tredje dagen - CHECK

Gud vad underbart skönt det känns att vara hemma. har precis kommit ut ur duschen, vilket var väl behövligt. jag hade nerklottrade ben från igår. ha-ha, p&l ni vet. så nu ska jag ta och äta, är skit hungrig!!

vi hörs senare :)

p&l

ska dra iväg ner på festivalområdet en sväng nu med hanna och denice. hoppas på en sväng in på campingen också. men det visar sig, vi hörs kanske ikväll, bror på hur fort klockan går.


andra dagen - CHECK

Idag har de vart en sjukt dryg dag. jobbigare än igår, men äh. man överlever iallafall. Jag kom inte i säng föresen klockan va 12 igår och sen låg jag och talade i telefon till sisådär 2 - halv 3. jag hatar när tiden bara springer iväg sådär på kvällen.. så imorse ringde klockan 7 men jag gick upp 8 då pappa kom och hämtade mig kvart över. men jag hann iallafall! :)

åt helvete med ALLT..

rubriken säger allt. jag orkar inte blogga.

(nej detta är inte ett inlägg som handlar om fotboll om någon tror de utan vissa förstår nog, vissa inte. men, det är kväll..)

kolla vad jag nyss hämtade


första dagen - CHECK

Jag måste faktist säga, det var liiite roligt också.. nej då, de var faktist ganska skoj. fast samtidigt skulle jag inte kunna låta bli att jubla om vi fick sluta kanske 1-2timmar tidigare på torsdag. jaja ska inte klaga inte :)

Fräääsch

Jag har hunnit med lite saker sen jag skrev sist. Jag har vart på möte, fick lite fotbollskläder och liknande.. Sedan fotbollsträning.

Kom precis ut från duschen, känner mig som en ny människa!! Silverschampoo, nyrakade ben (dock inget skinn med denna gång, hehe.) inpackning och ansiktsmask. Underbar känsla jag har just nu.
 
Nu blir de pizza och sedan en film tror jag.. Ska ju upp kl 7 imorgon.




just nu / 15:37


Dear John

Jag måste bara säga åh herregud, vilken film. Filmen är nå helt otroligt bra, verkligen en film som jag rekomenderar. Men dock tycker jag du ska se den själv eller med en kompis, ingen pojkvänns film direkt. För jag bölade rakt genom hela filmen. Fy vad jag grät. Men en helt underbar film.


filmtime

nu ska jag hoppa till sängs och slå på dear john. Alla som sett den säger att den är super bra. Jag hoppas verkligen den är det. Jag hade tänkt att ikväll ska de bli en tidig kväll så jag kommer inte uppdatera mer än såhär idag. Jag behöver verkligen sova ut lite..

Jag hade iallafall tänkt att jag skriver imorgon om vad jag tycker om filmen, det låter bra va? Har någon någon utav er sätt den? Isåfall, vad tyckte ni om den? Godnatt mina söta rara bloggläsare.


svar på tal:

anonym - vart är tröjan/linnet köpt? :)

Svar: Den är köpt på kappahl!

Detta är den sista frågan som jag svarar på i ett inlägg, inte för att jag menar något illa eller så.. men inläggena blir så himla tråkiga, hehe. Så härdan efter är de "bloggsvar" rutan till höger i menyn eller "fråga mig" knappen under inlägget som gäller. då vet ni! :)

sitter ute och grillar


midsommar bilder..


gaaalen kväll

jag lever. otroligt grym kväll igår. jag laddar upp bilder här bara jag har laddat upp dem på fb! :)


nu åker jag..

ska hem till mina kusiner nu och äta sen lite senare bär de av till torsång osv. kameran är med så hoppas på massor med biler till er sen, bra vaaa? hehe hejdå :) ps. ha en underbart bra midsommar! :)

måste bara säga..

exakt ett år sedan nu, ett jävla år sedan då hade jag världens största idiot i min närhet. ville bara säga det :)


dagens.. haha



min webb suger för tillfället bara för att jag har egentligen spotlights i hyllan ovanför mitt skrivbord, men nu har alla lamporna i dem gått sönder. men jag ska fixa nya lampor så snart som möjligt.. då vet ni varför bilderna blir så gråa och tråkiga.

midsommar

jag har lite bråttom. jag måste göra mig iordning, jag gick precis upp. ska åka om sisådär 1-1½timme. jag bloggar när jag är klar!!

bloggsvar.se fråga: (varnar känsliga tittare..)

lägg upp bilder på benet.



bilden suger, min kamera sa godnatt precis efter jag hade tagit denna bild. Så jag hann bara ta en och såret ser inte så stort ut på bilden.. det är ialalfall 3½cm långt och typ ½cm bredt, bra då vet ni det också..


ny design

Ebba hjälpte mig precis med en ny design. Tack så jätte mycket!!

Jag ska fixa lite med menyn och så, det är så tomt just nu tycker jag. Eller jag är väl bara ovan eftersom jag inte haft en vit blogg på typ 1½år.. Men jag ska se till att vänja mig. Vad tycker ni? :)


shoppingtur

jag och syrran cyklade till kupolen vid 6 och försökte hitta den rätta midsommar outfiten, haha. men vi kom hem med påsar båda två. tänkte att jag visar er inte försen imorgon va jag hittade, blir inte så roligt annars. har ni något och längta efter ;) haha skoja.


va har borlänge att erbjuda idag?

ingen som vet.. ;)


godmorgon

sovit gott? jag har då sovit bra när vi väl somnade. haha..


jag ska snart ut och gå med Zenta (mormors hund..) sen ska jag och handla med mor min. så jag ska nog ta och klä på mig och så.. :)


titt bara. skit snyggt!!!

nattinlägg

måste bara börja med och säga tja alla som förmodligen sover.

fan va mycket bus vi haft för hos ikväll, hehe. :) måste bara upplysa er om att sara gillar koorv och har ont i foten. hehe..

nej nu ska vi hitta på något annat, typ som att borsta daggarnaaaaa. skoja, hejdå :)

hos sara

jag och alicia är hemma hos sara och vi håller på att skratta ihjäl oss åt sara som dammsuger. hon dammsög just upp sin nyckel, duktigt! hahah jaja vi hörs.

utgång

jag är på riktigt "busigt" humör bara så alla vet. hehe..

Min Grillis är hemma och ska tillbringa kvällen/en bit in på natten med henne och alicia. Vi får se vad vi hittar på. :)
såhär känner jag mig just nu:


just nu / 19:13


DUKTIGT SANNA!

Vet ni vad? Jag lyckades precis med att skära av mig en hel del hud i duschen när jag skulle raka benet.. jag är så otroligt duktig. jag har bytt plåster 2gånger på 30min.. låt mig säga att de blöder lite.


ännu en gång

UT I SOLEN MED ER

måste bara påpeka..

mitt lår dödar mig, min stortå gör så jag lider, min tumme är tummen ner, min mage gör ont, jag är så otroligt sliten så jag vill bara sitta i ett svart rum i flera dygn utan mat eller något.

Hej jag heter Sanna Barrsäter. Jag har spelat typ 4st fotbollsmatcher & haft 2träningar på 1½vecka. Jag är totalt sönder körd.

Då vet ni :)

maaatch

måste skynda mig nu, ska iväg innan matchen på lite ärenden.

Just nu


hejsan hoppsan

jag såg nu att inlägget jag gjorde igår innan jag drog iväg på träning och vara med filip, danne & alicia aldrig kom upp, suck.

jag ska iallarfall ut och lägga mig i solen nu en sväng medans de går och steka. ;)


soooool

jag har legat ute och sovit i solen i nästan 3timmar. Gud vad skönt de är.

Jag ska nu ut och såga panel så att pappa blir klar någon gång och vi kan åka hämta.... ;) vi hörs sen

20:11

Hej alla glada! Hoppas ni är lika glad som jag, hehe.

Vi vann matchen med 6 eller 7-1 grymt brudar. Ikväll så ska jag bara ta de lugnt, känner att de ska bli välbehövligt. Min mage är just nu ""#¤(%¤/(()" och lika så mitt lår & tumme. Men inte grinar man för de inte. Solen skiner och precis alla pusselbitar har ramlat på plats, nästan...

Jag tror jag ska ta mig en promenad ut på byn snart. Ska bara klä på mig och så. Jag älskar att gå kvällspromenader. (dock är de självklart inte lika kul att gå själv, men äh..)


match snart..

jag har samling om en timme, ska hinna trycka i mig något mer och äta också..

vi får höras efter matchen :) om jag orkar sätta mig vid datorn då, känns som om jag vara väldigt trött efter de men... de visar sig ;)

just nu känner jag såhär:

¤#%"&"&#%¤"#!¤%#/(%)=%)/%¤

godmorgon(?)

hehe detta är inte okej att vakna halv 1.. jaja. det var riktigt skönt att få sova ut. har blivit ganska sent dem senaste nätterna. igår vart de tidigt (om man genför med va de brukar bli..) jag åkte hem från daniel vid halv 2.

nu ska jag käka tacos till frukost. :thumbup: känner för att bara tralla omkring i mina träningsbyxor & hellokitty tofflor hela dagen. det får nog bli så tills jag ska och spela match. jaja, nu roooopar mam från köket.

Svar på en kommentar:



Svar: Oj.. Tack så jätte mycket Gabriella! Blir verkligen jätte glad utav att du tycker det.

Om mitt självförtroende. Nej jag har aldrig haft bra själv förtroende.. Men jag har börjat accepterat mig själv mer och mer på sistonde. Jag har haft en hel del problem med att göra de förut.

Jag har aldrig förut vågat erkänna detta såhär öppet, men jag tar tag i min krage och gör de nu. Under 2månader led jag utav ätstörningar då jag var riktigt sjuk. Både fysiskt och psysikst. Jag åt inte mer än en macka om dagen (om ens det.) Jag drack bara vatten. Jag fick för mig att jag skulle bli vegitarian, att mjölk var sjukt äckligt för att de luktade illa. Jag gick under den tiden ner ca 13kg. Och mina föräldrar fick tvinga i mig maten, om jag inte åt fick jag inte gå från matbordet eller utanför dörren. Vilket jag är sjukt tacksam för idag att dom gjorde för mig. För många nätter låg jag vaken och bara glodde upp i taket. Vissa dagar kände jsg för att slå ihjäl någon och andra bara för att skratta tills tårarna rann. Helt sjukt..

Det var ju självklart något i huvudet som inte stämde på mig. Jag gick under denna tid mycket till kuratorn och skolsyster då dom också stöttade mig i detta. Men mycket stöd fick jag utav mina egna vänner. Kommer ihåg att bland annat Putte, Felicia & Therese. Tvingade i mig mat många gånger. Jag har aldrig sagt detta förut..

Men jag är sjukt tacksam för att ni hjälpte mig genom denna tid.. Jag vill inte ens tänka tanken på hur jag kunde sett ut nu om ingen hade brytt sig om mig och lagt sin dyrbara tid på just mina problem.

Detta var mer än ett halv år sedan och jag ska säga er att jag inte kommit upp i den vikten jag hade innan mina ätstörningar än och då äter jag mig proppmätt minst 1gång om dagen.

Men till frågan om jag har några tips, ja det har jag!
Du måste börja acceptera att alla ser olika ut, men tänk såhär.. Att i någons ögon ser man bra ut. Men är utseendet egentligen allt? Förut brydde jag mig mer om mitt utseende än vad jag gör nu. Tro mig, utseendet är bara ett "plus i kanten" men come on. Börja acceptera att du föddes till den personen du är idag. Att det finns någon/några som faktist älskar dig för den du är. Det är en underbar känsla/tanke.

Så helt enkelt, acceptera att du är just du och var stolt över dig själv. Om någon försöker trycka ner dig så lyft på hakan, sträck på dig och gå med bestämda steg därifrån. Positiva tankar och skit i dom som försöker trycka ner, dom är bara avensjuka..

Sedan stå inte framför spegeln och titta allt för länge. Utan stå där så kort tid du behöver. Då slipper du komma på saker som du inte gillar hos dig själv.

Lycka till tjejen och hoppas mina råd/tips hjälpte dig lite iallafall. Kram!

16:52

kom precis hem efter att ha vart en sväng till kupolen, jag köpte saker som jag kollat på jätte länge men som dom reade nu. fick bli en bh, trosor & ett örhänge till mitt hål uppe i örat (eftersom jag är så duktigt och tappade bort mitt förra.) allt som allt vart det 120:- skit billigt! :D jag är super nöjd.


dagens... hahah


19 juni 2010

Godmorgon.

kom precis ut från duschen, jag somnade inte försen kvar över 4 inatt. vet inte varför, kunde inte sova bara. eller jag låg och pratade i telefon till halv 3 så. ibland är de bara så skönt att bara ligga och prata i telefon och få ur sig de mesta.

nu ska jag ta och klä på mig och sådant sedan ska jag följa med min syster till kupolen för hon skulle handla sig lite nya kläder. en annan skulle också behövt det, men nej jag vet inte. vill spara mina pengar. hehe jag har faktist sjukt mycket penningar på mitt kort nu, eller jag har aldrig haft såhär mycket förut :D nej nu ska jag klä på mig. vi hörs alldeles strax


godnatt

nu åkte alle och filip precis. vilka graaabbbs dom är ;) haha.. nu ska jag slå på en film och sen tala lite i telefon :D godnatt på er kära bloggläsare, vi hörs imon

gookväll

jag har nyss spelat match med damerna och de ända jag säger där är inga kommentarer.

jag ska ta och städa ihop lite snabbt på rummet och sedan klä på mig för att filip & alle är påväg hit och jag har inte lust att stå här i bara byxor och bh när dom kommer.. hehe. vi hörs ikväll eller imorgon, vi får se :)


nu blir de wallander..

Kom precis hem efter att jag vart ner på stan och gjort mina ärenden ;) hehe jag och mamma åt lite thai mat också, mums.

Nu ska jag och mamma titta på nyaste wallander. jag antar att inte världen har så mycket annat att erbjuda i de här vädret..


fredag

godmorgon alla glada! :)

jag vaknade faktist halv 10 idag, ja ni är nog förmodligen lika paff som mig. fast och andra sidan så la jag mig vid halv 12 också.. börjar bli ordning och reda här nu på mig ;)

jag ska snart ner på stan med mamma. vi ska ta ut pengar till mig, eftersom jag ska köpa en sak nästa vecka då jag behöver dem.. vad är de jag ska köpa? ;) hehe hemligt tills jag köpt den! jag älskar att vara hemlighetsfull :D


stekarna


sola

min mor och min syster ligger redan där och pressar, bäst jag skyndar mig ut så jag inte blir efter. jag är ju trots allt brunast i familjen (just nu..) men syrran kommer nog gå om. hehe. :)


hemma

tänk att lilla borlänge har lite att bjuda på. fast pojkarna jag va med är ju bara för roliga :) hehe nu ska jag sova. godnatt

iväääg

nu ska jag ut på äventyr, får se vad världen har att erbjuda på ikväll. vi hörs mina älskare!

bloggsvar.se fråga:

Kan inte du lägga upp några bilder på din bränna? :)




haha här har ni bilder på min bränna, inte för jag vet va som är så intressant med de men :)


ut i det fina vädret..

har setat och sovit i solstolen sen klockan 10, ska ut igen nu. vi hörs ikväll :cool:

-

jag tänkte först och främst säga jag lever och sen att bloggandet hamnar lite på sniskan nu. men idag har de kommit in mycket nytt och gammalt i skallen på mig så jag orkar verkligen inte idag, jag är verkligen jätte ledsen. men imorgon ska jag ta tag i kragen och göra något åt detta. vi hörs imorgon!


en present till min grillis


kupolen med jonna nu..



jag kan inte beskriva...

.... hur mycket jag vill ha epa nu!

jag blir verkligen tokig snart, skulle kunna göra va som helst för att få ha en helt egen bil på gården. jag skulle sköta om så sjukt mycket, för de kommer bli som ett barn för mig. jag kan verkligen inte beskriva min känsla just nu, att få sitta och dunka och höra ljudet från motorn. när jag åker med folk som har epa så ryser jag. kan egentligen inte ens fatta att jag kommer sitta bakom ratten på en bil snart, imon 2-3månader ska jag sitta där!!

tänk er något så sjukt underbart, kunna ta sig vart man vill, när man vill. utan att behöva anpassa sig efter någon annan än mig själv. att kunna ta sig in till stan på 5min helt själv har jag aldrig kunnat gjort förut.

jag tror ingen förstår hur mycket jag vill fylla år just nu, visst.. de finns andra som också vill bli 15år för kunna köra moppe, men just känslan utav att jag sanna barrsäter snart 15år kommer få köra bil (epa) är verkligen obeskrivligt underbart!


haha jag låter som en bilnörd jag vet. men grejen är att jag kommer känna mig så sjukt.. fri!

klippt mig nu 2cm bort..


nä vet ni va..

känns som om jag lyssnat på 300 låtar idag.. jag ska hoppa till sängs nu och titta på film, är på sista sesongen av The OC.. det suger :(

juste imorgon ska jag klippa mig också, jag hatar det. är redan nervös eftersom mitt hår är sukt slitet och jag vill inte klippa av mig de :'( nu ska jag sluta böla. godnatt

snälla, hjälp mig!

Vill ni mina super älskade bloggläsare säga en låt? Jag behöver musik, massor med låtar! Snälla jag ber er, hjälp mig!!


dagens planer:

Städa rummet
Ut & springa/ta en långpromenard (om de inte regnar vill säga.

sen får vi se va som händer ikväll, om jag blir hemma eller hur det slutar. nu ska jag börja med rummet så jag blir klar någon gång. det blir alltså storstädning, damma, dammsuga, torkagolvet, bädda rent i sängen, städa garderoben osv.

pizza till frukost


söndag..

jag vaknade precis. kom hem vi 3 igår men då kunde jag inte somna eftersom vi hade tittat på paranormal activity så jag låg klarvaken till 4 och pratade i telefon.. sen somnade jag äntligen.

jag ska nog klä på mig och lite sådant och sen följa med syrran på lite äventyr. vad har kvällen att erbjuda? det vet man aldrig, funderar på att vara hemma ikväll, eftersom jag inte vart hemma en ända kväll på lovet ännu. :D

just nu / 18:59


hosta

juste, jag har glömt att berätta att jag har fått en jätte rolig hosta, vet inte riktigt varför.. men jag har använd mig utav 2st olika hostmediciner i sisådär 7dagar och de har bara blivit värre så jag sover knappt på nätterna. så nu kom pappa nyss hem efter att ha handlat lite på apoteket till mig..


så jag tror han tycker jag ska bli av med min hosta nu..

-

uppdateringen har vart gaaaanska dålig sen lovet börjat, men jag vet inte.. de känns så "segt" har ingen inspration alls va jag ska blogga om. men jag ska försöka få tillbaka insprationen.

nu ska jag ut och steka tänkte jag ;)

godmorgon?

jag vaknade för inte alls så längesen, de vart tidigt igår. kom hem vid halv 12-12 men jag orkade inte blogga då.

jag har setat här ett bra tag och försökt komma på något vettigt och skriva, men jag har inte lyckats på en halv timme så tror inte jag kommer lyckas med de heller.. men  jag hör av mig sen när jag tycker jag har något vettigt att skriva! hejdå så länge

utgång

jag ska nu ut en sväng med alida & alicia, tror ikke vi blir någon mer? men vi kommer träffa på folk :) hehe. vi hörs kanske ikväll


ombyte - fotbollsträning

hörs senare!

SOMMARLOV!!

haha jag är lite efter jag vet.. men bättre sent än aldrig?

jag hade faktist fullt upp hela dagen igår! och det vart en toppen kväll tillsammans med en massa folk på olika ställen. jag har sovit hos sanna inatt och det blev ganska sent igår så vi vaknade alldeles nyss. hehe.. nu ska jag gå och krypa ner i sängen igen, måste snart åka hem eftersom vi har träning om ca 3timmar ;)

jag lovar att jag ska uppdatera bättre än vad jag gjorde igår!

dagen som alla väntat på..

.. är här!!!! :D:D:D:D kan fortfarande inte fatta det.

jag ska vara på min avslutning om 1timme, jag har precis duschat, jag har inte en aning om vad jag ska på mig, jag är trött, sur & vill somna om igen. Låter bra va? :)

godnatt

efter träningen åkte jag & sanna till balen med filip sedan drog vi till max och sen följde jag med sanna hem.

tänkte säga att det inte är läge för mig att skriva så mycket mer än såhär nu, är inte på topp humör..

13:25 2010-06-08

Jag sov lite förlänge imorse, tror jag snoozade sisådär 10gånger vilket är 50min! så jag gick upp halv 9 då jag började 10 i 9 och det tar 5-10min in till skolan från mig med bil.. när jag kom till skolan vilket jag precis hann i tid till så skulle jag denice hanna & massa andra ta hand om 17åringar från Moldavien, ska säga er att jag sa inte mycket annat än "yes", "no" & "hello" det gick verkligen jättte bra att prata med dom... Ha-ha! ;)

ska snart iväg till stan en sväng tror jag & sedan på träning sen till stan igen, ska kolla på balen. så det kommer nog en massa bilder ikväll!

Svar på tal:

trdfyhfgh om vilket liv jag har..: Varför är inte "Dalarna" lila?
Svar: Bra fråga & du ska få svaret. Jag har inte en aning faktist, det blir inte lila på min dator av någon anledning.. knasigt jaapp, jag vet :)

vilket liv jag har..

jag har setat ständigt på blocket dom 3-4senaste veckorna och försökt hitta den rätta bilen. Jag har nappat på många, men dom flesta jag ringt på har vart sålda.. Och när jag ser att det kommit in nya epor så blir det nästan så jag kastar mig på musen för att se vad det är. Hej jag heter Sanna & jag vill verkligen ha eb epa? Det är beroende framkallande att sitta där, tro mig. Har lagt ner kanske 5-6timmar på blocket? Och så fort det finns lediga stunder, lediga datorer var jag än är så är det facebook, bloggen & sen blocket. Herregud, jag känner mig som en bilnörd??! Börjar faktist tänka lite på det nu när jag setat och bläddrat igenom alla annonser på dom 7sidorna. Jag skämtar inte, varje annanos är "lila" (vilket dom blir när man klickat på dom, för er som inte visste det.) Det finns en som är blå och det är till en annons där dom säljer papper. Har till & med tittat på varvreg fast jag inte ens har en bil? Sanna det räcker nu, jag börjar ju bli beroende..


mindre glad igen...

det vart inget överraskning, ingenting vart det. jo en bula i pannan när jag halkade och slog i huvudet i glasrutan på dörren.. det blir inte alltid som man tänkt sig

GLAD SANNA!!!

Dagen har vart super skön... jag är så otroligt glad just nu, hoppas på att det blir! Hör av mig mer om det senare ;)


nyduschad - äta - film - sova


stek väder

plötsligt försvann alla moln, åska & regn. solstolen väntar!

godmorgooooon sönday

cha cha bloggen!

nej men allvarligt, jag är med död än levande idag...!
det vart aldrig något falun så vi gick ut och gick en sväng, sen gick sanna hem och jag alida&sara skulle till max för dom skulle äta. då träffade vi filip, daniel, jonte, emil & axel(?) tror jag hette så. och sen skulle alida&sara till stan så då stannade jag med pojkarna, och vi åkte epa runt halva borlänge. sen hem till daniel där jag var till halv 4. så jag somnade vid 4-halv 5..

Och nu vaknade jag för 1timme sen, då jag & mor åkte och köpte nybakat bröd och grejer till frukost. ska plocka ihop här på rummet och sen slå på en film, kanske sova? antar att det ändå inte är någon som vill göra något idag så.

men tack för en toppen kväll flickor och pojkar. ni ska bara veta hur mycket jag skrattade åt danne & co! ;p

mot falun

vi vann matchen! :D och nu ska jag till falun med några av mina flickor, kan bli ganska sent ikväll så vi hörs knappast nå mer idag, menb imorgon ;)


match snart..

jag har samling om ca 1timme och på det ska jag hinna packa, dricka massor, klä på mig, pappa ska lära mig tvätta bilen i en sån där riktigt tvätt hall! (hehe ska börjas i tid :D) sedan hinna åka till samlingen. har ganska mycket saker jag ska hinna så det är bäst att jag sätter igång. eftersom mitt tempo är lite segt idag känner jag. sparar tempot till matchen ;)

Ny resa är bokad!

Mamma ropade på mig när jag låg i solstolen och sa att jag skulle ta med mig michaela in och kolla. Då satt hon och tittade på resor. Så vi bokade om våran resa då till Rhodos den 12/9 till den 10/10! Då vi bor 75m från havet och 300m till centrumet. Det finns även resturang, bar & pool. Och då bor vi inte på hotell, utan vi bor i en lägenhet! Hur lyxigt som helst. Och plus att det är ca 5grader varmare då i oktober än i september, 5grader ätr inte så mycket, med 30 är varmare än 25! Dessutom är det bättre att vi åker senare för att det blir så jobbigt att missa så mycket dom första veckorna i skolan.. Och det absolut bästa är då att resan vart att kosta mer än under halva priset billigare, super bra!




Visst ser det mysigt ut? :)

vilken sovmorgon..

jag vaknade precis utav att pappa kom in och tyckte att jag var knäpp som sov med stängtfönster och dunktäcket upp till huvudet då det var 25grader på mitt rum och dåligt med luft.. jag sov ju bra?

nu när jag hade somnat om så började mamma klippa gräset och då kunde jag inte sova.. mitt liv är så hårt ibland! :( haha, skämt åsido. nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag titta på film, eller lägga mig i solen om jag orkar.


nattinlägg

Hej alla som sover just nu!

Jag kom hem för ca 1½timme sen. Vart mycket tidigare än vad jag hade förväntat mig.. menmen, jag ska snart ta och sova tror jag, är lite trött faktist..
men tänkte mest berätta att jag levde och så, vi hös imorgon. ska ta mig en ordentlig sovmorgon hoppas jag på! godnatt mina hjärtegull ;)


åker till falun med flickorna..


duschat

nyduschad och fräsch sitter jag här nu, ska bara klä på mig och fixa lite eftersom jag ska till falun runt 7 och jag måste hinna med massor med saker innan det! vi hörs när jag är klar! :)

sovmorgon ♥♥♥♥

Godmorgon alla glada!

Jag vaknade vid halv 11 då gick jag ut till solstolen och somnade där tills nu då jag vaknade utav att min far började såga bort altandörren, vilket lät jäääättte mycket!

ska snart till gymmet med therese sen får vi se vad vi hittar på. ska iallafall till falun ikväll :)


nu väntar sängen..

haha rubriken... lite fel lät det kanske? äh!

nu ska jag lägga mig och ser verkligen framemot min sovmorgon jag kommer ta mig imorgon :D
Oc & sängen väntar. Ps, självklart lovisa & pontus tittade jag på OC igår också ;)


Underbar dag...

... i solen såklart :cool:
var somsagt till långsjön med typ alla 8or (nästan..?) det var väldigt mysigt&roligt iallafall!



sen fick jag åka med Daniel hem eftersom han ändå skulle skjutsa hem Anders och massa andra! :)
Nu ska jag ut och lägga mig i solen i ca 30min, sen blir de fotbolls träning!


godnaaat

imorgon ska jag till långsjön med typ alla 8or, skönt det ska bli. ska ligga där och steka hela dagen med jordgubbar och grejer min mamma kom hem med idag! :D


nu ska jag lägga mig och ***** ** ** ;) haha inte så svårt att lista ut vad alla "***" betyder om man tänker efter


fotboll

Vinst mot Malung med 2-1, sjukt grym match från alla i vårt lag (och dom inlånade, såklart) alla jobbade verkligen super bra idag. Jag är stolt över er flickor

kalla mig stekarn

hehe. jag råkade somna ännu en gång i solen så låg väl där sisådär 1½timme idag igen ;) jag verkligen älskar solen, när jag ska till Rhodos ska jag inte göra någonting annat än att ligga i solen från ca 10-17 hela dagarna & bara njuta medans ni andra kämpar i skolan och i skit vädret (jag hoppas på att ni får ;) hehe!)

nu ska jag ta något snabbt och äta och sedan iväg till fotbollsmatch mot Malung som spelas kl 19:00 på Gyllevallen. Kom igen nu flickor! :)

solen...

.. ligger på och självklart måste jag ut och steka en stund innan matchen senare, får se om jag hinner skriva något mer efteråt!


21;40

nu går jag, min blåa näsa, min uppsvälda arm,min blåa höft, mina hemskt trötta ögon & min ny insmorda & duchade hud (okej, nu spårar de igen...) och lägger oss med en skål popcorn med några OC avsnitt, kommer troligen böla något fruktansvärt eftertsom jag gjorde de förra avsnittet och de kommer inte bli bättre detta avsnitt heller.. allt känns så ovanligt bra nu, något otroligt. behöver inte alls ha en liten baktange på plugg eller läxor underbaaaaaart!


rabarberpaj

nu ska jag och min syster gå och göra en rabarberpaj åt våra päron, mor min är på möte och far sliter som bara den på renoveringen.. vi är så omtänksamma min syster och jag! tjaio

steker

Skoldagen var sjuktskön idag vi fick sluta halv 1 eftersom vi inte hade någon musik och flyttade fram matten. Dock har jag bara haft 4st riktiga lektioner idag..! Underbart skönt.

Sen åkte jag & Felicia hem till henne och tog oss ett glas päronsaft och en kaka i solen. Sen följde jag med henne till stan.. Åkte hem vid 4. såhär lät vår konversation i bilen som gjorde mig överlycklig.... en stund:

Pappa: Sanna, vet du vad?
Jag: Nej, vaddå?
Pappa: Det finns något hemma på gården till dig, den går på bensin, det finns en gas på & den låter.
Jag: GAAAAAH!! SKOJAR DU MED MIG? :D :D :D
Pappa: Nej..? Du får se när du kommer hem.

och gissa vad som ligger där när jag kommer hem???!!! En trimmer.. Ha-ha, vad han var rolig!


har legat ute och sovit i solen i ca 1½timme, syns det? ;)


RSS 2.0