Shopping

Efter att ha sprungit omkring som en tok med mamma i över 6timmar i affärer så fick vi med oss massor med grejer hem. Hann med att plöja igenom stan, ica maxi och kupolen.
Jag fick med mig ett par converse, ett linne, en tröja, 6par trosor, 2st bhar och lite annat smått & gott. Idag har då mammas kort dragits ett ex antal gånger. Tack för allt mami!
Nu ska jag faktiskt sova, är super trött! Natti natti

Träna träna träna

Hallå på er! Har haft en sisådär mindre bra dag idag och ändå en bra dag. Dubbelmoral. Har gymmat ett ordentligt hårt pass så svetten verkligen visade sig ordentligt. Efter det tog jag på mig springskorna och löpte hem. Fick sällskap efter halva vägen lite drygt också.
Jag måste säga att det var bra gjort av mig att jag sprang, för annars hade jag aldrig orkat gjort något alls nu ikväll. Hade förmodligen slutat med att jag setat och stirrat rakt in i väggen i ett ex antal timmar. Det brukar ofta bli så.. Jag sitter i sängen med fötterna på kudden och stirrar rakt in i väggen ovanför min säng. Förra veckan satt jag så i säkert.. 2timmar. Sen när man liksom "kommer tillbaka" till verkligheten igen får man en chock över hur länge man egentligen setat där. Någon som känner igen sig? Någon?
Springturen gjorde susen, för då ränsade jag tankarna då. Dom går verkligen på högvarv i huvudet på mig och jag tänker inte ens på att jag springer.
Nu ska jag ta och göra mig en kopp te och sen mysa ner mig ordentligt till en film och ladda inför en skoldag imorgon! Kramisar på er

Ärenden

Ska till sjukgymnasten nu och sen vidare direkt efteråt på en fysträning. Sedan direkt efteråt traskar jag hem till min vän, Jonna för att spendera natten med henne. Ska faktiskt bli skönt att gå den där biten som inte är längre än 800m kanske. Men tillräckligt för att få vara med sig själv några minuter och rensa sina tankar! 

Ni är bäst

Just smile


*


Fredagskväll

Nu är det bevisat, killar från Säter har ingen hålvana!

Nu börjar jag bli människa igen. Hade en sån fantastiskt rolig kväll igår. Började med att jag tog bussen in till stan och fick åka gratis för att busschauffören var så imponerad av att jag hade reflex. Haha ja, du läste rätt. Ett reflex! Sen tåg jag tåget med Amanda och Malin. Jag åkte på toaletten för jag inte vela betala. Haha! Kan vara bland de roligaste igår! Satt där och skrattade konstant i 15min för mig själv. Lättroad! Lite senare på kvällen vart det ett nytt place och en ny fest. And so one!
Min kväll kortfattad: Festat, träffat så mycket trevligt folk, både nytt och gammalt, skrattat huuur mycket som helst, beerpong, osv osv.

Uuuuuh

Okej, jag ska inte vara den där lilla party prissen osv osv. Men jag orkar inte blogga nu, är varken pigg eller på topp. Byta någon?

TIPS



Tänkte tipsa om lite tränings knep som jag brukar köra med. Som faktiskt fungerar, eller ja, för mig iallafall!
1. Lura hjärnan
Om vi tar mig som ex som kör 3x15 på nästan alla övningar jag kör när jag tränar. Detta är såklart beroende på övning, var och när. Tex om vi har fys på innebandyn räknar jag inte utan då kör vi på tid. Men om man nu kör 15x3 istället då för att räkna till 15 så räknar man till 10 och sen börjar man om på 1 och räknar till 5. Då lurar man hjärnan och blir på så sätt att orka mer. Värt ett försök att testa iallafall?
2. Positiva tankar
Detta har man hört 100gånger att positiva tankar gör så att man orkar mer och ja, det är faktiskt sant! Tänker du "nej fyfan jag orkar inge mer" då är det ganska självklart att man inte orkar heller. Men om du byter ut dom mot tex "Never give up" Dessa 3ord går på repeat i huvudet på mig när jag tränar och tro det eller ej. Men jag orkar mer och ibland när jag är som allra tröttast tar jag i ännu mer.
3. Bestäm dig & gör det
Det är lätt att gå omkring och tänka "idag när jag kommer hem från skolan ska jag ut och springa". Så kommer man hem från skolan, sätter sig i soffan och äter något. Så blir man så himla trött och så tänker man "äh, jag orkar inte springa idag. Jag gör det imorgon istället" Känner ni igen er? Det gör jag. Om ni bestämmer er för något så måste det bli så också. Jag brukar ha som ett knep att man skriver upp i en "träningsbok" att man ska ut och springa. Jag gör nästan allt för att jag verkligen måste göra det. Kom på nått knep som skulle passa dig bra.
4. Extra peppning
Jag behöver nästan alltid peppning. Mer än det man kan ge sig själv. En tränare, föräldrar, kompisar. Ja vad som helst. Tänk på att det är inställningen som gör resultatet. Värt att programera in i huvudet.
5. Träningskompis?
Många säger att de är lättare att träna med en kompis då man får mer peppning osv osv. Både ja och nej. Jag blir extra peppad och orkar mer. Tävliningsmänniska som jag är så om jag ser någon som jag vet är bättre än så måste jag också göra de minst lika bra om inte bättre. Men om man gymmar själv eller tränar i huvudtaget blir tankarna bara på sig själv. Det tar mindre tid, man hinner mer = man får mer träning.
Hoppas mina råd och tips fungerar. Jätte kul om ni berättar om dom gör det! Be care

12:00



Årets första dopp är då avklarat. Badat isvak idag på räddningstjänsten och till det viktigaste av allt, jag badade först!

SOME DAYS


FUUUUUUUCK!


Jag måste bara säga faaan att jag inte är 18år. Hade världens chans att följa med ett par kompisar på Aviici. Snacka om att jag skulle kunna gjort vad som helst för att jag var det då. 18år. 18 jävla år....

17:54

Har haft en bra dag i skolan. Efter skolan hann jag med en snabbis på kupolen och sen kom mamma och hämta upp mig för en tur till sjukgymnasten och akupunkturen. Det där var då inget lätt ord att stava inte och jag är nästan bombis på att jag stavade det fel också. What ever!

TRÄNING


INSPIRATION




Från lördags

Åt naturgodis och läste en "fitness" tidning. Medans mamma och pappa köpte godis och andra onyttigheter i lördags köpte jag detta! Snacka om att man kände sig duktig.. Hehe

Kanon dag!

Har haft en sån fantastiskt bra och rolig dag i Romme Alpin idag. Hur bra som helst! Så himla kul att jag träffa massor med folk som jag inte sett på månader, vissa till och med nästan år. 

Nu är det träning som står på schemat, hörs sen!


say what?

Jag som gjorde flera inlägg igår när jag var satt i bilen fram och tillbaka till Katrineholm, men dom var putsväck nu såg jag.. Såhär såg jag ut igår iallafall och min lathet bara flöööödar in och jag orkar inte ens vända bilden.

alldeles för stora hoodie

Har sprungit omkring här hemma ikväll med min gråa huvtröja (tycker ordet hoodie är fruktansvärt fult och låter "modefixerat" och eftersom de är det sista jag är så använder jag det gammalmordiga namnet) som är så mysig och egentligen för stor, trots att den är köpt på barnavdelningen och mina favorit trosor. Det är det bästa jag vet, att bara ha en stor huvtröja och ett par trosor, det är så skönt!
Efter att ha setat i över 1timme och stirrat upp i taket så ska jag slå på en film. Imorgon ställer jag klockan 1timme innan egentligen uppstigning. Jag måste ut och springa och rensa mina tankar, det är nått ni borde testa om ni har mycket i skallen. Gå ut och gå eller spring, jag tänker inte ens på att jag springer då heller. Har nog med saker i huvudet och eftersom man inte tänker på vad man egentligen gör så orkar man mycket mycket mer också. Men guuuud vad jag babblar. Nu ska jag grina ikapp till filmen (har hört att de är en sån film) och så krypa ner i sängen. Godnatt på er alla!

"A strong woman" ia a able to smile this morning like she wasn't crying last night.

Har haft en riktigt skön skoldag. Älskar när vi "har eget arbete och får arbeta självständigt och bara leta sig igenom sidor på internet och skriva ner fakta". Det absolut bästa arbetssättet om du frågar mig! Just nu håller vi på att skriva en rapport på samhällskunskpen och mitt ämne är "föräldrar med alkoholproblem" en vädligt intressant men samtidigt hemskt ämne. Dock väldigt lätt att skriva om samtidigt som de är hårt. Nog om det!
Har precis vart hos sjukgymnasten och fått akupunktur (ursäkta om jag stava fel:P) och nu sitter jag här helt död som en säck i soffan. Var skit taggad till att ta mig en spring tur när jag var påväg hem men när jag såg att de började regna och vart blåsigt ångrade jag mig.

Såhär jätte rolig ser jag ut idag. Hoodie - HM (barnavdelningen^^) jacka - 8848

i LOVE you♥


-

Är i världens depp svanka, eller vart just precis nu. Besvikelse står med stora bokstäver och går på repeat i huvudet på mig. Är så himla trött på att varje gång så börjar allt om på noll, den där muren man börjar bygga upp sakta men säkert under en lång period, den muren som nästan aldrig kan bli ordentligt färdig. Just precis den muren ramlar och blir i hundra miljoner småbitar och sedan går upp i rök, just precis nu. Nu när du gör mig så fruktansvärt besviken. Jag lever på dina bra dagar, väldigt väldigt länge. Men när de inte längre är bra, blir det tyvärr så att man glömmer bort dem och ser allt dåligt.
Jag ber om ursäkt att jag inte uppdaterat på ett tag och de första som kommer nu är ett emo-inlägg, men jag behövde skriva detta. För den där klumpen i magen är så otroligt jävla jobbig. Jag bara måste få dela med mig av hur jag känner, annars äter jag upp mig själv inifrån. Och det vill jag inte.
Det är så lätt att säga att man inte bryr sig, men man bryr sig så jävla mycket.

RSS 2.0