sen lägga mig. Godnatt hönni

GYMMA

Nu ska jag ta och pallra mig iväg till först kupolen med Mattsson en snabbis sedan ska jag till gymmet och träna. Vi får höras ikväll!

TÅRARNA SPRUTAR..

Är de bara jag som gråter när jag ser detta?


TISDAG

Hej på er.

Idag mår jag bättre, eller ja. Så att säga. Nu ska jag börja blogga normalt igen. Och försöka hålla detta denna gång.

Idag så har jag vart på intervjuer med skolverket, de gick bara bra tycker jag. Förut att jag är så otroligt dålig på att hålla mig för skratt, pinsamt ju.. Ska försöka bättra mig när de gäller den saken. Hehe.

Jag har vart på 1lektion idag, känns inte så lyckat. Har massor utav saker jag måste göra i skolan också, hur mycket som helst jag har i läxa och grejer.


PRIVAT LIVET..

Mitt privat liv är lite som en tvättlina just nu. Inte många som vet vad jag menar.. Men strunt samma. Jag har sjukt mycket att tänka på nu hur som helst. Jag behöver en paus från detta. Så jag tänkte höra av mig imorgon(?) eller senast i övermorgon.

Då tänkte jag ha en frågestund bland annat. Eller ja.. Lite längre fram sen. Vi hörs senare, ha de kanon så länge!


SNABBA CASH

Nu blir de att se på film & tjocka sig med världens bästa syster. Efter en lång och välbehövlig dusch. Sen hoppas jag till sängs. Godnatt hönni!

IGÅR KVÄLL

Igår så hann jag inte uppdatera innan jag drog hemifrån. Vart lite sådär snabbt påtänkt att Marcus & Andreas skulle hämta upp mig. Vi gjorde lite ärenden sedan åkte vi ut till Torsång. Och de kunde jag inte skriva här eftersom han som jag skulle överraska läser min blogg ;) Kvällen vart iallafall lyckad!

Jag lägger upp bild imorgon kanske, har nämligen bara en.. Men den kommer imorgon.

HAR JÄTTE BRÅTTOM..

Uppdaterar när jag kommer hem. Det lovar jag!

LÖRDAG

Oj oj oj, vilken uppdatering de vart idag. Nästa så man ramlar baklänges när man ser att de bara kryllar av nya inlägg.. Fast ne.

Jag har inte haft något vettigt alls att berätta idag, för jag har bara sovit hela dagen. Kanske skulle gjort ett inlägg "Hej. Idag har jag sovit hela dagen, hejdå." Ganska intressant va? Eller inte.. Hur som helst så skriver jag iallafall, varför jag skriver vet jag inte. För egentligen har jag ingenting att skriva om, fortfarande.

Men bra nu vet ni att jag lever och allt sånt där.


HEMMA FRÅN SKOLA&GYM

Jag kom precis hem som sagt från gymmet dit jag tog bussen direkt efter skolan. Jag hade sån otroligt träningsvärk idag så de kändes jobbigt att gå upp och ner för trapporna i skolan. Men jag ska fortsätta och ligga i tänker jag. Och eftersom jag knappast kommer åka till gymmet imorgon så passade jag på att göra de idag.

Känns så otroligt bra att vara igång igen. Kan inte beskriva det. Nu gäller de bara att jag håller detta också.. Men de gör jag. Ska försöka få med mig någon av mina kompisar att börja också.

Nu ska jag ta mig en snabb dusch sedan ska jag till kupolen med syrran en sväng. Jag har inte en aning om vad jag gör ikväll. Har ni några förslag så hör av er.

PÅ VÄG TILL SKOLAN

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag försov mig idag så jag vaknade 10 i 7.. Börjar redan försova mig, de är bra. Jag hör av mig sen när jag slutat. Puss på er och ha en bra skoldag ;)

SKRIVIT AUTOGRAF IDAG..

Haha, när jag skulle gå och handla på Konsum (som var stängt) medans syrran solade efter gymmet så kom de 2st killar fram i typ 7-8års åldern. En av killarna sa "- Hej. Jag känner igen dig. Du var med på tv häromdagen va?"
Jag svarade "-Med på tv? Njeah. Nej de va jag nog inte. Inte va jag vet iallafall?" Han "Jo jag är helt säker på att du var med. Du spelade fotboll med landslaget. Kan inte du skriva din autograf på min och min kompis arm?"

Haha jag spelade med att jag spelade i landslaget. Inte varje dag någon tror de ;) Och sen sa dom "Kan inte du ha privat träningar med oss? Jag menar. Lära oss hur du gör när du gör dina inlägg och så.." Jag svarade lite sådär halft osäkert " Hm, jag vet inte. Jag tränar jätte mycket själv. Men kan ju försöka klämma in de någon gång"

Haha dom trodde verkligen att jag spelade i landslaget och allt sånt där..!! En av killarna frågade till och med vart jag gymmade för dom velade också börja göra det. Dom var så himla gulliga.

Dom trodde nog att jag spelade i landslaget för att jag hade denna tröja på mig:


Haha nu ska jag hoppa in i duschen sedan gå och lägga mig och läsa en bok jag lånade på bibloteket igår. Fråga mig inte varför, jag hatar egentligen böcker.. haha

PÅ GYMMET

Mobilblogg. Jag har precis gymmat klart och jag känner mig redan som en ny människa. Jag körde ben och lite armar idag. Sedan sprang jag på banden i 15min också, sjukt skönt det känns att vara igång igen.

GYM

Nu ska jag ta och gå tillbaka till mina vanliga "rutiner" och pallra mig till gymmet. Väntar bara på att syrran ska komma hem och hämta mig. Sen åker jag till gymmet. Ska bli sjukt skönt att börja igen så jag kan bli bra i knäna någon gång.


Vi hörs när jag gymmat klart.

BEN & JERRY'S

Hejsan hoppsan! Jag kom precis hem från skolan. Slutade halv 4 idag och min buss gick kl 4 så fick sitta och vänta.. Hur som helst så gick väl skolan sådär idag. Men jag överlever för de, får vi ju hoppas ;)

Nu sitter jag här och käkar ben & jerrys. Så otroligt gott! Synd att de är så himla mättsamt bara..

Måste bara säga världens näst godaste glass. Den godaste glassen jag någonsin ätit den åt jag i italien typ så gott som varje dag. Det var hallon-glass och i italien är de ingen fejk glass utan där är de riktig "hemmagjord" glass. Jag var helt kär i den..

21:47

Nu sitter jag och min huvudvärk här och är jätte trötta. Jag funderar på om jag håller på att bli sjuk, känns som om jag har feber också. Hm, inte bra.

Hoppas på att jag känner mig bättre imorgon. Vägrar bli sjuk till helgen. Vi hörs imorgon. Ja jag ska skärpa mig med uppdateringen, lovar :)

IDAG

Har jag vart i skolan som vanligt. Kändes riktigt underbart att höra så pass många säga "Grattis Sanna!" & "Fan va grym du är Sanna" osv osv..

Efter skolan följde jag med Felicia till stan först en sväng och sedan till kupolen. Lite bilder från idag:


Såhär såg jag ut idag, inte så märkvärdigt..


SLITEN..

Vet ni hur trött och slut jag är? Helt otroligt. Jag har gått 2dagar i skolan och är redan helt död. Hm, känns som om detta kommer bli ett lyckat år.. Jaja. Jag tänkte faktist gå och lägga mig snart. Eller ja först och främst skulle jag få besök. Sen ska jag lägga mig.

Ps. Grattis syrran till körkortet!! (Hehe, även hon klarade de. Tror vi hade tur idag!)

NU NI..

Jag sa igår att jag hade "en stor sak framför mig idag" nu tänkte jag berätta va de var. Jag hade uppskrivningen. Och vet ni vad? Jag klarade den! :D :D Känns som en otroligt lättnad, känner bara för att bränna upp dom där böckerna. Men de är verkligen värt all tid jag lagt ner. Jag är så otroligt glad, helt sjukt!!

NATTI NATTI

Nu ska jag faktist ta och lägga mig. Är helt slut.. Ska ju även upp tidigt imorgon och imorgon har jag en stor sak som står på spel.. Vad de är berättar jag när jag kommer hem imorgon. Så nu har ni något och tänka på ;)

Godnatt!


första skoldagen..

- Okej. Jag ska inte börja med att klaga. För vårt schema var helt okej, klassen var saknad efter sommarlovet & vi gick 1½timme i skolan idag. Kändes konstigt att vara tillbaka, kändes konstigt att vara äldst. Jaja, nog pratat om himlen nu.


UPDATE

Som ni ser har jag gjort om här i bloggen en hel del.. Jag är inte fullt nöjd ännu. Men mina ögon och mitt huvud säger att nu är de dags att lägga sig.

före:


efter:


Vad tycker ni? Var den första eller den andra bäst? Dock är jag inte helt klar än.

Hur som helst. Godnatt

SÖNDAG

Jag och mina tjejer om några år..


Söndag. Skolan börjar imorgon.  Har bestämt mig för att ta tag i skolan ordentligt nu, ska höja betygen så min mor&far blir paffa till jul. (kommer förmodligen ångra så in i bomben att jag skrev de där om kanske 2veckor..) Jag har inte gått av gården på hela dagen idag. känns, konstigt, skönt och samtidigt avslappnande. Mitt knä värker och jag är helt slut. Jag måste skaffa mig ett gymkort i veckan och börja träna igen. Har ångest över att jag inte rört på mig på en vecka nu.

Nu ska jag kolla på film med min mamma och syster, sen ska jag plugga körkort, i massor. Puss!

bloggar ikväll..

nu idag har jag lovat pappa att hjälpa honom att bygga altanen. vi har nämligen en deal jag och han.. hörs ikväll alltså!

hehe shue

ikväll ska jag ut på äventyr.. hihi!!

remember me

nu ska jag ta och hoppa till sängs och slå på en film. blir tidig läggdax idag, men jag ska säga er att smärtan i mitt knä är inte och leka med? känner just nu för att springa omkring som en tok och bara skrika samtidigt som jag bara vill sitta still och gråta, förstår ni smärtan då eller? knappast..


lång dusch

nu ska jag ta mig en lång dusch, har setat här och haft en anisktsmask på också, ikväll orkar jag inte göra någonting alls. ska bli skönt och bara va hemma och tänka lite... plus att mitt knä gör förbannat jävla ont.. vi hörs snart!


vart på behandling..

det gick både bra och dåligt. jag har iallafall mätt knät och man ska ligga ungefär vid 4 eller under och jag låg mellan 18-24 så jag har en inflamation i slämsäckarna (med andra ord, slämsäcksinflamation) så jag fick laser benhandling och hoppas på att jag blir bra så snart som möjligt!! mitt knä är just nu.... stort. hehe.

hur som helst så hoppades jag på att jag är på fötterna så snart som möjligt, igen :)

sammanfattning sommar 2010 del 2



peace&love, fick mycket mycket mer bilder därifrån men.. det fick bli dessa

nöjda flickor, haha

midsommar


bada

alla max besök, här hade felicia köpt sig lotter för hon hade fått för sig att hon hade tur.. men vann inte en enda krona!


hehe cyklat..

vart på en hel del äventyrs-shoppingar med pottis


och alla grillkvällar med världens bästa tjejer.

osvosv, jag vill bara tacka alla som har vart med och gjort min sommar så otroligt underbar. ni vet själva vilka ni är, den har verkligen vart helt felfri. eller ja nätan iallafall.. och jag är så sjukt tacksam för att jag har er världens bästa flickor och pojkar. ni är bäst, underbara och helt enkelt mina änglar. utan er skulle sommaren inte vart såhär bra, och de vill jag att ni ska veta om! så tusen tack och hundra gånger om för de. och jag hoppas även att hösten & vintern kommer bli lika bra, trots allt..


sammanfattning sommar 2010


näst sista dagen med klassen i långsjön

turkiet


åkte båt med filip, filip, jonte, anton, johan & felicia

classic car week, rättvik



dalecarlia, fråga mig inte vad jag gör på sista bilden..

jag och sara drog på coz dalecalia veckan på fredagen, dock drog vi därifrån efter 1½timme..


campingen i kalmar..


pigga & glada tjejer i kalmar

på kalmar cup, skolan där vi bodde på.

det kommer en "sammanfattning sommaren 2010 del 2" ikväll! :)

vaken!!

jag somnade ganska sent igår, hade massor med saker i huvudet som var svåra och släppa... men när jag väl somnade drömde jag en riktigt sjuk dröm. nu ska jag ta mig en lång dusch. kan vara välbehövligt känns de som. sen ska jag kolla vad kylskåpet har att erbjuda.


hammabry-brage

ikväll blir de en tjejkväll vid vallen, ska bli mysigt faktist. blir jag felicia sara therese denice och jonna :)

nyvaken

nu har jag och denice vaknat och nu sitter vi och kollar på tv. ska nog snart ta och klä på mig och så. men vi får se va kvällen har att erbjuda. blir nog bara att ta de lugnt vilket fall som helst. vaknade inatt utav att jag var helt skakis och yr. skit läskigt, kunde knappt stå upp..

denice sover här


kupolen


Teori -check

Jag har precis gjort klart teorin 100%, sjukt skönt. Snart så snart kan jag säga det! Jag längtar så sjukt mycket. Nu sitter jag och väntar på Therese rom ska köra klart vilket är om typ 1timme, så känns ganska segt och sitta här på en stol, men sitter ute och tar de lugnt. Ganska skönt än då! :)

Påväg till körskolan

Nu sitter jag och Therese i bilen påväg till körskolan i Ludvika. Känns inte så kul att man måste sitta inne i finvädret, menmen såna smällar man får lov att ta. Hör av mig sen! :)

inte på humör..

jag vet inte. men jag känner mig allmänt deppig, typ som om jag samtidigt bara vill sitta i ett hön och gråta och samtidigt vill jag slå sönder något.. helt sjukt.

söndag..

jag vaknade vid halv 11 då jag gick ut i solstolen och har legat där till ungefär 2. har verkligen tankat i mig vatten också. har snart match så. en bild på en helt natrulig sanna. har inte fixat mig alls idag, såhär ser jag ut då!


Mobilinlägg..

Jag kom precis hem ifrån en kväll med tjejerna i säter. Jag är trött, sliten och mår inge vidare bra. Men de är alltid trevligt att komma hem sån här tid på dygnet.. godnatt på er!

senaste händelsern:


kavaj



jag vill ha en ny kavaj, men vilken? hjälp mig!

15:45

Hejsan hoppsan!

Jag vart väckt kvart över elva då jag tog på mig mina spring kläder och sprang ca 5-6km kändes jätte bra! dock måste jag ha nya skor... sedan dess har jag hjälp min mor och far ute. haha, jag grävde upp alla mammas blommor och lyfte dom och hon planterade. sedan hade vi lite vattenkrig också :) och nu kom jag precis ut från duschen!

the last song

jag känner för att titta på en stor bölar film, så de fick bli the last song för 3dje gången på 2 veckor.. men jag verkligen älskar filmen och de är en sån film man kan kolla på hur många gånger som helst och den är fortfarande bra!


22:25

jag kom precis hem från felicia. där jag vart idag med putte och henne.. vart aldrig någe kupolen idag, eller jag åkte dit en snabbis och kikade på ett par springskor men de var inget som lockade plus att idag var jag alldeles för lat för att testa.. så får bli någon annan dag, hehe.

sen gick jag till gylle från kupolen, lägg märke till gick! och vi har typ tagit de lugnt hela dagen, jätte skön fredag faktist. har ni haft någon otur idag? inte jag, jag hittade nyss en 500hundring under min säng, hihi..

just nu / 12:33


idag är de första gången jag plattar håret efter 2veckors uppehåll. duktig jag är va? :D

fredag den 13onde

om någon har missat de så är så är den fredag den 13onde idag.

dagens planer är att jag ska till kupolen, med felicia & putte. måste ha nya träningstights, sportbh & springskor. får väl se vad de finns att välja bland..

dagen har redan börjat med massor med tur. eftersom jag blivit getingstucken typ mellan ögonen haha ja de är sant. så är jag alldeles uppsvullen på högra sidan av nästan. skit snyggt :thumbup:

bloggsvar.se fråga:


Jag fick en fråga på bloggsvar.se där en undrade vad jag använde för schampoo och balsam. Detta använder jag och kan verkligen tipsa er om det, de är super bra! + att jag gör inpackning ungefär 1gång i veckan också.

det börjar ta sig.

för er som inte förstår detta så är detta "övnings prov" inför uppskrivningen. och är alltså inte dom här "testproven" jag pratat om förut..


fotbollsträning

jag hör av mig när jag kommer hem! :) hehe nödvändigt inlägg..


springtur nu


hoppas ni inte avlider utav att se mig i sportbh förresten..

körning - check

nu är jag helt klar  med körningen. super skönt!!!


kanon

min förmiddag har jag tillbringat i ludvika. va 2poäng från att vara helt klar med teorin.. jaja, har bara ett "testprov" kvar nu på teorin. sedan är de bara provet som återstår. imorgon kör jag mina sista körlektioner, snaaaaart!

fick skynda från ludvika hem en snabbis till samling och sedan match 3-1 och vi är vidare i dd-cupen. så välbehövligt om ni frågar mig. allt känns typ som om de är för bra för att vara sant just nu..


bättre humör

idag är leendet på plats någorlunda iallafall eftersom jag är riktigt nöjd med min insatts idag. jag körde 2st 40mins lektioner idag, 2st återstår. jag klarade 4st "provtester" 2st avklarade pluppar och 2st återstår. jag är som sagt nöjd. eftersom igår när jag gick hem hade jag klarat 0 "provtester" och hade 0 pluppar och kört 1st lektion och 1 lektion på banan.. ska dit imorgon igen och jag har bestämt mig för att jag ska fixa testerna då och boka körningar.snart så snart kan jag säga "jag klarade teoriprovet". snart så snart kan jag fälla gläjetårar och skrika och hoppa. snart så snart kan jag glida omkring i en volvo. snart så snart kan en av mina barndomsdrömmar gått i uppfylldelse och snart så snart är jag en av dom lyckligaste i världen.. men inte ännu....

beklagar..

hej hallå. jag måste säga att jag tyvärr inte har tid att blogga idag och imorgon och kanske onsdag. jag måste kötta sönder hjärnan med onördig trafikinformation som dom sedan krånglar till på frågorna osv så de känns onördigt ändåså. men jaja, jag ska ta de där förbannade kortet har jag bestämt mig för! varse sig de tar 4månader eller inte. jag ska ta det! jag sitter just nu och tröstar mig med en kalle sprätt som min omtänksamma mamma hade inhandlat åt mig :D




finn förändringar



allt är så... komplicerat


plugg

jag har inte tid att blogga idag. jag måste plugga eftersom jag ska gå moppekursen imorgon och på tisdag. och jag måste läsa klart böckerna... så kommer troligen inte hinna blogga. bra då vet ni! hej

Svar på en kommentar:

emma: Omöjligt att du väger för mkt, du är jättesmal ju! :)

svar: haha tack emma! men sanningen är att jag inte är smal, inte ens lite.. jag vill tyvärr inte säga vad jag väger. men jag väger för mycket de gör jag. titta på den här bilden. jag är inte smal.. och sådär säger jag inte bara för att, utan för att jag fakgtist inte är de


lördagskväll

nu sitter jag och pappa och tittar på tv med en varsin dator i knät och jag käkar ben och jerrys medans han äter big pack. hehehhe, awesome lördagskväll :)


ut och röra på sig

jag klarar inte av att inte röra på mig. får... panik? så nu tar jag mig en spring tur runt byn osv. hörs sen :)


kupolen nu


godmorgon!

(fast egentligen vaknade jag för 4timmar sen..)


bloggsvar.se fråga:

"kan inte du berätta om dig själv? berätta sånt som man inte vet om dig? kram"

Svar: Jag heter Sanna Maria Ulin Barrsäter bor i lilla staden gud glömde, Borlänge. Jag är "nyfyllda" 15år..

Jag bor på landet i ett litet hus med min mamma pappa syster och mina 3katter. Vårt hus ser förtillfället ut som "hej kom och hjälp mig" eftersom vi varken äger en trapp, altan, foder runt fönsterna, halva gården är uppgrävd och de ligger plankor osv över hela gården. Men annars är de helt okej. 

Jag har alltid vart med kille än tjej. Det första ordet jag lärde säga mig när jag kunde säga "R" var "traktor" men eftersom jag tyckte bokstaven r var så otroligt rolig och säga så sa jag "tratrrrrror" istället för traktor.

Jag älskar att ibland bara gå ut och gå och bara gå, gå och gå. Kolla på naturen, vara för mig själv. Tänka igenom saker och på mig själv.

När jag var liten va jag en riktigt skit unge, kissade i pappas sko, brände i stortsätt sönder hela handen, bet på precis allt, ägde varken tvspel eller en dator, ja med andra ord. Jag var inte så speciell, en unge i mängden.

Åren gick och jag började på en skola som verkligen låg på landet. Jag började spela fotboll och red på en ridskola. Sedan efter ett par år vart den skolan nerlagd och jag började då på Gylle och då hade jag börjat på innebandy också. Åren gick och jag fick lov att välja för tiden räckte inte till, hästarna stod först på listan. Och blablabla.

Jag har linser för jag ser dåligt, jag har dålig konditon trots att jag tränar mycket, jag har dåligt självförtroende (för de mesta), jag tänker ofta på döden, jag tror på spöken, jag letar efter en epa, jag har nästan mer killkompisar än tjejer, jag väger alldeles för mycket, jag är 163cm, jag är lat, jag fick lov att cykla med hjälm tills jag fyllde 14år och lite till, jag kan knappt göra en kullerbytta, jag är ovig, och jag hatar att klippa gräs. va ska jag berätta om mig själv? jag lever mitt liv så som jag vill leva de. jag är egentligen otroligt ointressant..


Grillning

med brudarna står på schemat ikväll!


träning

kom precis hem från en riktigt skön och bra träning. jag hade även mina nya fotbollsskor och dom sitter ju som om jag inte har några skor på fötterna. skönt!



update: detta inlägg skulle kommit upp igårkväll... men min blogg krånglar så mycket så de kom tygligen upp nu(!?) men som sagt. igårkväll skulle detta kommit upp.

nämen hallå

okej. jag måste säga att.. jag har ingen inspartion för bloggning alls. jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte va jag ska ta kort på osv osv. så hjälp mig och berätta? vad är de som är kul att läsa, tycker just du? vad vill just du att jag ska skriva om? skulle underlätta om jag fick hjälp.

b&j


torsdag

godmorgon hönni. vet ni? jag vaknade kvart över 6 idag!! :o sen när solen gick upp vid kvart över 9 så gick jag ut och solade. kom precis in.

jag har snart träning, äntligen! ska bli skönt att få springa och röra på sig igen. eller snart och snart om 4timmar. men de är ju ganska snart :D  

sängen

jag är fortfarande inte helt 100 efter rättviks resan.. hoppas på att jag hinner dit en sväng till innan veckan är över. hur som helst ska jag gå och lägga mig nu. vi hörs imorgon :)


Ut och gå..

Eftersom pappa har lovat mig att jag får träna imorgon tänkte jag gå ut på en långpromenad och se hur de känns med skallen. Hoppas på att jag inte känner någonting. hehe, men vi hörs när jag är hemma igen :)

rättviks bilderna




helt slut!

hej underbara ni! jag måste säga, de att jag har iallafall har haft de underbart borta i rättvik.

jag har så sjukt ont i magen, känner bara för att sova i min egna säng och att bara döö för en sekund eller två. jag lägger upp bilder och likande när jag orkar :)

På tåget..

Jag är nu påväg till Rättvik. Det var en idé jag och sanna kom på för ca 1 1/2timme sen.. Haha, så jag har sitter här på tåget själv och har läst ungefär 50 sidor körkort. Är framme om typ 10min. Vi får se hur bloggningen kommer vara, jag ska nämligen tälta där tills tisdag. Haha! Men ni får ha de bra och om inte annars hörs vi på tisdag :) puss

På kupolen

Just nu sitter jag och tjillar på en bänk och väntar på pappa. Lät inte allt för fel va? ;)

kupolen


1 augusti

jag har precis tagit mig upp ur sängen efter att ha läst lite i körkortsboken. jag måste även säga att jag inte har några bilder alls från midnattstravet i fredags. tror inte någon jag såg tog ett ända kort? jag hade med mig kameran men dock så hade jag sån tur att batteriet var slut.. så ni får klara er utan bilder från den kvällen, tyvärr. annars brukar jag vara bra på att fota såna där "galna" kvällar. hehe, men denna gång så vart de inte en ända som sagt, sorry! :)

knight and day



Igår när jag var på bio så såg jag "Knight and day" det är verkligen en film jag rekomenderar. Den va riktigt bra!

RSS 2.0