Drömkroppen




Löprunda

Är välbehövligt att jag rör på mig, trots att jag fortfarande är lite krasslig kan jag inte hålla mig längre. Nu drar jag på mig springskorna och ut på en runda. Måste rensa tankar, ha 1timme för mig själv, bara få springa & vara med mig själv.

Vi hörs sen!

 


Man vet aldrig hur stark man är..

.. tills att vara stark är det enda val man har..

Jag hatar...

... att bädda i sängen. Men jag älskar att ha de nybäddat. Åååh, mitt liv är bra jobbigt just nu.. Haha synd om mig!!  :(:( FML


-


Frågestund


- Fråga vad du vill, jag svarar ärligt på alla frågor som ställs! Jag svarar på frågorna när jag tycker jag fått tillräckligt många. Passa på att fråga nu!


No inspration

Det är verkligen helt tomt i huvudet på mig.. Har inte en aning om va jag ska säga. Sitter hemma, har inte vart till skolan idag heller.. Kändes lika bra att stanna hemma en dag extra eftersom jag hade feber inatt så. Imon ska jag till skolan. Intressant inlägg - jao. Hejdå

FML

Jag hatar att vara sjuk!!!!!!!!!!!!!

Fredag.

Vill ha 25grader varmt (minst) & bara ligga & steeeeka!!!


Kunde inte låta bli att ta den här bilden, blir så glad utav att se den....

Torsdag

Måste bara säga att torsdagen är den bästa dagen på hela veckan nu! För varje torsdag har jag räddningstjänst. Fyfan va roligt jag haft idag. Bland de roligaste jag gjort i hela mitt liv, känns verkligen så rätt. Det kan inte bli mycket bättre alltså, det är nästan perfekt!!

Vet ni vad de bästa med att få hålla på med räddningstjänst osv? Man lär sig något nytt hela tiden, det är så fruktansvärt kul & man löser saker tillsammans.

Idag har vi haft övningar. Bland annat vattenlivräddning, då man fick ha torrdräkter på sig och rädda varandra med olika hjälpmedel osv. Då vi badade i en sjö & jag ska säga er att de var inte varmt!

Sen efter det så var de brandsläckning som gällde. Vi fick se/höra vad som hände om det är gasol, spray eller liknande burkar eller ämnen i en brand tex ett hus. Vi fick släcka en brand med pulversläckare. Vi fick gå in i en "lägenhetsbrand" och rädda 2st personer (dockor) som brann och släcka en kastrull som brann.

Kanske inte låter så roligt när jag förklarar de, men de var nå sjukt roligt!!


Torrdräkter. Såhär snygga var vi när vi hade vattenlivräddningen!

Redo för brandövningar!
Vad tycker ni, är de intressant att få veta vad jag sysslar med i skolan? Hur jag ser ut när jag gör de osv? Eller är de bara skit tråkigt? Kom med era åsikter. Det är dom jag vill veta! Puss på er! :)

Tisdag.

Skolan idag som vanligt, efter skolan pallra jag mig till gymmet trots att jag kände mig typ hänning & inte så pepp. Fast hade nog vart bäst om jag sket i gymmet känner jag nu.. Är helt jäkla slut. Har sovit hela dagen, orkar ingenting. Huvudet sprängs & tror jag har feber. Vaknade dessutom upp med världens halsont. Detta händer ju bara inte!!!

Jag måste till skolan imorgon, måste dit och se till att jag inte hamnar efter i något. Jag satsar verkligen nu! Åh.. Varför ska man alltid bli sjuk när man absolut inte har tid för de? Ska hoppa ner till sängs nu & hoppas på att de blivit bättre tills imorgonbitti. Puss!

Hemma nu!

Nu är jag hemma och nyduschad efter en kanon kväll! Hade super trevligt med lagen. Var välbehövligt med tacos efter en fysträning kan jag ju säga.

Nu ska jag krypa ner till sängs och kolla på film! :) Godnatt på er

Träna, träna & träna.

Sitter här och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan dra och köpa dricka sedan iväg på innebandyträningen. Ska nämligen på "tacos-kväll" med världens bästa innebandylag ikväll (Eller det är båda damlagerna) tror vi är ca 20st tjejer som käka tacos, prata och ha de allmänt skoj! Vi hörs senare :)


Måndag.

Vaknade för ungefär 1timme sen, så sjukt skönt att få sova ut! Ska ta och tralla iväg till gymmet snart bara jag käkat osv. Är ju ledig från skolan idag, har studiedag dock utan studier :)

Nej nu ska de bli något gjort av denna dag också, har träning ikväll också. Så får se hur mycket bloggande det blir :)


(inlägget skulle vart upplagt vid halv 12. men de hamnade i utkorgen..)

Random mobilbilder


Helt oredigerade!

-

Jag har aldrig känt såhär förut.. Jag vill så sjukt gärna bara att vara med dig så mycket bara när jag väl kan & på ett annat sätt inte. Dubbelmoral. För jag vet att om jag inte träffar dig och ser dig, kommer jag inte sakna dig sådär sjukt mycket igen sen. Men jag mår så bra när jag är med mig. Jag verkligen njuter av att få sitta bredvid dig, din doft, allt. För mig är du perfekt!

Våra ord snurrar i mitt huvudet...
Jag: "Hejdå!"
Du: "Nej säg inte sådär"
Jag "Nehe, vad ska jag säga då?"
Du: "Vi ses snart igen!"
.. dom orden, ska jag leva för. Tills vi ses igen!


Söndag.

Idag har jag vart på gymmet. Skönt med ett ganska mittemellan hårt pass. Axlar, amar & rygg var de som fick jobba mest idag. Älskar att kolla i spegeln när jag tränar och se hur musklerna spänns. - Tror jag blivit dum i huvudet...

Nu ska jag duscha!


Kära 16åriga jag...



Jag har aldrig kännt att jag vart sådär riktigt rädd.. Jag har nog aldrig någonsin känt en sån oredntlig rädsla. Men här har ni min absolut största rädsla, inte bara för min egen skull. Jag är rädd att någon jag känner ska drabbas, någon jag verkligen älskar. Min absolut största rädsla, en sån otroligt rädsla så jag blir tårögd och ryser..
 Kära 16åriga jag, du är stark. Det kommer bli bra! Det är okej att känna..

Jag vill..

  • Färga håret & klippa mig!!!!
  • Få ny mobil!!!!
  • Köpa massor med nya kläder och skor osv!!!!
  • Att de ska finnas mer tid än 24timmar på dygnet....

Skinnjacka säljes!

Jag ska nu sälja min älskade korta svarta skinnjacka för att jag har hittat en annan jag vill köpa istället :) 200kr eller bud är de som gäller. Köpte den förra våren för 499kr på H&M. Storlek 36!

Sugen på något nytt!

Jag har nu vart blond i nästan exakt 3år. & jag har tröttnat, vill vara göra någon förändring. Är sjukt sugen på att färga ungefär som Sarah Tjulander:


Vad säger ni, vågar jag?

RSS 2.0