SYSTERDAG

Idag har jag varit med min syster hela dagen! Har vart supermysigt. Började med att vi åkte på kupolen en sväng och kikade. Åt lite lunch och sedan gick till friskis för att träna. Tränade i 2timmar och vi var så trötta båda efteråt så vi orkade knappt gå ut i bilen. Hårdträning, score!
Nu nyduschad och ska umgås lite med mamma & syrran. Blir smootie och bara allmänt mycket mys!

IGÅR

Hej! Igår mådde jag lite smått piss dåligt av någon anledning kände jag mig dö trött och nästan bakfull. (Även fast om jag inte druckit på flera veckor) Så därför bloggade jag inte och vara till kupolen en sväng med pappa utan resultat med sig hem.
Var ut och gick en sväng på ungefär 1timme för att se om de skulle bli bättre i kroppen, det var det. Tror det var fullproppat i skallen av funderingar..

SÅÅÅ SUGEN

Jag har vart nå otroligt sugen på kladdkaka och kaffelatte hela dagen! Skulle kastat mig i bilen om någon frågade om jag skulle med och fika. Så himla tråkigt väder dessutom.. Kanske ska ta och baka? Ja varför inte..

20 APRIL

Kom hem för en stund sen från att ha vart och lunchat med pappa och hans kollega. Hade enbart 2lektioner idag, hur skönt som helst! Nu sitter jag här och pratar med Jonna och vi planerar nästa helgs planer, eftersom hon ska vara borta hela den här.. Vi hörs sen!

GODNATT

Ställer klockan tills imorgon. Jag tänkte dra och träna redan innan skolan eftersom jag bara har två lektioner imorgon! Godnatt på er

SÖKES

Jag söker en träningsrutinerad träningskompis som skulle kunna vilja bli min lilla extra knäck coach på gymmet.
Du måste inte vara vältränad eller så, bara ha rätta inställningen och viljan. Någon som gymmar på friskis i Borlänge och som också känner att den behöver en extra vän att tillbringa sina svettiga timmar tillsammans med.
Låter detta roligt och intressant? Hör av er till mig antingen här i kommentarsfältet eller på facebook! Ingen kommer bli nekad, promise. Våga satsa för att vinna!



19 APRIL

Hej alla sötnosar! Idag har vart i skolan, haft en otroligt rolig dag. Hade kallrökdykning på räddningen, tungt och sjukt skoj. Med tanke på att man inte såg någonting och jag är så bra klumpig i vanliga fall så gjorde detta det inte bättre. Så kom jag på den briljanta idén att vi skulle ha vattenkrig så det slutade med att killarna sprang omkring där och blötte ner varandra och alla var pissblöta så de droppade av hjälmarna när vi avslutade det hela.
Efter skolan åkte jag till gymmet, körde mage och rygg. Börjar bli uttråkad och försöker hitta ett bredare och nya övningar att träna med. Nyduschad och fräsch sitter jag här nu och ska ta och dejta min mattebok tillsammans med alla tända ljus. See you!

NY PARFYM & BALSAM

Jag beställde hem en Escadaparfym och Sebastian balsam från Parfym.se, det är super billigt där och det går dessutom jätte fort att få hem varorna! Fick hem dessa förra veckan men har inte hunnit lagt upp dessa än. Parfymen luktar gudomligt gott och balsamet är grymt bra. Rekomenderar båda!

GODMORGON

Har ni sovit gott? Jag hade extremt svårt att somna igår.. Har lite sovmorgon nu idag och räddningtjänst direkt på morgonen. Sitter nu och knaprar på lite frukost.

GODNATT

Nu säger jag och mina konstiga funderingar godnatt. Jag har tillexempel setat här ett bra tag nu och funderat på om jag är en tråkig person.. Något måste gått snett..

SOMMAR 2010


FÖLJ MIG

Sannabarrsater @ INSTAGRAM

ANSWER

F kul att kommentaren skänkte dig lite glädje :) men tycker det är kul att läsa din blogg och tycker verkligen att du ska fortsätta med det

S Massor med kramisar till dig! Blir verkligen super glad av såna här kommentarer och det får en verkligen att få tillbaka blogglusten. Skulle vara ännu roligare om jag fick veta vem du var, men de är såklart frivilligt,

KUPOLEN

Ska in till kupolen för att dricka kaffe och snacka skit med min fina vän Hanna! See you later

NÄSTAN KLAR

Efter att ha suttit och pulat i snart 2timmar. Snacka om att tiden går fort!! Så är jag nästan klar, lite små fix kvar. Men tar det någon annan dag, just nu är jag sjukt trött i huvudet och ska dona med lite annat. Så, vad tycker ni?

fixar

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen lite. Dock blir det inte riktigt som jag tänkt mig eftersom jag har hållt på med just denna stilmall massa gånger förut så är det något som inte stämmer och blir som jag vill..
Gör om från början, gör rätt ska jag nu göra. Tur jag har gott om tid på mig!

Plugg

Jag ska nu ta och plugga tills imorgon. Har tänt massor med ljus och ska bara mysa riktigt ordentligt. Ska även för första gången på grymt länge bättre på lite färg på mina naglar. Har nationella imorgon i Svenska så måste verkligen få in det helt och hållet i skallen. Har massor att göra!

Träning

Hej på er sötnosar! Såg att det var någon som hade kommenterat att jag skulle blogga, blir verkligen super glad av såna kommentarer och jag ska skärpa till mig. Jag har lite nytt hit till bloggen på gång och vi får se när det är klart, hoppas det inte tar allt för långt tid!
Idag har jag hunnit med ett ben, arm och rumpa pass på gymmet. Trodde jag skulle dö ett tag där, var så sjukt längesen jag körde såhär hårt och ökade vikterna med 2kg på armarna. Skakade så jag kunde knappt klä av mig efteråt. Grym känsla, älskar när man känner att man gjort någon nytta.
Har även nya planer inför sommaren med min träning och än så länge ska jag hålla det för mig själv tills det är helt säkert. Hoppas gör jag iallafall!

Träna

Ska nu iväg och träna med min syster. Idag blir det mage och rygg som står på schemat för min del. Sen efteråt kilar vi iväg in på kupolen en sväng för att kika om de finns något smått och gott att inhandla kanske.
Hörs senare! :)

Vuxenpoäng

Idag har jag kännt mig riktigt duktig faktist. Gick upp halv 9 och skjutsade syrran till jobbet och drog direkt till gymmet. Svettades som en gris. (Om intresset finns att veta det så!) Åkte hem, lagade mat. Sov en timme på soffan och nu har jag storstädat rummet och dammsugit hela huset. Score!

Är jag knäpp?

Här har jag legat nu i 42min ganska exakt och läst på "anmälan rubliken" från kopps. Hallå eller, är detta normalt? Varför sover inte jag?
"Enligt lag är du skyldig att anmäla för annars kan vi anmäla dig för utelämnad anmälan för att du inte anmälde den anmälan som du är skyldig att anmäla och då kan din anmälan anmälas för att du inte anmälde och då kan din anmälan anmälas av oss! Förstår du?"

Hejdå betydde vi ses imorgon.

Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Läxor hamnar i papperskorgen. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar.
Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan. Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. När det värsta killar kunde göra va att ge en killbaciller. Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Dina värsta fiender var dina syskon. Krig var bara en lek. Den enda drogen du visste om var värktabletter. Den värsta känslan var när man skrapade knäna. Och hejdå betydde bara vi ses imorgon.



True


Inte som planerat

Hallå på er! Jag skrev ju här för någon dag sen att jag skulle lägga upp en "bloppis" och hej å hå. Men ser ni någon? Nej inte jag heller..
Det är nämligen så att jag åkte med mina galna kompisar på en liten spontantripp härifrån Borlänge = ingen tillgång till dator. (Eller jo, men jag orkade inte blogga där).
Och så iförrgår när jag kom så mådde jag jätte dåligt hade hög feber osv, så på kvällen fick jag ont i bröstet, jätte svårt att andas och så svimmade jag av och låg och krampade på soffan. Kommer dock inte ihåg detta, men min syster och mamma har berättat det.
Så jag har inte vart i toppform direkt, men nu, börjar jag bli människa igen! Tänkte försöka ta mig utanför dörren idag utan att känna mig yr och som om jag ska svimma. Men först och främst ska jag fota jackorna och lite annat!
Vi hörs alldeles snart

Gymmet


Onsdag

Dagens planer är att först lämna ut lite cv'n, träna med syrran och sen springa hem. Ska även lägga upp en liten mini "bloppis" här senare med, håll utkik!
Vi hörs lite senare!

Bal- och brud-klänning säljes

Nu säljer jag min balklänning med släp eftersom jag aldrig mer kommer bli och använda den.
Storlek: S. Använd endast 2gånger. Mejla mig: [email protected] eller skriv till mig på facebook vid intresse!

Paket from HM

Mamma kom även hem med mitt paket jag beställde för någon vecka sen från HM. Nu fattas verkligen bara sommaren!

Följ mig på instagram!

sannabarrsater @ instagram
Första bilden som fick förbrylla mitt instagram album

Påskharen

Min söta mamma hade plockat ihop en liten presentpåse (istället för påskägg) med lite smått och gott. Body buttern luktar gudomligt gott Cocos är min favorit. Jag tror jag har 3-4st i cocos, men en till skadar aldrig! Sen älskar jag blomig inredning, vitt, naturvitt och rosa blommor. Dessa två söta ljus fick pryda mitt lilla runda bord bredvid fotöljen.


Min helg

Hej på er! Jag har verkligen vart urkass på att uppdatera. Ska verkligen skärpa mig nu! Min helg har vart fullspäckad med innebandy, äta, sova, innebandy. Med andra ord en sån himla grymt bra helg!
Var till Katrineholm och spelade cup. 5 matcher spelade, 1 inläppt, 11 gjorda mål & obesegrade i alla matcher! Detta är verkligen riktig lycka för mig! Jag ryser i hela kroppen utav att bra skriva detta!

RSS 2.0