Har inte bloggat..

varför? Jo för att jag har gjort illa mig ganska rejält på innebandy matchen i söndags. Fick en rejäl viplerskada & muskelskador i nacken, vilket betyder att jag bara legat hemma i stort sätt hela vecka för att jag äter så starka mediciner så jag blir typ helt borta i huvudet osv. Dessutom har jag en nackkrage och har väldigt ont i nacken. Och med väldigt ont menar jag sjukt jävla ont...
därför har jag inte bloggat!


Svar:

Anonym: vad gjorde man på balen egentligen? :)

Svar: Vad man gjorde? Lättare att fråga vad man inte gjorde! Haha
Nej men när man kommer in får man en "välkomms drink" och gå omkring till alla och se hur fina alla är! Därefter är de mat som gäller så då får man sitta och äta. Så lottar dom ut olika priser osv.

Sen är de uppträdanden, dans och ja du får göra vad du vill i stort sätt. Är ingen som tvingar dig att dansa vals, bugg osv osv. Utan du kan självklart köra dina egna dansrörelser. Det gjorde ju vi! ;)

Sammanfattning: Man umgås, pratar, äter, dansar & sist med inte mins har förbannat roligt!
Ni måste gå dit, de är inget ni vill missa. :)


Min bal 2011

Anna: Åh vad fin du är! Snälla kan inte du berätta lite om hur de var att gå på balen och så? Jag vet inte om jag ska gå eller inte... Snälla lägg upp bild på ditt hår och klännign och den du gick med!



Ska jag vara helt ärlig, hade jag panik ett bra tag in på 9an för att jag inte hade någon att gå med. Jag bestämde med en kille i 7an, men det vart inte av att vi gick med varandra pga av många olika anledningar.

Men jag ångrar inte en sekund av att jag gick på balen. Det är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv och det kommer utan tvekan vara ett riktigt minne för livet. Att få klä upp sig så pass mycket osv.

Precis innan jag skulle gå ur bilen så vart jag så super nervös så jag skakade som bara den och kunde knappt andas så sa jag till Anton "jag kommer inte klara det här" men det gjorde jag! Nervösheten släppte precis när jag tog första steget upp på mattan. Det gick inte att sluta le, för att det var så himla kul!

Så jag är helt säker på att om du inte går så kommer du verkligen ångra dig, för det är jag helt säker på att jag skulle gjort om jag inte hade gått. Ett tips är att ha kilklackar eller skor du klarar av att gå i, skippa dom där super höga klackskorna. Du får ändå bara ont i fötterna! Och nej de är inte så som alla tror, att man måste dansa. Tro mig, jag är så sjukt dålig på att dansa och har alltid varit, men jag gick dit iallafall! Och jag & mina kompisar vi körde vårt eget race och dansade som vi gör var som helst annars. Hur galet som helst!  Allt blir vad man gör det till!

Här är lite bilder på mig & anton:




things will get better..

..not now, not tomorrow but later!

Tisdag


Be a strong girl now, because things will get better. It may be stormy now, but it can’t rain forever.

-

"Våra ord snurrar i mitt huvudet...
Jag: "Hejdå!"
Du: "Nej säg inte sådär"
Jag "Nehe, vad ska jag säga då?"
Du: "Vi ses snart igen!"
.. dom orden, ska jag leva för. Tills vi ses igen!"

Jag skulle kunna göra vad som helst, verkligen vad som helst för att få höra dig säga "vi ses snart igen!"

If you have to keep wondering where you stand with someone,
it might be time to stop standing and start walking....


Säg inte förlåt..

... jag vet att du egentligen menar allt du sa.

Ni är bara för bra ♥


Klickat hem..

Lite nya kläder, kommer nog nästa vecka! Hoppas allt passar nudå.. Ni får se då ;)

Måste...

Jag verkligen måste plugga men känner ingen ork eller lust alls. För första gången iår så känner jag så!! och det är bra gjort för att vara jag. För då har jag inte fuskat med en enda läxa eller något.

Vi hörs sen!!

Säljes

Säljer en pälsväst från HM aldrig använd. Prislappen sitter kvar! (Dock står det inget pris på prislappen för att den är beställd från hemsidan.) 
Storlek 38
Nypris 399kr
Mitt pris 200kr eller bud!




Intressekoll

Någon som är intresserad av en helt ny (ligger i kartong med plast och allt på) HTC wildfire.
Ny pris från elgiganten är 2269:- (Dock internetpris så den kostar nog någon krona mer i butiken.)
Jag tänkte sälja min för ca 2000:- eller bud! Är du intresserad? Skicka ett mail till mig [email protected] med ditt namn och ditt bud. Annars kan du kommentera här din mail och vad du buder och heter så mailar jag tillbaka!


Jag saknar..

.. dig

-

Jag är så himla besviken. För jag velade de här, så sjukt mycket...

Iväg på match osv.

Jag sticker nu iväg med epan till garaget i Torsång. Där de ska skruvas antingen ikväll eller någon dag framöver.. Sen efter till matchen :)


Tisdag

Idag har jag sprungit 1mil på idrotten. Och det var så sjukt drygt så jag vet inte vad.. Nu tänker väl ni att en mil är väl inte så mycket. Nej de är de inte. Men jag har jätte dålig kondition + att jag inte tränat på 2veckor (förutom igår då & gym) Men jag är skit nöjd över mig själv att jag orkade springa. Jag & Jenny var dom enda tjejerna i klassen som sprang i huvudtaget så!


Nu har jag precis gjort klart alla läxor också. Känns hur skönt som helst! Kvällensplaner är väl att laga epan och försöka ta mig iväg på div2 matchen. Får se hur mycket tiden täcker :)

 


Svar på en kommentar:

Anonym: vi verkar ha lite saker gemensamt....skulle va kul och lära känna dig :)
Svar: Gör det då! :) Ta kontakt med mig genom Facebook, skype osv. Vore super kul om du gjorde det, jag bits inte! :)


Svar på frågestund..

... Men har ni flera frågor så kan ni fortsätta ställa dem. Svarar på den senare isåfall! :)

Malin: Kan inte du ta kort på ditt rum och lägga upp? :)
Svar: Absolut! Dock orkar jag inte göra det idag. Lovar dig en bild antingen imorgon eller på onsdag!

Hihi: tycker du om emil uppling`?
Svar: Haha, de här måste vart Sanna som ställt den här frågan. Och jag tycker om Emil som kompis, inget mer!

;) : vad gillar du hos en kille?
Svar: Oj, vilken svår fråga.. Jag gillar nog insidan bäst hos en kille. Sen ska den ha någonlunda samma intressen som mig. Med andra ord, träna och bilar. Självklart vill jag ha en kille som bryr sig lite om sitt utséende men ändå inte för mycket..

Juliaaa!: hur kom du på att du skulle skaffa epa? :) och varför ville du det ? :)
Svar: Jag har vuxit upp bland motorintressen. När jag var 7år visade pappa mig en tidning som hette just "Epa-tidningen" och så köpte han den till mig. Jag tyckte de där va så himla coolt med epor då. Så jag bestämde mig redan då för att jag skulle ha epa. Och jag bestämde mig även då för att jag skulle skita i vad alla andra tyckte om att jag var tjej och hade en epa. Jag ville ha epa för att jag tycker de är bättre än moppe på alla sätt. Du kan åka med den på vintern. Du kan lyssna på musik, du kan åka längre sträckor. Prata med personen du har med dig i normal ton. Ingen hjälm. Du blir inte blöt om de regnar. Nej, jag tycker de är både roligare och bättre med epa helt enkelt!


Måndag

Helt okej dag. Är dock sjukt trött! Men det är bara att bita ihop. Känns riktigt bra i skolan (än så länge iallafall) och de är så sjukt skönt tycker jag. Att jag hänger med och faktist vill nu. Allt blir så jätte mycket lättare!

Jag ska ta och svara på frågorna ni ställde också. Fast de får bli senare ikväll efter min träning!

Känner mig duktig

Idag vaknade jag först runt 9 men bestämde mig för att sova ett par timmar till. Vaknade 12 då jag klädde på mig åkte och handlade lite små saker som behövdes med syrran.

Efter det vart det gymmet. Sprang 30min, körde ett riktigt hårt pass för hela kroppen & sen så var de bara att ta på sig springskorna och ta en riktigt raskpromenad hem på ca 1mil.

Känner mig super duktig! Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen!



Känner mig duktig

Idag vaknade jag först runt 9 men bestämde mig för att sova ett par timmar till. Vaknade 12 då jag klädde på mig åkte och handlade lite små saker som behövdes med syrran.

Efter det vart det gymmet. Sprang 30min, körde ett riktigt hårt pass för hela kroppen & sen så var de bara att ta på sig springskorna och ta en riktigt raskpromenad hem på ca 1mil.

Känner mig super duktig! Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen!



RSS 2.0