jag saknar dig.

så många saker som gör ont, att jag inte tog hand om dig. om jag vet att du behöft mig hade jag hjälpt dig direkt. du är speciell för mig, du äger mitt hjärta men du skiter i mina ord. skiter i vad jag berättar. du var min bästa vän, du var som en bror. du var den ända som jag hade var den ända som jag älska, men du sket i allt jag sa å du lämnade mig ensam. första gången vi bråka var de du som sa förlåt första gången vi gick olika vägar så fixade det sig. önska jag kände samma, att de är helt okej för mig. men de är de inte de är de aldrig utan dig. för att du ska komma tillbaka kan jag göra vad som helst, ska finnas för dig jämt å bara ringa om du behöver mig. jag gråter så fort jag tänker, jag gråter för ingen hjälper ingen finns här när tårarna blänker. minns du när jag ringde å jag grät i telefon? när du sa att de blir bra men varför ljög du för mig då? martin varför lämnade du mig, kan du bara ge mig ett svar, ett rakt ärligt svar så finns inte frågan kvar. har tänkt flera dagar, flera veckor, flera månader. om de var mitt fel å om de var jag som sårade. har inte släppt dig än å kommer inte göra de på ett tag. även fast om du säger du hatar mig å ger mig massa slag. för jag tror ändå på att de kommer bli vi igen, för så du fanns för mig har aldrig någon funnits för mig. ända meningen till att jag är kvar, är de sista ordet som du sa: "jag älskar dig, kommer alltid göra. allt är bara så konstigt nu". ta hand om dig gubben, om vi aldrig ses igen. å glöm aldrig orden "jag älskar dig min vän". försöker vara stark, men smärtan kapar mina ben, önska du kunde säga att du sakna mig med. lågan har sloknat jag har tappat allt mitt hopp, smärtan blir en klump som bara växer utan stopp. snälla bara hjälp mig nu någon, ni behövs nu som fan. bara få slut på alla plågor. du vet allting om mig, jag vet de mesta om dig. vill lära känna dig bättre, snälla kom hit igen. kan inte säga något förutom att jag saknar dig som fan, du var min bror min bästa vän, du var allt. fan. jag saknar dig så fan, kan du inte bara förstå hur de är utan dig? nu gäller de bara att fortsätta kämpa, för någon gång kanske de blir bra. vem vet? vi får se hur de blir, tiden med dig var så jääävla underbar ska du veta. du var allt inom mig, tänk att förlora den som står en så jävla nära. de gör så jävla ont.


:(

älskling du får inte lämna mig, jag fungerar inte utan dig. snälla du, kämpa. jag försöker hjälpa dig, jag älskar dig så.

vill inte att även ska lämna mig. tårarna rinner för din skull, jag lider utav att se dig såhär. ingen fattar ingen förstår hur mycket du betyder. ingen förstår att en katt kan betyda så sjukt mycket. älskling bli frisk, jag kan inte slappna av när jag vet att du inte mår bra. flyger du ifrån dig följer jag med dig. för jag älskar dig otroligt mycket, gubben. inte utan dig!

allt händer på en å samma gång.....


*

Jag behöver verkligen bara skriva av mig, mina tankar & allt. Sitter här & mumsar på min nougat, bland de bästa som finns. Så detta inlägg kommer handla om allt, exakt allt som jag undrar & behöver skriva någonstans. Verkligen puss i pannan till den som läser allt & sedan kommenterar att den gjort de.

Varför finns egentligen jorden, är de så som alla säger att jorden är rund? Hur kan man vara så säker på det egentligen? Varför ramlar vi inte av, varför rinner inte vattnet bort isåfall? Alla land på jorden, varför förändras allting från dag till dag? Varför rör sig allt vatten hela tiden? Varför finns det tid? Varför finns det dagar, månader, år? Ja varför finns vi i huvudtaget? Varför är vi inte apor & så som förr? Varför är de just människan som bestämmer över djuren & inte tvärs om? Vem kom på allt detta, komplicerade & konstiga? Vem kom på att det skulle vara så. & h ur kan forskare vara så säker på att de dom säger är sanning & inte bullshit? Hur ver man att de finns just 9planeter & inte 20? Har rymden något slut? Om inte, hur kan dom vara säkra på att de inte ligger en massa planter 100.000.000.000.000mil bort? Varför lyster stjärnorna på kvällen? Varför finns månen? Vad är den bra för? Finns de liv som på jorden på någon annan planet? Isf, vad heter dom "människorna? (sanna tänker: godis är bland de bästa som finns.) Jag förstår inte riktigt varför man vet allt & hur man kan vara så säker på de? (sanna tänker: mmmmmmmmh, nougat. så otroligt gott. den smälter i munnen.) Jag kan inte konsentera mig!! Äta godis & tänka på allt samtidigt, det går inte. Jag ska nu ta min sista godis & sen fortsätta skriva. *tuggar* Eller vänta, bara en till. Jag är så otroligt beroende av godis. Kan verkligen inte sluta. Nej nu är de min sista. Eller vänta, bara en till. åååååh, jag blir arg. Jag har bestämt mig. Jag ska äta upp allt mitt godis idag & sen ska jag inte äta mer godis på resten utav året sen. Bra. Nu har jag äntligen tuggat färgdigt. Vem kom egentligen på internet? Alla hemsidor? Att man kunde blogga, lägga upp bilder, vido'n, texter. Ja allt? Egentligen otroligt bra att dom kommit på allt detta. Helt underbart rent utav. (sitter & stirrar på en godis, måste bara ta en till.) Helt otroligt vad smart vi männiksor är egentligen.

Jag har aldrig begripit mig på varför man kom på ett sånt otroligt värdelöst ämne som teknik? Minus till den som gjorde de. Men plus till den som kom på godis. (Jag tar ännu en godis.) Jag mår illa. - Nejnejnej, stop. Minus till den som kom på godis. Undra hur dom kom på allt? Man blandar lite sånt & lite sånt. & sen vipps har vi en sån här god nougat som jag precis håller i handen. (jag stoppar den i munnen & njuter.) Nötter & vit, typ..... skum? Hur kan de vara så gott egentligen. (jag äter ännu en till.) Nu får de räcka, jag måste ha kvar några tills ikväll när jag ska kika på "Inne till varje pris" har du sett den? Men vad väntar du på? Kommentera & säg vad du tycker. Åh, mina nougat ligger där så ensamt i skålen, jag måste bara ta en till. Absolut sista nu. (sanna tänker: Undra vem som kom på allt det där om bibeln & sånt?) Nu ska jag börja på en ny diskution. Vem kom på allt de där om Moses, Abraham & Gud? De kan ju knappast vara sant? För sånt kan man ju inte forska fram, eller? (en sista, eller vänta jag tar två st. de får räcka, eller varför inte tre? okej, de får bli fyra.) *Undra varför nougat är så gott egentligen* Nej stopp. Tillbaka till bibeln. Allt de där om Eva & Adam? Hur kan de vara sant egentligen? Först gjorde Gud Adam utav lera & sen tog han ut ett revben ur Adam & vipps så skapade han Eva på revbenet. Jag måste ha något & tugga på. Okej, nu är jag seriös de här är sista. Men vad 17?!! :o Vart tog mina nougat vägen? Hur kan skålen vara tom? Attans. Då får de bli film utan nougat. Jag skulle slutat då jag sa de första gången. Skit också. Men okej, mitt godisförbud börjar här & nu.
Ska nog köpa ny mobil imorgon, iallafall innan veckan är slut. Yesyesyes, (mp)


livet, livet, livet..

jag lever vidare, även fast om allt fäller ihop. jag älskar, fast jag blir hatad. jag lever då livet, för att leva det å inte för att leka det. mitt liv är som en tvättlina. de går tungt att hålla de uppe, när jag har mycket att bära på. & lätt när jag inte har så mycket på mig. aldrig kommer man bli lycklig & stanna där förevigt, de är omäsnkligt. de är såhär livet är & de är sånt man får acceptera. jag accepterar de & tänker, de finns alltid någon som har de jobbigare än dig själv. tyck inte synd om dig. & det är sant, faktist. de finns alltid någon stackare där ute som är helt ensam. alldeles ensam, utan mat, hus & säng. lever egentligen för att den inte vet mycket bättre. den som inte kan tänka tanken om vilken lyx vi har & tycker vi har problem? nej precis. egentligen lever vi i ett paradis. men tyvärr är de inte alla som förstår hur bra vi har de. & de gör inte jag heller alla gånger. det jag menar är att man tycker synd om sig själv för egentligen otroligt små saker. jag lever livet som om de vore min sista dag. skrattar & ler när jag behöver. gråter åt saker.. jag älskar egentligen det som jag har. behöver inte mer än vad jag redan har. tänkt på detta.
tyvärr kanske jag inte svarar på er som skickar sms, underbara er. mobilen är inte så bittäär eller nått. laddaren är av & mobilen är slutt på batteri siddu. finns de någon ängel som lånar ut en tills jag köpt en? ängla vakt på den.


söndag, en vanligt söndag.

sitter här, är ganska besviken.... eller inte ganska grymt. skriver kanske mer senare.


förresten, drag sög. & då menar jag verkligen sög. ett skoldisco som man gick på i mellanstadiet ägde drag..


underbart folk!

jag är inte som alla andra, jag vet? men de är ingen. vi är människor allihopa? ingen är perfekt. även fast om de är många som är nära in på. jag är inte en av dom, och kommer aldrig bli. jag vet, ni behöver inte påminna mig. jag lever mitt liv som jag vill å även fast om någon försöker hindra mig. jag är fortfarande den jag är å skiter fullständigt vad ni omkring mig tycker. jag skriver denna text för att få er att bergripa vad de ni gör egentligen är, helt värdelöst. att försöka trycka ner en person anonymt. ni känner inte mig? så ni kan egentligen inte säga ett dugg. att ni lägger åsikter om mig utan att ha en blekaste aning om hur jag är egentligen är, töntigt enligt mig. spelar de någon roll hur man ser ut? vissa är helt enkelt bara; tjocka, smala, stora, korta, långa, bruna, bleka osv. i sig själv å de är något man aldrig kommer kunna ändra på. var nöjd över den du föds till. istället för att lägga ner tid på någon annans liv med elaka kommentarer å liknande. så använd tiden till något vättigt? å sluta vara elak mot någon annan. alla älskar inte alla å de skulle aldrig funka heller. de är inte de jag säger. jag menar bara att om du nu hatar en person, så varför bryr du dig i den å snackar skit om den? isåfall är den centrumet i ditt liv? å tänkt på, att aldrig någonsin kommer någon äkta person bli perfekt. så klaga inte. för du är inte de du heller. å tänk även på hur kul du skulle tycka om de var någon som hela tiden var på dig, skrev anonyma kommentarer, elaka tillåmed. ringde på dolt nr å snackar strunt. jag tror inte du skulle skrattat å tagit allt som ett skämt? utan lite går man å tänker på de hela tiden: "vem är de som vill mig något? å vad har jag gjort den?" tänkarna svävar omkring hela tiden. finns alltid där. tänk dig för innan du gör något, tänk efter. är detta något jag kommer att ångra, kommer jag få skit för det här? tänk efter en extra gång innan du gör de. för du ska veta att de är inte roligt att leva i helsiket, men folk efter sig hela tiden å rykten. jag har själv inte gjort de å kommer förhoppningsvis aldrig göra. men vet folk som har gjort de, flera st. man kan inte vara bäst på allt. men alla kan vara en sak å de kan alla, de är snäll. långt där inne finns snällhet hos alla, även fast om de är några som visar den mer än andra. men de är precis de jag menar. alla är olika.
so live your life'

anledningen till denna text är solklar & jag tror ni redan fattar vad de handlar om. de står "anonymna kommentarer" på en del ställen & då menar jag på Bilddagboken.


mobilen är alltid med ;* ha en super bra dag.

SURT

pusssssssssssssssss på att jag har spräckt mobil skärmen & fixat spricka i lillfingret.
nås på en annan telefon med samma nr (k)


en konstig dag,

Vaknade 10 i 6 av att alarmet ringde, snoozade några gånger. Jag älskar allt göra de, livet känns mycket lättare då. Men gick upp & sedan trallade jag iväg till bussen, helt ensam! Kom till skolan, kollade på profilen som jag inte var med på p.ga av att jag hade "ont i knäna" (orkade verkligen inte.) Alla lektioner var kaos. Började med svenska. Han kom lite senare än mig & Carlsson så vi hade damp & kastade saker på varandra. Jag kastade ett sånt där tavelsudd på henne så det gick sönder & vi skrattade så vi grät. Carlsson satt upp den lilla biten som var kvar av suddet på tavlan. Sen kom han, & vart skit arg & frågade vem de var som hade haft sönder de? & jag sa: Nej men oj, är de trasigt :o. Helt oskyldigt, vi var allmänt jobbiga den lektionen. Han skrek flera gånger på mig Carlsson Emma & Fille. Tillslut så tröttnade han & tänkte skicka ut Fille & hon svara: - Nej snälla, jag har inte vart dum! Hon fick bara sätta sig längst ner i klassrummet, ensam. Efter den lektionen sa han att vi var några av dom jobbigaste & pratigaste tjejerna han hade. Vi skrattade. Sen åkte jag & Fille till BK. För vi hade hål i 2timmar. Sen drog vi till ishallen där vi träffade: Emma Alida & Sanna. Sen drog jag & Fille på lektion, tyska. Känner mig otroligt duktig som hade tränat på glosorna, guldstjärna i min panna. På kemin skrek Karin så hon höll på att lyfta från golvet, jag kunde inte annat än skratta vad tyst de vart.. Men matten då, kaooos. Jag & Sanna pratade i telefon nästan halva lektionen med: Hedda, Mattias, Alex & Viktor? Tror inte det var någon mer.. Alla hade damp på matten, precis alla. Men sen så hade vi so, jobbade otroligt bra på den. Gjorde klart alla frågor & fördjupningen. Tummen upp för Sanna. Efter skolan följde jag med Sanna hem & var där tills min buss gick. Påväg till bussen kom de en gubbe med skrynliga kinder & björn mössa emot mig. Jag fick panik!! Men han var snäll, han hette Ulf & gick med mig till bussen... Han frågade vad jag hade för favorit låt, jag drog till med de första jag kunde komma på "snälla snälla" (anledningen till att de var de första jag kom på var för att jag lyssnade på den hemma hos Sanna.) & han började sjunga, "så snälla snälla snälla snälla, jag ber dig snälla......." & jag bara kollade på honom!! Som ett frågetecken & sen när jag kom fram till busshållsplasten gick han. & jag skrattade så folk måste trott jag var knäpp, tänk dig en 70+ gubbe sjunga "snälla snälla" för dig bara sådär? Jadu, jag säger att min dag var knaaasig.

Mobilen är med. (k)

M

Dagen började med att Sanna var otroligt duktig & försov sig!! Hann inte platta håret eller nått, fick springa till bussen.. Hann precis. Skolan var bäst, CARLSSON VAR TILLBAKA. Ibland tycker jag lite smått synd om min mattelärare. Du förstår att jag satt & sjöng "Fredrik & jag" på matten, högt utav bara satan. Här är låten (filmen också såklart.) som jag sjöng på, om ni inte hört den förut....



Men det roliga i det hela var att jag kom inte & tänka på vad jag sjöng eller vad min matte lärare heter försen Sanna påminde mig & skrattade så hon höll på att kikna. & alla i klassen tittade på mig som om jag vore konstig överallt ;o. Min matte lärare heter som sagt Fredrik & han tittade på mig med en blick som jag aldrig sett förr, aldrig någonsin har jag fått den blicken. & sedan säger han: "Jag hoppas verkligen inte att jag är den Fredrik du sjunger om,"  Jag skämdes. Gud vad jag skämdes, riktig jävla pinsamt vare. Men nu ska jag plugga lite tyska & äta glass.
Förresten, 1000tack för halsbandet Carlsson, jag älskar dig!!!

Jag har förstått nu, jag vet vad jag vill. Vad jag ska göra & använda framtiden till.



äntligen.

Datorn funkar lite till & från som sagt. Spelade innebandy match igår mot Hedemora, 4-4 riktigt bra match! & om inte annat, sista.. Dessa gjorde mål, som jag vet: Jag, Elin & Amanda. De var såklart någon mer, men vet inte vem.. Förlåt till den.


Nog om innebandy, för nu har jag trotts allt fotbollen dragit igång igen.
Första träningsmatchen spelades idag 13:40 i Falun, Falu BS - IF Tunabro. & härligt nog så vart segen vår 1-3! Bra kämpat tjejer, gud var härligt de var att spela igen. Även fast om matchen var på konstgräs. En del dampanfall från mig var de också, till & med så Mattsson sa till mig att lugna ner mig, & då ska jag säga dig, att då är de illa! Tihihi, :)


VIKTIG INFORMATION!!!

Hej & hejdå! kommer inte kunna skriva något eller vara inne på datorn i huvudtaget nu på ca 1-2veckor eftersom båda datorerna är trasiga & vi ska lämna in denna idag eller imorgon! VILKEN MARDDRÖM! Men jag nås på mobilen jämt & ständigt. Musik prov imorgon, pluggar på & tror faktist det kommer gå bra! Hoppas på de' Träning på torsdag då, grus! Men hur som helst: R.I.P min dator!! (k) jag hoppas att ni kommer sakna mig & åtminstonde langar ett hejdå? De är bara några få timmar kvar tills vi ska åka, detta är sorsligt men sant. Sanningen kan vara hård ibland!
0736944066 ©



CARLSSON KOM HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(


M

Doktorn idag gick sådär, bättre än förväntat fast negativare med hostan.. Fast de är bara micoplastma som gäller nu å dom är inte helt säkra än på om den kommer bli värre eller om den kommer stanna på samma nivå, om den stannar på denna "nivå" så kommer jag inte få någon medicin ( :@ ) men om den blir sämre ska jag få pencelin & något mer.. Tillbaka till doktorn igen om ca 1vecka, JIPPIE SANNA BARRSÄTER HÅLLER PÅ ATT SLÅ NYTT REKORD I MIN ÅLDER BLAND LÄNGST "JOURNAL" MIN ÄR 22SIDOR LÅNG & DET LÄNGSTA I MIN ÅLDER I BORLÄNGE ÄR 23SIDOR, JAG LIGGER PÅ ANDRA PLATS, känns skönt att veta!!!! Äntligen är ebba hemma, hoppas jag får träffa henne ikväll nurå, [mp]

S


- hoppas du ser mig på samma sätt som jag ser dig?

blir att kika på dammatchen idag med mysigt folk, :* som alltid är mobilen med om ni vill nå mig!!
Jag saknar er så otroligt mycket Ebba & Carlsson, hur tomt som helt utan er.


RSS 2.0