Skit internet

Mitt internet har inte fungerat på 1vecka!!!


Ta tag i livet.

Nu ska jag ut och röra på mig. Försöka så gott jag kan kanske jag ska tillägga. Hejdå!

Malung

Har hunnit med så sjukt mycket dom senaste dagarna så jag har inte haft tillgång till en dagar på jag vet inte hur länge...

Jag, Elin & Jonna tog oss en tripp med epen till Malung på dansbansveckan i onsdags och kom hem nu idag. Helt sjukt va roligt vi haft!!


-

Nu börjar allt om på noll, den där höga muren jag byggt upp en sån lång tid, revs precis ner & nu måste jag börja om igen. Hämta kraft, mod & låta tårnarna rinna en stund. Bara låta dom rinna...


Västerås x2

I Fredags kom jag & Jonna på att vi velade dra till Väserås & 1½timme senare satt vi på tåget påväg dit. Haha med all packning osv.. Vi sov i Västerås också i tält. Tog tåget hem halv 9 på lördagmorgon. Kom på senare på lördagskvällen att vi vela dit igen. Så jag Madde & Jonna drog till Väserås igårkväll också. Fast då åkte vi raggarbil med Patrik. Vilken helg! :)





Jag vet inte..

Ni vet Melissa Horn's låt "Som jag hade dig förut?" Jag har setat hela dagen och spelat den om & om igen. Det finns en mening i texten som stämmer så sjukt bra på mig. "Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här."

Jag hatar att tänka på framtiden. Jag har alltid vart en sån person som kommer på de dagen innan eller samma dag och gör de. Jag har aldrig vart en sån person som vill planera saker. Hela högstadiet har jag tänkt "Äh, jag kan ta tag i skolan snart. Jag har gått om tid på mig." Och nu i vintras när jag stod där med x antal G som förut vart x antal VG osv, hade jag panik. Det var då jag började fatta att jag måste börja ta tag i allt. & då fanns inte orken eller viljan där, för då visste jag att de redan va försent att höja mig.

Jag hade panik att jag inte skulle kunna bli de jag alltid velat. Men jag kom iallafall in på de gymnasiet jag vela in på. Resten kommer eftersom. Jag är verkligen livrädd att fastna här, att aldrig våga eller att de aldrig blir av att jag flytta härifrån, upptäcker lite andra ställen.


Och så har vi , Veronica Maggio - 17år också. Stämmer också så bra på mig..


Just nu:

Idag har jag hafte en gjort absolut ingenting dag & helt sjukt va de är skönt ibland..
Nu hade jag tänkt att jag ska göra mig lite te och unna mig med att  städa ur min garderob vilket jag tänkt göra i över 3månaders tid men blivit uppskjutet hela tiden. :) Lika bra att börja nu med en gång så man har de gjort.

En bild säger mer än tusen ord:

(Del 1)






Visste du att..


En cheeseburgare från donken innerhåller lika mycket fett & kalorier som 3st 300grams chipspåsar, vidrigt va?

En bild på någon jag litar mest på:



Jätte gammal bild. Men eftersom de inte går att ladda upp bilder på blogg.se.....

..

det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". lite kunskap bakom "jag vet inte". lite känslor bakom "jag bryr mig inte" & lite smärta bakom "det är lugnt"

vet ni vad?

Idag när jag bara varit hemma helt själv och i stor del bara legat i sängen (eftersom jag knappt har någon röst, har feber & ont i halsen efter P&L veckan) så tänker jag, sjukt mycket. Som nu har jag fått för mig att jag vill sälja en sak som jag i många många år har längtat efter. Och då menar jag verkligen längtat. Och jag vill sälja den enbart för att jag trött på att va speciell. Jag vill just nu bara va som alla andra tjejer.

Jag vet inte varför jag får såna här tankar. Jag har i hela mitt liv tyckt de här vart skit coolt. Det är liksom detta jag tycker är kul & intressant? Varför då bara strunta i det? Jag har så många frågor utan svar.

Vart är jag påväg? Varför tänker jag såhär? Varför, varför & varför? Inget svar finns, för jag vet inte ens själv.

Jag minns när jag va liten, de bästa som fanns va att få kolla på när pappa gjorde sånt killar gör. Roade sig men samtidigt lagade. Jag kunde sitta där i timmar och bara kolla. Att se hur lortig man vart om händerna osv. Det är verkligen sjukt, för jag kommer ihåg hur sjukt mycket jag tyckte om det.

Jag kommer även ihåg första gången jag satt bakom ratten, de va som om jag hade kört förut. Fast jag aldrig i hela mitt liv hade kört bil förut. Koppling, växla, upp med koppling, gas, bromsa osv. De va som om jag kunde de där. Som om jag va som gjord för att sitta bakom en ratt. Uppväxt där liksom. & Jag minns min första kväll i den, jag va så fruktansvärt nöjd, glad & helt enkelt överlycklig.

Men idag, känner jag mest "Jag är trött på att vara annorlunda, att inte tycka om samma saker som alla andra tjejer. Varför skulle just jag blí såhär? Jag kan väl iallafall låtsas att jag tycker allt som tjejer gör är intressant för att sluta va annorlunda & udda?" Fast att jag vet innerst inne att jag lever för detta. Jag tycker de är skit coolt med motorer osv. Har alltid tyckt.

Jag skiter i om folk tycker jag är dum i huvudet, störd eller allmänt patetisk för att jag skriver ett inlägg på min blogg om va just jag lever för. För det är min blogg, mina ord & mitt liv. Och om du tycker något annat, så bryr jag mig inte. Det är inte du som är jag. Inte du som ska leva som jag gör, inte du som ska skämmas för mina ord. Jag ska kunna skriva va jag vill i min blogg utan att folk ska bry sig. & Förlåt mig för att jag inte är som alla andra, förlåt för att jag är annorlunda. Men jag kan inte hjälpa de. Hur mycket jag än försöker, så kan jag inte. Även fast om jag just nu skulle vilja kunna det.

Men detta är jag, jag är annorlunda. Fast & andra sidan.. Jag vågar vara mig själv iallafall.

Sebastian Krantz



Jag har alltid haft lite små svårt med Sebastian Krantz och hans låtar osv. Men denna låt är verkligen sjukt bra! Han har verkligen vuxit till sig.

Festivalbilder:


Lyckat hjärta, Sara. Haha

Längst fram på Daniel Adams-Ray - CHECK!

RSS 2.0