Gymmet

Jag ska ta & pallra mig iväg till gymmet nu tänkte jag. Men jag uppdaterar mer ikväll istället! :-)

Sjuk? börjar fan tro så.

Idag va jag till gymmet och panik gymmade på 40min eftersom dom stänger så himla tidigt på lördagar. När jag kom hem bestämde jag mig för att springa vilket jag inte gjort på kanske 2½månad så jag tog mig en runda runt byn på kanske 8km och dra åt skogen. Jag trodde jag skulle dö! Vilken sjukt dålig kondition man får, med en gång. Haha pinsamt, har nog inte vart såhär otränad (konditonen, alltså) sedan jag typ bröt något.

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på kvällens planer. Grilla står på schemat iallafall!


vill ha den där hårfärgen igen!! :(


okej..

Joredn måste nog gå under imorgon.. Jag pluggar! och dessutom på en fredag! Jag har kommit på nu när de är 4veckor kvar av skolan, fan va skönt de är att ha saker gjorda! :) Bra där Sanna. Jaja, är bara att ligga i dom sista 4veckorna.. :)

Hur snygg är hon inte?

Efter att Kenza va utomlands med "Angelica" hittade jag hennes blogg. Åh herregud va snygg hon är! Checka bara:





Bilderna lånade från hennes blogg som du kan läsa HÄR!


heeeej hallå!

Jag är så grym på att blogga jag vet. Fast nu ska jag börja igen.. Eller hade tänkt försöka iallafall! Och så måste jag bara fråga.. Vafan gör ni 74personer som besöker min blogg varje dag på mig blogg?! Jag blev helt paff när jag kollade statestiken och såg att de va så pass många som fortfarande kollar min blogg dagligen. Men nu är jag tillbaka igen!

Tro de eller ej..

Men jag ska inte dricka eller äta onyttigt nu fram till sommarlovet. Och nej de är inte för jag vill ga ner i vikt utan för att jag vill ta tag i mitt liv, pa riktigt. Jag ska göra allt för att kunna göra min högsta dröm verklig, jag ska vara en av dom där spelarna som star nere pa planen i globen och vara skit nervös för de är jätte mycket folk där och kollar. Jag ska spela SM-final, finns inget annat! Sa nu blir det helt enkelt träna, träna & träna. Göra allt för att kunna uppleva min innebandy dröm. Jag lever för innebany!

i Tyskland

2dagar kvar tills jag star hemma pa stationen i underbara Borlänge, känslan är obeskrivlig!! Kan inte förklara hur sjukt mycket jag saknar mina kompisar. Helt sjukt mycket. Jag ska skriva om min vecka när jag kommer hem, vet inte vart jag ska börja eller sluta. Har bada kvart bra och finns saker som vart mindre bra ocksa, självklart.

Jag saknar min underbara pundström & ballgren! Jag älskar er flickor.

Tyskland

Jag drar till Tyskland inatt och är såkallad "utbytesstudent". Ska jag vara helt ärlig, är jag inte taggad för 5öre.. Jag vill mest få de överstökat känns de som. Fast jag tror nog ändå att de kan bli lite kul, eller jag hoppas på det!

Hur som helst, om de händer något, vad som helst.. Så älskar jag alla mina underbara kompisar!


Othilia Hallgren. Vi är som syskon, ger varandra spydiga svar, säger va som helst till varandra & så. Fast ändå vet vi båda att vi bara skämtar osv. Snart 11år tillsammans och jag ångrar inte en minut tillsammans med dig, du är underbar. t&s, hallgren&barrsäter, tia&barret osv osv, de är så de ska va! Jag älskar dig.


Sanna Sundström, vart ska jag börja? Du är så sjukt underbar. Vi är så lika, b01&b02, piff&puff, pundarn&barret osv osv. Jag har alltid så roligt med dig. Våra as garv som bara kan uppstå från ingenstans. Vi är typ aldrig seriösa. Och de slutar alltid med "vem är måtta och varför ska jag dricka med honom?"

Sen har jag självklart massa andra underbara kompisar och ni vet själva vilka ni är, jag älskar er alla!


RSS 2.0