gymmet

ska och gymma nu hörs efter det!

hur söt??


jag vill vara såhär blond igeeeen!!!

tidsbrist

neeej jag har helt enkelt inte tid till att blogga just nu. Är borta från 10-16 efter det är det (oftast) träning som gäller. Om inte det så är det gym, om inte det plugga! Jag har ingen blogglust just nu heller.. Går upp och ner hela tiden det här. Till helgen blir det bättre.


Tisdag!!

Hejsan hoppsan!

Praktiken idag har gått bra. Direkt när jag kom hem hoppade jag i mina arbetsbyxor och har gjort en hel del välbehövliga saker på min bil.. Nu är det träning som gäller om 30min. Måste hinna äta innan, höörs! roligt inlägg? ohja

praktik

Jag har praktik hela denna vecka. Jag är på Team Sportia och trivs super bra. Har haft en jätte bra på "jobbet" efter det drog jag till gymmet. Och vet ni vad? Fick inte ett ända hostanfall!!! Nu är jag på gång igen. skön-t!

Nu ska jag kila in i duschen, idag får det bli ett jätte roligt inlägg osv.

världens lataste?

jaaa tror nog att det måste vara jag. Kom hem för 30min sen kanske, har vart ute på lite äventyr.. eller?

jag har setat här ganska länga och funderat på om jag orkar göra ett inlägg men orkar inte, vet inte varför jag gör det nu heller, haha..

jag tvättade bilen idag!!! och motortvätta och fixade lamporna. att jag orkade det var helt otroligt.. nej jag orkar inte skriva något mer. heeeeeejdo

vem är pigg på en söndag?

Inte jag iallafall.. Men gårdagen vart lyckad tycker jag. Först var jag och Jonna en sväng till Felicia där, Danne Filip Othilia Axel Hannah Putte Therese Sara Kalven Rasmus Anders Oliver och.. minns inte vad han heter.. Men var där iallafall. Fast vissa kom och gick (av dom som var där alltså)

Sen bestämde sig jag och jonna att vi skulle ut och åka lite. Så då ringde Emil och ville att vi skulle komma till Hampus. Åkte dit en sväng sen drog vi vidare till donken. Där vi sen träffade Filip Othilia Hanna Danne och Oliver.

Jag orkar inte berätta min kväll i detaljer. Haha, skulle bli ett långt inlägg med mycket text och en massa onördig information känns det som..

Nu sitter jag här helt nyduschad funderar på om jag ska ta och göra mig ett race, städa både rummet och bilen, tvätta bilen osv.. men orkar nog inte. eller?


nyduschad..


örhänge

jag har velat haft ett sånt här örhänge i åra-tal nej men nästan så... Och nu har jag äntligen skaffat mig ett.


snyggt va??!


iväg på lite saker..

jag fastnar verkligen inte på kort idag.. men slänger in en ändå bara för att piffa upp inlägget lite. idag blir det en lugn lördag..


nämen tjena

Igår hann jag inte blogga hade massa annat för mig. Var ute och åkte med massa folk igår kväll också. Vi hamnade lite här och var.. Och eftersom dom som åkte i min bil var så smarta så dom hade rutan/rutorna nere så har jag fått ont i halsen igen. Skönt!!!


Love the way you lie

Jag har verkligen älskat Love the way you lie med Eminem och Rihanna. Men häromdagen när jag satt och fördröjde tid framför MTV så fick jag höra dom live. Och jag blev verkligen besviken.. Hör själva, ni förstår nog varför jag blev det..

orginalet:


live:


Eminem, han gör ju sin grej. Men Rihanna? Hon kan ju inte ta tonerna i den riktiga låten för 5öre.. Vilket jag tycker är riktigt synd..
(Blir det så att du bara kan lyssna på ena tryck på F5 så funkar det)

Jag tycker till..

Titta på dem här två bilderna. Visst har han sjukt snygg klädstil osv? Men felet är att hans ansikte. Han hade ju kunnat vart riktigt snygg, men han är ju för mycket.. Att fylla på läpparna, sminka sig, noppa ögonbrynen sådär ivan. Visst jag påstår inte att killar inte ska bry sig om sitt utseende. För det tycker jag. Men det får ju inte bli för mycket heller.




Är det någon som håller med mig? Att om grabben inte hade vart så mycket så hade han vart snygg? Kolla andra bilden, kläderna där är ju bara sååå snygga. Han stil är verkligen grymt snygg som sagt. Jag tycker att det är synd att han har blivit så mycket..

& lägg märke till att det är jag som tycker detta. ni behöver inte hålla med mig, men detta är min åsikt! :)

godmorgon


Goooooodmorgon frilla

Det är ju faktist nu jag ska skriva godmorgon på riktigt. Alla andra dagar har jag ju vaknat vid 1-halv 2. Fast idag tog jag mig upp i tid. Känner mig mycket, mycket bättre idag. Har inte haft feber på hela natten heller. Skönt!!
Blir nog att gå till skolan imorgon är skapligt trött på att bara vara hemma..

Jag vill träna!!!!! Får seriöst panik, jag har inte tränat sen i lördags. Eller ja då spelade jag matcher så det räknas ju som att träna..


svar på en fråga:

anonym: kan inte du berätta vad som hände i kalmar egentligen?

Svar:
Är tydligen flera stycken som egentligen undrar vad som hände med mig i kalmar. Trots att det var jätte längesen? Eller ja.. Iallafall några månader sen. Men jag skriver det nu så har jag det överstökat :)

Det som hände var att vi spelade match, det regnade väldigt mycket.. Jag gick hem och hjälpte till i försvaret, gick in i en närkamp där en tjej var ganska mycket längre än mig. Så jag fick antingen hennes axel eller armbåge i tinningen. Så jag ramlade ganska omgående ner i backen. Jag har inte en aning om hur länge jag låg där, men jag har hört att dom fösökte lyfta mig men att jag ramlade ihop då. Då lyfte någon/några(?) mig bakom målet (minns ingenting av det här) och låg tydligen där i nästan 30min. Det ända jag minns är att det kom någon sjukvådare och la mig på en bår. Och att jag höll på att frysa ihjäl..

Sen fick jag ligga i deras sjuktält. Jag minns att jag inte såg någonting. Allt var vitt, som om man kollade in i en stark lampa. Sen pratade dom med mig. Minns dock inte vad dom sa osv.. Jag låg tydligen där i tältet i nästan 40min, fast för mig kändes det som 5min.

Sen kom en ambulansförare och frågade hur jag mådde. Dom plockade med mig in i ambulansen. Och när dom gör det står det typ 50pers runt omkring ambulansen och kollar, helt random personer som önskade mig lycka till osv. Haha!

Sen åkte jag ambulans in till akuten, han tog puls och massa i ambulansen. Sen inne på akuten tog dom blodprover och sen låg jag i en säng i typ 2timmar och sov. Sen när jag vaknade stod det en doktor vid min sängkant och testade saker på mig.

Sen kom dom fram till att jag hade en svårhjärnskakning och att det var färdigspelat för mig den cupen. Då hade jag spelat 1½ match, så det kändes ju lyckat..

Nu har ni klart för er vad som hände i kalmar :)

ny design

Jag är nog väldigt sjuk. Jag gjorde om designen trots allt. Dock är den inte riktigt klar än, har lite "små saker" kvar som jag ska göra när jag får orken till det!

Men vad tycker ni om min nya design? Som sagt så äger jag inte photoshop så använder mig av "photofiltre" och det är inte i närheten av lika bra så... Det förklarar saken till varför den vart som den vart. Jaja, nog pratat.

vad gjorde jag igår?

Imorse när jag blev väckt kändes det som om jag hade en keps med tegelstenar på mig. Ögonlocken kändes hur tunga som helst och jag höll på att frysa ihjäl. Så jag kom fram till att nej du, jag går nog inte till skolan idag heller..

Ett tag funderade jag på om jag hade vart på världens party, eller kanske p&l i 2veckor i sträck? Fast och andra sidan.. På en tisdag? Nej. Den här hostan, febern, revbenen & hesheten tar verkligen kol på mig. Just nu längtar jag till skolan. Ja det var jag Sanna Barrsäter som skrev det där. Och nej jag har ingen feber just nu. Så det var ingen feberyra utan ren fakta. Ballt va?! Jag trodde aldrig att jag skulle börja sakna skolan, men tydligen :)


Slänger upp en gammal bild på mig. Funderar på om jag ska fixa min design idag, har jag orken till det? Nej tror faktist inte det! hehe

FORTFARANDE SJUK..

Jag vaknade för ungefär 1timme sen utav att jag höll på att svettas ihjäl.. Dock har jag frysit så mycket hela natten så jag inte kunnat sova. Somnade vid halv 6. Just nu har jag ingen feber. Men hade inatt och imorse.

Sen så låg jag och pratade i telefon med min hosta och min hesa röst nästan hela natten.. j*** tyckte synd om mig eftersom jag inte kunde sova. Så då ringde han mig, och vi pratade om allt från a-ö. Sen kom vi fram till när klockan var 5 att det var sov dags för honom eftersom han började skolan 20 över 8.

Nu ska jag ta och slå på en film och ta och lägga mig en stund.


SJUK TJEJ..

Jag vaknade imorse utav att jag höll på att frysa ihjäl, gick upp och tog tempen. 38,9. Så jag somnade om, vaknade nu. Min hosta kommer döda mig! Plus att jag är super hes igen.. Fast nu har jag ändå börjat fått tillbaka lite röst, skönt

Nu sitter jag här och tittar på sån där "tv-shop" dom tjatar att man ska köpa en grej som vibrerar så man får muskler. Vill byta kanal men orkar inte resa på mig för att hämta dosan... Så jag får v'l kolla på det här och tycka synd om mig själv :( skoja..


morgon frilla osv

SKRIVER AV MIG..

Jag skriver detta till några av mina närmaste vänner. Ni tar åt er själva ni som känner att ni borde göra det..

Igår hände det en sak. En sak som jag har i huvudet hela tiden. Tro det eller ej.. Men jag mår verkligen jätte dåligt över den där händelsen. Och nu tänker ni säkert "men åh nawen, det är så synd om dig gulligull. Nat". Men det är inte därför jag skriver detta. Det är för jag vill berätta för er...

Ni kanske undrar varför jag mår dåligt? Jo för att just jag kunde orsakat att mista mina närmaste, dom som gör livet till något underbart. Och det kunde vart mitt fel. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag känner mig tom, fast ändå så tung, jag känner att jag bara vill försvinna ett tag. Eller jag vet inte hur jag ska förklara.

Ja, jag skrattar åt händelsen nu. Men vet ni varför? För att jag vill försöka glömma hur nära det var.. Att jag & alla andra som var med (kanske då) att inte öppna ögonen igen. Usch, mina tårar rinner just nu. Jag vet att ingen gjorde sig illa osv. Men ändå, det var så otroligt nära..

Och jag tänker tanken att leva med att jag skadade mina vänner pysiskt. För det vet jag att jag gjort. Vi kommer nog förmodligen leva med det här resten utav livet, vi alla. Och det skrämmer mig. Att det är mitt fel. Att jag inte gjorde något bättre av situationen. Att jag det är mitt fel precis allt..

Jag är hemskt ledsen för allt detta. Och det vill jag att ni ska veta. Och jag såg att vissa hade tolkat det som om jag brydde mig om min bil mer än mina vänner. Och det är självklart inte sant. Men det är nu i efterhand eftersom ingen skadade sig (förstå mig rätt i denna mening nu, för jag vet inte hur jag ska förklara det bättre än såhär..) så tänkte jag på min bil.

Men en bil kan jag knappast skratta med, göra allt sånt där som jag kan med er. Jag älskar ju er och det vet ni om. Jag skulle inte klara av att leva med en sån sak som kunde hänt och det vill jag att ni ska veta. Jag är verkligen tom på ord, vet inte hur jag ska förklara det. Men ni betyder så sjukt mycket, ni är bland det bästa som hänt mig. och det vet vill jag verkligen att ni ska veta.

Om ni hatar mig för detta osv har jag full förståelse för det. Men ni ska veta vad som än händer så kommer jag aldrig hata er. För jag kan inte hata någon jag en gång älskat och haft så många underbara stunder med (det gäller er alla) och det vill jag också att ni ska veta.

Bra nu har jag sagt det jag vela säga.. Nu är det upp till er vart ni vill "ha mig". Men ni ska veta att om jag skulle kunna gjort det ogjort så skulle jag gjort det för längesen. Jag älskar er så mycket...


LÖRDAG

Jag sov inge vidare bra inatt, utav flera anledningar. Först drömde jag en jätte läskig dröm, som fick mig att tänka till riktigt ordentligt.

Har vart i Falun hela dagen och spelat innebandy. Gud vad bra de kändes, trots min halsont osv så gick det ju faktist bra.. Iallafall andra och tredje :) jag orkar inte skriva mer än såhär..

JAG LEVER..

Och det ska jag vara riktigt jävla glad över. Galen kväll kan man minst säga, godnatt alla.

JUST NU




Såhär ser jag ut just nu. Ikväll ska jag göra något riktigt galet med mina flickor! Vi får se hur detta slutar..

STÄDA

Nu ska jag göra mamma (som egentligen inte kommer märka något men.. det är tanken som ränkas) och pappa stolta. Ska städa rummet! Ska ladda upp bilder på resultatet också ;)

FREDAG


Jag vaknade utav att min mor sa hejdå och åkte. Hon sak nämligen till Norge över hela helgen.. Har inte lika ont i halsen nu iallafall, fast har fått lite hosta nu istället. Så det blir en lugn dag tror jag. :) Om det inte hade vart för de här skit vädret hade jag kunnat fixa lite med det jag hade planerat idag. Menmen, det är väl som det är. Nu ska jag ta och äta något.:)

SJUK..

Jag har jätte ont i halsen fortfarande, jag knarkar halstabletter osv. Jag måste bli bättre tills imorgon. Eller antar att jag blir det. Imorgon ska jag ut och fixa med min älskade bil, haha. Nej men ska fixa lite små saker på den, vi hörs imorgon hönni!

ÅKTE HEM FRÅN SKOLAN..

Ja som sagt så drog jag hem från skolan. Mår inge vidare. Är helt slut i hela kroppen. Nu ska jag be mamma göra varmchoklad med grädde i sen ska jag slå på en film som jag födmodligen kommer somna till.. Vi hörs lite senare!


PLUGG PLUGG PLUGG

Nu ska pigga jag gå och lägga mig, plugga och plugga. Jag måste till skolan imorgon trots hur dålig jag är.. har ju prov och massor med annat jag måste göra. Usch jag orkar verkligen inte. Godnatt höni

PIGG TJEJ..

Jag har precis vaknat efter att ha sovit sen jag kom hem från skolan. Nu när jag nyss vaknade kände jag hur ont jag hade i nacken även. Om jag åker på någon förbannad jävla halfluss nu, då dör jag. Jag som ska spela cup i helgen och allt..

Jag skulle plugga också, har pluggat lite. Jag orkar inte, har så ont i halsen så de känns som om de är nerlagd tid. Ingenting går ju in i hjärnan hur som helst. Åh matt jag blir.. Kanske ska döpa om bloggen till "hej-här-är-det-emo-skrivning.blogg.se" Nej men just nu känner jag att ingneting alls är bra, så har inget att skriva om.


Nej jag har inte klippt mig, jag orkade inte platta håret imorse och sen nu har jag "morgonfrilla"

SKOLAN

Jag skulle tydligen inte lägga ner bloggen. Så okej, jag uppdaterar så mycket som jag kan osv :)

Jag sitter i skolan, håller på att bli dödad av min halsont. Känner mig verkligen hängig. Tror jag håller på att bli sjuk. Hoppas verkligen inte att de drar ut sig för länge bara.. Eftersom de inte dröjer många veckor tills jag åker. Drar från, Borlänge, Dalarna, Sverige. Jag längtar så obeskrivligt mycket. Jag ska verkligen inte göra annat än att vila ut mig, bada och sola där! Helsjukt vad jag vill åka. Nu!

Ny gammal bild. Vi hörs senare, jag måste dock plugga som en idiot idag. Prov imorgon..


LÄGGA NER BLOGGEN?

Igår så höll jag på med min a-traktor hela dagen, så hade inte tid att sitta vid datorn. Plus att internet inte heller funkade.
 
Men nu funderar jag på om jag ska lägga ner bloggen, ska jag eller ska jag inte? om jag inte får en enda kommentar så tar jag bort den vilket som :) ni avgör nu

ÖVERRASKNINGEN

Matchen slutade 1-1. Deras mål var tur. Jaja, fotboll är inte alltid rättvist!

Jag har lovat att visa min såkallade "överraskning" och här kommer den:



Hemligheten var att jag åkte och körde hem denna. Nu är hon min och endast min! Nöjd tjej? Ganska mycket.

MATCH

Nu ska jag iväg på match. Uppdaterar när jag kommer hem.

Då får ni även se min "överraskning" som jag gjorde igår ;) hähäh

gästbloggning

shueee! :D
 de är denice å pottan som bloggar idag, nu när sannos inte är hemma. undra vart hon tog vägen?? jag å pottan är ensamma hemma hos henne så nu ska vi ha partaj ;) puss  cya bitches / D&P




A FLUuuuuuuufeeeeeeeeeeeeeeen !


UPDATE

Jag är riktigt grym på att uppdatera idag.. Vart en hel del ändrade planer. Jag och Denice drog till gymmet, jag dissade innebandyträningen. Kände att de är viktigare att jag stärker benen än att springa på dem när dom inte här helt "upptränade" så att säga. Sen åkte vi och åt, jag Putte och Denice.

Nu ska dem sova här hos mig. Danne, Filip och Oliver åkte nyss.. Vi bara tog de lugnt och kollade på film här hemma. Sen kom Marcus och Ankan en snabbis och bara sa hej på gården typ. Jaja. Vart en lugn fredag, med trevligt sällskap.

pigga tjejer.. Och sen var vi inte de ;ppPppPPp - Skoja.


FREDAG

Nu tror säkert ni att jag ska skriva något som typ... "ikväll blir de gaaaaaalet." Men nejdu, ikväll blir de träning. Inga galna bilder, ikväll ska jag träna innebandy. Funderar på att kanske göra något efteråt? Men inte hundra än.. Ikväll är de träning<333

I SKOLAN

Sitter nu i skolan och jag och alla andra undrar vad vi egentligen gör här. Hehe.. Intressant inlägg jag gjorde? njaeh, inte direkt. Men bättre än ingenting alls ;)


Ny bild..

TRÄNINGSVÄRK? JATACK.

Hej på eeeeer. Ja rubriken säger allt. Träningsvärk <3<3<3 Nej skoja bara.. Eller inte om att jag har träningsvärk, hähä.

Ni ska bara veta hur pro jag vart i skolan idag. Oj, jag har jobbat sjukt bra!! Stolt tjej :D Intressant inlägg. Men va ska jag skriva om?

ONSDAG

Hej på er! Jag känner att mina inlägg blir jätte tråkiga. Men jag ska bättra mig. Men som sagt så tränat jag gaaanska mycket just nu. Tränar, tisdag, onsdag, torsdag & fredag. Och då har jag ändå 2st träningar på tisdagar + idrott & profil. och Onsdagar innebandy och profil. Så ni ska veta att jag gör så gott jag kan trots allt!

Idag i skolan har vi haft en tema dag. "Don't drink and drive" Och jag tyckte den va jätte bra faktist.


JA JAG LEVER..

Ja jag är faktist till och med mevetande. Men innebandyträningen har inte vart ännu. Men ändå. Jag känner mig pigg och känner bara att knät pytte, pytte lite. Underbart!!

Ja som sagt hade ni tur också. Jag tog mig tid till att uppdatera.. Sprang förresten på 23min på tunarundan (5km) och då har jag inte sprungit på sisådär 2månader.. Så ja, jag tycker den tiden va helt okej. Både profilen och fotbollsträningen gick väl bra.. De flyter på så att säga. Nej nu ska jag packa sedan dra till innebandyträningen. Godnatt på er, vi hörs imorgon.


MIN MORGONDAG:

Imorgon kommer jag vara trött, imorgon kommer jag känna mig duktig, imorgon ska jag börja träna på ordentligt igen.. spana bara in detta:

Springa tunarundan på idrotten (ca3-4km på tid)
Fotbolls profil efter skolan. Halv 3 - halv 4
Slänga i mig mat och gå till..
.. Fotbolls träning. Halv 5 - 6
 Hem äta, packa om och...
.. Innebandy träning kvart i 9 - halv 10.

Va säger ni? Kanske ska klämma in ett gympass mellan fotbolls träningen och innebandyn? Nej skulle inte tro det. Och imorgon kommer jag inte alls hinna uppdatera (om ni inte har vääldigt mycket tur då vill säga) för imorgon ska jag känna blodsmaken i munnen, finns de någon härligare att gå och lägga sig på kvällen när man känner att man är helt döööd? Svar nej!


PÅ DÅLIGT HUMÖR?

Här är medicinen:


MÅNDAG

Hejsan hoppsan! Skoldagen har gått riktigt bra, förutom att jag är hemskt skoltrött redan nu. Men jag ska rycka upp mig snart.. Eller så snart som möjligt.

Efter skolan cyklade jag och Felicia till stan, tog en sallad, fikade, kollade i affärerna och pratade. Jag verkligen gillar att vara med henne, vi kan verkligen prata om allt och vi förstår varandra så bra. Eller så ser jag på saken iallafall! Och de är verkligen riktigt skönt att kunna prata med någon som förstår en och tycker ungefär samma sak.

Sen så gick jag till gymmet, träffade Denice där. Vi körde lite hårdträning ;) Nej de vart typ 1½timmes träning så de kändes bra. Nu ska jag ta mig något och äta sedan hoppa in i duschen. Och ja, jag måste väl plugga också..


Kastar även in en random bild på mig (eller ja.. den är inte tagen idag, så då vart den random!) Vi kanske hörs lite senare :)

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Nu ska jag slå då denna film och krya ner i sängen, är inte ett dugg pigg sen gårdagen. Godnatt

GRANNY BILDER



Jag hade en jätte bra kväll. Tack alla för den! Haha, ja jag köpte ett 8pack med flingor, vaddårå? :)

LÖRDAG



Såhär ser jag ut idag. Dagens planer är att jag ska till Falun på Granny, haha jag & alla andra. Nej men jag ska dit, se hoffmaestro sen blir de kanske salute? Jag vet inte riktigt ännu hur planerna ser ut.. & Putte ring mig direkt när du ser de här!!

STÄDA GARDEROBEN

nu ska jag faktsit ta ur tummen ur rumpan och städa garderoben. Kommer nog en hel del kläder sen som jag inte ska ha kvar upp här som jag tänker försöka sälja. Så.. Håll utkik

19.25

Hej hallå. Jag har precis kommit hem från en sväng på kupolen med syrran, de slutade att jag fick med mig en godis påse hem. Mums säger jag bara. Känner att jag är värd de efter all denna träning. Fast och andra sidan så är de inte slut tränat heller så. Verkligen inte, bara en början.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, hörs snart! :)


SKOLAN

Nu sitter jag här i datasalen med klassen, och gör ingenting alls. Vi har ingen lärare så vet egentligen inte va vi gör här.. Haha! Nya bilder.



RESULTATET

Efter klippningen, jag är nöjd. Känns otroligt skönt att de slitna är borta!


UTHÄMTAT:



Hehe såg att de var en som visste va de vad jag skulle hämta ut. Och detta döljde sig i kuväret som jag hämtade på posten, nöjd tjej! Dock ser jag inte lika nöjd ut på bilden på kortet, pinsamt och bli stannad och behöva visa upp de där. Men jag förstod mig inte på den där fotoautomaten som jag redan berättat tror jag? Hur som helst. Så stod jag upp när kortet togs.. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig där inne och när jag kom ut från den kollade alla i väntrummet på mig som om jag var en idiot. Och mamma skämdes nästan ihjäl..

Nu ska jag ut på en promenix med syrran, hörs sen!


ONSDAG

Idag i skolan har de flytit på riktigt bra. Nödvändig info för er läsare, ja verkligen. Nej men så ni inte tror att jag är den där tjejen som inte bryr mig i skolan osv.. Efter de jag skrev igår. Men strunt samma.

Jag ska snart iväg till posten, hämta ut ett paket/brev, vad som finns i det visar jag när jag kommer hem ;) Sen ska jag till frissan och klippa mig, ska bli så otroligt skönt att bli av med de slitna så de finns nästan inte ord. Nä jag skoja bara..


söt toffel där på golvet va?

RSS 2.0