Lämnar in mobilen

Idag före träningen, hinner inte uppdatera mer idag.. Förlåt ♥ /fjekO

Inlägget raderat..


Å självklart för att jag älskar Denice så otroligt mycket!! /fjekO

Svar på yttligare en fråga!


Svar till "anonym": Jag har faktist inte "planerat" de eftersom jag så otroligt lite tid till datorn nu förtiden.. Men självklart skulle de vara sjukt roligt å så, liksom såklart man vill bli den första stora bloggaren i stora staden Borlänge? Haha vilken dröm de skulle vart! ;-) Nej men jag satsar inte på de i nuläget, man kanske ädrar mig senare de får vi se då. /fjekO

Fortfarande gråhårig? ..

Förra veckan skrev jag ett inlägg om att jag va gråhårig, är jag de forfarande?

Självklart inte! Tror ni jag skulle stått ut en längre tid med de eller? Never.

Blond ska de helt klart vara, eller funderar lite på brunett faktist. Vad säger nì? så länge jag inte är gråhårig så är jag nöjd iallafall.. /fjekO


Som dom flesta ser..

Så har jag lagt till å fixat lite smådetaljer i menyn..
/fjekO


Visste ni att..


Jag har ett stort ärr på mitt knä, för förra sommaren den 1Augusti så kom detta fina sår till:    
Å de var skapligt djupt å behövdes sys egentlingen om jag hade åkt in med de på kvällen som Hanna Mattsson sa.. Men jag var 100% säker på att de inte var djupt alls, men de var de tydligen å bara för jag inte gjorde som Hanna sa kommer jag ha ha ett riktigt stiligt ä-r där resten av mitt liv. De är något ni inte visste om mig va? ;-) /fjekO

Hahah sötnos!

Mattsson visade detta söta klipp för mig å jag dör:


/fjekO

Lunchen

Yes, slutade kvart i 1 idag.. Åkte å handla med mamma detta lever jag på idag:


Puss på er älsklingar, vi hlrs abra jag ätit :* /fjekO


Godnatt!

Jag går å lägger mig nu med min älskade feber!


Vädigt söt bild, tänkte bara upplysa er om att jag inte har nå ont i ryggen alls sen felicia körde på mig igår, inte de minsta.... nu ljög jag! /fjekO

Dagens inplusköp:

Jag vet inte men jag gillar den.. 300kr på HM! :*

 
/fjekO


Jag är tillbaka nu!


Jag uppdaterar såfort jag duschat. /fjekO


Lördag

Har ni något tips vad man kan hitta på idag kanske? /fjekO

Man hinner med mycket på 3timmar!

  • Cykla i 42minuter på en cykel
  • Skrika för man tror de kommer en våldtäcksman som sedan är en kille (som spelar i IBF) som cyklar förbi oss när vi lagt oss på vägen å skrattar.
  • Kissat utomhus, inför en gubbe med hund som glodde en aning
  • Träffat lillebror
  • Blivit förföljda av två killar
  • Cyklat in i en buske å ramlat
  • Skrattat
  • Cyklat fel in i typ en skog
  • Frysit, om vi inte hade vantarna med oss hade vi fått lunginflamation
  • Tappat en vante
  • Sprungit på en åker för vi inte vågade cykla förbi en gubbe
  • Cyklat på stora vägen från jax till skräddarbacken
  • Pratat i telefon å smsat
  • Sprungit å gått
  • Dampat
  • Träffat Micha å Patrik?
  • Sett en sur pojke..
  • Vinkat åt alla som åkte förbi
  • Fått hjälp med att ha sönder en cykel
  • Väntat på bussen
  • Frågat busschaffören om jag fick ta med mig cykel in på bussen
  • Åkt buss med en cykel, efter mycket om å men.
  • Legat på rygg i golvet på bussen å skrattat
  • Lagat cykeln på en buss
  • Väntat på skjuts hem från stan i 20min
  • Åt pizza!

Jadu, där har ni min fredags kväll!! Snacka om att den slår coz från alla håll å kanter!! Men ni måste ju gissa vem jag tillbringa den med?


 Heheh, helt rätt! Therese/ziid/bengt såååklart! /fjekO


Therese <3333333


Hehe syns inte så jätte bra men, i know you love me!/fjekO


Fredag, va ska man göra?

Hej älskade bloggläsare!! Små shoppat lite behövliga saker idag. Hårspray å sånt.. Jag är sjukt trött efter veckan å känner att jag inte orkar göra någonting längre. Kankse blir att hitta på något senare med Therese å Felicia, men vad? Har du något förslag? Ring!!!




Svar till "Johan": Nej de gör jag inte.. Så come on boys ;-) /fjekO


Dålig uppdatering igen

Come one, jag hinner inte lika ofta längre.. Förlåt. Jag försöker verkligen! Men de känns just nu som jag inte orkar med någonting, är sjukt trött å slut i hela kroppen. Hade skolkagsmatcher igår, första vann vi med 2-1 mot Domnarvet å sista förlorade vi med 3(eller 4?)-0 mot Maser. Sen efter de åkte jag å träna innebandy! Idag skolan, snart träning igen. Jag orkar inte.. Ska nog beställa lite kläder nu! Skriver om de sen älsklingar. /fjekO

Svar på yttligare frågor!


Svar till "Felicia": Haha, jadu.. förstår att du fått lov att tänka ganska länge, för hos dig tar de tid ;-) skoja gumman! Nejdå, jag tror faktist du vart med nästan alla gånger jag gjort någon pinsamt. Men de pinsammaste jag någonsin gjort, hmm vart ska vi börja? Kan de vart igår, aa de jag kommer ni iallafall.


Efter träningen då hade vi omklädningsrummet "längst upp" (det med typ en triangel i.) aa, å sen hade p95orna de på andra sidan (men dom hade träning då). Så jag skulle gick igenom duscharna (hade dock bara handduk på mig) för att stänga dörren som är rött inringad, jag såg att de inte var någon där inne så jag tassar påväg till dörren då jag tittar in till vänster på toan där de står en aaaaas snygg kille å kissar jag skriker å gör världens u-sväng. Å självklart är de fler än bara han som ser mig! Jag verkligen skratta sönder å skämdes som jag vet inte vad.. De är nog bland de pinsamaste på länge iallafall.


Svar till "anonym": Jag vet faktist inte riktigt vad jag gillar för killar, men dom ska helst vara söta å inte snygga. För snygga killar är ingenting å ha. Jag går inte speciellt mycket efter utseéndet mest efter insidan, fast de är klart. Skulle aldrig falla för Göran Persson om man säger så, utseéndet är ett +!
Jag tycker du borde visa de eller säga de till honom, om du verkligen är säker. Om du inte vågar ta de face to face så varför inte SMS eller MSN? Eller något liknande? Det är alltid en början, för om du inte vågar säga något. Då kanske de aldrig blir något lycklig på de hela heller, eller hur? Kom igen tjejen, ta mod å våga! :-)


Svar till "Lisa": Ehm, nej du har egentligen ingenting med de å göra. Men eftersom jag lovat att svara ärligt på alla frågor så håller jag de å ja, jag är oskuld.


Svar till "Ebba": Det bror på om du menar "kända bloggar" eller typ "mina kompisar bloggar". Men alla mina kompisars bloggar är bra tycker jag, men även Paow's å massa fler är bra tycker jag..


Svar till "anonym": Ska jag vara riktigt ärlig så var de för att mina kompisar gjorde de.. :-)


Svar till "anonym": Jag har faktist ingen riktig förebild, men är de någon så är de självklart ziid, schkuggingliäes bästavänn!


Svar till "Putte": Haha jag är 14år å några månader typ.. Jag har hittills 76st å 146sidvisningar.


Svar till "Putte": Lättaste frågan har du ställt min vän! Det är självklart:


Amanda var det. Som piper i sina video inlägg, nej usch. Verkligen inget för mig!!

Dåså där har ni alla svar på frågorna, jag ska nu vara med therese som nyss kom hit! Puss på er sötisar. Fortsätt fråga, jag fortsätter svara!! /fjekO










GAAAAAAAAAAAH!!!

Jag blåste just håret å vet ni vad!!!!??? Jag hade silverschampoo idag för jag tycker mitt hår skiftar gult.. Så jag hade de i som vanligt 3-5min. MEN NU ÄR DE GRÅTT, JAG DÖR!! VISST DE KAN VARA FINT MED VITT/GRÅTT HÅR MEN INTE SÅHÄR!!!!!!!!!!!!!!! 


ser ni? :((((((((((((( ÅH! Någon som har något tips förutom att duscha typ 50gånger??! /fjekO 


Ojojoj!

Det är massor jag ska hinna med innan Therese kommer!

Duschat
Pluggat
Förberedelser inför imorgon
Ätit
Städat
Svar på frågor inlägg!
I medvärmeskyddet sedan blåsa håret och smörja in mig.

Allt detta ska jag hinna inom 30min! Men de är lugnt. Jag hinner de, titta in om 40min så har ni svaren på frågorna bejbs /fjekO

Rubrik...

Jadu, jag fortsätter å svarar på ALLA frågor bara jag duschat. Therese bejbi sover här inatt å vi har fotbolls match imorgon med skollaget, good luck kanske? :) haha. Jaja ska hoppa in i duschen nu, skriver sen. pusss älsklingar /fjekO

Svar på 4st frågor"

Några frågor fick jag trotts allt in å jag tänker inte sluta svara om de kommer in någon efter detta inlägg, så fortsätt fråga. Okej? :) Men jag svarar inte på alla nu utan tar några åt taget. (ursäkta dom dåliga frågebilderna)



Svar till "H.I": Jag försöker verkligen blogga minst en gång per dag. Men de är inte alltid jag hinner, för skolan går trotts allt före bloggen..
Förutom bloggen så är de självklart kompisar, shoppa å liknande :)


Svar till "anonym": Bästa tipset för en hemma kväll är helt klart en bra film med cola å något snacks till, eller datorn!
Att kissie egentligen är snäll, de är väl en hiss att hon inte beéter sig som i bloggen i verkligheten!


Svar till ännu en "anonym": Jag tror verkligen inte att jag kommer utveckla min blogg så mycket.. Visst skulle verkligen vilja de, men eftersom jag inte har tid idag så jag otroligt svårt att tro att jag har de om 1-2-3år? Men man ska aldrig säga aldrig, för jag har egentligen inte en aning!


Svar till "Gustav": Jadu "Gustav", du har nog ställt den svåraste frågan hittills. Men jag är snäll, omtänksam å galen (enligt mina kompisar) å de är väl ungefär så jag kan tänka mig att jag är.. Galen bror nog på att jag lyckas med kanske mycket tillexempel att läsa kartan fel på orienteringen så vi hamnade i Falun. Å liknande, men jag är mig själv å jag hoppas de räcker, för mer än så tänker jag inte vara! :-)

Jaja, detta får duga så länge. Måste plugga nu, svarar på dom andra imorgon, /fjekO

Ändrade planer!

Profilen inställd så därför pluggar jag nu istället. Jag svarar på frågorna när jag fått 10st eller fler! Pysssss /fjekO

Skolan!

Aa sitter i datasalen nu, har inte så mycket för mig.. Jag har profil efter skolan så kommer hem runt halv 5 så tror inte de blir så mycket bloggning idag eftersom jag sedan har träning vid 8 men samling kvart i.. Jaja, pusssss. /fjekO

Frågestund!!

Det ni alltid undrat om mig, kan du just nu ta reda på å du! Du får inte många såna här chanser!


/fjekO


Syster testet!


Vad heter hon? - Michaela Ulin
Vad var det senaste hon sa till dig? - Vad betyder jiddrar?
Vad brukar hon säga när hon kommer hem? - Hej
Vem umgås hon mest med? - Velvet kanske.. Inte riktigt säker.
Har hon någonsin haft en pojkvän? - Aa men skoja inte!
Har hon en speciell lukt? - Nja tror inte de
Kan du hennes mobilnummer? - Självklart.
Vad är typiskt henne? - Att inte veta vad saker betyder, vara blond å shoppa! 
Är hon lillasyster - Nej
Är hon din tvillingsyster? - Nej
Är hon din storasyster? - Exakt
Har ni samma föräldrar? - samma mamma, men aa samma föräldrar. :)
Brukar ni göra saker tillsammans? - Ja de är klart.

Kan ni prata om allt? - Ja
Kan ni skratta åt allt? - Nja..
Bor ni i samma hushåll? -  Ja
Är ni oftast osams ? - Haha, händer väl..
Tycker du att ni har en bra relation? - Till å från!
Tror du att hon tycker det? - Aa
Samma skola? - Nä
Älskar du henne? - Men de är klart? De gör väl alla syskon?
/fjekO


Söndag..

Hej alla sötiisar! Som vanligt så är Söndagar rätt trista. Cyklade ner till stan med syrra, måste ha ett par nya jeans å skor! Ska flörta med mamma sen när hon kommer hem! Här har vi allafall dagens outfit, väldigt tråkig å vanlig:


/fjekO


Therese å Felicia ♥

Ja natten tillbringades med dessa, sjukt mysig kväll! Igår basta vi hade lite spa å grejer å sen la vi oss.. Imorse fixa vi oss å sen cykla vi in till stan typ. Marknaden/Kupolen




dom två blondinerna å Andersérs ;-) Haha sötnosar, älskaaaar er /fjekO

FjekO - svarar på tal!



Yes, Pontus du har verkligen rätt! De är pj'n som själva valt att vara de? De är väl ganska självklart, tror knappast dom tvingas till det? Men de jag syftar på är att personer i omgivningen drabbas av det.. De är ju inte direkt bara dom själva som bara ser de? Men alla har olika åsikter detta var just de jag hissade/dissade? Jag tycker fortfarande att de är synd att man ska behöva se ut såhär för att man inte vet bättre... Men de är min åsikt. Men brlgestilen är de sista ni får kalla den.

Men nu undrar jag vad tycker alla andra egetligen? Är detta en HISS ELLER DISS!?
Puss på er älsklingar /fjekO


Exakt!

Jäklar ni börjar kunna mig utantill, å ni har självklart rätt! Jag blir inte hemma ikväll, sover borta hos Therese med Felicia. Bloggar kanske senare? Vi hörs! Kommer upp med ett "svar på tal" inlägg imorgon också! Måste åka nu.. Ska möta upp Felicia sen cyklar vi till Therese.


Bjuder på en hemsk söt bild på mig själv. Å undrar, ge mig långt naturligt hår?  /fjekO

SKOLLAGET!

Det är nog för bra för att vara sant? :) Jag kom med i skollaget, haha fett stolt jag är! Grattis till andra också! /fjekO

Mojje - 4månader!


Grattis älskling. /fjekO

Fjeko - hissar/dissar!



Skolan! Visst jag skrattar otroligt mycket i skolan å så, men de är inte fel på skolan utan på våran skola! Den är allt utom mysig. Jag hinner verkligen ingenting längre. Lovet var så sjukt skönt. Man kunde chilla dag in å dag ut. Men nu, never! Upp klockan 6 på morgonen göra sig iordning gå (springa som jag nästan jämt får göra) till bussen, sitta i skolan 30-40min å vänta på att man ska börja, lektioner, hål, äta, lektioner, sluta! Hem skynda sig att äta, plugga, träning, plugga, duscha, sova! Godnatt, jag orkar inte längre..

Inte första gången detta är med på min diss-lista:

PJ!
Herregud barn, ni skämmer ut Borlänge!? Ni kallar den för "brlgestilen". Tror ni någon är stolt över att ni skämmer ut oss eller förutom er själva? NEJ! Sluta säg "brlgestilen" om den PJ, för de är så otroligt fult så de är knappt en stil. Jag skulle verkligen inte våga ställa mig på en våg med alla dessa saker ni har på benen, för då skulle jag väga dubbelt så mycket mer! Jag tycker ni är riktigt söta som inte ens har fått lära er att snoddarna har man i håret eller har dom inte alls! Sötnosar, skaffa er en stil å sluta använd veckopengen till hårvax å snoddar! :)



Höst-modet! Tycker de är urläckert med midjekjolar (sitter faktist med en på mig nu +  att jag köpte den igår!), klackskor, sjalar å jackor. Helst kavaj, skinn eller någon liknande är de jag diggar! Å självklart stickat, de är hur snyggt som helst! Love it!

Helgen! Att de fakstist äntligen är helg! Men tyvärr så blir den ju uppbokad gaanska fort, men de gillar vi! Ta vara på helgen alla å sov å lämna skolböckerna å bara chilla, vilket jag verkligen tänker göra!!

Therese nya header! Den är verkligen snygg tycker jag, hihi kan ju ha å göra med att jag är med på den? Haha de tror jag vekrligen inte.

 

Det var nog allt för denna lista, men vänta ni bara! Det kommer fler! /fjekO




Idol-Mate


Riktigt bra!!? /fjekO


Blogg helg!!

Exakt denna helg kommer jag blogga på riktigt ordentligt! /fjekO

Älskade bloggläsare!

Imorgon när jag hinner ska jag skaffa mobilblogg så jag kan uppdatera oftare, vad tycker ni om de? Jag hinner verkligen inte annars. Men dagen har vart full med skratt berättar imorgon, right? Ha de bra älsklingar! /fjekO

Sista fotbollsmatchen!

Spelades igår mellan Leksand - Tunabro. Vi va helt sjukt grymma, 0-5 till vilka om inte Tunabro? Jag gjorde 2mål å en assist, Amanda 2mål å Denice 1! Härligt brudar!


Nu ska jag plugga å sen titta på film, vi hörs kanske imorgon.. /fjekO


Har ni saknat mig?

Detta är helt otroligt, jag har inte setat vid datorn på 2hela dagar! Vilket är både bra å dåligt.. Inte hunnit uppdaterat men jag behöver mycket tid till skolan nu.. Ja, men ska försöka skriva en del inlägg idag, dom som jag hinner med. För blogg idéerna har jag självklart kvar! /fjekO

Jag vet..

Jag är inte perfekt, ingenstans faktist. Men jag lever iallafall de livet som jag vill vela å jag är den jag är? Varför ska man vara fejk å plast för att vara "perfekt". Jag vill inte vara perfekt. Jag vill inte vara den jag är nu, men vad ska jag göra? Operera om mig? Nej! Jag tänker faktist alltid "de finns alltid någon som har de mycket värre än en själv.." varför sura över småsaker? Eller som egentligen är väldigt stora för en själv, men jag tänker.. Det finns trotts allt barn som lever på gator, utan mamma å pappa. Dom lever för att dom inte vet bättre.. Dom accepterar situationen som jag tycker allt fler borde göra! /fjekO

Lite impulsköp idag..



/fjekO


Lite efter..

Ja som sagt, har inte bloggat på länge.. Men här kommer en film som jag å Therese skrattat åt så magmusklerna värker:



Jag skojar inte, BÄST PÅ IDOL! På riktigt länge.. Till å med bättre än hon "ring ring..." å då är de riktigt bra! /fjekO

Fjeko - tipsar!



Riktigt längesen jag såg en sån otroligt bra film ska jag säga! Jag verkligen älskar den, till er som inte sett den. NI HAR VERKLIGEN MISSAT NÅGOT! /fjekO


Idag blir de många inlägg

för jag har massor att blogga om sötnosar!! Vi hörs bara jag har fixat mig /fjekO

partiii

Har vart dålig uppdatering idag. But i dont care! :) haha. Blir bättre så småning om. Iallafall, sitter hos Felicia med henne Putte å Therese. Vi har tittat på film, bloggar om de imorgon. Felicia bakar chokladbollar såhär på morgonkvisten. Vi hörs imorgon då jag å Felicia ska till Falun! Puss sötnosar. /fjekO 


Sommaren 09


Mora/Orsa hos Matilda!

Peace & Love.

Stocholm med Denice, Putte å Ebba.

med Denice. Emil å Micke också ju!

Dalecarlia

Coz!

Mojje!

Camping-hytting!

Självklart Italien!

Alla skratt som slutat med magont å tårar! Tack för en underbar sommar alla jag orkar inte lägga upp bilder på alla som jag tillbringat den med. Men dom vet själva å alla som vart med mig i sommar kan va säkra på att ni gjort den bra! (förutom en person j....) Hahah! Denice, jag vet att du gillar klippet! :d /fjekO


Nya innebandyskor!! ;*

Min älskade pappa kom nyss hem med dessa snyggingar!! Jag dregglar dom är så sjukt snygga, visst är dom?

Blir att testa dom ikväll har jag bestämt mig för, ska fortsätta plugga nu!! JUSTE DE VIKTIGASTE AV ALLT, DOM ÄR INTE RÖDA EFTERSOM DOM ÄR ROSA! /fjekO

Jag har tråkigt

sjukt tråkigt, ingen har lust att följa med mig till kupolen heller ju!! Jaja. Ska jag lägga ner bloggen? Någon som vill hjälpa mig att klippa mig typ lite? Jag orkar inte gå till frisören.. Pusss /fjekO

JAG HATAR MINA REVBEN

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Dom värker så sjukt mycket hela tiden så jag grät till å med nyss, jag dör snart. Så trött på allt!! /fjekO


Frisk!!

Aa nu äntligen, va till skolan idag.. Riktigt roligt faktist. Efter skolan följde jag med Felicia hem hon käka sen cykla vi till Axel å sen åkte med honom till falun, där Falu BS - Tunabro spelade semi, å vilka vann inte om bästa Tunabro med 0-2? Härligt grabbar!! Orkar verkligen inte.. /fjekO


fjekO - berättar sanningar!



1. Förut för 1-2år sedan hatade jag cola, men drack de bara för mina kompisar tvingade i mig de å för dom tyckte Fanta var äckligt men nu  älskar cola å är så gott som beroende nu?
2. Att snart kommer min mamma å pappa hem med en ny bil! BMW 540iA Sport, något som inte alla familjer har!
3. Att jag dricker "proviva-fruktdryck" som ökar matförbränningen, å den funkar tro de eller ej. Men jag känner mig så mycket bättre i magen nu förtiden än förut. Testa själv, 20kr å du är garanterat nöjd!
4. Att jag är faktist så gott som fast i en kille, vissa vet vem han är vissa inte, jag låter honom vara hemlig en stund till ;-)
5. Jag har i hela mitt liv haft samma mobil nr, ballt va?
6.  Silverschampoo är enligt mig en av dom bästa sakerna här på jorden. Haha, tro de eller ej!
7. Att egentligen spelar jag bara fotboll för cuperna å skratten, inte för själva sporten är mitt intresse. Men de är superhemligt! Right?
8. När jag fyller 18år är inte min pappa 40år än, riktigt ballt va? Min pappa är sjukt ball, köper kläder som jag väljer å tycker är snyggt (vissa iallafall.) Tex som  t-shirt å badbyxor. Mh, jag älskar min pappas stil. Han klär sig så ungt, vilket är sjukt snyggt!
9. Jag saknar faktist skolan, har inte vart där på 2skoldagar nu. Ska dit imorgon, har jag bestämt mig för!
10. 1000 gånger om har tänkt på att bli vegetarian. Bara för jag en gång fick en kött bit som var riktigt äcklig!
11. Här kommer den sista sanningen, men den är absolut inte minst! När jag var sisådär 9-10år var jag värsta hiphoparen, klädde mig helst i pappas byxor (dom skulle vara stora som berg) Med en snyggt bälte i midjan, stor jacka/tröja å keps, de var Sanna Barrsäter upp i dagen!

Där fick ni veta mer om mig å jag ska säger er att endel saker visste inte ens mina närmaste om, eller har jag fel? pusssss. /fjekO


Farbröderna

Juste, tänkte bara säga att jag har världens bästa farbröder. Haha, det är oseriöst men ändå!


/fjekO

Forfranade sjuk

Vaknade typ 10 över 8, eller vaknade.. Jag blev väckt utav någon söt kille som ringde å väckte mig!! -.-' Jag har sjukt tråkigt å har inte ätit något knappt på 2dygn. Ligger nu på 58.1.. Bara gått ner 2kg nästan. De är bra! Jaja. /fjekO


Detta händer just nu:

Fjeko - har blivit sjuk!
aaa synd nog. Halsen värker precis som resten av kroppen också gör, tror fan att jag åkt på någon blödning i ryggen från matchen igår, härligt värrée. Stannade hemma från skolan idag har bara sovit å chillat. Inte ätit någonting, känns väldigt good. Konstigt nog inte ett dugg hungrig heller. å förlåt för dålig uppdatering men de är knappt så jag klarar av att skriva allt de här utan att ta pauser. Armmusklerna värker bara jag rör fingrarna. Sitter här å dricker någon nyttig "jordgubbsjucie" eller något, riktigt gott å svårt å svälja. Blir förmodligen inge skola imorgon heller!


riktigt sött, ser ut som jag är brunett också. puss/fjekO

Bjursås - IF Tunabro

Jävlar tjejer, vi hade trycket hela matchen men synd nog så var de 3-2 till Bjursås. Jaja, ett mål vart gjort iallafall.. Pussss. /fjekO

inlägget som skulle vart uppe igår

Yes box, har inte hunnit bloggat har haft fullt upp!! Var iallafall till falun igår, vid 7 tog vi bussen dit å hem 10 för vi frös å ja.. menmen, de va skoj i falun iallafall (a) hah. match idag. skriver mer efter den, jag lovar. /fjekO

Fredaagsmys!


fjekO&flekO ziid&schkugginglieä' é vi!

alla brudar. snyuggaste å tyngaste, vi é dom som lyfte taket på coz!! /fjekO

Nyduschad!

100% nyduschad, vad tycker ni? är de HISS/DISS med mitt naturliga blätlockiga hår?


/fjekO

Duschen!

Hoppar in nu, sen packar jag, äter å sen drar jag till stan, till Alidagmn! Där även Putte, Sanna, Felicia å Therese kommer vara! Sen går vi till coz där vi lyfter på taket av ballhet! Jaja, ni får leva med endast ett inlägg idag.
bilden suger, men jag tänkte visa er att mitt hår ser grått ut!? Vilket inte syns så bra på bilden.. /fjekO


Godnattt!!

Vet inte om jag hinner med imorgon, nå alls faktist. Men de är upp till bevis.


Tagen alldeles nyss, godnatt pusss!! /fjekO


Alicia, världens sötaste?

Hmm, de kan diskuteras........



JAG VET ATT NI TYCKER JAG ÄR BÄST IF TUNABRO, ÄLSKADE FOTBOLLSLAG. Men älsklingar, ni vet att de är tradistion? Varje år när vi åker mer än 2-3mil hemifrån? Allt var planerat in i minsta detalj!! (Snälla tomten, kom till mig fast jag ljög lite i dessa meningar?!) puss på er! /fjekO

Det var en gång en hund..

Som var på vift, när vi satt å fikade idag på rätt pris på hål timmen. Jag, Felicia, Sanna å Alida. När vi fikat klart kom en hund springandes in i butiken. Jag skriker: EN HUND!!!? Sanna: Hund?!! *komsi komsi* Sanna får tag på den.. Vi får panik alla, VEMS FAN ÄR HUNDEN? Vi kommer på att jag å Alida ska gå in å fråga vems hunden är vi frågade 2-3st. Ursäkta, har du en hund? En 40årig man svarar: Ja? Jag frågar: En vit med svarta prickar? Han: jaa? Sitter den inte i bilen? Alida: Nej den springer okring där ute, eller var nyss här inne också.. han: men herregud!! *skyndar sig ut å får syn på hunden å säger* Nä, de där är inte min hund. Den är förliten, tror jag? Alida: Den kanske har krympt? Han: Näää? Alida: Är du säker? *han går till sin bil å tittar då hans hund sitter där* å vi tänker MEN VEM ÄGER DEN HÄR HUNDEN DÅ? Sen kommer de en gubbe gåendes med koppel, utan hund. å jag skriker: Ursäkta, HALLLÅÅ. Är de din hund? Vilket de var... vi skratta så tårarna spruta å jag hade grymt ont i magen efter de där! Mina dagar kan vara helt sjuka ibland!! /fjekO


Stressig dag.

Hej sötnosar!! Dagen har vart sjukt stressig, missat en massa lektioner. Hittat en hund! Å mycket mycket mer, sitter hos Felicia nu vi ska göra mat.. Berättar lite senare om allt som hänt. Hörs senare! /fjekO


FjekO - svarar på tal!


Okej! Fick som sagt en kommentar av "Lisa" å tack så jätte mycket att du läser mig blogg å gillar den förmodligen eftersom du läser den så ofta? Men de jag inte riktigt vet om jag tackar för är att jag är lik Desiree? Visst, hon är fin på den där bilden. Men på dom andra kan hon vara en aning översminkad å så... Men iallafall, vad säger ni? Är vi lika?! /fjekO


Nu drar jag å tränar

eeelisklingar, vi hörs när jag kommer hem! Då jag ska upp med ett inlägg som egentligen redan skulle vart uppe, men orkar inte nu! Gör de sen.


Jag just nu! Vi hörs om ungefär 2-3timmar. /fjekO


2blondiner å 1brunett

Hur ska detta sluta? Orientering v.39 på Onsdag, ska försöka blogga så mycket som jag hinner fram tills dess eftersom man aldrig vet om jag kommer hem igen! Detta är en gåta som vi förmodligen får svar på snart.. Efter v.39!

Therese jag å Felicia. Jag älskar er brudar! /fjekO

Favorit i repris?

l fSvara JA/NEJ! Om ni tycker att jag å Sanna Sundström ska sjunga för hela högstadiet på fredag!!


/fjekO

RSS 2.0